22335
11330766891279474906.jpg
  • VRSDM
    tegnapi esőzés utáni trélsz ásás.
    ma meg bicó ás wiháááj :D
    nagyon jó volt
    más kérdés hogy összvissz 2patent sorom volt, a többinél végig akadtam, de hát szokatlan volt nagyon az új pálya. de áá nagyonjó :D
    ja meg a sípcsontomat megint felszántotta a pedál, de az alap :)
  • zoli800301
    Hát épp ez az sztem, me nem mindegy h ér oda a bowden. Gondold el ha alulról húzza, akkor felül tolni kéne lefele.Sztem a váltó fajtájától függ, de lehet rosszul gondolom.
  • Máté94
    Válasz?Ati?:)
  • SrAta
    ma tekertem barátnőmmel és a hugával 20km-t szép kényelmes tempóba félúton rét kis pihi (nekik)
  • SrAta
    elvileg csak a felszerelésnél van jelentősége, hogy ér oda a bowden asszem. de majd az okosok megmondják
  • zoli800301
    Mindenki bepunnyadt??? Nézitek a jó kis tv-műsorokat, mi?:)
  • SrAta
    a defektjavító spré az olyan h rátolod a szelepre elkezded nyomni mint a dezodort és felfújja a kereket habbal meg nitrogénnel
    lehet vele 50-100km-t tekerni, de utána csere, vagy foltozás ajánlott mert elillan a hab és leereszt
  • zoli800301
    Jó kérdés ez a defektjavító folyadék. Én használtam ilyet, de az NAGYON rég volt.Olyan volt, mint kb ázott papírfecnik lettek volna folyadékba.Persze nem használt...De azóta remélem fejlődött ez a technika.
  • Mark007
    Én voltam..sajnos..
    Pont az idő miatt, gondoltam elmegyek tekerni egy kicsit.
    Verpelét felé indultam, jó hosszú emelkedő után jött volna egy kis lejtő.
    Szépen feltekertem kb. 1-2 km lehetett, de jó meredek.
    Megállok a tetején, előttem, mögöttem is lejtő.
    Hát nem lapos volt a hátsó kerék? :( egy kis anyázás után, hogy nem vittem se pót belsőt se semmi foltozót, szépen visszatoltam a lejtőn..

Kéne egy-két vélemény. Mi a használhatóbb? a hagyományos foltozás, ragasztás stb. vagy a defektjavító folyadékok? utóbbi drágább ugye, de nem kell leszedni a gumit sem, szóval jóval egyszerűbb..kérdés, hogy mennyire hatékony ugye?

A másik kérdésem, hogy mi a különbség az alúl-, és a felül húzó váltóknak?(első ugye) Hogy tudom eldönteni, hogy nekem milyen kell?
  • zoli800301
    Volt ma valaki bringázni valahol? Nekem nem volt kedvem, mert szar idő volt:)
  • Máté94
    Fasza.Mwgkérdeztem az eladótól,hogy és miként:D
    Meg egy drágbbra is rákérdeztem.Campagnola az mlyen?
  • bardocz
    Itt jóval nagyobb marhaságokat lehet olvasni, mint ott.
  • Máté94
    Amúgy nem érdekel a fórumja mert mindig hülyeségeket mondanak.
  • Máté94
    Ott írja amúgy,hogy mindent ad hozzá)
  • CopyKing92
    fixivel jobban be tod venni a kanyarokat ^^ :D ha háttal tekersz kis ívben kell kanyarodni :D
  • bardocz
    Slickgumit.
    Én maxxis Xenithet fogok venni, abból a kevláros 4ezer/darab. Ajánlották nekem a schwable cityjet-et, az olcsó, könnyű, és állítólag jó. mtbr.com-onnézegesd a rewieweket.
  • bardocz
    Ne vegyél franciát, mert nem szabvány benne a menet, és szopás bele alkatrészt találni. Angolt vagy olaszt vegyél. Bikemagon ezt jópárszor kivesézték.
  • Máté94
    Continentalokat nézegesd.
  • zoli800301
    Montira milyen gumit ajánlotok, ami aszfalta jó? Nem akarok terepre menni, könnyű legyen vele suhanni:) Olyat írjatok , amit használtatok. Ja és ne legyen drága 3E> köszi
  • Vaxi
    azigen! :D
  • VRSDM
  • VRSDM
    érdekes : )
    yikebike
  • Vaxi
    mostmár jó :)
  • greg benz
    Akkor biztos lehet rá rakni,mondtam hogy nem biztos:) Van amelyikre lehet,van amelyikre nem
  • Máté94
    Vak vagyok:D
  • Máté94
    Hát pedig láttam Abisque-n csomagtratót:D
  • greg benz
    kereket nemtom,csomagtartó szerintem nem..
    de a legjobb ha megkérded ezeket az eladótól
  • Máté94
    Amit linkeltem váz abba 28-as kerék megy vagy sem?És lehet rája rakni csomagtartót?:D
  • greg benz
    Jajj ne is mondd.. Azon már meg sem akadok,hogy úgy közlekedik minden gyalogos,mintha az övéké lenne az utca! kézen fogva egymás mellett,majd elalszanak,és nem figyelnek semmire sem!Az meg mégjobb,hogy echte a kurva bringaúton mennek,dögöljön meg a bringás ugye! De azért persze tudnak szólni,ha te bringával nem a bringaúton mész!
    Gondoltam rá,hogy fogok venni egy robogó akksit meg egy autó kürtöt és felszerelem,aztán talán észrevesznek majd
  • Máté94
    Mondjuk hátsó kosártartót lehet rájuk rakni?:D
  • Máté94
    Én megtanulnék hátrafelé bringázni:D
    Már alig várom:D
  • SrAta
    nekem ez mindennapos:D a köcsögök mindig kimennek elém a járdán:D
    hiába nincs csengőm elmek mellettük de szoktak kiabálni:D
    A szebbek nem h menjek vissza:D
    (a nem etnikumok se kiabálnak)
    (1 eset: megyek járdán 2 cangás előttem c.(kisebbségi) asszony elrántja előlük a kislányát. Aztán láttam elengedi szal 10es tempóról állóra fékeztem a vasat és mert tárcsafék ugye sípol.
    Erre a kissebbségi(c...) hölgyemény: "Vigyázzzááá té bínákezü légközálább mégvárünk" nah most erre mit léptetek volna én fogtam magam oszt mentem)
  • greg benz
    jókat lehet taknyolni
  • Máté94
    Biztos.Nem igazán értek hozzá.:D
    Ha sikerül eladnom a mostani kerómat akkor esetleg venni egy outit és fixit:D Mekkora jó lehet hátrafelé menni anélkül,hogy letennéd a lábad:D
  • greg benz
    Én ma még úgy is majdnem elütöttem egy csajt,hogy van fék a bringámon...
  • SrAta
    jah kell egy két 10 méter:D
  • SrAta
    ez a fixi:d
    az SS az az 1 sebességes szabadonfutós:d
  • zoli800301
    Egy jó 30-as tempónál poén lehet mire megállsz:)
  • Máté94
    Ő baja!:D
  • Máté94
    LOL.Kérek egy olyat:D
    Bár nem lehet úgy állítani,hogy fixi és 1 sebességes?:D