22335
-
#8039 tegnapi esőzés utáni trélsz ásás.
ma meg bicó ás wiháááj :D
nagyon jó volt
más kérdés hogy összvissz 2patent sorom volt, a többinél végig akadtam, de hát szokatlan volt nagyon az új pálya. de áá nagyonjó :D
ja meg a sípcsontomat megint felszántotta a pedál, de az alap :) -
zoli800301 #8038 Hát épp ez az sztem, me nem mindegy h ér oda a bowden. Gondold el ha alulról húzza, akkor felül tolni kéne lefele.Sztem a váltó fajtájától függ, de lehet rosszul gondolom. -
#8037 Válasz?Ati?:) -
#8036 ma tekertem barátnőmmel és a hugával 20km-t szép kényelmes tempóba félúton rét kis pihi (nekik) -
#8035 elvileg csak a felszerelésnél van jelentősége, hogy ér oda a bowden asszem. de majd az okosok megmondják -
zoli800301 #8034 Mindenki bepunnyadt??? Nézitek a jó kis tv-műsorokat, mi?:) -
#8033 a defektjavító spré az olyan h rátolod a szelepre elkezded nyomni mint a dezodort és felfújja a kereket habbal meg nitrogénnel
lehet vele 50-100km-t tekerni, de utána csere, vagy foltozás ajánlott mert elillan a hab és leereszt -
zoli800301 #8032 Jó kérdés ez a defektjavító folyadék. Én használtam ilyet, de az NAGYON rég volt.Olyan volt, mint kb ázott papírfecnik lettek volna folyadékba.Persze nem használt...De azóta remélem fejlődött ez a technika. -
#8031 Én voltam..sajnos..
Pont az idő miatt, gondoltam elmegyek tekerni egy kicsit.
Verpelét felé indultam, jó hosszú emelkedő után jött volna egy kis lejtő.
Szépen feltekertem kb. 1-2 km lehetett, de jó meredek.
Megállok a tetején, előttem, mögöttem is lejtő.
Hát nem lapos volt a hátsó kerék? :( egy kis anyázás után, hogy nem vittem se pót belsőt se semmi foltozót, szépen visszatoltam a lejtőn..
Kéne egy-két vélemény. Mi a használhatóbb? a hagyományos foltozás, ragasztás stb. vagy a defektjavító folyadékok? utóbbi drágább ugye, de nem kell leszedni a gumit sem, szóval jóval egyszerűbb..kérdés, hogy mennyire hatékony ugye?
A másik kérdésem, hogy mi a különbség az alúl-, és a felül húzó váltóknak?(első ugye) Hogy tudom eldönteni, hogy nekem milyen kell? -
zoli800301 #8030 Volt ma valaki bringázni valahol? Nekem nem volt kedvem, mert szar idő volt:) -
#8029 Fasza.Mwgkérdeztem az eladótól,hogy és miként:D
Meg egy drágbbra is rákérdeztem.Campagnola az mlyen? -
#8028 Itt jóval nagyobb marhaságokat lehet olvasni, mint ott. -
#8027 Amúgy nem érdekel a fórumja mert mindig hülyeségeket mondanak. -
#8026 Ott írja amúgy,hogy mindent ad hozzá) -
#8025 fixivel jobban be tod venni a kanyarokat ^^ :D ha háttal tekersz kis ívben kell kanyarodni :D -
#8024 Slickgumit.
Én maxxis Xenithet fogok venni, abból a kevláros 4ezer/darab. Ajánlották nekem a schwable cityjet-et, az olcsó, könnyű, és állítólag jó. mtbr.com-onnézegesd a rewieweket. -
#8023 Ne vegyél franciát, mert nem szabvány benne a menet, és szopás bele alkatrészt találni. Angolt vagy olaszt vegyél. Bikemagon ezt jópárszor kivesézték. -
#8022 Continentalokat nézegesd. -
zoli800301 #8021 Montira milyen gumit ajánlotok, ami aszfalta jó? Nem akarok terepre menni, könnyű legyen vele suhanni:) Olyat írjatok , amit használtatok. Ja és ne legyen drága 3E> köszi -
#8020 azigen! :D -
#8019 -
#8018 érdekes : )
yikebike -
#8017 mostmár jó :) -
#8016 Akkor biztos lehet rá rakni,mondtam hogy nem biztos:) Van amelyikre lehet,van amelyikre nem -
#8015 Vak vagyok:D -
#8014 Hát pedig láttam Abisque-n csomagtratót:D -
#8013 kereket nemtom,csomagtartó szerintem nem..
de a legjobb ha megkérded ezeket az eladótól -
#8012 Amit linkeltem váz abba 28-as kerék megy vagy sem?És lehet rája rakni csomagtartót?:D -
#8011 Jajj ne is mondd.. Azon már meg sem akadok,hogy úgy közlekedik minden gyalogos,mintha az övéké lenne az utca! kézen fogva egymás mellett,majd elalszanak,és nem figyelnek semmire sem!Az meg mégjobb,hogy echte a kurva bringaúton mennek,dögöljön meg a bringás ugye! De azért persze tudnak szólni,ha te bringával nem a bringaúton mész!
Gondoltam rá,hogy fogok venni egy robogó akksit meg egy autó kürtöt és felszerelem,aztán talán észrevesznek majd -
#8010 Mondjuk hátsó kosártartót lehet rájuk rakni?:D -
#8009 Én megtanulnék hátrafelé bringázni:D
Már alig várom:D -
#8008 nekem ez mindennapos:D a köcsögök mindig kimennek elém a járdán:D
hiába nincs csengőm elmek mellettük de szoktak kiabálni:D
A szebbek nem h menjek vissza:D
(a nem etnikumok se kiabálnak)
(1 eset: megyek járdán 2 cangás előttem c.(kisebbségi) asszony elrántja előlük a kislányát. Aztán láttam elengedi szal 10es tempóról állóra fékeztem a vasat és mert tárcsafék ugye sípol.
Erre a kissebbségi(c...) hölgyemény: "Vigyázzzááá té bínákezü légközálább mégvárünk" nah most erre mit léptetek volna én fogtam magam oszt mentem) -
#8007 jókat lehet taknyolni -
#8006 Biztos.Nem igazán értek hozzá.:D
Ha sikerül eladnom a mostani kerómat akkor esetleg venni egy outit és fixit:D Mekkora jó lehet hátrafelé menni anélkül,hogy letennéd a lábad:D -
#8005 Én ma még úgy is majdnem elütöttem egy csajt,hogy van fék a bringámon... -
#8004 jah kell egy két 10 méter:D
-
#8003 ez a fixi:d
az SS az az 1 sebességes szabadonfutós:d
-
zoli800301 #8002 Egy jó 30-as tempónál poén lehet mire megállsz:) -
#8001 Ő baja!:D -
#8000 LOL.Kérek egy olyat:D
Bár nem lehet úgy állítani,hogy fixi és 1 sebességes?:D