Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Elnézést, nem ön hagyta el a láncot a pedállal együtt? De jaj, a váza sincs meg... S mintha leszakadt volna a nyeregről az útra! Segíthetek...?\"
\"Elnézést, nem ön hagyta el a láncot a pedállal együtt? De jaj, a váza sincs meg... S mintha leszakadt volna a nyeregről az útra! Segíthetek...?\"
A vázam,és az elõzõ teló:
http://rowery.onet.pl/4,35,139108,1262,ktm_knoxville,sprzet.html....
A mostani villa:Marzocci bomber mx pro lo
http://www.wiggle.co.uk/p/PriceDrop/12/-_-/5360037505/...köszönök azért mindent,tudom így szinte lehetelen segíteni(eddig sem csavaroztam legalább)ha meg nem jön össze,majd holnap bemegyek egy szakihoz 😉,még mielött szétbarmolom!
Ha tippelnem kéne talán az alsó csapágynál lehet a gond...de nekem a toto sem jön be sose😄
Meghúztam annyira mint a a régi villával volt, de szorult. Ricthey kormánycsapágy van rajta. Kivettem egy kis szintén mûanyag gyûrût alulról, ami szerintem a por ellen hivatott dolgozni. A villa egybõl forgott, még akkor is ha csutra behúztam.
Downhill!!
mondjuk nekem is volt negatív tapasztalatom.
Az imént belinkelt kép esetén V-fék, amúgy meg tárcsa fék, mint a kocsikban, csak kicsiben😊
(Persze hülye!)
Szerintetek Shimano SLX vagy Shimano Deore XT 08 RD-M770?
Dh-Dual-Dirt Marzocchi vagy Rock shox esetleg manitou.
Xc Rock shox vagy manitou esetleg marzocchi
Downhill!!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Még érdekelne az is, hogy mit gondoltok a WTB nyergekrõl???
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Leírhatjátok a véleményeteket, mert érdekel, hogy XC-hez melyiket ajánlanátok jobban😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Tv-torony ,Jakab hegy ,Éger völgy,Orfû Stb....
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Megyek is Montizni egy jó nagyot..
Ha a-head akkor ilyesmi stucnid van:
Ha nem ilyen:
Az a lényeg, hogy a menetes az ha leszedsz mindent szét kell hogy jöjjön. Ott az a csalafintaság, hogy a felsõ pórvédõ belsejében is van menet, tehát azt is le kell szedni.
Az A-head setnél (szerintem ilyen van neked ha nem jön szét) megfogsz egy gumi kalapácsot, megütöd lefele a villát amikor kicsit lazul, vissza tolod, és a kormánycsapágy külsö részére üss rá (persze gumi kalapáccsal és csak kocoktasd nem kell állat módon) akkor le fog csuszni róla, és kijön majd az ék.. Ha ez megvan akkor a villa a földre zuhan, és örülsz!😄
Downhill!!
A-head setes?? Tehát nem menetes a kormány csapágy??
Ha a_heades, akkor van benne egy kis ék szerû valami, ami miatt nem jön szét. Ovatosan gumi kalapáccsal ütögesd meg. (persze akkor ha valóban leszedtél mindent)
Viszont amit tanácsolok, azt uj villát, vágd legalább 3 centivel hosszabra, és inkább álátétekkel (tudod azok a karikák amiket lehet venni bicókhoz) pótold ki a hosszuságot. Erre azért lenne szükség, hogyha esetleg veszel másik vázat, ne keljen villát is..
Downhill!!
na most pl. az ulescsovem az evek alatt ugy begyogyult hogy samukalapaccsal gyilkolom sem moccan milimétereket sem. villád is beállt volna? kétlem hisz az forog folyton...
u dont have to listen anybody else but me
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______