Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u dont have to listen anybody else but me
elvinném egy körre 😉
grat
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
de megvan a gondd olajat kapott a pofa
Féktisztító sprétõl már harap is bár még hangos😄
újra bekell kopniaXD
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Ezzel lehet durvulni,az biztos!..Magyarországon kilehet egyáltalán egy ilyent használni? 😮
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Én nyáron ha lesz pénzem kicserélem majd a vázamat,mostanira van is vevõ,osztálytársam,egy pyxis team vázra akarom majd cserélni.
Fékpofák eléggé közel vannak a tárcsához?Tuti jót tesz neki a higitó,meg a reszelõ?😄
Gáz van...
nemtudom, miért, de valami nincs rendbe a fékekkel (Bowdenes GX-2 Hayes 160mm tárcsa)
Nos tehát az a gáz h ugye eddig bevolt lõve elsõ kerékre álltam ha behúztam a kart.
Nem kérdezett blokkolóra fékezte a kereket.
Mostmeg...
Húzom és megy tovább tehát bevan húzva a fék a kerék mégis elforog
A bowdent meghúztam a 2 féket megcseréltem, még a másik fékkarral is megnéztem, de mindenhogy ugyanez a helyzet.
A pofákat megcsiszoltam a tárcsát lemostam higítóval és megcsiszoltam de semmi minden ugyan az
a Féket szétszedtem most minden rendbe tûnik....
összeraktam ugyanaz...
Ötletek????
Kössz
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Változott a terv,körülbelül 1 óra múlva megyek át az új bringámért,Magellan Polaris 2008!
Rájöttem,hogy sokkal többet kapok a pénzemért a Magellannal (Konán Alivio váltókarok,hátsóváltó és Torney elsõ váltó,SR Sountour hajtõmû,ZAC Kerekek,Kenda Gumik)
Magellannal pedig kapok full Deore váltórendszert,deore csoportkereket,láncot,Bikepositive hajtómû,sokkal jobb monoblokk,Acrobat Pro duplán szegecselt felnik,WTB Gumik)
Nem egy nagy cucc,de én annyiiiiira örülök neki,hogy nagyon!
Már nem tudok mitcsinálni,mindjárt szívinfarktust kapok,annyira "izgulok"!
Estefele teszek fel képeket,mert !!
😊
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Ha terepre, hegyre mész, akkor középsõ vagy éppen a kis tányért fogod használni úgy is.
A magam részérõl a Magellánra szavaznék. Jó váz, korrekt alkatrészekkel szerelve. Legfeljebb a teló az, amit idõvel igény esetén érdemes lecserélni. Ár érték arányban szerintem ez az eddig belinkelt bringák közül a legjobb választás.
Én használtam annó 48-ast túrázgatni, most 44 van, mit ne mondjak nagyon hiányzik az a plusz 4 fog...
What a feeling? Cycling and beer :D
nah bocs õ a tárcsás az elõzõnél csak a kép az de Vfékes...
nekem ez szimpatikus mármint hogy ez egy elég jó bicó báár B+ hajtás milyenaz???
tárcsa fékesbe gondoltam
2 Hajtókar kicsi, pláne túrázni (kevés a 42 fog)
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
2., Link
1.,..105.000- nagyon jó kis gép,jól lehet vele haladni,tapasztalatból mondom!
..ez pedig egy tárcsás,valamivel robosztusabb gép,de a másik szerintem jobb!
" a lépcsõ nem ugrálásra való " ... mondom jó elmegyünk...
" és villogó? bukósisak? azok hol vannak? "
mondom legközelebb nem lesz ilyen.
"na és most látom, a két különálló fék?" ekkor láttam hogy a kollega ott szakad a nevetéstõl a kocsiba... ezen berágtam hogy csak hülyét akarnak csinálni belõlem, aztán:
"eladtam õket a kínai piacon mert ilyen korrupt geci országban amit a "rendõõõõrség" (geci hangsúllyal) még csak tetét kúrvára nincs pénzem egy szaros villogóra. hazamehetek? " 😄
rendõr nézett. " igen de told a biciklit "
hazafele gurulok. rá fél órára. látom ugyan azt a rendõrt hogy gördeszkásokkal gecizik. mondom ilyen nincs ennyire unatkozik?
majd gurulás közbe oda szóltam hogy " vigyázzatok srácok mert nincs a deszkán villogó, még két külön álló fék "
😄 rendõr nem tudott mit mondani 😄
pláne azoknak jó, akik még nem vezetnek, így tudják hol, mikor van elsõbbségük.
szóval fokozottan kell elõvigyázatosnak lennem mikor közlekedek 😊 nem gáz a villogó szerintem.
ellenben! mindig van a táskámban egy villogó (erdõbõl hazafele pl. késõn jövök) sötétedéskor indulok aztán mire autóútra érünk már csont sötét van. lábamon elfér, felrakom és látnak, nem egyszer dudáltak meg és suhantak el mellettünk 100-al kb. 20centire, hogy megtanuljam nem játék.
láthatósági mellény meg csak ha országutizok.
Akkor jo egy teló, ha amikor a bicajra ülsz kb 1-1.5 centit összemegy..
Ha többet megy össze puha ha nem meyg össze semmit kemény!..
De ugyis érzed, ha a kanyarodáskor (döntöd a gépet) az elsõ kerék a kanyarból kifele elpattog akkor kemény.
Ha kanyarodsz, bedöntöd és befordul illetve összeesik akkor puha.
Akkor jo ha ezek közül egyik sem valósul meg😄
Downhill!!
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
De, igen, tudom. Égõ.
Grat...
ha túrázni akarsz vele, és vetetünk veled egy dirt bringát, nem jársz a legjobban 😊
Teljesen ki van hûzva a nyeregcsõ és még így is kicsi,hosszabb stucnival és nyeregcsõvel meg már nagyon csúnyán nézne ki...pláne,hogy Dirt/Street váz. Meg azért nem egy pillekönnyû gép,hogy csak úgy cikázzak vele a városban...
@ Hellomarci