22335
11330766891279474906.jpg
  • VRSDM
    orchid
    de az már szétszakadt, amit kinéztem újat meg hááát nem volt rá máni :D
    szóval most egy régi vans no-skoolt gyűrök de ő sem bírja már sokáig.
  • SrAta
    milyen márkájú bicóscipőbe tolod a bicózást?(valami o betűvel kezdődik emlékszem:D)
  • Vaxi
    meg is van a topic :D
  • Vaxi
    off:
    sok hülye topic nyílt, amikben nem volt fantázia + ilyen pénzkeresős szarokat is linkeltek, így nyitottam egy topicot internetes pénzkeresés címen, hogy akarsz-e pár kattintással több milliót keresni belőle?
    és bevágtam ezt a linket.
    hát, sedópapi nem volt toleráns. :D
  • Máté94
    Miért voltál banamákon?:(
  • Vaxi
    szóval minden ötletet várok, hogy mit lehetne beletenni
    [ teljesen mindegy, ha fölösleges akkor is, szeretnék minél több funkciót beletenni ]
    ami biztos lesz benne: privát üzenet, üzenőfal, ismerősök [ keresés fabejárás stb. miatt lesz benne ], közös túrára jelentkezés, versenynaptár.

tényleg várok bármilyen ötletet :D
  • Vaxi
    sziasztok :)
    visszatértem a banamákról.. :D
    nah úgynézki kénytelen leszek rendesen kibővíteni a bikewarst, és rendberakni, mert valszeg az lesz a szakdogám :D
    remélem elfogadják a tervet.
  • bardocz
    Amúgy csak 27 centi van kihúzva a vázból, szóval nagyon csalóka a kép.
  • gordon 24
    ???????????? atyám!:D kb 2000ft is lehet egy ilyen kulcs! Inkább szétkursz egy 9000ft-s monoblokot?:D Gratula!
  • Blum
    Hagyományos négyszögtengelyes a cucc. Mind1,itt az öreg (bringaboltos...14biciklit vettem nála 16 év alatt..:D),áttolom hozzá,aztán az megoldja. :D
  • SrAta
    (Saját felelősségre!!!)
    Nem kell ISI kulcsot venni, ha isises a monoblokkod. Rongy köré és egy vízpumpafogóval(Csőszerelőfogó) simán kijön
    Szal fogsz egy akkora fogot ami körbeéri és kitod szedni.
    Én így tettem vissza a sajátomat(miután kiderült hogy a boltban a "Szakemberek" rosszul tették be...)
  • Blum
    Ez a gond,hogy szerszámom nincs hozzá...
  • bardocz
    Jaja, ilyen magasan használom. A gumi meg maxxis xenith.
  • VRSDM
    /úgy azonban ne ess neki hogy " majd lesz valahogy" , akkor csak rosszabb lesz.
    anno amit tudtam szétszedtem és összeraktam, ha nem ment mentem a helyi bicóshoz az alkatrészekkel, majd ott összeraktuk együtt. így most kábé mindent meg tudok csinálni csukott szemmel.
  • VRSDM
    hogyne, de még otthon is meg lehet oldani, ha vannak hozzá való szerszámaid.
  • Máté94
    Nekem igazából egy országútira kellne majd!Amit ha minden igaz majd szépen felújítok!Igazából fitness bicót szeretnék belőle csinálni ezért gondoltam,hogy ez a deore jó lenne hozzá.Vagy inkább Tiagra?
  • Blum
    A picsába..:S

Ha azt elviszem szervizbe,tudnak vele valamit kezdeni?
  • VRSDM
    még az iparis is képes beázni, hiába nem kéne neki, hiába van tömítve.
    szóval simán :)
  • Blum
    Nekem megy így...:(

Tegnap éjjeli,viharban való tekerés meghozta az eredményét,és tiszta retek az egész. Ráadásul amikor tekerem,a monoblokk felől érdekes hangokat hallat...Lehetséges,hogy az beázzon?

• Blum
    Milyen gumit használsz? tetszik...:D

De az ülés az tényleg ilyen kegyetlen magasan van nálad tekerés közben is? :O
  • bardocz

Így néz ki most a bicóm.
  • Blum
    A hajtómű+fék jöhetne :D
  • SrAta
    láttam má bibibiii majdnem ezért akartam deoret venni de sram X5 lesz:D
  • Máté94

• VRSDM
  • SrAta
    asszonykádnál?:D
  • VRSDM
    nem gyakran, de most ősziszünetbe ottleszek ha mindenigaz.
  • Blum
  • SrAta
    gyakran vagy győrbe?:D
  • VRSDM
    én úgy vélem hogy most vagyok fiatal (20), most kell hogy szórakozzak nem amikor családom lesz. szóval hétköznapoknkénti esti film mellé sör, a hétvégi valamerre eljárós bulizós/táncolós/beszélgetős muri mellé szoktunk iszogatni.
    alap hogy nem azért iszok hogy berúgjak, nem is iszom magam talaj részegre, szimplán szeretek bizonyos italokat, amiket jólesik meginni, és a barátaimmal kikapcsolódni.
    az hogy ennek néha vicces vége van mástészta :)
  • Blum
    Én meg nemhogy rengetegszer vezettem bármit is ittasan,de még rengetegszer be rúgva sem voltam. Szilveszterkor nagyon csúnyán berúgtam,na abból több nem kell....haverokkal bringázás után,valami ünnepen (születésnap,névnap stbstb),csak úgy lájtosan az még oké,de az a szilveszteri eset többet soha nem kéne előforduljon.:D
  • VRSDM
    rengetegszer vezettem már ittasan kerékpárt.
    nem para simán megy, konkrétan jobban mint gyalog.

legjobb ilyen élményem mikor leértünk idén balatonra.
    meg se érkeztünk de már ültünk is ki a teraszra és bontottuk a vodeszt.
    a 3. üveg után a társaság már kellőképp szépen nézett ki.
    " na akkor húzzúnk el a boltba kenyérért "
    oks " Én megyek " " nem! én akarok menni " " oks akkor megyünk ketten "

odafele út sima volt, kormányon szállítós modszerrel, én vezettem...
    boltba vásárlás, hazafele útra készen, a bolt előtt (siófok, laza 100ember minden irányba) okés subi ülj fel, én meg felülök a kormányra ...
    subi felül, tartja erősen a bicót, én meg oldalirányból felhuppanok a kormányra, majd azzal a lendülettel átborultunk a túloldalra, de olyan szinten mint két homokzsák :D
    öreg papa meg arra gurult bicóval, mi sírunk a nevetéstől :D az meg
    " hát ti meg micsinátokmá' " :D

eszméletlen jó volt. jó hát apróságok mindig vannak, természetesen ügyelek hogyha ittasan vezetek biciklit, akkor mindig elhagyatott kisutcákon menjek, autókra emberekre fokozottan ügyelve, na meg magamra mert a rendőr igazoltat elveszi a gépjárművezetői jogosítványomat : )
  • Blum
    Igen a HS33,csak ahogy írta a tag,normál városi bringázásra elég ritkán használnak olyant...szvsz. (és ezzel most egyben rá is cáfolok önmagamra,mert pont egyik legjobb haveromnak van a KTM XC gépén HS33..:D)
  • SrAta
    aztaqrvaXD
    Én manuálozni nemtok:d
    4-5ször próbáltam de amikor átesek a holtponton és megkönnyül az eleje befosok és lebaszom me félek h hátraesek:D
  • SrAta
    Miaz h ha tárcsa akkor bowdenes vagy olajos?:D
    Van vfékből is mind a kettő:D
    Csak épp hidraulikus abroncsféknek hívják:)
    Triál vasakon szokott általában hátul lenni:)
    (Igen csak kötekszem:))))
  • Blum
    Fú,Én egyszer bringáztam kicsit ittasan,na akkor tanultam meg hüvelykujjat gyorsan eltörni. De mivel kicsit bebaszcsiztam,így semmit nem éreztem,pedig a csont majdnem átszúrta a bőrt.
  • SrAta
    nekem 1 deci whisky oldotta a hangulatot bográcsozáskor haverokkal butultunk ott tanultam meg bunnyzni:D
  • Notram
    Sima V-fék, maga a fék ment tönkre, szóval bowdenje, fékkar rendben van.
    Mindenesetre köszönöm a segítségeteket, az ebike.hu-s linken nézelődök még...
    Egyelőre csak egy körülbelüli összegre voltam kíváncsi; úgy látom tizenpár-ezer Ft-ból ki lehet hozni.
  • Blum
    Szia!

Gumik:

http://ebike.hu/termekek/kerek/gumikopeny/26-coll-mtb-felterep/14105/

(faterom bringáján ilyen van,merem ajánlani)

Nyereg: Ebből ajánlani semmit nem tudok,mindenkinek más ízlése van,más-más fajta,keménység,profil jön be...

http://ebike.hu/termekek/nyereg/nyereg/

Itt nyálazgasd őket át,ha van valami ami tetszik és van vele kapcsolatban bármi kérdés,akkor írj ide bátran.

Első fék:

V-fék vagy tárcsa? Ha tárcsa akkor bowdenes/hidraulikus? Komplett fékrendszer (fékkar-bowdenek-maga a fék....)?

És ha leírnád,hogy sacc/kb mennyit szánnál rá,akkor még pontosabb ajánlatokat tudnék/tudnánk neked mondani.
  • VRSDM
    külsők - 2x2000
    nyereg - 3-4000körül (az igényeidtől függ)
    első fék ... attól függ milyen, semmit nem írtál róla.

szerelés nem kell, ezeket otthon simán felrakod