Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
am h hivják azt ami a 2(ball-jobb oldalt) hajtó kart tartja? XD nem lehet h az van meg hajólva? 😄 mer amikor fel lett téve akkoris azért már kicsit ferde volt XD
kösz a helpet 😄
Sztem az egy fos és cseréld egy az egybe mert amikor a kar hajol akkor má régen baj van
Tulajdonképpen ha a kar hajol azt nem lehet külön kapni de fogaskerekeket ha azok hajoltak volna akkor azt lehet egyenként is cserélni.
Új hajtókar vásárlásánál figyelned kell nagyon arra, hogy milyen csapágy van benn most!!!!
Mert ha veszel pl egy Hussafelt hajtást, akkor feltehetõen a mostani csapágyad nem lesz jó mert oda pld howitzer ISIS kell az meg totál más
Szóval kéd ki egy szerelõ véleményét!
Mindenképp!
Üdv
SrAta
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
am 1 hülye kérdés 😄 nem nagyon vágom még a szereléseket a hajtó karnál 😄 ha hajtó kar meghajol és a fogas kerekek is vele együtt az hajtó kar csere? vagy aza egyenes xart kell kicserélni? 😄 XD mer nem vágom XD
arra küldessz e-mailt😄
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Ha a lentebb látott Stabot látjátok szoljatok!😄
Downhill!!
am hááth 😄 szeretek sokat tekerni 😄 am most 3évig kihagytam a nyári bringa turákat mer idõmse nagyon volt :S meg mindig bnömmel voltam 😄 XD (aktuálisnál) XD
Ha meglesz a bicód, a fogas környékén megtalálsz 😄
@ Hellomarci
nekem jobban tetszik az UMF-s, vhogy jobban tetszik az h kicsit vastagabb a váza 😄 van elõnye h vastagabb a váza? 😄 (gondolom nehezebbis)
a 2009-s shred azis jól nézki 😄 csak azért elég nehezen tom azta 150-et összeszedni rá 😄 azabaj h sok idõ kellene :S 2-3hónap még :S XD
és már mehetnékem van 😄
am és kinek kell konkrétan írni h engedményt kérjek? xD a cégnek? v a bolt vezetõnek? XD tudom hülye kérdés XD
am skacok ha meglesz a bringa összefutunk vhol és megyünk vmerre bringázni ? XD (bp környéke legyen ha lehet)😄
Létezik Bilincses rögzítéses kormánymarkolat...Marok váltos kormányhoz???ügye sokkal kisebb:S de sehol nem találtam csak a hagyományos méretü markolatokat..
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
õõõ hátizéé:d
akk ajánlok sajátot😄
Nekem egy Kona Shredem van 2008as nagyon megvagyok vele elégedve
Teljesen egyedi
ÕÕ ez van villa és váltószett nélkül 150be
Kül tudom ajánlani még a KTM knoxville-t vagyis már NEM mert eredetileg hidraulikus tárcsák voltak rajt és csak 130k volt (145ér ezzel afelszereléssel nem éri meg!) amikor néztem
nos akkor ajánlani tudok egy:
Magellan PolarX
Vagy:
Bár nem szeretem az UMF-et, de ilyen árba az is szóbajöhet(de inkább a fentebb említett magellán)
Avagy:A 2009es shred (bár a 08as nekem jobban teccik😉) Ha írsz nekik e-mailt talán 10%ot engednek belõle nekem amikor bejött és írtam nekik az árért azt írták 10%ot engednek és úgymár csak 150 és mégiscsak KONA😛
Üdv
SrAta
am tundál nekem ajánlani Dirt vázas bringákat? 😄
(am azér legyen a hajtókar strapabíró és a telo is 😄 mer áltba megnyúzom 😄, am szeretek hegyeket mászni vele és egyúttal 70-80-al száguldani le vele a hegyrõl 😄 és ugrálni minimálisan nagy sebességnél XD )
DH lenne az idális bringa de arra nincs még limitem :S azt majd akkor ha már melozni is fogok aktívan 😄
van egy olyan mondás hogy bolti komplett bringa nem bringa 😊
nekem spec a markolatom és az ülésem az a saját és bejáratottam kell hogy legyen :]
u dont have to listen anybody else but me
nem tudod h boltban nem lehet ugy venni komplett bringát h esetleg a telot és a hajtó kart kicseréltetem ? XD
ha te rakod össze akkor +50 minimum ami rájön, de olyan lesz amilyen akarsz. illetve mégse, mert olcsóbb alkatrészekbõl kell összeraknod 😄
tundátok segíteni? h szerintetek tegyek össze v vásároljak 1be bringát? 😊 még kezdõ vagyok az ienbe 😄 am van egy 10éves 😄 csepel MTB-amit agyon tuningoltam már XD csak mostmár télleg nem birja :S
és szeretnék 1újj bringát 😊 a keretem olyan 100ezer Ft körüli +50E-talán ami még belefér azt hiszem 😊
ha tudnátok segiteni az jó lenne 😄 vaggy esetleg más forumokat v infokat tudnátok adni 😄 v ismi tudna szerezni azis jó nekem 😛 a lényeg h BP-n legyen v közel hozzá 😄
köszi elõre is 😄
Ennyi.
A reszeléseknél azért kezeld le valamivel a felületet.
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
egy esés. amúgy meg patentra ugrálni a sort tanulás.
negyedik ugró építés, 3méteres ugróval és 4.5 méteres érkezõvel. metááál 😄

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Olyan is létezik ami az elsõ váltó helyett dolgozik.
Feszít eddig semmi gonn vele...
haverék csinálták mariborban, a zenét meg kiszedte alóla a youtube, mert kecyk.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
csak egy tipp(:
Kívánom, hogy legyen sok örömöd benne!
Nem arra épült elvileg külföldön is sokat lesz.. (maribor, Schladming stb)
Itthon is lehet nyomulni vele, de ez egy ilyen bicónak közép kategória😄
Downhill!!
Nekem van Pesti haverom,õ UMF Freddyvel tolja Jánoshegyen,azért kérdeztem,hogy kilehet-e egy ilyent használni itt. 😊
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240