Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hmm 😄 oké 😄
am h hivják azt ami a 2(ball-jobb oldalt) hajtó kart tartja? XD nem lehet h az van meg hajólva? 😄 mer amikor fel lett téve akkoris azért már kicsit ferde volt XD
kösz a helpet 😄

SrAta
tehát a kar hajolt meg?😮😮😮
Sztem az egy fos és cseréld egy az egybe mert amikor a kar hajol akkor má régen baj van
Tulajdonképpen ha a kar hajol azt nem lehet külön kapni de fogaskerekeket ha azok hajoltak volna akkor azt lehet egyenként is cserélni.
Új hajtókar vásárlásánál figyelned kell nagyon arra, hogy milyen csapágy van benn most!!!!
Mert ha veszel pl egy Hussafelt hajtást, akkor feltehetõen a mostani csapágyad nem lesz jó mert oda pld howitzer ISIS kell az meg totál más
Szóval kéd ki egy szerelõ véleményét!
Mindenképp!
Üdv
SrAta

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

értem oksa 😊

am 1 hülye kérdés 😄 nem nagyon vágom még a szereléseket a hajtó karnál 😄 ha hajtó kar meghajol és a fogas kerekek is vele együtt az hajtó kar csere? vagy aza egyenes xart kell kicserélni? 😄 XD mer nem vágom XD

SrAta
Rákérdezel, hogy az a bicó milyen árban vihetõ el vanott a lap alján valami info@........
arra küldessz e-mailt😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

gordon 24
Fogas környékén én is megfdordulok asszem😄

Ha a lentebb látott Stabot látjátok szoljatok!😄

Downhill!!

okés 😄 akkor majd egyeztetünk mielött tali XD

am hááth 😄 szeretek sokat tekerni 😄 am most 3évig kihagytam a nyári bringa turákat mer idõmse nagyon volt :S meg mindig bnömmel voltam 😄 XD (aktuálisnál) XD

LoDMaSt
Ijenem van (UMF) csak fehér-piros betûvel, asszem a H1-es, én annyira nem vészes a váz súlya, gondolom, nem sokat akarsz vele tekerni. Vastagabb > több anyag, nem törik, de ha ott tartasz, hogy törne, akkor már úgyis mindegy. 😄

Ha meglesz a bicód, a fogas környékén megtalálsz 😄

@ Hellomarci

hello!
nekem jobban tetszik az UMF-s, vhogy jobban tetszik az h kicsit vastagabb a váza 😄 van elõnye h vastagabb a váza? 😄 (gondolom nehezebbis)
a 2009-s shred azis jól nézki 😄 csak azért elég nehezen tom azta 150-et összeszedni rá 😄 azabaj h sok idõ kellene :S 2-3hónap még :S XD
és már mehetnékem van 😄
am és kinek kell konkrétan írni h engedményt kérjek? xD a cégnek? v a bolt vezetõnek? XD tudom hülye kérdés XD

am skacok ha meglesz a bringa összefutunk vhol és megyünk vmerre bringázni ? XD (bp környéke legyen ha lehet)😄

Balazs15
császtok

Létezik Bilincses rögzítéses kormánymarkolat...Marok váltos kormányhoz???ügye sokkal kisebb:S de sehol nem találtam csak a hagyományos méretü markolatokat..

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

SrAta
Szia
õõõ hátizéé:d
akk ajánlok sajátot😄
Nekem egy Kona Shredem van 2008as nagyon megvagyok vele elégedve
Teljesen egyedi
ÕÕ ez van villa és váltószett nélkül 150be
Kül tudom ajánlani még a KTM knoxville-t vagyis már NEM mert eredetileg hidraulikus tárcsák voltak rajt és csak 130k volt (145ér ezzel afelszereléssel nem éri meg!) amikor néztem
nos akkor ajánlani tudok egy:
Magellan PolarX
Vagy:
Bár nem szeretem az UMF-et, de ilyen árba az is szóbajöhet(de inkább a fentebb említett magellán)
Avagy:A 2009es shred (bár a 08as nekem jobban teccik😉) Ha írsz nekik e-mailt talán 10%ot engednek belõle nekem amikor bejött és írtam nekik az árért azt írták 10%ot engednek és úgymár csak 150 és mégiscsak KONA😛
Üdv
SrAta

bardocz
Én a vázamat tervezem,hogy eladom,dirt váz.Magellan Polary Tabletop '07 Semmi baja nincsen.
gordon 24
Hmmm!

Jó lesz! Gratula!

Downhill!!

LoDMaSt
Hooogyne 😄

@ Hellomarci

am BP-n v környékén szoktatok bringázni ? 8)

aham 😄
am tundál nekem ajánlani Dirt vázas bringákat? 😄
(am azér legyen a hajtókar strapabíró és a telo is 😄 mer áltba megnyúzom 😄, am szeretek hegyeket mászni vele és egyúttal 70-80-al száguldani le vele a hegyrõl 😄 és ugrálni minimálisan nagy sebességnél XD )
DH lenne az idális bringa de arra nincs még limitem :S azt majd akkor ha már melozni is fogok aktívan 😄

SrAta
De ha egybe veszel pl egy Giant vagy egy KTM vagy egy akármilyen márkás bicót és ott ahol veszed odamész érte( tehát nem webshop) akkor azt cserélnek neked+ felárért amit akarsz(ha normálisak a cseréért nem kérik el a pénzt, hanem csak az alkatrészek közti árkülönbséget)

VRSDM
ne vesszünk el a részletekben 😊
van egy olyan mondás hogy bolti komplett bringa nem bringa 😊
nekem spec a markolatom és az ülésem az a saját és bejáratottam kell hogy legyen :]

u dont have to listen anybody else but me

wrsdm 😄
nem tudod h boltban nem lehet ugy venni komplett bringát h esetleg a telot és a hajtó kart kicseréltetem ? XD

Üdv szakik. Egy mtb 26" v fékkel használhato hátso kerékre lenne szükségem ami elbir a 95kg nagyrészt aszfalton és némi könnyü terepen. Szoval mit ajánlotok ill, Gyõrben vagy online hol tudnám beszerezni olyan 10 15 k lenne rá. http://www.xfactornet.hu/index.php?modul=webshop&kod=7676&kezd=20&mkod=51&db=20&keszleten=1 egy ilyen is megtenné de ez ugy tudom csak tárcsáho jo. Elöre is köszi aki segit.
VRSDM

VRSDM
komplettba veszed akkor olcsóbban kijössz, de sosem lesz olyan amilyet szeretnél...

ha te rakod össze akkor +50 minimum ami rájön, de olyan lesz amilyen akarsz. illetve mégse, mert olcsóbb alkatrészekbõl kell összeraknod 😄

sziasztok 8)
tundátok segíteni? h szerintetek tegyek össze v vásároljak 1be bringát? 😊 még kezdõ vagyok az ienbe 😄 am van egy 10éves 😄 csepel MTB-amit agyon tuningoltam már XD csak mostmár télleg nem birja :S
és szeretnék 1újj bringát 😊 a keretem olyan 100ezer Ft körüli +50E-talán ami még belefér azt hiszem 😊
ha tudnátok segiteni az jó lenne 😄 vaggy esetleg más forumokat v infokat tudnátok adni 😄 v ismi tudna szerezni azis jó nekem 😛 a lényeg h BP-n legyen v közel hozzá 😄
köszi elõre is 😄

Pistike 007
Próbálj meg körülnézni valami márkaképviseletben, hátha tudnak neked szerezni olyat. Ha meg nem akkor kicsit fából vaskarika😄
Ennyi.
A reszeléseknél azért kezeld le valamivel a felületet.

VRSDM
kár hogy az ugrónak csak a teteje látszik, az alatta lévõ 2.5méter nem 😞

Rohamsisak
WOW ! Nice!

VRSDM
mai nap eredménye néhány óra vidi meg néhány jópofa fotó. lájkdis

belisz
Oda van írva alá,hogy Giant AC....

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

bardocz
Fú,olyan utat találtam,egy ideig tök jó volt,csak aztán elindult felfele,majd jött egy magas lépcsõsor,legközelebb nem arra indulok el😄
Szabi84
ez milyen váz?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

bardocz
Jah és most olyan utat találok ki,amin még nem mentem,tegnap este vettem észre,remélem nem tévedek el,és nem fognak felfalni a farkasok :-D
bardocz
Én meg mindjárt megyek gellérthegyre tekerni egyet,tegnap is voltam,már egy kicsit sötétedett,annyira jó volt semmit nem látni a könnyektõl a szememben😄 Csak nagyon kéne egy XC váz,nem pedig ez a polarx:S Nem nekem való az ugribugri,és XC vázzal is lehet viszonylag gyorsan menni.Ha esetleg valaki elcserélné a '07-'08-as 18-19" pyxis team,vagy '08 sima pyxis vázát,az szóljon!😄
VRSDM
metáltrélsz a mai jóidõben :]
egy esés. amúgy meg patentra ugrálni a sort tanulás.
negyedik ugró építés, 3méteres ugróval és 4.5 méteres érkezõvel. metááál 😄

bardocz
V-fékes,mert annak a többi alkatrésze minõségibb😉
kispalko
A tárcsa fékes vagy a V fékes bicikli éri meg jobban olyan 100000 Ft körül?????????

Truck Driver001
itt van pár kép, bár még közel nincs kész a bicó. csináltam a szemekrõl is képet. kicsit homályosra sikerültek.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Truck Driver001
Giant AC

SrAta
ez milyen váz?

Truck Driver001
azon nem voltak egyáltalán szemek. azért tudtam felrakni, mert a csapágyházból nem álltak ki ilyen szarok. ergo nem voltak útban. ezen viszont vannak szemek, de máshogy állnak. nem úgy, h felmenjen rá az ISCG megoldású terelõk. erre csak a gyári terelõ megy fel. magyarán marad a csapágyházas megoldás. de mint mondtam, a szemek útban vannak, igy az sem tudom felrakni.

szóval szerintem marad a reszelõ, és a csapágyházas megoldás. ^^

Pistike 007
A monoblokkhoz rögzíthetõ technológia az ISCG, de ebbõl két állás is van. Pl. a 2009-es Stinky-n mindkettõ féle felfogatási lehetõség fel van hegesztve. Szerintem a régi terelõd a régi vázon található szemekhez van kitalálva, lehetséges hogy a másik vázon másféle van...

gordon 24
Köszönöm!

Én is remélem hogy jól fogom érezni magam vele😄

Downhill!!

Truck Driver001
?? ergo most akkor ennek is csapágyházas a rögzítése?

Pistike 007
Az ISCG az az elsõ tányérnál fogja a láncot. Ebbõl kifolyólag ott is vannak neki felhegesztve a szemek.
Olyan is létezik ami az elsõ váltó helyett dolgozik.

SrAta
nekem váltófülre szerelhetõ van/lesz amíg váltót nem veszek 3900HUF volt Trinity
Feszít eddig semmi gonn vele...

Truck Driver001
Hali emberek! kis szakmai tanács kéne, ugyanis láncterelõ/vezetõ vásárlása elõtt állok! idáig monoblokk alá szerelhetõ terelõm volt, de az új vázamra már nem jó! Egy Giant AC-ról lenne szó, de a vázból fityegnek kifele a gyári láncterelõ felfogatásának helye, ami miatt a mostani vezetõm nem tudom felrakni, mert útban vannak! kérdem én, mivel gyári láncterelõt úgyse találok, de ha mégis, fix h rohadt drága, így milyet vegyek ami jó? mi az Isten az a ISCG rögzítés? A csapágyházra erõsített dolog nem jó, de van ez a másik féle, csak éppen ez nem tudom h mi! Boxguide-ot szeretnék venni, mert állítólag jó, és az ára is megfizethetõ.

Vaxi

haverék csinálták mariborban, a zenét meg kiszedte alóla a youtube, mert kecyk.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

SrAta
haverom DHs haverjai donovariba járnak sokat (szolvákia)
csak egy tipp(:

Dúrva jószág lett! <#vigyor3>
Kívánom, hogy legyen sok örömöd benne!

gordon 24
Jánoshegyen😄 Hát ott én 15 éve egy merev géppel bringázok😄 Szóval jahh😄

Nem arra épült elvileg külföldön is sokat lesz.. (maribor, Schladming stb)

Itthon is lehet nyomulni vele, de ez egy ilyen bicónak közép kategória😄

Downhill!!

belisz
Jah,értem...
Nekem van Pesti haverom,õ UMF Freddyvel tolja Jánoshegyen,azért kérdeztem,hogy kilehet-e egy ilyent használni itt. 😊

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

LoDMaSt
Jánoshegy-nocomment ennyi 😄

@ Hellomarci