Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Persze ez oké igy is van feltéve.. De igysem bizom benne, nagyon gyengusznak néz ki.. Gyönyörû meg minden, de nagyon ki van könnyitve..

Downhill!!

VRSDM
erre van egy már jól bevált megoldás 😊
a bilincset épphogy csak annyira kell szorosra rakni hogy fékezésnél ne mozogjon el, de kézerõböl könnyedén tudjad forgatni a kormányon, így esénél simán elforog a kormányon az egész fék, és nem feszül , vagyis nem törik 😉

u dont have to listen anybody else but me

gordon 24
Jahh egy dolog nem tetszik benne viszont..

A fékkar nagyon szép az oké.. Csak egy gondom van vele, ha a bringa arra ráesik akkor elég drága móka lesz😄 Mivel, hihetetlün gyenguszak azok a felfogatások, szóval baromi könnyen törhet.

De ezen kívûl nem igazán találok gyenge pontot rajta.

Downhill!!

extrém sportolók közösségi oldala
www.extremefriends.cjb.hu
gordon 24
Hát ma nyomtam vele fent János hegyen.. Szerintem nagyon jól fog!
Igaz nincs összehasonlitási alapom mivel eddig egy Hayes Nine volt a másik bringán.
Ahhoz képest ég és föld.. De nem tudom, hogy egy XT-hez vagy a Magurához mérten milyen..

Nekem nagyon tetszik.. 4 dugatyús és nagyon keményet lassít.. És én 100kg vok😄 Szóval ezt a súlyt is ugy állitja meg mint a szög😄

Ma mentünk egy csomót fent.. Lejöttünk a kövesen is.. Az egy elég durva pálya, de ahogy mozog, és müködik áááá😄 imádom. Annyival könnyebb irányba rakni, az ember kirugozás közben megemeli és simán átrakod egy méterrel arrébb lévõ nyomba.. Köveken ugy megy keresztûl mintha ott se lenne.. Szóval hát isten király😄

Downhill!!

Pistike 007
Ace hogy dolgozik?
Én is ilyet tervezek venni.
Amúgy pöpec lett😉

Pistike 007
Hát, az a profitól elég messze van...

VRSDM
csináld úgy hogy szedd ki az elsõ kereket
és tedd be az egész bringát egy paplanhuzatba, GS idõbe is úgy csináltuk.

tibitech
tudom h nem tömegközlekedhetek vele de azt találtam ki h kiszedem az elsõ kereket😄 akkor csak metrózhatok nem?

a tökéletes gyilkossággal csak egy baj van,senkinek nem beszélhetsz róla.

VRSDM
eltekersz odáig? 😊 tömegközlekedésre bicikli óver. fogod megnézed az irányt és mész ...

tibitech
halihó jánoshegyre az örsrõl hogyan tudok legkönnyebben elmenni?

a tökéletes gyilkossággal csak egy baj van,senkinek nem beszélhetsz róla.

gordon 24
Huhh😄 az szép...

Downhill!!

Hurki
CM-re megyünk, Tabánból indul 15.00-kor.
Csak mi Kecskemétiek vagyunk, Bp oda-vissza két keréken azért lesz annyi km 😄

What a feeling? Cycling and beer :D

bardocz
Ha jól emlékszem tabánból,láttam egy buszmegállóban.
gordon 24
ÁÁÁ.. Azt hittem critical massra mentek... Mondjuk nem tudom idén honnan indul..

Downhill!!

Hurki
Nekünk ez a móka 220-240 km lesz 😄

gordon 24
Én holnap a hegyre mek😄 De jó teperést!!

Downhill!!

Hurki
Holnap 15.00 Bp Tabán aki számít ott lesz

hupsz ezt nem ide akartam XD

sziasztok 8)
ide tévedtem 😊
énis kezdõ bringa vásárló vagyok 😄 2hónapom van kb h eldõntsem h miet szeretnék venni 😄
am néztem UMF V5-st ha jól emléxem és 90E-t árulják,nah most ugyan aza fajta tárcsa fékesbe 130e ft... szerintetek?
(jah "dirt"-zni szeretnék majd vele )
ha tudnátok esetleg segíteni h merre nézelõdjek szentem a max pénz amig eltok menni az olyan 100e és 150e között van 😊
vmi strapa bíró bringa kellene nekem 😊 mer a hajtókart nagyon megtom nyúzni 8)
köszi elõre is a helpet 😊
ha tudtok boltokat irni BP-n h merre nézelõdjek/vásároljak majd azis jó lenne 😊

VRSDM
az én seggem is beizzad hiába van rajtam pamut feszülõs boxer, akármilyen nadrág, és egy 10e-s bõr nyereg... mondjuk ez kényelmes is 😄 mert nem ülök rá? :$

SrAta
hát figyelj valamit valamiért az én nyergemen nem izzadok(igaz nemis arra van h üljek rajt) de 10kmnél hosszabb úton úgy kitöri a hátsómat h ülni nemtok 2 napig😊
De nem izzadok bele😄
Vannak kifejezetten túra nyergek is azok kényelmesek (15-20k)
De a Dirt nyereg az kényelmetlen:S

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Desiderata
bocs a tag-ért, elszúrtam
Desiderata
[/b]leizzadás[b]sal kapcsolatban szeretném a tanácsotokat kérni
kb. 45 perc lassú tekerésben ahová el szeretnék jutni, de mire odaérek a nyeregnél teljesen leizzadok
ez a nyeregtõl van? elég kicsi és mûanyagos borítású, erre kellene valami szövet borítást rakni? létezik ilyen?
vagy a nadrágtól? vékony hosszúszárúban tekerek, kifejezetten biciklis gatyában nem jelenhetek meg ott ahova megyek, átöltözésre se nagyon van lehetõségem
vagy alsónadrág miatt van? boxer jobb a célra?
VRSDM
jaja. mikor nem racsnis a hátsó agy.

SrAta
a fixi az mi?
nemaz amikor csúszópapucsos a váz és feszítõ sincs csak simán a direkt hajtás?

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

VRSDM
ja jo . összekevertem, az meg megint más 😄 jó ... akkor singe speed.

VRSDM
ja. na erre gondoltam volna utoljára.
én csak simán fixi-nek ismertem :$

SrAta
Single Speed

VRSDM
SS? na én se tudhatok mindent úgy néz ki...

SrAta
feltéve ha SS bicót akarsz😊

VRSDM
mi más? montira is lehet tenni bmx-es hajtást 😉

gordon 24
A hussafelt olcsó és jó.. Szerintem, nekem is az van nem érzem hátrányát.. Szóval jahh.

Downhill!!

SrAta
jó persze igen van ilyen meg WTP Royal meg hasonlok de az MÁS😄

VRSDM
sosincs elég profi 😉
macneil hajtókar és tengely, 65ezer, erre jön még 10ért csapágy 😉

SrAta
hát nekem 13K a hajtókar meg a 3 kerék és 6,5k a középcsap azmár elég profi sztem
Ugye Gordon jó a hussafelt?

akkor szakíts magadra idõt 😄 és ha megvagy magaddal 😄
nah joh szentem várok még 😄 ugysincs meg a zsé rá :S majd ha meglesz akkor jobban szét nézek 😊

VRSDM
fótról menjek be veled mikor magamra sincs idõm ?
amúgy nem kell félned, ha normális boltba mész, elmondod a szándékaidat és kihagysz a mondadotból néhány ikszdét, kúltúráltan elmondod mit szeretnél a bringával csinálni majdan, mennyi pénzed van rá. és korrekt mód segítenek 😉

am de most komolyan 😊 vki bringához értöbb ember eljönne velem ?

hááth te sírnál? XD

annyiran nem értek a bringákhoz sajna :S eléggé elhanyagoltam az elmúlt 4évbe :S
am smylisan szoktam irni 😄 baj?

bardocz
Most komolyan,te nevetsz az írásaid közben,mert minden mondtad végén szmájli van...Persze engem nem zavar,nem azért...
jah és a (BP) Móricz ZSigmond -nál van aza kis bolt 😄

meg van miaz amit elfelejtettem meg kérdezni tõletek XD
vki eljönne velem bringát nézni? 😄 XD ti csak jobban tudjátok h mit érdemes lecserélni 😄 mer kérdeztem és bevállalják azt h lecserélnek a bringán pár dolgot 😄 meg h megnézni h érdemes- azt a tipust megvennem ha ugy alakul 😄

okés köszi 😄
am néztem ma 1 boltott 😄 90e ér árulnak hardy V5-st XD néztem a bringát és müanyag V fék van rajta XD mondom jolvan 😄 tárcsafékes verzióba 130e-ért áruljak azt 😄 szentetek megéri? XD
am jobb hajtó kart kérdeztem h menyibe kerül bele iet szol a csaj h minimum 30e a kezdõ XD

köszi az infot 😄 utána nézek majd 😄

gordon 24
Hy!

Jahh el tud hajolni, ha nem monoblokk hanem sima tengely.. Ha Monoblok csak törni szokott.

Bringa boltok amik jok??

Hajdú kerékpár Kiss jános altábornagy utca
Nella (nem tudom a cimét)
Kerékvár Alagút elötti utcán fel a vár felé.
Konacity népfürdõ utca.

Stb...

Downhill!!

téllleg 😄 skacok szerintetek mien boltokat érdemes meglátogatni BP-n? 😄 (mer azt se nagyon tudom XD ) ha tudtok pár cimet ahol bringák vannak az jó lenne 😄 mer elmennék megnézni XD meg felis irnám XD fenébe teljen már ell aza 2-3hónap :S várom már h bringázhassak 😄 XD

jaja akkor valszeg monoblokk lesz az XD az meg tud hajolni ? ha párszor erõvel rá lépek bringázás közbe? 😄

am, szervizbe csak nagyon fontos ok miatt megyek 😄 addigmeg majd én szerelgetek 😄 fell kell fedezni a bringát 😄 mostmár legalábis ideje XD

Vaxi
CM - Szeged 2009. április 22.
ki jön? 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

gordon 24
Azt elvileg monobloknak hívják.. Arra gondolsz ami a vázban van és a két kart tartja??

Azt ugy tudod meghuzni, hogy hajtókar leszedõvel leveszed a karokat, majd egy speciális kulccsal meghúzod a blokot majd ujra vissza a karokat.

Mivel mindenhez specko szerszám kell, ezért javaslom inkább vidd szervizbe!

Downhill!!

SrAta
Hmm lehet csak megkell húznod😄
8as imbusszal meglehet a tengelyt húzni odamész és akk ott ahol a csapágy van kívülrõl látszik egy nagy imbusz csavar pont 8as imbuszkulccsal meg is lehet húzni😄