Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Downhill!!
a bilincset épphogy csak annyira kell szorosra rakni hogy fékezésnél ne mozogjon el, de kézerõböl könnyedén tudjad forgatni a kormányon, így esénél simán elforog a kormányon az egész fék, és nem feszül , vagyis nem törik 😉
u dont have to listen anybody else but me
A fékkar nagyon szép az oké.. Csak egy gondom van vele, ha a bringa arra ráesik akkor elég drága móka lesz😄 Mivel, hihetetlün gyenguszak azok a felfogatások, szóval baromi könnyen törhet.
De ezen kívûl nem igazán találok gyenge pontot rajta.
Downhill!!
www.extremefriends.cjb.hu
Igaz nincs összehasonlitási alapom mivel eddig egy Hayes Nine volt a másik bringán.
Ahhoz képest ég és föld.. De nem tudom, hogy egy XT-hez vagy a Magurához mérten milyen..
Nekem nagyon tetszik.. 4 dugatyús és nagyon keményet lassít.. És én 100kg vok😄 Szóval ezt a súlyt is ugy állitja meg mint a szög😄
Ma mentünk egy csomót fent.. Lejöttünk a kövesen is.. Az egy elég durva pálya, de ahogy mozog, és müködik áááá😄 imádom. Annyival könnyebb irányba rakni, az ember kirugozás közben megemeli és simán átrakod egy méterrel arrébb lévõ nyomba.. Köveken ugy megy keresztûl mintha ott se lenne.. Szóval hát isten király😄
Downhill!!
és tedd be az egész bringát egy paplanhuzatba, GS idõbe is úgy csináltuk.
a tökéletes gyilkossággal csak egy baj van,senkinek nem beszélhetsz róla.
a tökéletes gyilkossággal csak egy baj van,senkinek nem beszélhetsz róla.
Csak mi Kecskemétiek vagyunk, Bp oda-vissza két keréken azért lesz annyi km 😄
What a feeling? Cycling and beer :D
ide tévedtem 😊
énis kezdõ bringa vásárló vagyok 😄 2hónapom van kb h eldõntsem h miet szeretnék venni 😄
am néztem UMF V5-st ha jól emléxem és 90E-t árulják,nah most ugyan aza fajta tárcsa fékesbe 130e ft... szerintetek?
(jah "dirt"-zni szeretnék majd vele )
ha tudnátok esetleg segíteni h merre nézelõdjek szentem a max pénz amig eltok menni az olyan 100e és 150e között van 😊
vmi strapa bíró bringa kellene nekem 😊 mer a hajtókart nagyon megtom nyúzni 8)
köszi elõre is a helpet 😊
ha tudtok boltokat irni BP-n h merre nézelõdjek/vásároljak majd azis jó lenne 😊
De nem izzadok bele😄
Vannak kifejezetten túra nyergek is azok kényelmesek (15-20k)
De a Dirt nyereg az kényelmetlen:S
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
kb. 45 perc lassú tekerésben ahová el szeretnék jutni, de mire odaérek a nyeregnél teljesen leizzadok
ez a nyeregtõl van? elég kicsi és mûanyagos borítású, erre kellene valami szövet borítást rakni? létezik ilyen?
vagy a nadrágtól? vékony hosszúszárúban tekerek, kifejezetten biciklis gatyában nem jelenhetek meg ott ahova megyek, átöltözésre se nagyon van lehetõségem
vagy alsónadrág miatt van? boxer jobb a célra?
nemaz amikor csúszópapucsos a váz és feszítõ sincs csak simán a direkt hajtás?
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
én csak simán fixi-nek ismertem :$
Downhill!!
macneil hajtókar és tengely, 65ezer, erre jön még 10ért csapágy 😉

Ugye Gordon jó a hussafelt?
nah joh szentem várok még 😄 ugysincs meg a zsé rá :S majd ha meglesz akkor jobban szét nézek 😊
amúgy nem kell félned, ha normális boltba mész, elmondod a szándékaidat és kihagysz a mondadotból néhány ikszdét, kúltúráltan elmondod mit szeretnél a bringával csinálni majdan, mennyi pénzed van rá. és korrekt mód segítenek 😉
annyiran nem értek a bringákhoz sajna :S eléggé elhanyagoltam az elmúlt 4évbe :S
am smylisan szoktam irni 😄 baj?
vki eljönne velem bringát nézni? 😄 XD ti csak jobban tudjátok h mit érdemes lecserélni 😄 mer kérdeztem és bevállalják azt h lecserélnek a bringán pár dolgot 😄 meg h megnézni h érdemes- azt a tipust megvennem ha ugy alakul 😄
am néztem ma 1 boltott 😄 90e ér árulnak hardy V5-st XD néztem a bringát és müanyag V fék van rajta XD mondom jolvan 😄 tárcsafékes verzióba 130e-ért áruljak azt 😄 szentetek megéri? XD
am jobb hajtó kart kérdeztem h menyibe kerül bele iet szol a csaj h minimum 30e a kezdõ XD
köszi az infot 😄 utána nézek majd 😄
Jahh el tud hajolni, ha nem monoblokk hanem sima tengely.. Ha Monoblok csak törni szokott.
Bringa boltok amik jok??
Hajdú kerékpár Kiss jános altábornagy utca
Nella (nem tudom a cimét)
Kerékvár Alagút elötti utcán fel a vár felé.
Konacity népfürdõ utca.
Stb...
Downhill!!
am, szervizbe csak nagyon fontos ok miatt megyek 😄 addigmeg majd én szerelgetek 😄 fell kell fedezni a bringát 😄 mostmár legalábis ideje XD
ki jön? 😊
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Azt ugy tudod meghuzni, hogy hajtókar leszedõvel leveszed a karokat, majd egy speciális kulccsal meghúzod a blokot majd ujra vissza a karokat.
Mivel mindenhez specko szerszám kell, ezért javaslom inkább vidd szervizbe!
Downhill!!
8as imbusszal meglehet a tengelyt húzni odamész és akk ott ahol a csapágy van kívülrõl látszik egy nagy imbusz csavar pont 8as imbuszkulccsal meg is lehet húzni😄