22335
-
#8880 jah meg azt nemértem, hogy a képen az ebike-on a '10-esen mintha dart1-es lenne. -
#8879 hát most mondjam azt, hogy undorító? vagy is nem tudom, nem az én ízlésemnek megfelelő.
Az enyém ilyen, és erre azt mondom, hogy szép.
persze van, akinek ez nem tetszik, de a '10-es... :D -
dx #8878 nekem a 2010es fire mountain kinézete az ami nem igazán jön be, mert a felszereltsége szinte jobb mint a shredé. -
#8877 nekemse a 2008 shredemmel:D
Bár csak annyi a hasonlóság a gyárival h ugyanaz a váz kül épített:D -
#8876 jaja ezért vettem még épp meg az utolsó 2008as vázat amikor már 2009 volt a boltokba csak:D -
#8875 nekem semmi bajom nincsen a 2009-es deluxe-ommal. -
#8874 A nyergesre:D -
dx #8873 mindkettő vicc, ennyire rossz ár/érték arány nem hinném,hogy nagyon akad,esetleg az umf-ek amiknek még a neve is semmitmondó. a kona sajnos már nem tud normális bringát kiadni, mert nagyon népszerű lett anno és itt az eredménye annak milyen ha valamit ennyire higítanak/olcsósítanak,mert valakinek mond még valamit ez a márka és megveszi. jó persze nem a felsőbb kategóriás gépeikre gondolok bár azok se az igaziak.
amugy meg személy szerint nem szeretem a széria bicókat lehet ez a bajom:). -
#8872 de nem ám. -
#8871 mármint melyikre mondod ? :D -
#8870 még a '09-es Shred elment, de ez pff, a régiek sokkal jobban néztek ki -
#8869 Meg nem ér szinte semmit:D -
Blum #8868 A FM deluxe ennyi pénzért szerintem nem éri meg...nagyon nem. -
#8867 kona '10 FM deluxe <-- 179k... a 2k9-es deluxe 147k. és kb ugyanaz a specifikáció. nemértem :D
kona '10 shred ezek a shredek egyre randábbak =( -
#8866 a nyeregcsőre szerelt sárvédők mennyire védenek?
a boltban a srác azt ajánlotta normált vegyek, mert jobban véd, de a nyeregcsőre szerelhető mobilabbnak tűnik, nomeg jobban is néz ki :D -
#8865 Figyi én nem leszek állszent. Van sok marha köztünk ez fix. De!
Én egész nap a várost járom autóval..(ez a melóm, futár vok kistehergéppel) Kezdjem el sorolni?:D
Ugyan annyi hülye van köztünk mint a futárok fixisek, országútisok között.
Járdázással kuka letöréssel hátsókerékkel stb stb én sem értek egyet. De ha elolvasod amiket én írtam szerintem ki is derül belőle.
Az meg a másik, az sem baj, ha a véleménye negatív a DH-sokról. De a stílus amiben leírja?? Az mi?
Hogyha valaki ilyen stílusban beszél ,általánosít pont olyan hibát követ el (sőt bringás szemmel nagyobbat) mint aki a járdán teker pl.
És mi az, hogy a Dh nem sport? Meg hogy tekerjenek fel a hegyre? Meg hogy sok idóta stb stb?
Azt se tudják miről beszélnek. Kiindulnak a sok 14-15 éves hülyegyerekből akik szarnak a szabályokra. A DH-s világ nem belőlük áll. Az egy ki cikkely.
-
#8864 Azért van benne igazság, eddig a legtöbb problémám dh-sal volt, más bicósokkal csak ritkán, és van, hogy én hibám, meg a gyalogosé, aki a bringaúton szambázik. -
#8863 Hát részvétem. Sajnos 2009-ben megéltük azt, hogy a magyar erdőkben üldözött "vadak" lettünk.
PRóbálunk szervezkedni, de hát...
Jahh és ugye sokan mentünk critical Massra.. Itt egy link mit gondolnak rolúnk a Critical massasek.
Én vagyok (polarisext) ott olvasátok el a hsz.ket! És írjatok is ha akartok!
Okosok!
Jahh és van a hsz-k között egy link ami egy kérdőívre mutat! Töltsétek ki! -
#8862 jaja azaz.
kérdeztem az erdésztől hogy " és az nem gond hogy tőlünk 30méterrel alrébb ottvan egy konkrét motocrosspálya? annyit mentek ott a motorosok, hogy rendes döntött kanyarok meg ívek meg mandinerek vannak már.
" hát dehogynem az mégnagyobb baj, csak őket nem tudjuk elkapni. "
ja értem jó hozzáállás. -
#8861 ennyi, pontosan, ahogy mondod. -
#8860 gy.baráton a four cross pályának a k.nagy telket egy öreg adta néhány srácnak arra, hogy pályát építsenek így nem tudnak belekötni:))))))))) -
#8859 Ez az ahol a versenyt rendeztétek?
Hát ez magyarország. Menjél szipuzni, törjél fel kocsikat akkor te leszel a megélhetési bünöző és minden kapu tárva nyitva.
Ha tiszteséges akarsz lennei és sportolsz, akkor üldöznek és szivatnak.
Üdv Itthon!
Ha lesz valami felvonulás tüntetés szolok és szolj te is! Megyek/gyere! -
Blum #8858 Vicc az egész,ami itt folyik. -
#8857 tegnap jött xy a pilisi erdészeti zrt.-től
hogy ez amit csinálunk illegális területhasználat
rongáljuk a talaj korrózióképességét
a tűzoltóautók nem tudnak felvonulni az erdőbe az ugratóinktól
stb.stb.stb.
szóval legjobb esetben vissza kell állítani az eredeti állapotot.
legrosszabb esetben 100.000-től 3.000.000-ig terjedő pénzbüntetés.
tök jó hogy az utcáról elzavarnak
a parkokat bezárják
az erdőbe meg megbasz az erdész...
miért? mert sportolni akarok? igen... -
#8856 4 ezer volt a decathlonban. tegnap este 1 óráig köhögtem a hidegben tekerés miatt, de a kezem nem fázott!:D -
#8855 aha én nyári kesztyűt vettem nem télit, azért kérdeztem, hogy érdemes e venni vagy annyival nem jobb?
Mennyiért vetted a tied? -
#8854 Lehet nem jó a kesztyű. Az enyémben egyáltalán nem fázik a kezem, neoprén az egész, szóval még vízálló is. -
Blum #8853 Hogyne érne...azért találták ki! :D -
#8852 Srácok ér valamit is a téli kesztyű?
mert veszek a kesztyűm alá még1et de szétfagyok ígyis -
#8851 nem kapásból mindeggyikkel menjen bele derékig érő sárba ázzon meg és várjon 1 hetet míg felépül a náthából na azután fog a régi gagyi olcsó szorulni meg roszogni:D -
#8850 Jól van jól van:) -
Blum #8849 Próbálj ki egy 5-6 ezres Bike+-ot,utána meg egy DeoreXT-t,vagy egy Truvativot. Észre fogod venni kapásból. -
#8848 Eddig nem tudtam különbséget tenni köztük:)
De jó elhiszem,hogy van:D
Ki ért országútihoz?:D -
Blum #8847 Mind ugyan az?? :DDD Ez azért elég nagy hülyeség....
Azért nem mindegy,hogy egy hajtómű tekerés közben mennyire hajlik,csuklik össze-vissza,súlya,milyen vele a váltás,mennyi idő alatt kopnak el a tányérok......főleg a merevség a fontos. Nagyon sok energiát tudsz veszteni azon,hogy tekersz mint állat,de a hajtómű befele meg hajlik vagy 2 centit. -
#8846 Hajtás mind ugyanaz? ahaja -
#8845 Engem főleg a váltás érdekel a hajtás hidegen hagy.Az mind ugyan az.
Bár mondjuk most inkább még mindig országútihoz keresek alkatrészeket.Nagyjáól egy komlett kellene mert kb van egy váz és annyi:) -
Blum #8844 haveromnak van full XT váltása,nekem meg full Deore....kipróbáltam azt...annyi pénzért nem ájultam el tőle. nem volt sok különbség a váltásban. Talán az XT egy kicsit halkabb,de a fene sem fog annyit +ba kiadni azért. A hajtásban viszonyt van különbség,az tetszik (az árcédula is,ami rajta van...:D) Fékekről nyilatkozni nem tudok. -
#8843 Csak legyen olyan jó mint az XT-k. -
Blum #8842 Most mentem fel e-bike-ra,aztán ki volt rakva...nekem új volt. :D De akkor is fasza! :P -
#8841 Jókor veszed észre:D