22335
-
#8920 épp kinnvoltunk dirtön szal azé kérdeztem mert leírtam volna milyen volt, meg h merre mentünk mennyi idő stb...stb... -
#8919 egyelőre leszedtem.
viszont újra fog éledni, mert amint írtam azt nyújtottam be szakdolgozatnak :)
tehát újraírom az egészet egy rakat plusz funkcióval, de ha lenne kedvetek túrákat bejegyezni, visszarakhatom, és akkor a már bejegyzett túrákat átemelem később a végleges változatba.
abban, hogy sokan legyünk azon az oldalon, remélhetőleg a testbike fog segíteni :) szal pedáloznom kell :D -
#8918 VAXI mivan a bikewarssal??? -
#8917 boldog szülinapot!
Szép gép!:) -
#8916 boldog szülinapot, és jó tekerést vele -
#8915 Nagyon köszi!:D
Hát kenyelmesebb lesz vele menni, mint a 2.5 ös Maxxisokon láncterelővel, és 20 centi rugozással, ami ha kiálsz leng és kb az erőd 70% a mozgásukra megy:D
Itt legalább arra használhatom hogy haladjak:D
És nem utolsó sorban nem koptatok el egy 11000ft s gumit.
Multhéten voltunk bringaboltokba.
Intenssel ugye.. utvonal:
Zugló Nagy Lajos
király utja. Be a Loungoba Leo Vallenberg vagy milyen utca:D utána ki a Népfürdő utca, át a Margit hídon fel a Kerékvárba, majd a Várkerékpárba. Vissza a Lánc hídon, és az Andrássyn végig a Nagy Lajosig:D
Mindenzt a Dh géppel. Azhittem végem van mire visszaértem! Jahh és a tesom egy országutival adta az ütemet:D -
Gabo #8914 Szépséges! Jó tekerést vele! (Amint az időjárás is engedi!) -
#8913 hát itt nem lesz verseny.
de kinéztünk egy új helyet, majd beszélünk az önkormányzattal hogy oda lehetne-e építeni egy orbitális nagy pályát :D
a fóti tó mellé. üres placc. az adottságok megfelelőek. és 10éve gazosan lepukkadva áll a terület.
mi legalább megcsinálnánk szépre. kulturáltra :]
csak adjanak engedélyt. és akkor bobcat-el akkora trélszt túrnánk ami az egész megyébe nincsen :D -
#8912 ÁÁÁ:D Nem lehetséges ráva írva a nevem! Sőt a 27 es is:D Dedikált:D -
#8911 Köszi srácok!:D
Hát igen sajna nem volt még rá lehetőség:D Ma kaptam meg és hát szakad az eső.
Itt nézegetem csak a lakásban.
Nagyon komoly, hihetetlen szép dolgokat csinál a bátyám!
Csinált ilyenből már 2 darabot, és egy Fixit is.
A pálya ügy:
Hát szerencse! A dh-s dolgokkal is sokan foglalakoznak, állitólag vannak tárgyalások, sőt már beszélnek mindenféle pozitív dologról is.
Reméljük lesz megoldás. De ha nem szervezhettek versenyt az azért csak hátrány. Mert a multkori sem volt rosz nem?
Még1x THX. -
BSZ!
Amúgy fejlemény a pályánk ügyében.
A pilisi parkerdő zrt. nem akart ügyet csinálni.
szóval mint "gyakorlópálya" maradhat fennt, megszabták a feltételeket, hogy mik lehetnek és mik nem... rendezvények semmiképp. csak a mi számunkra gyakorlás céljából.
szóval megúsztuk : ) -
#8909 Boldog Születésnapot!
És ADD IDE! -
Blum #8908 HBD utólag is!
Am..kurva jó ez a gép!
Ebben a taknyos időben gondolom még nem igen próbálgattad.... -
#8907 Fú, ez nagyon pöpec, grat! -
#8906 Hali!
November 4 dikén 27 éves lettem:D
Ezt kaptam a tesomtól és anyukáméktól! (ne kelljen DH géppel várost járnom:D)
Ez egy majd 20 éves gépezet ujjászületése:D Bátyám ezzel foglalkozik mostanában..
-
Blum #8905 Nem ártana....:D -
lehetne már tavasz... :D -
Blum #8903 Na,meghoztam a boltból a bringát. Megcsinálták faszán,kanalat kiegyenesítették,beállították,minden fasza! :D -
#8902 De ha nem húzod meg, akkor elég ha eldőltöd, a csavar kiesik..Bár kitudja.
Valami biztos nem volt jó. Ezért szeretem az aliviomat :) Széttörik sem fogom sajnálni, olcsó volt. -
#8901 nem húzta meg:)
Sajnállak öcsém:(
De ha szétszeded utána rakd össze jól:)
Lehet felcserélted a görgőket, asszem deore szettől már más a lyuk benne vagy vmi ilyesmi tehát nem felcserélhető(vagy valami borzalamas következménye lesz)
Vegyél SRAM-ot az nem hullik szét:)) -
Blum #8900 Persze,egy kis imbuszos csavar tartja,mind2 felén 1-1 alátét. Szerintem ott rontottam el valamit. A kanál meg azért görbülhetett el szerintem,mert pont jó nagy terhelés alatt repült szét az egész... -
#8899 Az érdekes hallod. Azt egy csavar tartja ha mindenigaz..A kanál meg nem jöhetett szét, akkor a felsőnek is távoznia kellett volna.
Sok szerencsét hozzá azért. Az ilyenek mindig érdekelnek, hogy mi okozza.. -
Blum #8898 Shimano Deore. Rátekertem erősebben és reccsent egy nagyot...aztán nézek hátra és váltógörgő sehol :S Valószínűleg amikor szétkaptam darabokra a váltót,akkor valamit kihagytam,vagy nem húztam meg. -
#8897 Hogy-hogy széthullott? :O Kiesett a görgő? Miféle váltó volt? -
Blum #8896 Ma végeztem karbantartással bringán,de valamit nagyon elronthattam. Alig 2km tekerés után a hátsó váltó alsó görgője széthullott. :( Betoltam szervízbe,de kiderült,hogy a váltókanál is egy kicsit meghajlott az eset közben. Ott kellett hagynom,holnap megyek érte,megpróbálják megcsinálni.
Ha új váltót kéne vennem,akkor bizony hosszú kihagyás következik! :S :D -
#8895 Nekem mindkét cipőmnek "hálós" a talpa, de a keménységük nagyon különböző, az egyikből már kitépett pár gumikockát, aminek köszönhetően beázik a talpa... De mivel iszonyat kényelmes, így hordom továbbra is. -
#8894 aha de pl a cipőbe beleaskadnak a kiálló fél centis csavarvágek, ha nem slick a talpa pl a vansemen k.jól tapadt a mostani adidason(ami tulképp a vans előtti de mind1:)) meg semmit nem tapad:D -
#8893 Elsősorban pedáltól függ, nem cipőtől. 2 különböző cipőm is ugyan olyan jól tapad a pedálra, pedig van különbség bőven a két cipőtalp között. -
#8892 valaki, vagy valakinek a haverja tekert vagy teker etnies cipőben?
Platform pedálon mennyire tapad? mert a vans mint a rohadás mintha oda lenne szíjazva a lában, de ez nemtom
Sztetek? -
#8891 én meg outiztam 1.5 órát.
piszkosul imádom a hideg levegőt. mikor melegen vagyok öltözve (sok réteg) de mellé befúj a testemhez az akár mínuszos levegő és aaa. nagyon kellemes : ] -
Blum #8890 Én ma csak karbantartottam a bringát. Kapott új fékbowdeneket,fékpipákat,bowdenházakat,meg egy új láncvillavédőt!
Holnap váltóbowdeneket csak átpucolom,átkenem,meg szétkapom a pedált. Aztán kormánycsapágy,első agy...és a végén a teló. (Múltkori kis off-road-os kaladunk nagyon betett neki...:( ) -
#8889 na elhoztam a konát a szervízből, kapott fincsi continental gumikat, nagyon szép lett :DD
majd fotózom holnap =) -
dx #8888 jó értem miről beszélsz csak fáradt vagyok és írom az okosságokat:D -
#8887 azt vágom, de a képen úgy néz ki, mintha dart1 lenne ráírva a telóra :DDD
mindegy :D -
dx #8886 ugyanúgy néznek ki:)
a sima fire mountainban 1es van. -
#8885 igen, azt látom, hogy dart2-es van benne, de a képen úgy néz ki, mint az 1es :D
vagy csak újított a rockshox -
#8884 kb. -
Blum #8883 Ennyi pénzért adhatnának nyugodtan 1 Dart3-at... -
dx #8882 jó ez:)
#8880 dart 2-es van benne.
-
dx #8881 egy sráccal találkoztam múltkor egyik dirtön akinek olyan volt hát nekem nem nyerte el a tetszésemet maradjunk annyiban (persze gyári volt). neked nemtudom milyen setupod van de mivel csak a vázad olyan mint a gyári te tudod miről beszélek:D