22335
-
#8960 hallod esküszöm ha megyek pestre és összefutunk kapsz tőlem egy fülest :D
[egyébként nekem nincs még bukóm, de ettől függetlenül is venni fogok.]
a dirt-ös bukók tetszenek igazbából, de hogy nézne már ki az, hogy olyanban feszítek a Börzsönyben :DDD -
#8959 na látjátok. ezért kell bukót hordani
-
#8958 rajzolni még mindig tudsz:D
gyógyújjááá meg:D -
#8957 legjobb hogy 23-án lesz a szülinapom :D
de hát be van kötve szóval ha akarják se tudják...
a fülem meg visszanő, az összevarrásnak csak annyi a lényege hogy összeérjen a két bőrfelület jó szorosan...
na ittvan lerajzoltam hogy mi is van,
mielőtt ördögöt festetek a falra hogy nem lesz fülem :D
[IMG][/IMG] -
#8956 de hálisten megmaradsz akkor...
bár eleve ép ötlet volt ez az ugrás... -
#8955 mondtam én de látom nem csak szerintem leszel megverve:D -
#8954 sztem is szal boldog szlinapotnál ne nagyon húzogassák a füled mi?
Most akk visszase fog nőni ott marad 2 darabban????:S -
Gabo #8953 Ha ezt túlélted, akkor tutira a nőd fog végezni veled. ;o)
Az pedig, hogy agyilag is okés vagy-e? Funkcionálisan lehet, de hogy már előtte is problémák voltak... ;o) (Bár ez többé-kevésbé szerintem mindegyikünknél fennáll.) -
#8952 ó hogy áldjon meg a jóisten :S -
#8951 hát ezaz. mindig hordok sisakot.
stríthez nem szoktam felvenni egyedül mert ott mégse métereseket repülök, csak piciket.
hát most szerencsére nagyobb sérülés nélkül tanultam meg hogy MINDIG! hordani fogom...
most jöttem amúgy dokiktól.
sebész jól nekemesett hogy milyen felelőtlen vagyok, egyből sürgősségire kell menni ha nyaki és fej sérülés stb.
aztán elmentem, megröngeneztek. kettő a koponyámról. kettő a vállamról, kettő a nyakamról, és egy a bordáimról.
szerencsére semmi nem törött el (ez mondjuk várható volt, annyi mindenem tört már hogy tudom milyenaz) :)
aztán neurológus, azis rendben szoval agyilag is okkés vagyok
a fülemet meg 6órán belül kellett volna visszavarni, mostmár buktam, szóval fel van kötözve, hogy mégse dumbó fülem legyen ahogy összeforr...
/nem szakadt le az egész, csak ahogy kinő a fejedből, na annak a résznek a teteje, amire a szemüveg támaszkodik stb. ott 1.5 centit leszakadt függőlegesen...
szerdán megyek a fülemmel vissza, pénteken meg a neurogólushoz, hogy még mindig épvagyok-e agyilag :D
ja meg 1.000.000 azt 1-hez az esélye hogy elpattant egy pöti ér az agyamban, szóval ha hirtelen szarulleszek akkor mentő és dzsana...
ennyi... csak elmentem korházba amúgy, mondom inkább nézzenek meg.
csak hát ma is vártam 1.5órát mire bejött a doki egyáltalán :D
háromnegyed1van. most értem haza.... fél8ra mentem oda, hogy 8órási kezdése már ottlegyek...
mindegy jólvagyok az a lényeg :) -
#8950 Majd egyszer:D -
Gabo #8949 Az SPD nem csúszik. ;o) -
Gabo #8948 Ember... Ehh...
Jobbulást!
A sisak meg alap. Nem győzőm szajkózni a kezdőknek. De, hogy pont te nem veszed fel. -
#8947 Nekem mindegy mibe esőben mindig csúszik a lábam a pedálról:) -
#8946 jah szegény véres..... Bukóba is fájt volna az tuti...
Én meg aszittem nekem az durva volt amikor készülök a kövi ugróra 4Xon és lecsúszik a lában én rá f*szal a kerékre így 15 m a lában 5 cwentin 12 helyen felszakadva(ennyi szöges a pedálom:D)
De nem végzett ki és nem lett semmi bajom bár elgondolkoztam h megvan e még de csak a lábam fájt kvára...
Tanulság?
Ne bicózz teljesen sima talpú cipőbe mert gcire csúszik -
#8945 Szó szerint tönkreteszik magát:( -
#8944 a jobb füled 1,5 centin leszakadt?:S
De leis esett vazzeg?
Rem nem...
Azé megmaradsz remélem...
Nah a nődtől mitfogsz kapni barátom... csk akkor találkozz vele amikor má nemfáj semmid mert ha így ütt emg beledöglessz
A füled emgha leszakadt akk visszakéne varratni nem??? -
#8943 Orvoshoz tényleg jobb hogyha elmész!
Jobbulást! -
#8942 Sisak Alap!!
Én ha nincs rajtam nem hogy nem durvulok, de egy lépcsőn nem megyek le. Függetlenűl attól min ülök! Még a DH géppel sem!
Nagy butaság!
ÉS jobbulást, mondjuk ha nem tudsz mozogni abszolut nem biztos, hogy nem tört valami. Menj el holna dokihoz!!
ÉS respect:D! Jobbulást! -
#8941 ejbazdmeg jobbulást!
[ wave-re is benyomhatnád a storyt, hogy olvassa csak el mindenki ] -
#8940 Ejj,ejjj hát jobbulást neked és legyen tanulság mindenkinek,hogy a biztonság az első:) -
Blum #8939 ejejj,ez nem jó. :/
Azért mindenképp menj el orvoshoz,ha...és most nem mondom,hogy "ha jobban fájni holnap",mert holnap garantáltan mégjobban fog fájni. :S (tapasztalat)
Jobbulást,remélem tanultál az esetből... -
#8938 hi. fontos amit irok. olvassatok el kerlek...
tegnap eleg nagy bulit csaptunk, igy piszit faradt fejjel, picit masnaposan mentunk ki egy tegnap ejjel felfedezett spothoz, 10es lepcso, egyik oldalan korlattal.
tegnap este kitalaltuk hogy siman at lehetne ugrani keresztbe le.
ma kimentunk picit partam tole, mondomfaszommetal nekimegyek...
odaig van meg hogy elkezdtem elemelni az elsokereket hogy bánizzak...
a következő kép hogy a fotós házába kenegeti a fülem bedatinnal.
leakadt a hátsó kerék és telibe előrezúztam, a kezeim a kormányonmaradva, jobb arcrésszel nyeltem be az egész esést...6lépcső le fejesbe pakk. nyakam visszacsuklott a gecibe, minden jobb bordam faj, jobb vallam para,
szoval a lenyeg hogy csont nem torott szerintem (nem voltam dokinal) de mozogni semmit nem tudok, vallbol, jobbkezbol, nyakbol, mellkasbo, felsotestbol mert bekonnyezek ugyfaj... az mar csak cseresznye a habra, hogy a jobb fülem bő 1.5 centin leszakadt ugy cakumpakkle... : )
tanulsag? most hogy mar tudom kivagyok es holvagyok :D mindig hordjatok geci bukot... eddig mindig volt rajtam, mostaz egyszer nem es natessek, csak a mazlin mult hogy nem tortenik neadjisten nagyobb vegzetes baj...
-
#8937 szeretnék bicikli utánfutót venni, Baumaxban láttam 16 ezerért, 40 kilót bír
esetleg tudtok jobbat? -
#8936 holnap mi megint megyünk aranyhegyre (pest megye legjobbb atomtrélsze), hála az ottani srácoknak, megint kaptunk meghívást hogy veressünk egy jót közösen. sajnos a fotósunk dolgozni fog, szóval képek nem lesznek de ááá írtóravárom már. iszonyat patika az a trélsz. óriási ugrók de mégis sima az egész és annyi időd van ááá -
Blum #8935 Ma elmentünk a közeli 4testvér forráshoz,pontosan az erdőbe...találtunk egy eldugott kis tűzrakóhelyet,hoztunk tuskókat,nyársakat gyártottunk....szalonnasütés. ÁÁÁ,király volt. nagyon hideg volt,de a tűz jó kis meleget csinált,körbeültük,iszogattunk,eszegettünk,dumáltunk. Ez egy jó nap volt. (és holnap nagy valószínűleg megismételjünk,csak kicsit többen.) -
#8934 köszke:) -
#8933 BSZN! -
#8932 Köszi srácok!:)
Nagyon rendesek vagytok!:)
A váltó volt az ajándékom de már 1 hónapja fennvanXD
-
#8931 :DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#8930 Jahhh! Füled érjen Konáig:DDD -
#8929 Boldog szülinapot :D -
#8928 Köszi mindenkinek!:D meglesz:D -
#8927 nincsmit, ha valami nem megy még, a vaxi topicba öntheted :D -
#8926 nemis tanultunk még tömböt:)
Huhh nagyon köszi:)
Akk má neki tok állni végre:D
Arra rájöttem, hogy forral kell de hogy hogyan?:D
Nagyon köszi -
#8925 sőt, nem is kell feltölteni a tömböt, hanem amikor megkérdezed hogy mennyi, azt nézed, hogy
if( tipp == ((i+1)*(j+1)) )
így nem is kell maga a tömb -
#8924 Egyszerű.
Deklarálsz egy 2 dimenziós tömböt.
Tomb[10][10];
aztán feltöltöd:
for(i=0;i<10;i++)
{
for(j=0;j<10;j++)
{
Tomb[i][j] = (i+1)*(j+1) // Azért, mert az i tömbindex, nekünk pedig +1 kell
}
}
Ha ez megvan, akkor jön a bekérés, ugyanígy
for(i=0;i<10;i++)
{
for(j=0;j<10;j++)
{
printf("Mennyi %d * %d ?",i+1,j+1);
scanf("%d",tipp);
if(tipp == tomb[i][j]) printf("ugyes");
}
}
Ha számolnod kell a jó válaszokat, akkor simán hozzáadsz 1et egy munkaváltozóhoz, ha pedig hibaüzenetet akarsz, akkor else ágban csináld. -
#8923 oks:)
otthon leszek bejegyzem:D
De most infóórán vok:D
Te nemtudom otthon vagy e a c-ben de azt hogy lehet megírni, hogy szorzótábla.
Megkérdezi h mennyi 1*1 beírod a választ kiírja, hogy jó vagy rossz
majd megkérdezi, hogy mennyi 1*2 kiírja hogy jó vagy rossz, majd 1*3 és így tovább
Hogyan kéne ezt megcsinálni?:D
Nagyon köszi:D -
#8922 itt fent van az oldal, csak mindenhol hibaüzenetet dob, de bejegyzi a történetet :)
majd kijavítom a hibaüzenetet meg az ékezeteket is legkésőbb hétvégén -
#8921 ne felejtsd el, amint lesz időm visszarakom :D