Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
LINK!!
Szerintem teljesen korrekt, ráadásul 2008 augusztusi, a Merida SUB 60-as váz ráadásul nem rossz (az alkatrészeket itt nem említi, de szerintem a Neuzernél sokkal jobb még így is). Ráadásul 22"os a váza, pont megfelelõ, ami igen ritka😄 Az nem riasszon vissza, hogy használt, mert augusztus óta nem hiszem, hogy sokat mentek vele.
Ha gondolod kérdezz az eladótól, megéri.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Milyen rendszeresen szeretnéd használni? 2-3 nap hetente
Milyen intenzitással szeretnéd használni? semmi egykerekezés, haerre gondolsz, csak tekerni
Mekkora távokat szeretnél bejárni vele? úgy 40-50 km
Milyen terepviszonyok között, milyen útfelületen tekernél? földút
Mennyire vagy edzett, sportos? mint egy átlag katona
Milyenek a testi adottságaid? (Magasság, testtömeg, testfelépítés...) 195 cm, 100 kg
Mekkora összeget tudsz a vásárlásra fordítani? max 50
Noname alkatrészek, Shimano Tourney váltókkal. Egy termetesebb ember alatt ezek cseklenek-nagyklanak, a rendszeres használat esetén (értsd heti egy alkalomnál többször...) egy évet sem adok nekik.
Hogy milyen méretben gyártják, legfeljebb a forgalmazó vagy a Neuzer tudja megmondani.
Azt sem igazán értem, hogy miért csak egy évre kellene?
Ha visszaolvastál volna egy kicsit, láthatod, hogy ezt a témát már végigjártuk párszor.
Néhány hozzászólással ez alább leírtam azokat az alapvetõ kérdéseket, amiket egy bringa vásárlása elõtt végig kell gondolni. Ha már nem olvastál vissza, akkor ide másolom neked:
Milyen célra szeretnél bringát?
Milyen rendszeresen szeretnéd használni?
Milyen intenzitással szeretnéd használni?
Mekkora távokat szeretnél bejárni vele?
Milyen terepviszonyok között, milyen útfelületen tekernél?
Mennyire vagy edzett, sportos?
Milyenek a testi adottságaid? (Magasság, testtömeg, testfelépítés...)
Mekkora összeget tudsz a vásárlásra fordítani?
Szerintem gondold újra a dolgot!
A vázak méretezésérõl is volt szó. Olvass vissza!
De várd meg mindenképpen, hogy mit mondanak a hozzáértõbbek, remélem azért nekik hiszel. Ezek a táblázatok elég változóak, nézd meg például ezt:
LINK
Egyébként itt érdemes szétnézni, 1-2 éves használt mtb-ból sokkal jobbat is kaphatsz ilyen áron😊
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
abból indulok ki, hogy elõzõleg egy 16 ezer forintos biciklim volt, a METRO-ból, 6 évig bírta, kerékcsere összvissz.
montikba nem vagyok otthon, kérdezd a többieket. de egy használt, de minõségi (70-80e) ft-os neves biciklivel többre mész. mert semmi baja nem lesz kábé.
u dont have to listen anybody else but me
központozott villa ? teleszkóppal? már itt megbukik az egész.
csak bajod lenne vele. mert darabokra esne alattad.
Tényleg nagyonjó filmek! (y)
@ Hellomarci
Nem annyira extrém zúzás, de bringás életérzés a köbön és mindez igényesen filmezve.
Kis reklám remélem nem fejeztek le xD:Május 22. Sport 1 Tour de Tisza Tó összefoglaló😊
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
ugró elõtti necces érzés. amolyan sugallat hogy most nem kéne ugrani.
persze nagy sebesség az elõzõ érkezõbõl.
inkább csak fogtam és kirúgtam elõre a bicót, ami váratlanul egy bõ 8méter magas pályán fúródott a földbe :/ a villa kihajlott . más para nicsen. de emelett egy hatalmas jó biciklizõs nap volt. csak -15.000ft :/
amikor a biciklis társaságból egy-két arc. havonta vesz valami új alkatrészt. mert
" hülyevagy? könyebb 25grammal " ... mondom jó -_- és kiadott érte +50.000-et, 25grammért. én meg spórolok mióta hogy meglegyen az új bmx-em. na mindegy, 2hét és megvan: )