22335
-
#9040 Sárvédőt rakni az miért rossz?:D -
#9039 Nemmondod hogy te ilyet raknál a bicódra:D:O -
#9038 Na mint például itt is meg van oldva:) -
#9037 Én elérem a céljaimat,nem szeretem a fél megoldásokat:D
Persze csak azokból a dolgokból amit én szeretnék.Ötleteket várok:) -
#9036 De javítson ki valaki ha ezek az alsó csőre meg nyeregre rakandók jók:D -
#9035 mit problémázol ennyit...
nővérem most jött haza angliából, kinnt lakik már egy ideje és mondta hogy akármilyen szerelőt hívtak két dolog mindig volt nála :)
kalapács meg szigetelőszallag ;) -
#9034 Azok nem jók semmire se de láttam T2-esen pálcásat egyszer bikemagon de már nem emlékszem rá,hogy volt.Esetleg az agy a és a váz kőzé raknak valami kiálló dolgot és oda rakják? -
#9033 Ja és neked is köszönöm szépen!:) -
#9032 Nekem mániám a sárvédő:) -
#9031 HátsóElső
bocsi itt van lionkelve:) -
#9030 ha nagyon kell sárvédő:
http://ebike.hu/termekek/kiegeszitok/sarvedo/nyeregcsore-h/4692/
http://ebike.hu/termekek/kiegeszitok/sarvedo/teleszkopra-e/4691/ -
#9029 béesz
/erre neoperáljsárvédőt mert rondalesznagyon :( -
#9028 van nyeregcsőre és első villára szerelhető:)
csak 2szer annyiba kerül:) -
#9027 Köszi neked is!:)
Amúgy ezeken most látom,hogy nincs elől pattentszem.Hogy lehet rá sárvédőt operálni?:D -
#9026 boldog szülinapot:D -
#9025 Hát ha a fülem nem fog leérni egy Kona hátsó kerekéig de köszönöm szépen!^^
Most ezek nézegetem:D :
-
#9024 :DD -
#9023 Füled érjen Konáig!!!
[ gordon ez hatalmas beszólás volt anno :D:DD:D ] -
#9022 Nagyon Szépen Köszönöm!:) -
#9021 BSZZ!! -
#9020 jahh semmi látom:D Az!
Egyébként most volt 250000ft ért egy tavalyi garis váz eladó belőle. -
#9019 Ebből a tavalyi sem volt ronda.
Ez is Aphex? Vagy mi a fantázia neve?
-
#9018 -
#9017 a 2010-es KTM bringák esetén igencsak "bedurvultak a desing részlegnél"
http://www.ktmteam.hu -
#9016 Jobbulást! -
#9015 Dealextreme P7 bringás lámpa teszt
dy
-
Gabo #9014 Én csak a videot láttam róla. Hát szerintem túl sok hely nem lett volna odalent. :o) -
#9013 jaja emlékszek arra is.
mondjuk ott nem tetszett hogy nem mehettek le a nézők a föld alá.
kivetítőről nézni nem valami izgis :/ -
Gabo #9012 Anno már rendeztek egy DH versenyt a metroban is.
Minden esetre nagy ötlet. Csak csapni kellene körülötte nekik egy jó nagy reklám kampányt, hogy legyen sok érdeklődő. :o) -
#9011 érdekesség...
Mountain bike verseny a föld alatt? Ilyen még tuti nem volt!
Underworld Kupa
A verseny különlegessége és legérdekesebb szakasza a földalatti több mint százötven éves, titkokat rejtő pincerendszerben fut, amely garancia rá, hogy páratlan esemény részesei lesznek a versenyzők és a nézők egyaránt.
A verseny helyszíne kőbánya alatt 20 km hosszban elterülő pincerendszer. A fésűs elrendezésű járathálózat tulajdonképpen egy régi kőfejtő: az innen kibányászott mészkövet a Lánchíd, az akadémiai palota és az Andrássy út számos épületének kivitelezésénél használták fel, az elhordott nyersanyag helyén pedig ott maradt a nem ritkán 10 méteres belmagassággal rendelkező, sőt, néhol kétszintes alagútrendszer. Dreher Antal 1862-ben vásárolta meg a sörgyárat és pinceként használta a bányát, s az eladásig itt tárolta 13-15 fokos állandó hőmérsékleten a kiváló nedűit. A II. világháborúban a németek állítólag Messerschmidt harci repülőket szereltek össze a nagyszerű rejtekhelyen.
http://underworldkupa.hu/ -
Blum #9010 De utálom ezt a kurva várost!!! WÁÁÁÁ
Volt valami baleset még reggel egy nagyobb csomópontban,mikor mentem be suliba,arrafele jöttem el. Hazafele átmentem azon a csomóponton,elég nagy sebességgel....cirka 6 óra alatt nem sikerült elsöpörni a kiba**ott nagy üvegszilánkokat az útról. Én meg persze egy jó 30-as tempónál átmentem rajta,és amilyen hülye voltam még próbáltam megállni (satufék),hátuljával lesöpörtem egy emberes felületét az útnak...:D
Mind1,már 5 hónapja úgysem volt defektem..:D -
Rainbow15 #9009 köszi
egy részét már megtettem
Nézem az oldalakat is, hátha felrakják valahova eladni. Ezért nem biztos, hogy jó ötlet felrakni a lopottakhoz. -
Gabo #9008 Részvétem pajti! :o/ Szemét egy világban élünk.
Tényleg jelentsd be a rendőrségen, és lehet érdemes lenne szólni a környék bringás boltjainak is. A váz száma ha megvan, az hasznos. Úgy emlékszem a bikemag oldalán is van lehetőség jelezni a lopott gépet. Meg aztán nem árt a figyelmeztetés esetleg másoknak sem.
Ha volt náluk megfelelő szerszám, akkor már egy ideje kifigyelhették a dolgot... -
#9007 ott :D -
Rainbow15 #9006 Köszönöm srácok az együttérzést :)
Pattantyúsba járok.
Hát nem mostanában veszek bicajt, az biztos, tényleg elment a kedvem. -
#9005 Én egyszer úgy hagytam bicó bolt előtt h haverom kint őrizte, mert egy ismerősöm akkor vette a bicóját és ben voltunk vagy egy órát, de többször is kimentem megnézni még úgy is hogy őrizték:P(azért nem toltam be mert tele volt a bolt emberrel:D) -
#9004 Én is így gondolkodok ha boltba v postára kell menni inkább megyek nagyanyáméval. -
#9003 Használod akkor rendesen a gépet:D:D:D
Így a jó ez:) Én ehhez képest semmit nem mentem:D
Egyébként most megyek szervizbe sajnos:S ereszti az olajat a villa és a lánci ugrik. -
#9002 Napfényparkban volt ez?:D -
#9001 szerinted nem volt bennem a fos 2 óra alatt? :D
igaz félidőben kimentem megnézni, hogy megvan-e még :D
ugyanilyen okból voltam a fressnapfban nemrég.
veszem elő a lakatot, és nem jó kulcsot hoztam el :S
beszóltam a boltba, hogy bocsi, de betolhatnám-e a bicajt, mert nem akarom kinthagyni, és nincs lakatom. erre mondja a csávó, hogy nem kell félni, nem viszik el. mondom én csak betolnám.
amikor meglátta a bicajt aszondja: jaaaaaa, hát ezt tényleg jobb ha betolod. :DDDD
a csávó is bringázik egyébként :D