22335
11330766891279474906.jpg
  • VRSDM
    Sajnos, úgy néz ki a nyomtatott BikeMagazinnak is vége ebben az évben. 10 év 100 kiadott lapszám. A visszaesett lapeladási számoknak köszönhetően, a jövőben csak online formában és évi néhány kiadott számmal fog tovább müködni a BikeMag. Sajnáljuk!
    Részletek
  • MaSzKa
    Megjelenik: 2009-12-01 08:37

ja bocsi ez lamaradt
  • Máté94
    Egy normális trekking 26-os sárvédő+husszabítsd meg a végét valami gumival.
  • bardocz
    Kell egy rendes sárvédő, eszméletlen dzsuvás lett a bringa, pedig csak a budafoki úton tekertem vele tegnap.
  • Vaxi
    mentsd el jól, mert kell majd nekem is az oldalra :D
  • Hunter of Deer
    404
  • MaSzKa
    Gázló Túra 2009.07.11

írtam egy élménybeszámolót a nyári túrámról :D

• Rainbow15
    Sajna az enyém lemaradt:(
    Nem semmi, ennyi lopott bicó egy helyen...
  • Vaxi
    rohadék...
    remélem hosszú hosszú ideig lesz sitten.
  • zoli800301
    hali mindenkinek, régen voltam itt:(
    egy kis segítség, hátha felismrei vki a lopott bringáját:http://www.origo.hu/itthon/20091126-kozel-200-lopott-biciklit-talalhattak-meg.html
  • MaSzKa
  • Máté94
    Na valaki megmagyarázhatná nekem,hogy a Merida hiv.oldala alapján a T modelleken nincs elől patentszem akkor ezen,hogy van?:)
    Ezen!
  • Máté94
    Sose fog elmenni:)
  • Vaxi
    bazzzz :D:D:DDD:D:DDDD
  • SrAta
    boldog szülinapot de még virtuálisan se rángatom a füled:D
  • VRSDM
    pirosmogyitól kaptam :D
  • MaSzKa
    HBD. mindenkinek
  • Blum
    HBD.

Am,nekem is tetszik ez a cucc. Nagyon is..:D
  • Máté94
    Boldog Születésnapot Kívánok!!
    Füled érjen Konáig!:D
  • Vaxi
    HBD :D
  • VRSDM
    PUYL is a bicycle pump and portable light combined in one device. It is the first permanent illuminating bicycle light which does not need a battery. This combination provides an unlimited light source and a bicycle pump for urban cyclists. The idea is based on Faraday's law of induction. Instead of batteries, it uses electromagnetic induction.

tetszik...
  • Máté94
    Persze normális esetbe én is elkérnék érte x összeget mert tudom,hogy nehéz régi és alig használt alkatrészeket egy ilyen kerékpárhoz szerezni de akkor is ezért nem igen fog senki se leszurkolni 100e Ft-ot:)
  • Máté94
    Ez normális?
    Sose fogja eladni annyiért!Ne száljunk már el magunktól:D
    Fele.Minimum.Ha 20 éves 0km birnga 30-40 között akkor ez miért 100?Bár látom,hogy szép rendezett kerékpár és alapjába véve jók a felszereltsége egy egy használt bicó.Kéne amúgy de kb ingyé:D
  • Vaxi
    nem ismerem ezeket a bicajokat, nem tudom hogy sok-e vagy nem :D
    csak kitettem amit haver kért. :)
  • Blum
    nem sok ez egy kicsit 100k-ért?
  • Vaxi
    szuper, a képek lemaradtak...

• Vaxi
    Sziasztok!
    Egyik haverom kért meg, hogy linkeljem be ide a bicajának a képeit, ugyanis eladó, és hátha kell valakinek :)
    irányár: 100.000
  • bardocz
    Csak az ilyen típusú sárvédők érnek valamit, és ezek is csak akkor, ha jól be vannak állítva.
  • Hunter of Deer
    jo ezt en is megtalaltam csak gondoltam hatha tud valaki valami konkretat ajanlani, ami esetleg mar volt neki es bevalt stb....
  • Máté94
    Válogass.
  • Hunter of Deer
    hali! tudnatok nekem ajanlani valami jo sarvedot? olyat ami jol is nez ki illetve teszi is a dolgat? mtb re kell (genesis winner)

mert ami most van az eleg benan all rajta nem koveti a kerek ivet rendesen a hatso sarvedo. illetve hiaba van rajta az elso sarvedo mindig osszecsapja a gatyam aljat a sar illetve a vaz aljat is, a hatsorol meg a sok trutyi pont belemegy az elso valtoba, illetve a hatamra is jut belole :) (persze jobb mintha nem lenne rajta de akkor is eleg gaz.)

elore is thx a valaszt.
  • gordon 24
    Hát ez kész:DD

Boldogat.. Mivan mindenki novemberi??:D
  • bardocz
    A kerék mindenképpen elakad, ha sok a sár. Sárvédő nem a ragadós sár ellen véd, hanem az ellen, ami csapkod össze-vissza. És akkor már ha elakad a kerék, inkább akadjon el 4 kiló sárral+sárvédő, mint 20 kiló sárral.
  • SrAta
    elakad a kerék ha sok a sár:D
    egyébként a konán kva hülyén nézne kiXD
  • Mark007
    Sokkal jobb érzés, mikor 2 kiló sarat viszel haza magadon:))
    Legalább látszik, hol voltál.(persze csak vicc, városba nem előnyös ugye:))
    De max. hátulra tennék, de nem teszem. Drága is szerintem 3-4e-ért, meg nem is tetszenek.
    Viszont egy xc, esetleg outi-ra szerintem illenek.
  • Máté94
    De itt senki se szereti a sárvédőt:D
    Megint itt különcködök:(
  • norbi56
    xD nincsen azzal semmi baj, ez csak az én véleményem:D
  • Máté94
    Úristen.Na jól van akkor csak nekem van ilyen perverzióm a sárvédők iránt na de sebaj.Bikemagon biztos tudni fogják a "nagy szakértők":)
  • norbi56
    Nem rossz az, de ilyet az ilyen nekem sosem tetszett, ez ilyen boltbajárósbicó érzését kelti bennem:D
  • Máté94
    Van ilyen bigyó amiről beszéltem:)