22335
-
#9080 Sajnos, úgy néz ki a nyomtatott BikeMagazinnak is vége ebben az évben. 10 év 100 kiadott lapszám. A visszaesett lapeladási számoknak köszönhetően, a jövőben csak online formában és évi néhány kiadott számmal fog tovább müködni a BikeMag. Sajnáljuk!
Részletek -
#9079 Megjelenik: 2009-12-01 08:37
ja bocsi ez lamaradt -
#9078 Egy normális trekking 26-os sárvédő+husszabítsd meg a végét valami gumival. -
#9077 Kell egy rendes sárvédő, eszméletlen dzsuvás lett a bringa, pedig csak a budafoki úton tekertem vele tegnap. -
#9076 mentsd el jól, mert kell majd nekem is az oldalra :D -
#9075 404
-
#9074 Gázló Túra 2009.07.11
írtam egy élménybeszámolót a nyári túrámról :D
-
Rainbow15 #9073 Sajna az enyém lemaradt:(
Nem semmi, ennyi lopott bicó egy helyen... -
#9072 rohadék...
remélem hosszú hosszú ideig lesz sitten. -
zoli800301 #9071 hali mindenkinek, régen voltam itt:(
egy kis segítség, hátha felismrei vki a lopott bringáját:http://www.origo.hu/itthon/20091126-kozel-200-lopott-biciklit-talalhattak-meg.html -
#9070 -
#9069 Na valaki megmagyarázhatná nekem,hogy a Merida hiv.oldala alapján a T modelleken nincs elől patentszem akkor ezen,hogy van?:)
Ezen! -
#9068 Sose fog elmenni:) -
#9067 bazzzz :D:D:DDD:D:DDDD -
#9066 boldog szülinapot de még virtuálisan se rángatom a füled:D -
#9065 pirosmogyitól kaptam :D
-
#9064 HBD. mindenkinek -
Blum #9063 HBD.
Am,nekem is tetszik ez a cucc. Nagyon is..:D -
#9062 Boldog Születésnapot Kívánok!!
Füled érjen Konáig!:D -
#9061 HBD :D -
#9060 PUYL is a bicycle pump and portable light combined in one device. It is the first permanent illuminating bicycle light which does not need a battery. This combination provides an unlimited light source and a bicycle pump for urban cyclists. The idea is based on Faraday's law of induction. Instead of batteries, it uses electromagnetic induction.
tetszik...
-
#9059 Persze normális esetbe én is elkérnék érte x összeget mert tudom,hogy nehéz régi és alig használt alkatrészeket egy ilyen kerékpárhoz szerezni de akkor is ezért nem igen fog senki se leszurkolni 100e Ft-ot:) -
#9058 Ez normális?
Sose fogja eladni annyiért!Ne száljunk már el magunktól:D
Fele.Minimum.Ha 20 éves 0km birnga 30-40 között akkor ez miért 100?Bár látom,hogy szép rendezett kerékpár és alapjába véve jók a felszereltsége egy egy használt bicó.Kéne amúgy de kb ingyé:D -
#9057 nem ismerem ezeket a bicajokat, nem tudom hogy sok-e vagy nem :D
csak kitettem amit haver kért. :) -
Blum #9056 nem sok ez egy kicsit 100k-ért? -
#9055 szuper, a képek lemaradtak...
-
#9054 Sziasztok!
Egyik haverom kért meg, hogy linkeljem be ide a bicajának a képeit, ugyanis eladó, és hátha kell valakinek :)
irányár: 100.000
-
#9053 Csak az ilyen típusú sárvédők érnek valamit, és ezek is csak akkor, ha jól be vannak állítva. -
#9052 jo ezt en is megtalaltam csak gondoltam hatha tud valaki valami konkretat ajanlani, ami esetleg mar volt neki es bevalt stb.... -
#9051 Válogass. -
#9050 hali! tudnatok nekem ajanlani valami jo sarvedot? olyat ami jol is nez ki illetve teszi is a dolgat? mtb re kell (genesis winner)
mert ami most van az eleg benan all rajta nem koveti a kerek ivet rendesen a hatso sarvedo. illetve hiaba van rajta az elso sarvedo mindig osszecsapja a gatyam aljat a sar illetve a vaz aljat is, a hatsorol meg a sok trutyi pont belemegy az elso valtoba, illetve a hatamra is jut belole :) (persze jobb mintha nem lenne rajta de akkor is eleg gaz.)
elore is thx a valaszt. -
#9049 Hát ez kész:DD
Boldogat.. Mivan mindenki novemberi??:D -
#9048 A kerék mindenképpen elakad, ha sok a sár. Sárvédő nem a ragadós sár ellen véd, hanem az ellen, ami csapkod össze-vissza. És akkor már ha elakad a kerék, inkább akadjon el 4 kiló sárral+sárvédő, mint 20 kiló sárral. -
#9047 elakad a kerék ha sok a sár:D
egyébként a konán kva hülyén nézne kiXD -
#9046 Sokkal jobb érzés, mikor 2 kiló sarat viszel haza magadon:))
Legalább látszik, hol voltál.(persze csak vicc, városba nem előnyös ugye:))
De max. hátulra tennék, de nem teszem. Drága is szerintem 3-4e-ért, meg nem is tetszenek.
Viszont egy xc, esetleg outi-ra szerintem illenek. -
#9045 De itt senki se szereti a sárvédőt:D
Megint itt különcködök:( -
#9044 xD nincsen azzal semmi baj, ez csak az én véleményem:D -
#9043 Úristen.Na jól van akkor csak nekem van ilyen perverzióm a sárvédők iránt na de sebaj.Bikemagon biztos tudni fogják a "nagy szakértők":) -
#9042 Nem rossz az, de ilyet az ilyen nekem sosem tetszett, ez ilyen boltbajárósbicó érzését kelti bennem:D -
#9041 Van ilyen bigyó amiről beszéltem:)