22335
11330766891279474906.jpg
  • Mark007
    Sikerült..
    Viszont csak a felső csészét takarítottam ki, nem volt időm az alsóra.
    Szerencsémhez híven mikor visszapakoltam a golyókat maradt 1 golyónyi hely. Vagy elhagytam, vagy gyárilag ilyen..

Asszem több vizet a kormány közelébe nem engedek :)
    Elírogatok itt, hátha vki okosabb lesz belőle :)
  • Aquir

Szeged Szereld magad nap December 10-11-12 Árpád tér

• Desiderata #9118
    ilyen tandemmé alakító létezik felnőtt méretben?
  • Mark007
    Hmm..Asszem megszívtam?
    Kipróbáltam ezt az ablaktisztitós, vizes, sprayes dolgot..
    Egész jól leverte a sarat, mindent.
    A gond csupán annyi, hogy fejjel lefele volt a bringa..a víz meg szépen befolyt a kormány csapágyhoz, bevitte a sarat, és most olyan hangja van, mintha csiszolnám..
    Tökjó..Van valahol leirás, hogyan lehet szétszedni a csapágyat anélkül, hogy kiütném? Angol is tökéletes.
    Ritchey Ahead 1 1/8 csapágy.
  • bardocz
    Én most úgy mostam le, hogy ablaktisztító folyadékos üvegbe raktam vizet, és azzal leverettem róla a sarat, így az alkatrészek alig kaptak vizet, de tiszták.
  • Blum
    Panelházban ezt nehéz lenne kivitelezni...:D

Bár most hogy mondod,eszembe jutott hogy közel van a hőközpont....ott szép nagy kazánok akadnak..
  • VRSDM
    én télen is lemosom. aztán beviszem a kazánhoz, ott kényelmes 15fok van télen is :)

• Blum
    mosásnak ne is...ilyen hidegben pláne...nekem is retkes. De nem mosom le. Lementem kiskefével,kisszivaccsal,amit tudtam lepucoltam,lekentem. Majd ha kicsit jobb idő lesz,akkor lemosom.

btw,holnap elvileg 75km-es túrára indulunk. :)
  • Mark007
    Jogos..
    Akkor holnap letörölgetem nagyjából.
    Csak gondoltam nem állok neki nagymosásnak ilyen hidegben.
    Köszi!
  • Blum
    Alkatrészeknek természetesen árt. főleg olyannak,ami forog,csúszik,mozog...(tehát majdnem mindennek). Ha mást nem,legalább 5 percet fordíts arra,hogy a láncot simán lemosod vízzel,lefújod kis olajjal,letörölgeted...ugyanezt váltógörgőkkel.
  • bardocz
    Magának a váznak nem árt semmit. Nincs a sárban semmi lyan sav, ami lemarja az alu védő oxid rétegét, megkezdi az anyagot:)
  • Mark007
    Árt valamit az aluváznak, és az alkatrészeknek, ha sárosan tengetik napjaikat? :)
    Speciel annyira sáros a bringa, hogy alulról nézve világos barna minden..

Letakarítsam, vagy nem lényeg?(1 hét múlva úgyis sárosabb lesz:))
  • gordon 24
    Jó az RS. Én megmondom a frankot pont azért nem azt vettem, mert nagyon vékony. Jobban szeretem a robosztus dolgokat. De jobb villa mint a Marzo ami nekem van pl.

A 2010-es Boxxer baromi szép, és annak már 35 ös a szára, magyarul végre normálisan néz ki:D
    De most meg kurva drága lett szóval várni kell egy évet. És akkor én is cserélem majd a Marzot, vagy egy FOX 40 re vagy egy 2010 es Boxxerre.
  • Blum
    nem vagyok én egy olyan extrém arc. Valami Dart/Tora-ra gondoltam (mindenképp RS-nél maradnék). Most RST-m van. Hell yeah babyyyy....:D
  • gordon 24
    Hát igen ez egy nehéz dolog:D Az a lényeg jól nézd meg! Fölleg ha Marzocchi (pl z1 frreride vagy Drop off ilyesmi.) a M betüs nyakúak el szoktak repedni a becsúszószár tetjénél (maga a nyak)

Meg mindent. A Hsznált nagy rizikó telóba. De ha jól megnézed talán nem gáz.
  • Blum
    Ijj,ba**meg. Nekem is kéne egy új teló. Asszem majd tavasszal beszerzek valami jóállapotú használtat. Jövő nyáron megyünk bringával Horvátországba. Már most alig várom...de az még odébb van. :P
  • gordon 24
    Igen jó az, de mondjuk sok kép van amin el vannak törve, sajna lehet őket kinyifantani. Persze minden ellehet törni, de azért látványos:D

World Cup:
    reccs

• Blum
    Igen,tényleg érdekes őket így látni! :D Azon azért kicsit felnevettem,amikor a sok F40-es teló között volt egy Boxeres kép is. A FOX-hoz képest nádszál vékonyak a becsúszói,már-már nevetséges,de mint tudjuk elég bika az a teló. :D
  • gordon 24
    Perzse ez világos, de azért mégis:D Durva igy látni őket. Ugye amikor az ember nézi mindig magas, meg tudod:D Igy összeesve brutál.

És ugye amikor vettem a vázat csináltattam, hozzá a tagot. Akkor a kezembe volt tag nélkül és összecsuktam (ugy hogy a merevítés hozzáért az ülés csőhöz.) mondom ennyire nem tud összeülni.. Hát... Majdnem:D Nem tudnám berakni oda az ujjam:D
  • Blum
    Hát erre gyártották le őket,bringázás közben ezen agyalnék,akkor elég nagy baj lenne. Ha még 1 tescobike van alattam,akkor OK,hogy "csak maradjon egyben,míg haza nem érek." :D
  • gordon 24
    Jahh, és amikor nézed ezeket a képeket jön elő hogy szegények mit küzdenek alattunk:D Azért nem semmi lehet ezt kibírni:D
  • Blum
    ááá,ván Giant Trance-ről is

ha annyi pénzt össze tudnék kaparni,tuti vennék egy olyan bicajt....:D

És Gabonak már van olyan....de irigy vagyok..:D :P
  • gordon 24
    Hát passz:DDe szépen összeült a váz és a villa is.. ícsináltak pár fotót más tipusokról is. Sajna csak Google találatom van, az oldalon nem találtam ezket.

link
  • Blum
    :D Ez 5 méteres letörést ugrott,hogy így beült az F40? :O
  • gordon 24
    Tök brutál:D Nem is láttam még igy bicót.. Ilyen az én vázam is:

• SrAta
    jah használati utasításba bele lehet írni, hogy baszóggyál jónagyot, hogy megkeményedjen...
    motorra 1000éve van ilyen alig használják mert ha kicsit esel akk összetöröd mindened l a motoral, mert lassan esik rád... szal ha kicsit esel nem keményedik be csak ha nagyot b*szódsz...
  • VRSDM
    leginkább erre a gyerekjátékra hasonlít.
  • VRSDM
    azért a bemutatóvidibe.
    a saját sapkára épphogy rácsap,
    a másikra meg testből rápirít egy parasztlengetőt :D
  • Máté94
    Te összementél?:D
  • Vaxi
    nah pont ilyen leírásokat szeretnék a bikewarsra is a későbbiekben :)
  • MaSzKa
    egyébként már elérhető amit írtam :D
  • Vaxi
    az lehet, de kicsit érdektelen ilyen dologgal foglalkozni egy ruha esetén, amikor előbb halunk ki a levegő miatt, minthogy problémát okozzanak a le nem bomló szarjaink
  • MaSzKa
    ez se bomlik le 1000év után se :(
  • Vaxi
    Naa!! :D ilyen is kellene :D
  • Vaxi
    nem is rossz
  • MaSzKa
    Cube gyárlátogatás: a kockagyár

• MaSzKa
    :D

2010 KTM Aphex

ez meg ultra brutál:

vv
  • Vaxi
    ejj vaterán délután vittek el egy kona four vázat 40.000-ért :|
  • Vaxi
    sajnálom, de érthető =(
  • MaSzKa
    Corratec gyárlátogatás

Egy hűvös tavaszi héten Dél-Bajorországba utaztunk, ahol volt szerencsénk megtekinteni, hogyan lehet magas fokú precizitással, napi több száz gyönyörű, egyedi külsővel rendelkező kerékpárt előállítani. A Rosenheim melletti Corratec birodalom mindenképpen megért egy kis...

http://bikemag.hu/magazin/factory/corratec-gyarlatogatas

sokat fejlődött az oldal