Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vázat Meset sehol nem kapsz sztem😞
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
ha jól rakod össze 13 ba megáll
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Indulás 9:02
Hazaérkezés: ~18:45
Megtett táv: 123,22 km (Ez az új rekordom.)
Nyeregben+tolással töltött idõ: 7:35:31
Átlag sebesség: 16,22 km/ó
Max. sebesség: 58,73 km/ó (Ez is új rekord.)
Teljes idõ: 9:41:48
Max. pulzus: 185 (Rémisztõ.)
Átlag pulzus: 143
Zóna felsõ határ: 147
Zóna alsó hatás: 118
Zóna felett töltött idõ: 99:59-tõl már nem mért az óra. A valódi érték 3:36:40. (Szégyenletes, de másként nem ment.)
Zónában töltött idõ: 5:14:51
Zóna alatt töltött idõ: 50:27
Elégetett kalória: 6818 kcal (Hogy mennyit pótoltam nem tudom.)
Ami fogyott:
3,5 liter folyadék (2 l sportital, 2x0,5 l üdítõ, 0,5 l víz)
2 méretes mûzliszelet
1 xl sportszelet
1 banán
6-8 pasztilla szõlõcukor
Túrabeszámolót majd legközelebb írok. Most ahhoz túl hulla vagyok. :o)
Szerintem még néhány perc és beszédülök az ágyamba...
késõbb, ha lesz rá keret, úgy is veszek egy komolyabb dh gépet =)
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Csak mondom a lényeg az, hogy semmire sem lesz jó igazán, de mindenre lehet majd használni.
Downhill!!
Egy 10 centit mozgó teló bele. valami ilyesmi.
Downhill!!
erre keresek bicajt =D
De olyan bicot nem fogsz tudni épiteni, ami jó turázni meg dh-zni meg xc-zni stb..
Olyat tudsz ami mindenre jó de semmire nem jó😄
Downhill!!
és esetleg 2008-as modell mennyire jó?
talán olcsóbb mint a 2k9-es.
A karbon erõs anyag amig abban az irányban kapja a terhelést amire kitalálták..
Régebben csináltak DH vázat is karbonbõl pl a GT.
Az egyik havernak volt mig nem egy szép napon esett egy marha nagyot, és a bringa fektébe levett egy követ.. Ugy beszakadt mint a szél😄
Szóval erõsnek erõs, de én tutti nem vennék olyat.. Mondjuk az más dolog hogy egy xc-snek az a fontos minnél könnyebb legyen!
Downhill!!
sajna 200k+....
Nem az lenne a lényege, hogy könnyû és amellett baromi erõs és rugalmas is?
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Szóval ha ott az ilyen mindenféle karbon meg ultra könnyû cumókkal le tudnak jönni ugy hogy nem esnek szét, igy azt mondom simán kibirja.
Az más kérdés, hogy elég nevetségesen néz ki egy ilyen bringa DH közben, és ráadásul elég nehéz vele megcsinálni..
A másik a shred jobb választás, abban az esetben ha ilyeneken gondolkodsz! Fölleg akkor ha valóban akarsz dh-zni is kicsit.. Mivel az egy Dirt bico erõsebb ezerszer.
De ha szép nyugiba gurulsz csak akkor jó a másik is.
Downhill!!
nyáron veszek egy bicajt, és konát szeretnék, fõleg XC-re, de néha szeretnék gyengébb dh pályákat is meghódítani.
A fire mountain-t ajánlották, simát illetve a deluxe-ot.
A shred úgy jött, hogy vaterán találtam 2009-es modelt 125k környékén, az még talán beleférne a keretbe, de valszeg a fire lesz.
Nekem is Shrdem van.. Én kb 3 éve használtam DH-ra és semmi baja.
Csak ugye értelem szerüen a sebbesége a köbgyöke az ösztelóshoz képest😄
Downhill!!
vagy a shred? [ tudom, hogy az dirt, de több helyrõl hallottam, hogy dh-znak vele ]
Tesommal arzon beszélgettünk, hogy 5000ft volt a nevezési dij..
Kérdeztem tõle mennyit kellene fizetniük azért hogy ezen elinduljak?😄
kb azon az állásponton vagyunk ha a célba, állna egy uj bringa, de minimum 2 kerék, 2 uj gumival akkor talán😄
Downhill!!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
de mondom, nekem igazán nem tetszett.. Sajnáltam a bicókat.
Jött le egy stab supreme elöl fox40 stb.. Leugrotta a lépcsõket maradt kb 3 küllõ a hátsó kerékbe😄 A célba leért az utolsó lépcsõnél már jobbra balra ment a segge mert semmi nem tartotta a felnit😄
A másiknak, meg a céle elötti lépcsõn defekt, elhuzta jobbra majd balra, de a balba már semmi levegõ nem volt😄 Igy csuszott a hasán kicsit😄
Volt egy Stinky-s gyerek megy fel aztmondja hát letörtem a váltom, leszekadt a lácom, elrepedt a vázam😄 De nem baj lejövök😄 Lejött majd a cél után huzott egy elsõ féket és ugy orra esett mint a ház😄
Szóval kész😄
Downhill!!
Kár hogy nem egyeztettünk😄 Majd legközelebb!
Downhill!!
De csak szép nyugiba.. Sisak se volt rajtam😄 Mert elötte fent voltunk a hegyen, aztán már elég volt az örület.. Beraktam a kocsiba..
Szóval csak igy legurultam😄
Lent a cél elött volt az a 4 lépcsõsor.. egylépcsõsor majd pihenõ egylépcsõsor, majd megint pihenõ egylépcsõsor pihenõ egy lépcsõsor..
Ezt ugy csinálták a nagyok, hogy kettesével😄 Tehát az egyik pihenõt ugrotta meg a 2 lépcsõsort😄
Downhill!!
Bazz tök szar volt hallgatni, ahogy lehelik ki a lelküket szegény bicók...
Ennek a világon semmi értelme komolyan..
Mondjuk jó volt! Janika, wazz lánc és váltó nélkül nyert!😄
Amikor mentünk fel volt egy hülye turista, wazz a babakocsit tolja bent a szallagokon belül.. Na mindegy, nem volt rossz azé..
Downhill!!
hátraszaltó
transzfer. oda van írva. kisugróból nagyérkezõbe.
szóval a kicsi sorból átugrani a másik sor érkezõjébe.
transzer lényege hogy nem oda ugrasz ahova alapból kéne, hanem mittudomén, egy félcsõbõl kirepülsz oldalra, és egy totál másik ugró érkezõjébe vagy ahova jónak látod.
jelen esetben két ugrósor egymás mellett, és nem egyenesen hanem keresztbe ugrálva, egyik ugróból a másik érkezõbe
u dont have to listen anybody else but me
Elõre szaltó volt az elsõ vagy hátra?😄
Mi az a transzfer?
elsõn szaltó
másodikon kisugróból nagyérkezõbe transzfer és elsõ kerékkel akadás :S paff elõre 😞
elmentünk vácra, megröngenezték:
-fiatalember, szerencsére van, nem törött el.
-de hát úgy fáj hogy mozdítani sem bírom, 5x tört már a kezem, tudom milyen amikor törik.
-most olvasni nem tud vagy szimplán értelmetlen? oda van írva, nem törött el, örüljön neki. viszlát
... :S magyar egészségügy.
másik ügyeletre átmentünk, kiderült hogy a könyékízületi szalagok megnyúltak, a csont meg zúzódott...
ennyit az egészrõl :/
Ilyen gumi stb.. Tehát ilyen utcai cirkálot, de mégis vadorzót😄
Downhill!!
egyszer mentem magyarországi dh pályán (szóval kb. babakocsifeljáró nehézség😄) bmx-el.
furcsa volt nagyon hogy 1perc után miért kúszik a bicikli.
hát a bmx. nem arra lett tervezve, szóval 1perc után felütés és felnin ledzsalni a maradékot.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Május 23 szombat.
A verseny helyszíne: Budapest: Szent Gellért tér
Rendezõ: Mátrai Betyárok Kerékpáros Sportegyesület
Rajt: Szabadság Szobor
Cél: Szent Gellért tér
Program:
Nevezés ideje: 2009. 05. 23. 08:00-tól 11:00-ig.
Szabad edzés: 08:00-tól 12:00-ig
Idõmérõ futam rajtja: 12:30
Döntõ futam rajtja: 16:30
Díjkiosztó: A verseny végén a Gellért téren
Kategóriák: Profi: Nõi, Férfi, Senior, Junior
Hobby: Fully, Hardy
Nevezési díj: 5000-Ft
A pályára a szabadedzés ideje alatt, csak benevezett versenyzõk mehetnek.
A versenyen mindenki saját felelõsségére indul, Bukósisak használata kötelezõ. A védõfelszerelés ajánlott!
Felszállítást csak korlátozottan tudunk biztosítani. Az esetleges torlódások elkerülése végett kérjük a versenyzõket, ha tehetik saját autóval oldják meg a rajthoz szállítást.
További információ:
email: [email protected]
Sikeres versenyzést kíván a Mátrai Betyárok Kerékpáros Sportegyesület!