22335
11330766891279474906.jpg
  • Blum
    ezazazzazaza...

2 óra múlva indulunk túrázni. Várható érkezés...holnap reggel

[26-an megyünk] Asszem' most 1 kilo szalonnánál többre lesz szükség :D
    Csak azt nem tudom,hogy az a jópár tálca sör szállítását hogyan fogjuk kivitelezni :D Egy biztos: itthon nem marad
  • bardocz
    Basszus, megjött a sárvédő, de olyan csavar nincsen hozzá, amivel fel lehet fogatni a vázra :@
  • Blum
    amúgy sztem brutál jó kis váz. Ugrottam vele 8-as lépcsőt betonra,síkra,semmi baja nem lett. Jó kis rövid,merev cucc...4X-re tuti jó.
  • SrAta
    hát kari cczni télleg nemjó:D
    haverral szoktunk csapatni 4Xon neki van 2008as karija:D
  • Blum
    Jó,hát azért 4-5 évesen nem konában meg hasonlókban gondolkoztunk. 14évesen kaptam az 1. komolyabb bringám,egy légtelós magellánt.(60k volt) Az volt az utolsó,amit kaptam :S :D

Aztán jött egy Gepida Karaton,amit már saját pénzből vettem,de az nem volt 1 túl jó döntés CC-zni :D Így azt eladtam,gyűjtögettem és idén márciusban megvettem a Polarist.
  • SrAta
    hhmmm:D
    Sztem én a konámmal bármit csinálok defekten kívül más baja nem lesz (ugyanilyenje van gordonnak és ő déházott vele) szal nem sajnálom én se (meg gordon se:D)
    csak tod a kona az kona én úgy gondoltam h veszek 1 vasat qrvadrágán de az vas legyen amíg én akarom:D
  • Blum
    nem. Mind1-iket bicikliboltban vettem/kaptam. (Apukám is nagy bringamániás,tudja,hogy azokat nem szabad megvenni..)

Csak hát nagyon lelkes voltam és hát a vasak nem bírták a kiképzést.
  • SrAta
    16 év alatt 14 vas
    aztakurva:OOOOOO
    Teszkóbájkok voltak?
  • gordon 24
    Háhááá:D tudod legszebb öröm:DDD

• Blum
    Hát,ennyi azért csak jár egy törzsvásárlónak! 16év alatt idén vásároltam abban a boltban a 14. bringámat! :D Múltkor nagyjából összeszámoltam,hogy eddig mennyit hagytam ott....hát,a hajam égnek állt a végén. :D

Na meg nagy haverságban is vagyok az öreggel! Jópárszor jön velünk bringázni...
  • Vaxi
    de rendes!!!
  • Blum
    Az bizony..húú,de megörültem annak az embernek....
  • Mark007
    Hát ez nemgyengén mázli :)
  • Blum
    ma város szélén (otthonról kb 7km-re) defektet kaptam. Szakadó esőben elvittem pár füzetet egyik osztálytársamnak (mer hát ugye rendesek vagyunk..)...egyszercsak pukk...máris a felnin gurulok. elkezdtem tolni,kb 500m-t (ekkor már nem volt annyira őszinte a bringázás miatti mosolyom+tökig eláztam),amikor jön bringaboltos (tehát ahol vettem a bringát,annak a boltnak a tulaja) transporterrel. Király..bepakolta a bringát hátulra és hazavitt. Csak gondoltam megosztom mai kerékpáros élményemet...:DD
  • Vaxi
    lol :D
    bocsi nem voltam gépnél, de akkor jó ha kész :D
  • SrAta
    már kész:D:DDd
  • SrAta
    VAXI
    épp dogát írok fontos!
    ennek kellene a kódja nagyon megköszönném:
    A program egy sorban írja kii az angol ABC minden második kisbetűjét és ŰASCII kódját: b=98 d=100 stb.
    Három sorban ismétlődjön a kiírás.
    A többszöri futtatás különüljön le egymástól.
    Tömbbel mindennel mehet
    légysziiii
    nagyon köszi
    és bocs az OFFért
  • Vaxi
    ó úgy lesz, ami eddig volt az megy a kukába [ nem teljesen de majdnem ]
  • MaSzKa
    pofon egyszerűbbé átláthatóbbá kéne tenni

pl, mint a régi(1hónappal ezelőtti) formula.hu

• Vaxi
    kezd alakulni a bikewars felépítése [ eddig csak elméletben persze, mert a szakdogához előbb le kell adni a tématervet ]
    majd bevágom, és véleményeket kérnék róla és esetleges plusz ötleteket :)
  • Blum
    Ilyen kis túráról nem tudnék ilyent írni..pár mondatban össze tudnám foglalni...:)

Se kép...
  • MaSzKa
    1 ilyet írhatsz róla :D
  • Aquir
    Akkor szerencsére csak az első sor van érvényben =)

#9135: Győr topik:)
  • hefii
    Sziasztok!

Sajnos a TestBike moderátora külföldre ment, ezért a moderátori állása megüresedett.

Ha tudtok valakit helyette szóljatok!

További infó itt olvasható
  • Máté94
    Én is!
  • SrAta
    győri vok énis:D
  • Vaxi
    jelen
  • Aquir
    Konkrétan nincs itt a bicóm mert Szegeden még el lehet menni gyalog sokhelyre, szóval Győrben használom. Ott meg nincs senki aki akarna.
    Konkrétan Szegeden sem ismerek olyat aki együtt ráérne vagy ez lenne egy jobb elfoglaltsága.
  • bardocz
    Nincs valami fedő az oldalán, amit le lehet pattintani róla?
  • SrAta
    SRÁCOK!
    Ipari csapágyas pedált hogy lehet szétszedni?:D:D:D:DD
    nincs rajt semmi amivel szétlehetne (bike poz tuning jump 12 cserélhető szöges)
    asszem agyontapostam a jobboldali csapágyat mert kattog meg recseg mint a kvaannya:D
  • Blum
    :S Errefele is volt sár,de annyira nem vészes. Kicsit retkes lett (megint) a bringa,de nem érdekel. Azért van,hogy használjam...majd tavasszal úgyis nagy generál lesz,meg talán kap egy új telót...:)
  • SrAta
    4xon sár van lila hegyen mégtöbb szal ma se volt bicózás erdőbe
  • Blum
    Biztos van 1 olyan ember ott a környezetedben,aki tud/szeret bringázni. Mi amikor ideköltöztünk egy 90ezres városba,az ég világon senkit,de senkit nem ismertem. Hát,én felültem a bringára és elindultam a városban csak úgy bringázni. 1 órán belül találtam 1 olyan embert,aki szintén imád bringázni....(azóta is a legjobb barátom). Összeismerkedtem a haverjaival,azóta együtt bringázunk mindig. Van olyan,amikor körbetelefonálunk (-ráérsz?-ja!-jössz bringázni?-aha!) 1 órán belül vagyunk 30-an XY helyen,aztán elindulunk a nagy világba. Nincs itt gond kéremszépen,csak akarni kell! :)
  • Aquir
    jó lehet ha az ember valakivel el tud menni így
  • Blum
    Csak a csuklóm fáj rohadtul,mert ez a rohadt "teleszkop" (RST) befagyott a hidegben...de legalább raj voltam,mert RST merevvilával toltam :D
  • Vaxi
  • Blum
    Már 2 hete nem bringáztam,mert beteg voltam...egyrészt beteg voltam,mert alapból beteg voltam (tehát influenzás..) másrészt beteg voltam,mert már 2 hete nem bringáztam! :D

Tehát ez most jól esett.

Amúgy azért szeretek bringázni,mert amikor ráülök a bringára valahogy kikapcsolódom,elmegyünk ide közeli erdőbe bringázni,vagy (mint most is) elindulunk valamerre,közben elhülyülünk..meg azért mégiscsak mozgás,sport,friss levegő. Nincs annál jobb,amikor elmész,bringázol,elfáradsz,leülsz haverokkal valahova és megisztok egy hideg sört. Vagy körbeülitek a tüzet,szalonnát sütsz,közben dumálsz...nekem több nem kell. :)
  • Aquir
    jó lehet, nekem erre nincs időm, illetve más városban is van a kétkerék, inkább kondizom
  • Blum
    Hazatértünk kis túránkról. Rettentő hideg volt,itt-ott sár is,meg kisebb eső is,de nagyon jó volt.Még jó,hogy volt haverom telóján GPS,mert eltévedtünk 1X...ha az nincs akkor én nem itt írogatok,hanem valahol az erdőben szerencsétlenkedünk még mindig :D (3-an voltunk,elfogyott 1kilo szalonna...:D)
  • Aquir
    ja