22335
11330766891279474906.jpg
  • Gabo
    Sose feled, hogy megoldhatatlan probléma nincs, csak túl kevés szigetelőszalag! ;o)
  • bardocz
    Felraktam hátra a pálcás sárvédőt, nagyon absztrakt lett, olyan ívek vannak a pálcában, mert elvágni képtelenség :D Előre sajna nem tudom még felrakni, mert nincsen hozzá szem.
  • VRSDM
    pontosan.
    nemtudom miben kéne hinnem vagy kiben.
    de hogy amiben hiszek az nemszeret az biztos :D

nem szoktam sokszor elesni, de ha igen akkor tuti ezren látják
  • SrAta
    szal nem elég hogy esel még égsz is:D
  • VRSDM
    nekem elöl:khe mac2

hátul:fit faf

gondolhatjátok mennyire nem tapad semmit :D
    az első még csak-csak de hátul. szóval télen óvatoskodni kell a hó alatt megbújó csúszósabb rétegekkel.

Kész mutatvány mikor tekerek hót nyugodtan. állok a biciklin, hajtanám rá (ugye gyerekbiciklit ide-oda döntögeti az ember tekerés közbe) erre a hó alatt lévő enyhén latyakos réteg alatt lévő jég a tökéletes elegye a csúszós felületnek :D

ádika ráhajt bicikli orbitálisan indokolatlan sebesség konkrétan eltűnik alólad úgy síkra rakja magát. te meg vágódsz vele együtt.

általában buszmegállók előtt jön össze :D
  • norbi56
    Énis nagyon várom már a havat:D
  • bardocz
    Én is rögtön mennék bicózni. Legjobb dolog hóban. Visszaraknám a wtb motoraptort, az brutál módon tapad hóban.
  • Blum
    nekem 1.95-ös WTB All Terrainasaurus. Városba kurva jó kis gumi. Könnyű és jó ballonos az oldalfala,így a padkáknál nem igen kell félni. Defektet cserélni nagyon könnyű,egyedül esőben nem a legjobb. Alig várom/várjuk,hogy essen legalább egy pár centi hó,hogy mehessünk állatkodni. ha esne 20-30cm...a világ legboldogabb társasága lennénk ezen a télen :D
  • Blum
    de nem úgy kattog,hanem az a természetes reteszelős hangja van. Nálunk csak ez van a TF2,eddig bevált.
  • bardocz
    Nekem 1.5-ös maxxis xenith van, azzal is néma:)
  • norbi56
    Jaja először nekem is az volt de így szerintem jobb vele menni:) nekem nem fogja egyáltalán és így szép csöndbe 1.6-os conti sport contact gumikkal mintha siklana és mindezt hangtalanul xd(most nem ilyen gumi van rajta:D)

Blum:Én ilyennel szoktam fújn nem csak a láncra hanema racsniközé is meg mindenhova és valahogy nem kattog amióta befújtam, azóta mindig befújom és nem kattog.
  • Blum
    Nekem B+ country van. De vagy 50 mosás után is úgy kattog mint az állat. :D
  • bardocz
    Nekem B+ travel agy. Amúgy nem zavar, hogy nincsen hangja, csak furcsa.
  • norbi56
    Nekem az első mosás,ujrakenés után elment a hangja és azóta nincs,alivio hátsó agy és slx racsni van rajta
  • bardocz
    Elmentem ma tekerni egyet, és azt vettem észre, hogy a hátsó agyban a racsniszerkezet elnémul, legalábbis alig van hangja, és ha nem tekerek, akkor eléggé lassítja a bicót. Egy lejtőn nem tekertem, és a bicó nem hogy gyorsult, hanem lassult kicsit.
  • Rainbow15
    Fogalmam sincs , még ráérek. Használtan veszek, valami közepesen komolyat.
  • Vaxi
    milyet veszel?
  • SrAta
    A PEDÁLBÓL KISZEDTEM A DUGÓT, LETEKERTEM A BENNELÉVŐ TARTÓ ANYÁT
    DE HOGY A RÁKBA LEHET A TENGELYT KIVENNNII?
  • Rainbow15
    Januárra valószínű nekem is összejön a zsé egy újabb dirt bikára :)
  • Vaxi
    :DDDD
    már csak egy olyan bankot kell találni, ami 100 forintra 14%-os kamatot ad:DDDDDDDDDD
  • SrAta
    na de ha 300 ftot tennél bee:D
    akkor már csak 64 év:D
    ha 1000FT-ot akkor má csak
    55 év:D
    hmm ezeket már lehet meg is érnénk:D
  • SrAta
    tehát van most a 30 ftod
    ha azt betennéd bankba akkor:D
    Évi 14 százalékos kamatra és a banki jutalékot nem számolva, de kamatos kamattal akkor.
    82 év múlva meglenne az 1349910 FT:D
    és közben semmit sem kell csinálnod:DDD
  • Vaxi
    :DDD
    kb.
  • gordon 24
    Jó hát ezen nem is kellene. Mindene topos! Csak nekem a vázzal van bajom.

De egyértelmű ha holnap azt mondanák nesze srác, nem tíltakoznék:D
  • Vaxi
    Elhiszem neked, de ha hozzám vágnának egy ilyet, nem gondolkoznék azon, hogy bármit is lecseréljek rajta :D
    Az a veszély meg nem fenyeget, hogy az elkövetkezendő 137 millió évben ilyen bicajt vegyek :)
  • gordon 24
    Én ennyiért az életben nem venném meg! Volt már össztelós Konám (hisz tudjátok) 1349 nagyon sok érte. Ennyi pénzért Intenst, Santa cruzt, Morewoood-ot, Giant Gloryt, Iron Horse-t, Norcot stb stb-t lehet venni ujonnan.
    Egy sokkal szebbek kettő jobban is mozognak.

A Konában nagyon sok ideig az volt vonzó, hogy olcsó volt. (már ugye a többihez képest) de manapság már ők is eléggé elszálltak az árakkal, és azért annyira nem jó:D

• Vaxi
    amit nélkülözni tudnék, kb... :D
  • norbi56
    Már van 30ft-od?:)
  • Vaxi
    igazából már majdnem megvan rá a pénzem, csak 1.349.880 forint hiányzik hozzá, és meg is vehetem :DDD
  • SrAta
    hát ha neked ilyened lesz én nemtommicsinálok de kérjél egyet nekemis:D
    gyönyörűűűű
  • Vaxi
    Írtam egy levelet a jézuskának, hogy hozzon nekem karácsonyra egy ilyet, de valószínűsítem, hogy lófasz lesz belőle :DDDDD
  • SrAta
    ittt győrbe is....:S
  • Blum
    Pi**ába!!!

Találkoztunk megbeszélt helyen,elindultunk,várostól 2km-re elkezdett szakadni az eső. Visszafordultunk...és csak szakad és szakad és szakad...Ilyen nincs :@ Azthiszem ez már csak jövő héten fog összejönni.
  • SrAta
    :D
    Énis akarok majd túrázni menni(illetve hegyetmászni bicóval meg butulni fr-on)
    De semmi cuccot nem kell vinni csak szerszámot azmeg elfér a táskába:D
    A többi csak mind +súly az meg +erőfeszítés
  • Blum
    Azt hoznak a többiek én már így is viszek eleget. Közben itt pakolgatok,már most van vagy 20 kilo a gép és még van több,mint 1 óra.
  • SrAta
    a pedál nem:D
    hátha aztis szét kell szedni jah meg ha van lánckinyomó és küllőkulcs is elfér:D
  • Blum
    Olaj az nem kell. Imbuszkulcs,csavarhúzó jön,14-es villáskulcs mi a fenének? :O Gyors záras minden.
  • SrAta
    az mindenképp kell meg imbuszkulcskészletet olajat és 14es villáskulcsot is vigyél:D
  • Blum
    Igyekszünk! Köszi! Még átkell mennem egy tartalékbelsőért..:D
  • SrAta
    ísok sikert:)
    Jó utat:)
    Jó szórakozást:)
    Ép hazaérkezést!:)