22335
-
Gabo #9200 Sose feled, hogy megoldhatatlan probléma nincs, csak túl kevés szigetelőszalag! ;o) -
#9199 Felraktam hátra a pálcás sárvédőt, nagyon absztrakt lett, olyan ívek vannak a pálcában, mert elvágni képtelenség :D Előre sajna nem tudom még felrakni, mert nincsen hozzá szem. -
#9198 pontosan.
nemtudom miben kéne hinnem vagy kiben.
de hogy amiben hiszek az nemszeret az biztos :D
nem szoktam sokszor elesni, de ha igen akkor tuti ezren látják -
#9197 szal nem elég hogy esel még égsz is:D -
#9196 nekem elöl:khe mac2
hátul:fit faf
gondolhatjátok mennyire nem tapad semmit :D
az első még csak-csak de hátul. szóval télen óvatoskodni kell a hó alatt megbújó csúszósabb rétegekkel.
Kész mutatvány mikor tekerek hót nyugodtan. állok a biciklin, hajtanám rá (ugye gyerekbiciklit ide-oda döntögeti az ember tekerés közbe) erre a hó alatt lévő enyhén latyakos réteg alatt lévő jég a tökéletes elegye a csúszós felületnek :D
ádika ráhajt bicikli orbitálisan indokolatlan sebesség konkrétan eltűnik alólad úgy síkra rakja magát. te meg vágódsz vele együtt.
általában buszmegállók előtt jön össze :D -
#9195 Énis nagyon várom már a havat:D -
#9194 Én is rögtön mennék bicózni. Legjobb dolog hóban. Visszaraknám a wtb motoraptort, az brutál módon tapad hóban. -
Blum #9193 nekem 1.95-ös WTB All Terrainasaurus. Városba kurva jó kis gumi. Könnyű és jó ballonos az oldalfala,így a padkáknál nem igen kell félni. Defektet cserélni nagyon könnyű,egyedül esőben nem a legjobb. Alig várom/várjuk,hogy essen legalább egy pár centi hó,hogy mehessünk állatkodni. ha esne 20-30cm...a világ legboldogabb társasága lennénk ezen a télen :D -
Blum #9192 de nem úgy kattog,hanem az a természetes reteszelős hangja van. Nálunk csak ez van a TF2,eddig bevált. -
#9191 Nekem 1.5-ös maxxis xenith van, azzal is néma:) -
#9190 Jaja először nekem is az volt de így szerintem jobb vele menni:) nekem nem fogja egyáltalán és így szép csöndbe 1.6-os conti sport contact gumikkal mintha siklana és mindezt hangtalanul xd(most nem ilyen gumi van rajta:D)
Blum:Én ilyennel szoktam fújn nem csak a láncra hanema racsniközé is meg mindenhova és valahogy nem kattog amióta befújtam, azóta mindig befújom és nem kattog. -
Blum #9189 Nekem B+ country van. De vagy 50 mosás után is úgy kattog mint az állat. :D -
#9188 Nekem B+ travel agy. Amúgy nem zavar, hogy nincsen hangja, csak furcsa. -
#9187 Nekem az első mosás,ujrakenés után elment a hangja és azóta nincs,alivio hátsó agy és slx racsni van rajta -
#9186 Elmentem ma tekerni egyet, és azt vettem észre, hogy a hátsó agyban a racsniszerkezet elnémul, legalábbis alig van hangja, és ha nem tekerek, akkor eléggé lassítja a bicót. Egy lejtőn nem tekertem, és a bicó nem hogy gyorsult, hanem lassult kicsit. -
Rainbow15 #9185 Fogalmam sincs , még ráérek. Használtan veszek, valami közepesen komolyat. -
#9184 milyet veszel? -
#9183 A PEDÁLBÓL KISZEDTEM A DUGÓT, LETEKERTEM A BENNELÉVŐ TARTÓ ANYÁT
DE HOGY A RÁKBA LEHET A TENGELYT KIVENNNII? -
Rainbow15 #9182 Januárra valószínű nekem is összejön a zsé egy újabb dirt bikára :) -
#9181 :DDDD
már csak egy olyan bankot kell találni, ami 100 forintra 14%-os kamatot ad:DDDDDDDDDD -
#9180 na de ha 300 ftot tennél bee:D
akkor már csak 64 év:D
ha 1000FT-ot akkor má csak
55 év:D
hmm ezeket már lehet meg is érnénk:D -
#9179 tehát van most a 30 ftod
ha azt betennéd bankba akkor:D
Évi 14 százalékos kamatra és a banki jutalékot nem számolva, de kamatos kamattal akkor.
82 év múlva meglenne az 1349910 FT:D
és közben semmit sem kell csinálnod:DDD
-
#9178 :DDD
kb. -
#9177 Jó hát ezen nem is kellene. Mindene topos! Csak nekem a vázzal van bajom.
De egyértelmű ha holnap azt mondanák nesze srác, nem tíltakoznék:D -
#9176 Elhiszem neked, de ha hozzám vágnának egy ilyet, nem gondolkoznék azon, hogy bármit is lecseréljek rajta :D
Az a veszély meg nem fenyeget, hogy az elkövetkezendő 137 millió évben ilyen bicajt vegyek :) -
#9175 Én ennyiért az életben nem venném meg! Volt már össztelós Konám (hisz tudjátok) 1349 nagyon sok érte. Ennyi pénzért Intenst, Santa cruzt, Morewoood-ot, Giant Gloryt, Iron Horse-t, Norcot stb stb-t lehet venni ujonnan.
Egy sokkal szebbek kettő jobban is mozognak.
A Konában nagyon sok ideig az volt vonzó, hogy olcsó volt. (már ugye a többihez képest) de manapság már ők is eléggé elszálltak az árakkal, és azért annyira nem jó:D
-
#9174 amit nélkülözni tudnék, kb... :D -
#9173 Már van 30ft-od?:) -
#9172 igazából már majdnem megvan rá a pénzem, csak 1.349.880 forint hiányzik hozzá, és meg is vehetem :DDD -
#9171 hát ha neked ilyened lesz én nemtommicsinálok de kérjél egyet nekemis:D
gyönyörűűűű -
#9170 Írtam egy levelet a jézuskának, hogy hozzon nekem karácsonyra egy ilyet, de valószínűsítem, hogy lófasz lesz belőle :DDDDD -
#9169 ittt győrbe is....:S -
Blum #9168 Pi**ába!!!
Találkoztunk megbeszélt helyen,elindultunk,várostól 2km-re elkezdett szakadni az eső. Visszafordultunk...és csak szakad és szakad és szakad...Ilyen nincs :@ Azthiszem ez már csak jövő héten fog összejönni. -
#9167 :D
Énis akarok majd túrázni menni(illetve hegyetmászni bicóval meg butulni fr-on)
De semmi cuccot nem kell vinni csak szerszámot azmeg elfér a táskába:D
A többi csak mind +súly az meg +erőfeszítés -
Blum #9166 Azt hoznak a többiek én már így is viszek eleget. Közben itt pakolgatok,már most van vagy 20 kilo a gép és még van több,mint 1 óra. -
#9165 a pedál nem:D
hátha aztis szét kell szedni jah meg ha van lánckinyomó és küllőkulcs is elfér:D -
Blum #9164 Olaj az nem kell. Imbuszkulcs,csavarhúzó jön,14-es villáskulcs mi a fenének? :O Gyors záras minden. -
#9163 az mindenképp kell meg imbuszkulcskészletet olajat és 14es villáskulcsot is vigyél:D -
Blum #9162 Igyekszünk! Köszi! Még átkell mennem egy tartalékbelsőért..:D -
#9161 ísok sikert:)
Jó utat:)
Jó szórakozást:)
Ép hazaérkezést!:)