Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a pénztárca inkább szab határt.
u dont have to listen anybody else but me
What a feeling? Cycling and beer :D
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Durva!😄 Majd elmúlik.
Gabo:Köszi a segítséget😊
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Downhill!!
Egyébként nekem is ezek vannak az új bringámon. Szóval van elsõkézbõl is tapasztalatom.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Jaja igyekeztem.. Nagyon fasza ez a sisak.. Imádom pedig még nem is bicoztam benne...
Downhill!!
Ahogy nézem a szerkó és az elszánt tekintet is passzol a bringádhoz. <#wink>#wink>
A fém a fémen hang nem véletlen. A Stroker Trail fékpofák ugyanis fémes összetételûek.
Fel vagyok öltözve csináltunk képet😄 Nem tudom mennyire vagytok rám kiváncsiak, de azért megmutitom😄
Downhill!!
cseszekedj vele
kulonben siman hallanám ahogy koppan a felni egy - egy csúnyább érkezénél...
a hátsó váltó nem is vált ötnél feljebb.
padkáknál tökéletes nem lehet felütéses defektet kapni
Szerintem 5000-7000 körül már kapsz olyat, ami hosszú távon is használható lesz.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Péntek szombaton 4en tekertünk egy balatoni körturát.Reggel 7-kor indultunk Almádibol az északi parton , délbe Badacsonynál ebéd és 16:00-ra Gyenesdiáson voltunk az aznapi pihenö helyünkön. ez olyan 86km-es táv volt.70km körül egy kicsit kezdett bedurranni a combom igy jol esett egy kis fürdözés a balatonba 😊
MÁsnap egy kicsit elaludtunk igy csak fél 10 körül indultunk el a reggelizés után, 15:00-ra Siofokon kajálás és este 7kor értünk vissza a kiindulási helyre.
Teljes táv:211km
max sebesség:55km/h
átlag sebesség: 18,2km/h
teljes tekerési idö : 11 óra 34 perc
A fémházas változatok valamivel tartósabbak, mint a mûanyag pumpák. Illetve érdemes arra figyelni, hogy könnyen kezelhetõ legyen. (Pl.: kihajtható markolat, kallantyús szeleprögzítés, stb.) Az úti pumpáknál elõnyös, ha védettek a portól és valamilyen módon rögzíteni lehet a vázra.
Az ár pedig annyi, amennyiért egy jót kapsz.