22334
11330766891279474906.jpg
  • Roger6
    Trekking bringába a 95 kg-os testsúlyhoz milyen nyomás lenne az ideális?
  • repvez
    ugy tudom, hogy megtarthatja,mert elérte a kitüzött célösszeget és gondolom a "projektet" is meg tudja valósitani amire a pénzt kérte.
  • adam46
    Ez egy vicc amúgy, ezt a 60k-t meg is tarthatják?
  • XxNoTEandRusHxX
    mindjárt bubi teszt a naplóba:D
  • repvez
    Az a szomorú, hogy az értelmes/ebb fejlesztésekre nem adnak az emberek pénzt,de a hülyeségre és a haszontalan szarokra meg észnélkül.
    Itt is egy krunplisalátára már 60k$ jött össze erre meg még 2000se nagyon
  • DarkSector
    fasza
    :D
  • ldavid
    jó, a kocsi az más.
    a zsaruk meg bármikor megvághatnak, csengő +egyéb szarság hiánya miatt, szóval.. whatever
  • Szabi #21045
  • Boconadi
    Ujra müködik a kecske! : )
  • MerlinW
    Felesleges, de ha véletlenül olyanja van egy arra járó rendőrnek, akkor 50 ezer:) A szabály az szabály.
  • raptor22
    Autó vezetés közbe pl. indexelek, még akkor is ha közel s távol nincs másik kocsi. Vezetés közbe te indexelsz?(ha van jogsid) Vagy ott is ez a mentalitásod?
  • ldavid
    ha nem jön semmi miért integetnél? tök felesleges
  • raptor22
    100 biciklisből 99 nem jelez kézzel Mo-on. Bevallom én is csak akkor, ha jön autó mögöttem. Sőt a legtöbb bicaj a jelenlegi Kresz alapján nincs felszerelve minden szükséges kiegészítővel.

Am meg nem találtak fel ezzel újat. Van már kesztyűbe integrált index bicajosoknak, ledes. Részemről kasza.
  • pedobear
    Vagy halott, vagy zseniális ötlet a kerékpáros karkötő

• Knabb
    Őszintén megvallva én a saját csacsimat se merném kinnthagyni egy éjszakára, akármilyen hiper védelemmel sem. Mindíg itt alszik velem :D
  • Knabb
    Szerintem 2 minőségibb mini Ulakat nem nagy teher. Mondjuk semmit se tudok a körülményekről, lehet hogy ki volt kötve.
  • MerlinW
    Aki 3000km-t teker, az nem fog 10 kilónyi lakatot magával cipelni:)
  • Knabb
    Azért kíváncsi lennék, hogy hova és mivel volt kötve (már ha ki volt...), ha csak úgy megdurrantották. Érted ha 1,5 millával utazgatok a lábam között, akkor csak adok a védelmére.
  • MerlinW
    Az egy dolog, hogy arányaiban a bidámok ugranak jobban a fényesre, de a fehérek is ugyanúgy benne vannak. Ha csak a tolvajkergetőket vesszük ott is majdnem minden részbe jut egy fehér. A másik, hogy az igazán értékeset többnyire nem a bidámok viszik el. Ők arra ugranak, amit gyorsan el lehet passzolni. A fehér ember okos, lusta és nagy összegeket akar leakasztani, ezért nagy értékeket lop:)
  • Roger6
    Hát igen, NE keverjük a Magyarokkal...
  • adam46
    Inkább bidám-bidám vendégszeretet. :D
  • MerlinW
    Ez a Magyar vendégszeretet:) Csak hogy érezze francia barátunk, hogy eljutott kelet-Európába:)
  • COD Black Ops
    Megint ellopták egy külföldi bringáját aki 12 nap alatt ért ide Franciaországból a 1,5millás Giant-jával :(
    A Japán visszakapta kíváncsi vagyok ez is meglesz-e?
  • Pistike 007
    Köszi :)

Jó kis kerékszett, könnyű karban tartani. Kicsit lájtosabb felnikkel kértem, egy könnyű kis Slope / FR bringába lesz :)
  • Pistike 007
    [URL=http://www.mavic.com/rims-mtb-en-521-disc#.U8Ysofl_uvg]Mavic EN 521 26"[/URL]
  • Szabi #21027
    szépek
  • raptor22
    Tudnál a felnikről 1-2 infót írni? Köszi:)
  • benőmenő
    Még szerencse, hogy az itthon található biciklik állapota miatt nem is igazán merek nagy sebességgel száguldozni! :D
    #21023:
  • Boconadi
    En is vagy 40-el az erdöböl jöttem ki egy kis ösvenyen aztan volt egy kis ugrato, mondom ezt kiprobalom, csak aztan egy faagtol nem lattam hogy vagy egy 5m magas lepcsö van, utana közvetlen egy utca. Kiment az eleje, en meg kirepültem az utcara, a bringa masik iranyba, bele egy parkolo utanfutoba. Sisakom behorpadt, a taskam, kesztyüm szetszakadt, szetrepedt az allam, szetbasztam a könyököm, fetrengtem vagy 5 percig az uton, aztan meglattam a bringam, majdnem sirvafakadtam. A hatcso fektarcsa szettört, a bal fekkar, teleszkop rögzitö, valto letört, meg a kormany elhajlott. Tudom hogy azokat cserelnem kell, de remeltem a kormanyt meg meguszom. Eleg csunya volt, de a legnagyobb makom hogy nem jött auto szerintem.
  • repvez
    Ja 2 éve volt, azóta megmaradtam már !
  • benőmenő
    Én meg egy kis zuhé miatt nyivákoltam :D
    Jobbulást!
  • repvez
    Szerencsére mikor én estem akkor semmi nem sérült komolyabban a bringán mégcsak karc sem lett a vázon.Egyedül a nyereg pálca befogató muanyag nyulott meg az egyik felén amitöl most egy kicsit ferde a nyereg.De mivel müanyag nem tudom visszahajlitani.
    Egyébként ugy 50nél száltam le az akarattjai lejtön hajnali 1 körül és füredig utánna vissza kellett tekernem.

Másnap nem tudtam kikelni az ágyból és a doki szerint csipőzúzódással megúsztam.
  • Blum
    Azt minel elobb javasolt cserelni. Nekem is volt olyan kormanyom ami elgorbult (vagyis lett benne egy hupli pont a markolat alatt). Egyaltalan nem zavart,markolat eltakarta es hasznaltam tovabb. Csak aztan par het utan ereztem, hogy a jobb tenyerem alatt nem olyan stabil a helyzet...es bizony szetrepedt es lotyogott.

Ez meg cserencses helyzet, mert ha pl. a tied kicsit beljebb van elgorbulve es ezzel egyutt meggyengulve es letorik amikor rahelyezed a testulyod (pl. kiallsz a nyeregbol) akkor rohadt nagyot lehet zakozni.
  • Pistike 007
    Megjöttek a kerekek :)

• Boconadi
    Mindjart sirvafakadok... : ( :D
  • MerlinW
    Csere lesz az. A garancia csak gyártói hiba esetén áll fenn, az általad okozott kár nem számít bele. Az a biztosítás.
  • Boconadi
    Hetvegen volt egy kisebb balesetem, a lenyeg hogy a kormany kapott a pofajara, es kicsit lehajlott. (Aluminium) Ebben az esetben mi a teendö? Kormanycsere? Probaltuk kezzel visszahuzni, de hat eselytelen... Gondolom az alu eseteben ilyenkor jelentösen romlik az anyag merevsege, emiatt ott mar többször is meg fog hajlani ha esetleg sikerül visszahajlitani. A bringa meg garancias, esetleg javitjak az ilyen jellegü serüleseket? Volt mar valakinek hasonlo tapasztalata?

Syncross FL2.5 tBar
  • Dizson
    Egyoldalas vörös, és egy szürke prizmát, hova kellene felrakni, hogy a jogszabályoknak megfeleljen?
  • Knabb
    Na ezt láttam az első linkben. :DD megvan.

"A gyalog- és kerékpárutakra vonatkozóan még egy kivétel szerepel a KRESZ-ben: ha a gyalog- és kerékpárúton a gyalogosok forgalma a kerékpárosok továbbhaladását akadályozná, a kerékpárosok az úttesten is közlekedhetnek. "

Tehát engem zavar a gyalogosok forgalma, alltime, még ha egy lélek sincs rajta :D Igen kötelező a kiépített rendes bringautat használni, használom is ha van. De inkább arra megyek, amerre nincs D:

• Pistike 007
    Én Hope Pro 2 EVO agyakat használok, így 100 méterről hallják, hogy jövök, nem kell csengő

Hamarosan dobok fel képet, hol állok a bringával :)