22334
-
#21052 Trekking bringába a 95 kg-os testsúlyhoz milyen nyomás lenne az ideális? -
#21051 ugy tudom, hogy megtarthatja,mert elérte a kitüzött célösszeget és gondolom a "projektet" is meg tudja valósitani amire a pénzt kérte. -
#21050 Ez egy vicc amúgy, ezt a 60k-t meg is tarthatják? -
XxNoTEandRusHxX #21049 mindjárt bubi teszt a naplóba:D -
#21048 Az a szomorú, hogy az értelmes/ebb fejlesztésekre nem adnak az emberek pénzt,de a hülyeségre és a haszontalan szarokra meg észnélkül.
Itt is egy krunplisalátára már 60k$ jött össze erre meg még 2000se nagyon -
#21047 fasza
:D
-
ldavid #21046 jó, a kocsi az más.
a zsaruk meg bármikor megvághatnak, csengő +egyéb szarság hiánya miatt, szóval.. whatever -
#21045 -
#21044 Ujra müködik a kecske! : )
-
#21043 Felesleges, de ha véletlenül olyanja van egy arra járó rendőrnek, akkor 50 ezer:) A szabály az szabály. -
raptor22 #21042 Autó vezetés közbe pl. indexelek, még akkor is ha közel s távol nincs másik kocsi. Vezetés közbe te indexelsz?(ha van jogsid) Vagy ott is ez a mentalitásod? -
ldavid #21041 ha nem jön semmi miért integetnél? tök felesleges -
raptor22 #21040 100 biciklisből 99 nem jelez kézzel Mo-on. Bevallom én is csak akkor, ha jön autó mögöttem. Sőt a legtöbb bicaj a jelenlegi Kresz alapján nincs felszerelve minden szükséges kiegészítővel.
Am meg nem találtak fel ezzel újat. Van már kesztyűbe integrált index bicajosoknak, ledes. Részemről kasza. -
#21039 Vagy halott, vagy zseniális ötlet a kerékpáros karkötő
-
Knabb #21038 Őszintén megvallva én a saját csacsimat se merném kinnthagyni egy éjszakára, akármilyen hiper védelemmel sem. Mindíg itt alszik velem :D -
Knabb #21037 Szerintem 2 minőségibb mini Ulakat nem nagy teher. Mondjuk semmit se tudok a körülményekről, lehet hogy ki volt kötve. -
#21036 Aki 3000km-t teker, az nem fog 10 kilónyi lakatot magával cipelni:) -
Knabb #21035 Azért kíváncsi lennék, hogy hova és mivel volt kötve (már ha ki volt...), ha csak úgy megdurrantották. Érted ha 1,5 millával utazgatok a lábam között, akkor csak adok a védelmére. -
#21034 Az egy dolog, hogy arányaiban a bidámok ugranak jobban a fényesre, de a fehérek is ugyanúgy benne vannak. Ha csak a tolvajkergetőket vesszük ott is majdnem minden részbe jut egy fehér. A másik, hogy az igazán értékeset többnyire nem a bidámok viszik el. Ők arra ugranak, amit gyorsan el lehet passzolni. A fehér ember okos, lusta és nagy összegeket akar leakasztani, ezért nagy értékeket lop:) -
#21033 Hát igen, NE keverjük a Magyarokkal... -
#21032 Inkább bidám-bidám vendégszeretet. :D -
#21031 Ez a Magyar vendégszeretet:) Csak hogy érezze francia barátunk, hogy eljutott kelet-Európába:) -
#21030 Megint ellopták egy külföldi bringáját aki 12 nap alatt ért ide Franciaországból a 1,5millás Giant-jával :(
A Japán visszakapta kíváncsi vagyok ez is meglesz-e? -
#21029 Köszi :)
Jó kis kerékszett, könnyű karban tartani. Kicsit lájtosabb felnikkel kértem, egy könnyű kis Slope / FR bringába lesz :) -
#21028 [URL=http://www.mavic.com/rims-mtb-en-521-disc#.U8Ysofl_uvg]Mavic EN 521 26"[/URL] -
#21027 szépek -
raptor22 #21026 Tudnál a felnikről 1-2 infót írni? Köszi:) -
#21025 Még szerencse, hogy az itthon található biciklik állapota miatt nem is igazán merek nagy sebességgel száguldozni! :D
#21023:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#21024 En is vagy 40-el az erdöböl jöttem ki egy kis ösvenyen aztan volt egy kis ugrato, mondom ezt kiprobalom, csak aztan egy faagtol nem lattam hogy vagy egy 5m magas lepcsö van, utana közvetlen egy utca. Kiment az eleje, en meg kirepültem az utcara, a bringa masik iranyba, bele egy parkolo utanfutoba. Sisakom behorpadt, a taskam, kesztyüm szetszakadt, szetrepedt az allam, szetbasztam a könyököm, fetrengtem vagy 5 percig az uton, aztan meglattam a bringam, majdnem sirvafakadtam. A hatcso fektarcsa szettört, a bal fekkar, teleszkop rögzitö, valto letört, meg a kormany elhajlott. Tudom hogy azokat cserelnem kell, de remeltem a kormanyt meg meguszom. Eleg csunya volt, de a legnagyobb makom hogy nem jött auto szerintem. -
#21023 Ja 2 éve volt, azóta megmaradtam már ! -
#21022 Én meg egy kis zuhé miatt nyivákoltam :D
Jobbulást! -
#21021 Szerencsére mikor én estem akkor semmi nem sérült komolyabban a bringán mégcsak karc sem lett a vázon.Egyedül a nyereg pálca befogató muanyag nyulott meg az egyik felén amitöl most egy kicsit ferde a nyereg.De mivel müanyag nem tudom visszahajlitani.
Egyébként ugy 50nél száltam le az akarattjai lejtön hajnali 1 körül és füredig utánna vissza kellett tekernem.
Másnap nem tudtam kikelni az ágyból és a doki szerint csipőzúzódással megúsztam. -
Blum #21020 Azt minel elobb javasolt cserelni. Nekem is volt olyan kormanyom ami elgorbult (vagyis lett benne egy hupli pont a markolat alatt). Egyaltalan nem zavart,markolat eltakarta es hasznaltam tovabb. Csak aztan par het utan ereztem, hogy a jobb tenyerem alatt nem olyan stabil a helyzet...es bizony szetrepedt es lotyogott.
Ez meg cserencses helyzet, mert ha pl. a tied kicsit beljebb van elgorbulve es ezzel egyutt meggyengulve es letorik amikor rahelyezed a testulyod (pl. kiallsz a nyeregbol) akkor rohadt nagyot lehet zakozni. -
#21019 Megjöttek a kerekek :)
-
#21018 Mindjart sirvafakadok... : ( :D -
#21017 Csere lesz az. A garancia csak gyártói hiba esetén áll fenn, az általad okozott kár nem számít bele. Az a biztosítás. -
#21016 Hetvegen volt egy kisebb balesetem, a lenyeg hogy a kormany kapott a pofajara, es kicsit lehajlott. (Aluminium) Ebben az esetben mi a teendö? Kormanycsere? Probaltuk kezzel visszahuzni, de hat eselytelen... Gondolom az alu eseteben ilyenkor jelentösen romlik az anyag merevsege, emiatt ott mar többször is meg fog hajlani ha esetleg sikerül visszahajlitani. A bringa meg garancias, esetleg javitjak az ilyen jellegü serüleseket? Volt mar valakinek hasonlo tapasztalata?
Syncross FL2.5 tBar -
Dizson #21015 Egyoldalas vörös, és egy szürke prizmát, hova kellene felrakni, hogy a jogszabályoknak megfeleljen? -
Knabb #21014 Na ezt láttam az első linkben. :DD megvan.
"A gyalog- és kerékpárutakra vonatkozóan még egy kivétel szerepel a KRESZ-ben: ha a gyalog- és kerékpárúton a gyalogosok forgalma a kerékpárosok továbbhaladását akadályozná, a kerékpárosok az úttesten is közlekedhetnek. "
Tehát engem zavar a gyalogosok forgalma, alltime, még ha egy lélek sincs rajta :D Igen kötelező a kiépített rendes bringautat használni, használom is ha van. De inkább arra megyek, amerre nincs D:
-
#21013 Én Hope Pro 2 EVO agyakat használok, így 100 méterről hallják, hogy jövök, nem kell csengő
Hamarosan dobok fel képet, hol állok a bringával :)