Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
ja az szép nekem nincs ennyi idõm...:S

hazaérek mire lefürdõk, kaja, fél7 vagy 7 óra, max 1 orát tudok kint lenni, utána van dolgom itthon azt alvás, max szombaton megyek körbe hosszura, az 38km meg a városon bellül...mondjuk 45-50km de hétköznap 7-10 max a városban....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

COD Black Ops
1nap alatt már jó eredmény lenne 😊

én meló mellett is mentem már napi 40-et.

DarkSector
Mármint ezelõtti csütörtök óta. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Most néztem csütörtök óta így melo után esténként mentem néha abicajjal, meg szombaton egy hosszabb körúton, és most 108km-t mentem már a biciklivel. 😄

DarkSector
Srácok a következõ amit a bicajhoz megveszek az ez lesz!!!!!!
Valszeg augusztus közepén meg tudom rendelni.
Ez a szin összetétel tökéletes lenne a bicajomhoz!!!!
Remélem nem fogy el addigra. 😄

http://www.bringapalota.hu/kellys_force_shiny_white_bronze_9882

repvez
Nálam az a baj, hogy dioptriásat kell használnom, így nekem nem volt olcsó mulatság ha napszemüveget akartam használni,de muszáj,mert nyáron a kocsiba is kiég a szeme az embernek.

Régebben volt egy mágnesesen csiptethetõ napszemüveg lencse a sima szemüveg elé,de az elhagytam.Ezért egy oakley five-ba csiszoltattam most lencsét ami alapból napszemüveg lencse,tehát UV és polárszürõs.
DE eddig megérte.
DarkSector
hudegáz. 😄

adam46
Nem tökéletes, de legalább olcsó, ha fogyó eszköz nálad. 😊
Na megvolt az elsõ bringatolvaj attrocitásom 😞
Szerencsém még így is hogy csak az ülést vitték el, de az is milyen már! Verõfényes nappal, forgalmas irodaház (Vodafone épület, Lechner Ödön), és csak úgy 8 bringa közül pont enyémrõl (jó tudom, ez már csak pech kérdése, meg mellette a feleségemé dekkolt) csak úgy bámm, lekap, otthagy, csókolom. Kívánom hogy aki ellopta az használja és 1 pechesebb napon fúródjon a rúd egyenesen a hátsójába...

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Roger6
Én ilyet használok, 5-öt vettem belõle. Van köztük sima átlátszó is, de a sárga valahogy jobban bevált. Az elsõ 5 perc után hozzászokik a szem, valahogy kontrasztosabb, élesebb minden. Tök könnyû, alig pár gramm.

Persze ez nem egy márka, én a szemüvegeket folyamatosan nyírom ki havi szinten, úgyhogy nekem tökéletes e célra.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

adam46
Ti melyik kerékpáros szemüveg márkát ajánlanátok? 😊
Doki17
Használ innen bárki Mio Cyclo GPS-t? Érdekelnének a tapasztalatok velük kapcsolatban 😊

MerlinW
A lámpákkal nincs gond, én is vettem egy hasonlót 3-4k-ért, viszont a tartója 2 nap után eltört. Szóval ajánlott venni hozzá külön alumínium felfogót.

[merlinw.org]

MerlinW
Ez de szép. Bírom a fekete/narancs színkombót.

[merlinw.org]

repvez
Ki milyen bukósisakot ajánlana MTB-hez ? NEm dawnhill meg egyébb durva csak turázáshoz kisebb erdõs részekhez.
Valami olyat szeretnék ami nem olyan lyukacsos mint egy versó bukó,de nem is olyan zárt mint egy BMX-es vagy down hilles.

ÉS max olyan 5-6k ból megvan.
Pistike 007
<#eljen>

A jó kis pannonhalmi emelkedõk 😄

Roger6

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Pistike 007
Nem minõsül megkülönböztetõ jelzésnek? 😄

Komoly! 😊 <#eljen>

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Breki33
Ilyenem van

http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1207316514&no=584

Nekem nagyon bevállt
Én ilyenbe gondolkodok h hamarosan megveszem (inkább fun-ból mint hasznosságból), fõleg mert este szeretek legjobban bringázni, sötétedés után:

Forrás: http://grandbazar.hu/termek/958/Lezeres-nyomsav-jelzo-hatso-kerekpar-vilagitas-Biztonsagban-az-utakon.html

DarkSector
Amúgy tökmindegy csak tiszta száraz idõbe megyek vele, semmi sáros terület, és letakaritom ha koszos lesz, és bent tartom a szobában.
1 év múlva is így fog kinézni ne aggódj. 😄

Azt hittem nekem, hogy reklámozni akarom az oldalt😊 én kérek elnézést😊

V43 1105
#20722-re ment 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

adam46
Vigye el egy szervizbe, ott megmondják, hogy lehet e kezdeni vele valami, de ha nagyon durva nyolcas, tehát ha összenyomódott a felni, akkor már lehet, hogy kuka.
Ötletes és nem hülyeség. Nekem vastag a kormányom így nagyon meg vagyok lõve az eszközök felhelyezhetõségét illetõen.

Ha ezt nekem szántad, akkor mellé ment😊

V43 1105
Köszönjük álreg nem kérünk belõled.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Mighty

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

COD Black Ops
tanuljon meg egykerekezni <#mf1>

Innen tudnék bicót építeni😊 bár kellene hozzá egy pénzverde is😊

V43 1105
Egyik ismerõsöm gödörbe ment bringával és elég durva nyolcas van a kerékben.. 😄

Mik a tippek? Érdemes venni egy új felnit és küllõket és megcsináltatni, or what?

DarkSector
én nem rakom le sehol. 😄

DarkSector
Zsúfoltság egy felesleges rugos bicajzár a kormányon, meg egy idétlen felesleges csengõ....ime a km óra! jó helyen van nem?

km óra helye

Pontosan! Nem túl kellemes mikor a lámpák húzzák lefele a zsebedet, mikor kikötöd valahova a bicót. Fõleg nyáron, mikor 1 rövidnadrág van rajtad és kész, max övtáska😊

MerlinW
Meg annyi cuccot kell a bringára rakni, amennyit magaddal tudsz vinni, ha otthagyod valahol 😄

[merlinw.org]

Na ezen felröhögtem😊😊

Am arra vigyázz, hogy ne tegyél fel sok cuccot a bicóra, mert a konzolok látványa igen csak csúnya tud lenni😊 nekem az ülés alatti csõre van feltéve a prizma, a villogó konzolja meg a sárvédõé, Kicsit nagy a zsúfoltság, a kormány még nem vészes😊

COD Black Ops
ja csak zsír újnak néz ki de ha 1 hetes akkor nem is csoda <#falbav><#circling>

DarkSector
majdnem minden nap kiviszem na, legalábbis amikor nem esik az esõ. 😄

DarkSector
miért? 😄
amugy ja minden nap, ezelõtti szerdán vettem vagy mi 25.-én....azt van 70-80 km benne.

COD Black Ops
amúgy a bringát használtad már? <#idiota>

DarkSector
Jelenleg a kulacs téma fel van szerelve holnap elhozhatom a lámpákat is. 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

repvez
Tudsz egy kicsit bõvebb infót irni a telóról, mert én is 120as telót keresek olcsobb kivitelbe, aminél a keménységét normálisan lehet szabályozni a megfelelõ sulyhoz.
Most nekem is egy suntour SCM-em van ,de ez is rugós és tul puha a 90kg-omhoz, a tekerõvel meg semmi érezhetõ hatást nem érek.
Ezért elsõsorba levegõs telót néztem,de abban az árkategóriában 120ast nem találtam.

A googléba rákeresve erre a Mazzora azt irja hogy rugó +levegó a rugózás, ez hogy van ? Vagy csak ugy érti, hogy a rugó között levegõ van és ennyi?

DE egyébb használati tapasztalat is jöhet.
DarkSector
csak led lesz, pici a szelepsapi helyére, nyugi, ezeket a szines izékat nem is látok nagyon abban a 2 netes boltban, csak sima bumeráng, az is piros meg szines, aazt hagyom. 😊
Csak kék izzót találtam, ez bõven szuper lesz, mivel zöld nincs, de a sötétkék még odabasz a bicaj szinét tekintve, kék vagy zöld ajo, max ha hófehér led lenne, de nincs.

amugy igazad van nem szabad tulzásba vinni, vettem kulacs meg lámpákat attól is kicsit tulfelszerelt lesz.

Néztem mobiltelefon tartót, de azt nem vettem, inkább várok vele ez az égõ még azt télleg asszem egyszer elég lesz, tulzásba sem akarom vinni. 😄

Nehogy elrontsd már ezzel a cuccal azt a szép bicajt😊 szerintem nagyon gagyi. Feltûnõnek feltûnõ, de már kicsit sok. Itt nyíregyen nagyon tudnak páváskodni az emberek a bicajokkal, de még én ilyet nem láttam😊

DarkSector
nekem is hasonló a cucc, tele még uj remélem nem is kell cserélnem egyhamar. 😄

Hunter of Deer
160rol volt learazva 120ra kb 2 éve. az elsõ telót tavaly cseréltem ki. gyárilag egy Suntour XCm V2 volt de már kezdett rozsdálni a becsúszó és kotyogott is kicsit. most egy MArzo 33 LO 120mm-es van benne. amúgy imadom a bringat eddig semmi bajom nem volt vele, hidraulikus tarcsafek shimano, shimano deore valtoszett. annyi hogy most kell mar cserelnem benne a fekpofakat. telen nyaron ezzel jarok meloba is es nagyon jol birja 😊

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

DarkSector
Köszönöm szépen! 😊

MerlinW

[merlinw.org]