Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azthittük óver a biciklizés. mire megnéztük hogy hála a vízlepergetõs lakknak (ami a fennt említett elemeken nincsen) semmi nedvesség nem marad rajta. sõt ugyan olyan jól tapad mint elõtte : )
u dont have to listen anybody else but me
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
végre írt valaki má szétuntam a fejem😄
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
bicózás fél8ig, aztán bitangnagyg...ci jégesõ : D aztán bicó fél óra az esõben. és go haza : )
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Roli és én ottleszünk 5tõl többen jobb bicózni :]
Végülis én ezzel is megvagyok elégedve, ha nemlehet keményíteni akkor nem. nem erõszak a disznótor 😄 Jobb teló meg még vagy 1 évig kizárva 😄 jóe, na!
http://www.youtube.com/user/kilipeti
A legtöbb bicó(az én régim, meg az összes haveromé, és azok között vannak egy fokkal jobbfajták is teszkóbájkoktól) elég lassú, felkapcsolsz 3/7-esbe, és még mindig lassú vagy, de ezzel felmész 3/7-be, úgymész mint a szélvész, 3/8-asba meg csúcs. enyhe lejtõn tekered és simán megvan 40kmph. nagyon imádom.
Mondjuk 8asban kicsit fura hangja van, elkezd kattogni 😄
No meg látható, hogy tegnap nagy buzgóságomba megolajoztam a láncot. hát nemkellett volna.
annak ellenére hogy vagy 6x áttöröltem papírtörlõvel, ígyis maradt rajt annyi ami nagyondurván felszedte a koszt.
http://www.srsuntour-cycling.com/SID=si913d50430b17cfb1409e4d7767e33c/index.php?screen=sh.detail&tnid=1622
De ettõl eltérhet az, amit a Meridának szállítanak. Ha bármit lehet állítani, akkor azt a jobb szárban lehet. Ugyanis csak ott van rúgó. Ha a szár tetején nincs állítható tekerentyû, akkor csak a szétszedése után lehet állítani, vagy rugó cserével lehet keményebbé tenni.
Sajnos ezt tudomásul kell venni. Az igazi telók ugyanis 50-60k környékén kezdõdnek.
Itt van galéria, 49 fotó a bringáról, de elég sok ugyanolyan van, csak gyorsan lekapkodtam mindenféle szögbõl és mindenféle beállítással 😄 Közben macska is besegített kicsit.
Apám versenykerékpárt szeretne venni 10-15k-s kategóriában, használtan. Találtunk is párat, jónak tûnnek. Bp-n használná, nem túl sûrûn. Arra lennénk kíváncsiak, hogy mennyire deformálódnak a vékony kerekek? Nem hátrány ez? (elég sok versenybicós embert láttunk bp-n)
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
mert a tetején azt a mûanyagot nemnagyon sikerült csavarni. vagyis tiszta izzadt volt a kezem.
aztán nemnagyon akartam erõltetni. Szóval? 😄
Amúgy a bringa baromi állat.
Oks akk nembántom a dolgokat, ma szétkapom az egész vasat és a hajtáson kívül mindent letakarítok rendesen
Downhill!!
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Ugyanis okozhat menetközben recsegést a nyeregcsõ és a nyeregvázcsõ találkozása is. Pláne ha néhány homokszem is utat talált oda.
Vagy egy lelazult nyeregrögzítés is, mint ahogy velem történt.
De a kormány rögzítõ csavarjai felõl is.
Esetleg laza hajtókar vagy pedál... Csak ötletelek.
Ha nem jön vissza, nem kell vele foglalkozni.
Camelbak itató helyett én inkább a Decathlon saját italtartóját ajánlanám. Két ok miatt:
Volt Camelbak tasakom, de ahol a tasak alján a csõ csatlakozik, ott megrepedt a mûanyag és eresztett. Nem tudom, hogy mind ilyen-e vagy csak én fogtam ki egy selejtet.
Másrészt a Decás lényegesen olcsóbb. Ehhez képest hosszabb ideje használom, mint amíg a Camelbak bírta.
Ilyen
Kényelmetlen hosszútávon, de nem is arra lett kitalálva.
Rövidtávon kényelmes, faszán néz ki, a fekete DIRT feliratból kikopik a fekete eléggé gyorsan. Ha megfáradtál az állva tekerés és ugrálás közben akkor jó rá leülni különben hosszútávon halál.
Ameddig kényelmes addig tuti nem izzadsz rá😄
VRSDM tudna mesélni az ilyen nyergekrõl😄
Ötlet?
Mi lehetett ez?
Ugye eszembe se jusson szétszedni ennyi miatt?
(Tegnapelõtt kapott sarat becsülettel szal az kicsit árthatott a technikának(bár az agy annyit nem kapott)) De sztem a középcsapágy ropog.
Vagy nemtom de 2 Bunny és úgytûnt hogy elhallgatott.
(kopp kopp kopp)
Eddig.
Vélemény mi lehetett euz a kicsapongása? (Novatec DO42SB a hátsó agy)(Truvativ XR a középcsap)
Holnap megyek veszek egy bitangnagy kulacsot meg váztáskát. aztán júli 25-én amikor megin lesz vitálba 25%-os akció, veszek nyerget, computert meg valami acélgyûrûs zárat.
Ez a nyereg kemény és hihetetlenül nyom... A férfiasságom mindenek felett 😄 Nem igen tesz jót a golyóimnak, hosszútávon fõleg.
Meg nincs is benn mélyedés... Márpedig seggemnél mindig átázok. nagyon izzadós tipus vagyok 😄
Ja, meg még gumikülsõn csodálkoztam, kicsit olyan alsókategóriásnak tûnik, mintha úgylenne ráragasztva a mintázat, és néhol megszaladt volna a ragasztó, vagy nemtom 😄 kicsit fura.
Holnap nagybevetés, nyüstölöm mindenféle terepen, meglátjuk, hogy bírja 😄 Valószínûnek tartom, hogy el fogok rajt ájulni a régi merevvillás acélvázashoz képest.
Eddig csak egyszer használtam de akkor sajnos elszakadt mert már sokat sütötte a nap és elgyengült az anyag (használtan vettem)
A javitás után még nem mentem vele igy nem tudom hogy mennyire jo az air vent megoldása ill. vennem kell még egy camelbak itatot bele.
A nyereg kérdés meg érdekes. A mostani nyerget elég keménynek érzem. Mégis a 123 km-es túrámat úgy tekertem le, hogy nem igazán zsibbadtam el rajta. Ezért úgy döntöttem, hogy marad még.
Sok jó tekerést az új bicoddal!
Végülis az embörke rábeszélt a 20-as vázra, énis rájöttem, növök még talán, nem baj az ha felkészülök rá.
hátsó fék bal pofája hozzáért a gumihoz, súrolta egy kis helyen, szerencsére idejében észrevettem hogy valami súrlódik, nem kopott meg angyon. azt megigazítottam. mondjuk gratulálok az összeszerelõnek.
Minden más szuper. a teló kicsit lágy, de én pont ilyet akarok. nagyon jól csillapít. Majd esetleg állítok rajta hogy keményebb legyen.
A váltók nagyon gyorsak, mondjuk van hangjuk, de ez nem éppen prémium kategória, úgyhogy semmi bajom vele. Mérföldekkel jobb, mint az elõzõ.
A fékek állatjól fognak.
Az egész nagyon össze van rakva! fényvisszaverõket a küllõkrõl gyorsan leeszkábáltam nagy nehezen, mert nagyon elcsúfítja a bringát.
Ami cserés, az a nyereg, de minél elõbb. nagyon kényelmetlen 😄
Minden más nagyon nagyon durván jó! a kormány kifejezettem tetszik, bár azthittem, ez a hajlított dolog nemfog bejönni túlzottan.
Szavakkal nem lehet leírni, elmagyarázni. Ahhoz, hogy valaki kicsit is megértse magának is bringáznia kell, vagy legalább valamit komolyabban sportolni. De akkor sokszor már egy cinkos pillantás is elég, ott már nincs is szükség a szavakra.
Sokszor gondolkodtam rajta én is, hogyan lehet elmondani az érzést, amit a tekerés jelent. De nekem se sikerült megfogalmaznom, milyen az, ha valaki megél egy tökéletes pillanatot, vagy megtapasztalja azt, hogy milyen átlépni a saját korlátait. Azt hiszem ezt elõbb át kell élni.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
ha lehet minel olcsob de azert tartos is legyen 😊
thx
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k