22334
-
Blum #21132 Megszabad oket venni de nem kell csodat varni. Az abszolut belepo szintet kepviselik. -
#21131 ilyen 80-90 körüli bringákat van értelme venni ? :D
városi használatra, sok járdázásra, nagyritkán könnyed erdős terepre -
#21130 Jubileumi első 500km-e alkalmából elvittem fürdeni
-
#21129 nem látni :( -
ldavid #21128 mekkora egy idióta -
#21127 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#21126 -
cobranco #21125 Sziasztok!
Összedobtam egy /nem is olyan-/rövid bemutatót a júliusi Balkáni túrámról kedvcsinálónak,ime:
Útvonal:
Banja Luka-Vrbas-kanyon-Krupa-Jajce-Pliva-tavak-Donji Vakuf-Bugojno-Kupreska Vrata/1384m/-Kupres-Kupresko polje-Krug planina-Livno-Busko blato-Gubavica-vizesés-Cetina-szurdok-Omis-Makarska riviera/Brela,Baska Voda,Makarska,Podgora,Drvenik,Gradac/-Biokovo Nemzeti Park: /Sveti Jure(1762m)/-Ploce-Pelsesac-félsziget/Trpanj,Orebic,Janjina,Drace,Prapatno,Ston/-Neum-Neretva delta-Metkovic-Pocitelj-Mostar-Neretva-kanyon-Jablanica-Jablanica-tó-Rama-szurdok-Prozor Rama-Ramsko jezero-Makljen hágó/1123m/-Gornji Vakuf-Rastovo sedlo/1025m/-Travnik-Turbe-Dnolucká planina-Skender Vakuf/Knezevo/-Banja Luka
Térkép:
http://users.atw.hu/cobranco/terkepek/adriatrailer.2014..html
Kellemes időtöltést!
-
#21124 Ez inkább motor, mint bicikli. ;-) -
#21123 -
#21122 Te is szeretnél bringázni Budapest alatt?
-
#21121 -
Knabb #21120 Szekszek nagyon. -
-
#21118 Thx. -
#21117 Marmint arra gondolok, hogy en pl a Spark-ot valasztottam, holott az en stilusomhoz jobban fekszene egy kemenyebb Scott Genius. Bar nem bantam meg, imadom a bringam, csak neha szeretnem egy domboldalban jobban megloditani, egy kicsivel nagyobbat ugratni, egy kicsivel vadabbul menni vele. -
#21116 Áhhh, azt hittem ismerös : )
Spark 610 (ö ilyen 1000€ körül van)
Spark 650b ez az enyem, bar kicsit dragabb.
Scott Scale (670) neki nincs hatso teloja, kicsit inkabb cross country-s (egy ismerösömnek ilyen van) [ezek is 1000€ körül vannak]
De nézz szét Itt, es ugy valaszd ki a neked megfelelöt. A mutatott brinkak ne tevesszenek meg, mind uj szerias 2014-es vagy 2015-ös modellek. A "regebbik" (mint az enyem: 2013-as), sokkal olcsobbak. Mindenkepp gyözödj meg hogy neked milyen stilusu bringa fekszik, mert ha rosszat valasztasz, csalodni fogsz, es az nem a bringa hibaja.
-
#21115 Ha a reklamok alapjan nezzük, szerintem a Giant a legkiralyabb! : ) -
#21114 -
ldavid #21113 menet közben megiszod -
#21112 De régen ittam! :-D
Egész modatokat is írhatnál, meg linket dobhatnál.. ugyanis én egyetlen bicajmárkát sem ismerek. ;-)
A Cube-ot nézegetem most ill. annak az olcsóbb termékeit. Komoly... -
#21111 Anyám :-)) És egy üdítőnek mi köze a bringákhoz mi ? :-) -
#21110 De hát az... az egy üdítő... -
Blum #21109 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#21108 :D -
#21107 Márka, Te :D -
#21106 Az ki? -
#21105 Kösz. -
#21104 Van vele is videó.. :-) Így vagy még gyorsabban lehet vele menni :-))
Én vagyok természetesen a rider:-)
János hegy
Maribor
-
#21103 Köszi! Igyekeztem :-))
Blum..
Hát igen szerintem is. 460 ért nagyon jó ár.. Ha csak azt nézed a váz és villa kombó használt áron alaphangon 350 és akkor az alkatrészekről nem beszéltünk...
Ha tudtok valakit akinek kell szóljatok :-) -
#21102 :-) Miért lenne az? :-) 26 os kerekei vannak.. M -es méret. Én vagyok 189centi.. Nekem igazából L-es kéne, de ilyen 170 centis emberkének tuti.. -
#21101 Nézz YT-on downhill videókat és megértesz mindent:) -
Blum #21100 Nem :D
Ez rendes 26-os DH gep.
Btw,az a 460k ajandek :) -
#21099 Scott? -
#21098 Igen, a hidraulikus fékek valóban komolyabbak, jobban adagolható a fékerő és hatékonyabbak is bowdenes társaiknál. A sebességek száma nem tudom mennyire befolyásolhatja az árat, a komolyabb rendszerek többnyire 10 sebesség körül működnek. Mostanában lett divat, a minél több sebességes dolog, igazából ami Neked megfelel, olyat érdemes. Hegymenetben mászásnál nagyon jól tudnak jönni az extra áttételek, sosem lehet tudni :)
Az általad linkelt kerékpárok közül talán a Ghost SE 5000 rendelkezik a legjobb felszereltséggel, ám én elgondolkodnék a Cube Analog-on is, az azért mégiscsak egy Cube, nagyon jó bringák. Plusz jól néz ki zöldben, de ez személyes vélemény :) -
#21097 Látszik is, hogy szépen rendbe van téve. Megkapta a megfelelő törődést. :) -
#21096 Ez nem gyerek méret? -
#21095 Köszi! :-) Hát nehezen is válok meg tőle.. Csak Januártól 2 gyermekes apuka leszek, aztán kell a zsé.. De ha isten is úgy akarja, és még lesz lehetőségem valami hasonló bringa lesz még.. :-)
Nagyon szeretem a Downhillt, szóval nem szándékozom abbahagyni -)
Országútik is komoly cuccok. Én nem válogatok. Bringa az bringa, szóval mind a szerelmem :-) -
#21094 Országúti párti vagyok, de ez a bringa gyönyörű, ilyet képzelek el majd az országúti mellé a későbbiekben. :) Sok sikert az eladáshoz. -
#21093 Nem tudom mennyien vannak köztetek Dh-s arcok..
De árulom a vasat.. Ha esetleg kell valakinek írjon...
http://bolha.testbike.hu/hirdetes.php?clid=182279