22334
-
#21172 Valakinek van hasonló lámpája?
ilyen
Nekem 2 napja megjött és azt szeretném megkérdezni ha esetleg valaki jobban képben van elektromos dolgokban, hogy mi lehet olyankor a probléma, ha müködik a cucc csak a lézer része gyenge? A sima ledek, nagyon jók erősen világitanak,de a lézeres rész az első bekapcsoláskor a jobb oldali jól müködött, 1,5 méter magasból is erös csikott hagyott a másik oldal gyengét , majd megmozgattam és ujra bekapcsoltam és akkor meg a másik fele volt erős és az elöbbi gyenge , mégegy mozgatás után meg mindegyik elhalványodott és márcsak olyan 20cm-ról van látható fénye a földön. multiméterrel megmértem a lészer elötti forrasztásoknál megvan a 2,4V amit a 2db AAA elem ad.
De nem zörög vagy mozog semmi a forrasztásnál sem láttam , hogy valami nem érintkezne megfelelően és égnek is csak nem olyan erősen mint az elején. Természetesen próbáltam, hogy csak a lézert kapcsolom ,de ugy sem erősödött a fénye, tehát nem azért mert a másik ledek elveszik a feszültséget .
-
Knabb #21171 Azóta már meglett, és kb 3szor meggondolja, hogy jön-e ide bringázni. -
#21170 A japán utazó kerékpárja -
:D -
#21168 http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/kessel-tamadt-a-biciklistara-video-2285757 -
#21167 -
#21166 -
cobranco #21165 Sziasztok!
Egy tavalyi Felvidéki túrámat szeretném mindenki szives figyelmébe ajánlani,ime:
Útvonal:
Kosice/Kassa/-Bukovec-Hylov-Mexico-Rieka-Zlata Idka/Arany Ida/-Kojsovská Holá/1245m/-Perlovy Potok-Gelnica/Gölnicbánya/-Jaklovce/Jekkelfalva/-Ruzsin-tó-Velky Folkmár-Folkmarska sedlo-Folkmarské skaly-Kosická Bela-Kosice
Térkép:
http://users.atw.hu/cobranco/terkepek/kassa.2013..html
Kellemes időtöltést!
-
#21164 -
#21163 Rendőrök előtt sodorta el a bringást az Üllői úton – videó! -
#21162 -
#21161 Az derék! -
#21160 10/10-es video és gratulálok:) -
gyorgyigabor #21159 Sziasztok !
Júniusban 2 hetet az Alpokban tekertem (1828 km + 39441 m szint), mely igazán kiemelkedő eseménye volt a Valtellina Extreme Brevet bringás kihíváson való részvétel, mely nevesebb emelkedői: Passo Mortirolo 81852 m), Passo di Gavia (2621 m), Passo dello Stelvio (2760 m), stb... - utóbbin éppen éjjel tekertem át 2-5 fokban. A 4 közül a 2. legnehezebb távot választottam és direkt alvás nélkül tekertem le túrabringámmal a 345 km + 8998 m szintet. (szállástól szállásig: 360 km + 9124 m ) Erről a kihívásról készül egy hosszabb videó is, de addig is vágtam egy rövidebb kedvcsinálót:
A szöveges - fotós élménybeszámoló pedig itt olvasható: http://www.gyorgyigabor.hu/20140614_valtellina_ext_brevet.html
Jó szórakozást hozzá: GyG
-
#21158 Voltam pár kisebb túrán és én is észrevettem hogy hát kell, mert rossz esetben már a szélzaj is elnyomja a mögöttem jövő autó hangját. Meg jobb mint hátranézni állandóan ha kiakarok kerülni egy kátyút vagy parkoló autót ^^
szerk- mondjuk az ilyenhez kicsit meg kell műtenem a markolatot, de annyi baj legyen.
Utoljára szerkesztette: RAZOR27, 2014.08.26. 19:31:12 -
#21157 nekem ilyen van, de nagyon megszoktam/megszerettem :) Nekem állandóan szól a zene a fülemben, jó ha van szerintem, meg kényelmesebb is a bringázás szvsz:)) -
Knabb #21156 Szerintem a jó öreg hátra fordulós a leghatékonyabb :):P -
#21155 offtopik:
Visszapillantóból milyen típust ajánlotok? Nézegettem jópárat neten, de hát vannak olyan koncepciók amiknek semmi értelme, mert eltakarom pont amit látni akarok mögöttem :D -
:) -
#21153 Csak a váz:) Egyébként jópofa.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.25. 15:40:55 -
#21152 ellophatatlan? :)
Utoljára szerkesztette: Muttley, 2014.08.25. 15:29:54 -
#21151 Itt-ott lehet még találkozni a raktárakból megmaradt LX cuccokkal, de igen elvileg az SLX az "utódja", szintén jó kis rendszer. -
raptor22 #21150 Hát akkor mindenképp vedd meg, nehogy ott hagyd:) ennyiéért ajándék én úgy gondolom. Még lehet én is lecsapnék rá, de még jó egyenlőre a 2-esem. Hát 80e-ret szerintem én se adnék ki telóra, pedig vannak Rock Shox telók, amik tetszenének. Nekem ez a márka bejött, lehet sőt biztos, hogy van ettől jobb is, de az igényeimnek teljesen megfelel. Hiba nélkül működik. Szerintem te is meg leszel vele elégedve. -
Crumeron #21149 Ez teljesen új teleszkóp, ez a bolt itt a környékünkön híresen a legolcsóbb, a tulajt ismerem, teljesen jó fej ha dumálsz vele kicsit még alkudozni is lehet, és olyan dolgokat is be tudnak szerezni neked ha kell, amit már nem is árulnak sehol :D Hát igen, 80K, csak az a baj nekem kb soha nem lesz annyim egy teleszkópra, úgyhogy marad az alacsonyabb kategória :D -
raptor22 #21148 Az elképzelhető, hogy ez használt? Meg a leírásba is említi a Dart2-est. Nekem nem egyértelmű. Más webshopba a Dart2-es 40 körül van. Abban az esetben ha használt, de jó állapotba van meg kell venni:) -
raptor22 #21147 Szerintem igen. Az ára meglepően alacsony:) Nekem Dart 2-es van, meg vagyok vele elégedve, amire nekem kell. Második éve nyúzom, hibátlanul működik. Mindenképpen jobb azoktól, amiket linkeltél. Márkás, minőségi. Ennyiért én is megvenném. A sajátomnak is nézem már az utódját, de egy tényleg jó teló 80e-től. -
Crumeron #21146 Na körbenéztem a helyi üzletekben is, és sikerült rátalálnom erre: link
Ezt érdemes lenne megvenni ennyiért? -
Blum #21145 Deore LX meg letezik?
Multkor mintha olyat hallottam volna, hogy az megszunt es helyette siman SLX lett. -
Crumeron #21144 Értem, köszi. Akkor lehet gyűjtők még hozzá aztán utána nézelődök, úgyis kb jövő nyárra kéne összeállítani a lovat :-D -
#21143 Jobb helyeken tudnak cserélni rugót a váltókban, de akkor már lehet érdemes a csere :)
Ilyenkor megéri elgondolkodni azon, hogy egy kicsit feljebb lépj, újabb Deore szett, vagy Deore LX, az XT már drágább mutatvány. Lényeg, hogy kompatibilis legyen a váltókarokkal, persze azokat is lehet cserélni, van, hogy szettben jobban megéri. -
#21142 Háááát... 110 kilóval nem hiszem, hogy olyan eredményt kapsz ezekkel a villákkal, amilyet szeretnél... Vagy végig merevek lesznek, vagy hintalovon fogod magad érezni. Átmenet sajnos ebben a kategóriában nem várható :D Ha tudnál kicsit gyűjteni még, érdemes megnézni a Rock Shox belépő modelljeit. Továbbá csak egy megfigyelés: az első kettő teló piros kosaras kifutó termék, szóval nem hiszem, hogy van nekik raktáron vagy be tudják szerezni :) Használtat is érdemes lesegetni, alkudni ezerrel, lehet találni jó villákat, persze ramatyokat is. Legjobb, ha bele tudsz nézni vásárlás előtt. -
#21141 hali, van egy kb 3-4 éves Geness bringam Deora valtokkal. a kerdesem az lenne hogy a hatso valtoban lehet/ cserelnek rugot a szervizekben? olyan mint ha mar nem feszitene elegge a lancot.
az elso valto sajna csere mert a hatso kerek pont bele dobalja a soka sarat kavicsot mindent, aztan mar szerencsetlent nem tudom ugy kipucolni hogy mukodjon is :/
tudnatok nekem esetleg ajanlani elso / hatso valtot? gondolom elore nem kell nagyon draga valto mert ott csak 3 fokozatot kell valtani. hatul 9es fogaskerek van. ha lehet ne legyen tul draga, mert fekbeteteket is csereltetni akarok szal jo lenne olyan 20 korul megallni arban.
ty -
#21140 -
Crumeron #21139 Üdv, teleszkóp vásárlás előtt állok és nem tudom mit lenne érdemes venni. A keret rá olyan 26.000 Ft. Amire használva lenne az betonút, kitaposott erdei ösvények, illetve autóval kijárt erdei utak, plusz alkalmanként lightosabb ugrálgatás. Esetleg valaki tudna mondani valami jó teleszkópot ami nem esik szét 1 hónap után? A súlyom az 110 kiló, úgyhogy kapna terhelést rendesen a cucc :D Esetleg érdemes használtban is gondolkodni, vagy mindenképp új az "előző tulaj kitudja mit csinált vele" elv alapján?
Amiket eddig néztem:
első
második
harmadik
Tippeket előre is köszi!
Utoljára szerkesztette: Crumeron, 2014.08.20. 17:37:53 -
#21138 Előfordulhat :) Amire írtad, arra tökéletes választás. Vannak gyenge pontok, pl. villa, de a célnak megfelel ennyi pénzért :) -
#21137 Minden tökéletes. Egyedül - ahogy mondtátok is már a kezdetekkor, hogy érdemes majd cserélni - a váltó nem az igazi, néha furcsán viselkedik. Ettől függetlenül használható, csak oda kell figyelni mikor és hogyan váltok, mert nagyon érzékeny a lelkem. Egyébként minden szuper, kényelmes és trekking/túra létére egész gyors.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.19. 13:59:41 -
#21136 hogy szuperál eddig? -
#21135 ezt nézegettem még, most így "szezon" végefelé lesznek még vajon komolyabb akciók ? :) -
#21134 Annál biztosan. :D Ha kicsit még gyűjtesz hozzá 100-120 ezerig akkor egy fokkal jobb helyzetben leszel, ha meg használt piacon körbenézel, annyiért elég jó bringákat találsz. Mindig nézegetem az aprókat, szinte mindenki 90%-os áron akarja eladni a bringáját, úgyhogy alkudni kötelező :D -
#21133 teszkós bringámnál azért valamivel hátha jobb :DD