Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oda van írva😊
Nekem 55-56 lenne megfelelõ,nem valószínû hogy nagy váz alatt erre a méretre gondol
Egszóval élet veszély😄 De jófej!😄
Downhill!!
szóval az elsõ lánctányér direktbe van kötve a hátsóval
Semmi reteszes szabadonfutó stb
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Ha fixit akarsz 50ért talán újat is kapsz asszem,azok elég olcsók😊
Az is outi csak váltó nélkül.Az sose romlik el😄
De igazat megvalva én is lyenen gondolkodok.Persze nekem városba kell.😊
Továbbra is birizgálja az agyamat az outi téma,és újabban az az ötletem támadt,hogy inkább most õsz/télen szedek össze pénzt,és tavasszal elkezdek építeni egy bringát a nulláról. Tehát vennék egy régebbi/használt outi vázat,ha szükséges újrafestetném,és arra építkeznék új cuccokkal. Nem akarok méregdrága cuccokat ráaggatni,de sz*t sem,úgy kb. a "még nem drága,de már minõségi" kategóriára gondoltam.
Tudtok abban segíteni,hogy pontosan mi azoknak a cuccoknak a listája amiket meg kell venni ha az ember nulláról indul,és hogy mit érdemes venni/ mit kerüljek inkább? Meg az is érdekelne,hogy kb. mennyiben állna meg a kész cucc.
Köszi<#integet2>#integet2>
Annyi alaktrészem van és ugye a másik váz, ha mindent eladok 260 ezer ft vissza jön.. Szóval remélem hamar elviszenk mindent.
Downhill!!
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
-on senkit se lehet megtalálni
várjuk a képeket 😄D
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
nahh megvan a váz!😄 Huh de nem egyszerû apám😄
Ugye a srác egy rocco worldcuppal használta a bicót.. Nekem adott egy manitou swingert, ami sose volt a vázban.
Én a Kona Fox DHx5.0 át akarom belerakni😄
Emiatt most esztergájoshoz került, mert mind a Manitou Swingerhez, mind a Fox dhx-hez kell csinálni távtartókat csapokat stb stb, hogy a két vázat összetudjuk variálni😄
Szóval jövõhéten lesz meg valamikor, aztán elkezdem épiteni. Majd rakok képet!
Elég szép állapotban van, nem nagyon leharcolt darab! Szóval örülök😄
Downhill!!
ezelött 15éve bmx-el ilyet nem igen lehetett
volt vagy 5kg a ktm chrome váz
de a verseny utáni nálam házibuli közepette az örjöngõzene - csomóemberzsong és zajong - és baszogat - és én még írjak cikket 😄
u dont have to listen anybody else but me
fasza!!!
esetleg bejegyeznéd vagy legalább bevágnád ide a beszámolót???
😄
Gabo is mondta, hogy ír beszámolót, várnám 😄D
igazából mindenbe, amiben bmx van 😄
Köszönöm a segítséget mondenkinek!
nincs benne érkezésbõl manual.
nincs benne 360 dupla vápé
nincs benne superman vápé
nincs benne kápé
nincs benne dupla xup
nincs benne dupla hátraszaltó
nincs benne még sokminden más ami osztás ... 😞
Addig halál😄
Bár beletettem már 1230KM-t (február végén vettem meg)
Ami dirt bicóba valljuk be kurvasok😄
Nagyon jó szerintem.😄
Egy sebességem van úgyhogy még figyelemreméltóbb az 1200km😄
(anyagi okokból nincs váltóm csak hátsó feszítõ sajna😞 )
Hát tudod ez nem egy XC as de ha felhúzom a nyerget fix sebességbe 25ös átlagokat tok tekerni 4-5 km-en...😄
Szóval itt gondold át
Jah és amit gordon írt 12 000-ért az még a régi váz (2005-2008ig volt) ami kurvajó nekem 2008as van
A 2009-2010 az csúnya meg szar a geoja inkább freeridera(merevfarú) sikeredett
2008as shredet ami szép, meg jó olyan vázat meg sehol nem kapsz
u.i gordon váza tuti nem törött azé adja el me vette a stabot és már nem kell neki
Nah én ugyanazt a vázat(3 évvel fiatalabb meg más a színe) 60 000FT-ról 40 000FT-ra leárazva vettem.
Nah most oké használt
De 12 000ért?😄
Gondold végig szerintem jó vétel. (mert gordon vigyáz a cumóira mostis csak azért árulja a dolgait mert õ már durvábban akarja tolni a déhát és kevés neki a stab szal intense kell neki arra meg pénz kell rendesen) szval annak a váznak sztem max felszíni sérülése van.
De beszélj vele õ majd felvilágosít.
Bocsesz a hosszú kommentért
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Meg kell keresni a telo user manualjét, esetleg a szerelési útmutatóként szolgáló robbantott vázlatát. Tanácsos a gyártó oldalán kezdeni a nézelõdést. Ha tartasz a dologtól vagy nem boldogulsz vele, akkor célszerû szakemberre bízni.
Alapvetõen arra kell figyelni minden szereléskor, hogy lehetõleg semmi ne nyíródjon, törjön el, nehogy túlhúzd és megszakítsd a meneteket. No meg persze összerakáskor minden vissza kerüljön, ami ki lett szedve.
Az elasztomer egy gumi szerû anyag. Az olcsóbb telóknál használják a rugó kiegészítéseként. Részben a felkoppanás ellen véd, de mivel kicsit "lomhább" mint egy acél rugó, ezért valamennyit csillapít is. (A csillapítás lényege, hogy lassítsa a kifelé és néha a befelé mozgást.) Hidegben persze megkeményedik, amitõl a telo mozgása némileg merevebb lesz.
patakhegy vidi
amirõl írtam beszámolót de azóta is itt hever a gépemen 😄
ajánlom hd-be a nézést.
van benne szabó rolandtól szaltónk, ricsitõl vápénk, meg subitól egy táblásból esésünk 😄 táblásból esni... õ sem értette hogy lehet 😄
Érdemes elolvasgatni a cikkeket rajta, fõleg akik most kezdik a bringázást.
Ha ezek nem segítenek, akkor nem fog jobban mozogni. Ennyi.
Downhill!!