Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ma meg bicó ás wiháááj 😄
nagyon jó volt
más kérdés hogy összvissz 2patent sorom volt, a többinél végig akadtam, de hát szokatlan volt nagyon az új pálya. de áá nagyonjó 😄
ja meg a sípcsontomat megint felszántotta a pedál, de az alap 😊
u dont have to listen anybody else but me
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
lehet vele 50-100km-t tekerni, de utána csere, vagy foltozás ajánlott mert elillan a hab és leereszt
Pont az idõ miatt, gondoltam elmegyek tekerni egy kicsit.
Verpelét felé indultam, jó hosszú emelkedõ után jött volna egy kis lejtõ.
Szépen feltekertem kb. 1-2 km lehetett, de jó meredek.
Megállok a tetején, elõttem, mögöttem is lejtõ.
Hát nem lapos volt a hátsó kerék? 😞 egy kis anyázás után, hogy nem vittem se pót belsõt se semmi foltozót, szépen visszatoltam a lejtõn..
Kéne egy-két vélemény. Mi a használhatóbb? a hagyományos foltozás, ragasztás stb. vagy a defektjavító folyadékok? utóbbi drágább ugye, de nem kell leszedni a gumit sem, szóval jóval egyszerûbb..kérdés, hogy mennyire hatékony ugye?
A másik kérdésem, hogy mi a különbség az alúl-, és a felül húzó váltóknak?(elsõ ugye) Hogy tudom eldönteni, hogy nekem milyen kell?
Meg egy drágbbra is rákérdeztem.Campagnola az mlyen?
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Én maxxis Xenithet fogok venni, abból a kevláros 4ezer/darab. Ajánlották nekem a schwable cityjet-et, az olcsó, könnyû, és állítólag jó. mtbr.com-onnézegesd a rewieweket.
yikebike
u dont have to listen anybody else but me
Gondoltam rá,hogy fogok venni egy robogó akksit meg egy autó kürtöt és felszerelem,aztán talán észrevesznek majd<#idiota>#idiota><#falbav>#falbav>
hiába nincs csengõm elmek mellettük de szoktak kiabálni😄
A szebbek nem h menjek vissza😄
(a nem etnikumok se kiabálnak)
(1 eset: megyek járdán 2 cangás elõttem c.(kisebbségi) asszony elrántja elõlük a kislányát. Aztán láttam elengedi szal 10es tempóról állóra fékeztem a vasat és mert tárcsafék ugye sípol.
Erre a kissebbségi(c...) hölgyemény: "Vigyázzzááá té bínákezü légközálább mégvárünk" nah most erre mit léptetek volna én fogtam magam oszt mentem)
Ha sikerül eladnom a mostani kerómat akkor esetleg venni egy outit és fixit😄 Mekkora jó lehet hátrafelé menni anélkül,hogy letennéd a lábad😄
az SS az az 1 sebességes szabadonfutós:d
amin nincs fék azt úgy állítod meg h hátra tekered
tolathatsz is ha ügyes vagy😄
tök poén
Meg beégtem a kocsi sofõrje elõtt aki elõtte elengedett😄