Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Szerintem sram, arra azt mondják, hogy nem csapódik össze-vissza annyira. Amúgy abból szerintem elég az X5 is.
SrAta
Srácok!
Nah szal tudjátok van a konám.
Szerintetek a Deore (sima) váltó az jó?
Four cross, FR meg ilyenekre kellene.
Csak az hátráltat, hogy nyávognak, hogy nem bírja a sarat, nekem meg pont az kéne...
Ugyanis a srammal az a gond, hogy k.... drága hozzá a váltókar...
Szal SRAM X.7 avagy Deore?

szerintetek, melyikkel nem szívom meg 2-3 évre tervezek.
jah meg a deore-ra azt írják, hogy gyenge a feszítése, nah ez bunnynál mennyire jön ki?
Kinek van deoreja?

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Apámat büntették már meg gyorshajtásért,úgy,hogy az eset után 2 hónappal küldték a csekket....(pont nyaralásról jöttünk haza) Szóval a 3hét az még nem sok idõ....

Bezzeg engem, amikor nem volt láthatósági mellényem, helyben megbírságoltak 4300FT-ra...szemetek..:SD

De azóta mindig van nálam!!!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Helló

Hasonló esetem volt. Majdnem el is sodort a verda, csak az utolsó pillanatban félrerántottam a kormányt. A kormány vége meg végig szántotta a verda oldalát..mákja volt, nem lett nagy kára, a gumi vég kenõdött csak oda...
A helyzet az, hogy már a zebra közepén voltam amikor jött a kocsi elég gyorsan. Mivel nem fizettem kihivta a rendõrõket. Õk azt mondták, hogy én is hibás vagyok, mert nem szálltam le a bicajról a zebrán...

De a fazon is mert gyorsan jött...

Remélem emiatt nem tudj rámverni a balhét....3hete volt, azóta kutya sem keresett az ügyben...

bicajosblogom.blog.hu

bardocz
Mondtam már, más benne a menet pl középcsapágynál, és szopás bele új alkatrészt találni.
Máté94
És?😄
bardocz
Mert francia😉
Máté94
Foglalózni kéne az az egy bajom😊
Holnap beszélek õsökkel😊
Meg a vevõvel aki az agyváltót vinné😄
Vaxi
úú ez jó ajánlat!

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Szerintem egész jó vétel,szép darab,az ülést lecseréled egy értelmesebbre és kész.

Én is gondolkoztam már valami olcsóbb országúti beszerzésén,de majd inkább tavasszal...

Délután 6körül rászántam magam,hogy eltekerek benzinkúthoz lemosni a gépet....2benzinkútnál van errefelé nagynyomású. Az egyik rossz volt,a másiknál meg sorban álltak vagy 10-en....szóval most szegény Polarist még 1 napig emészti a sár...😞(

😄

Ja ezt Blumnak válaszoltam😊
Jó kis hepaj lehetett😊 Nekem is kéne már vmi hasonló.

Azt ezen a fóti összeröffenésen volt valaki?Amit itt reklámoztak.
Tegnap este 11-kor 29fõs szûk baráti társaságot összetelefonáltunk és túráztunk egy jót. Kimentünk a város szélén elhelyezkedõ 4testvér forráshoz,kicsit tekeregtünk az erdõben,majd közös megegyezés alapján elindultunk a 12km-re lévõ Deseda tóra. Éjjel fél 1 körül odaértünk,aztán uzsgyi,körbebringáztuk.....mit ad Isten??! Negyed2 körül dörög kettõt,és már esik is. Egyik tag defektet kapott,szakadó esõben ugyan,de megcsináltuk és így a fentmaradó 11km ösvényes,tengelyig érõ sáros szakaszt gond nélkül tettük meg. Utolsó helyen mentem,az elõttem lévõ csorda a rendkívül süppedõs,sáros talajt teljesen szétvágta,így aszfalt gumival egy élmény volt végigmenni. Éjjel 2-re már körbeértünk,a városba vezetõ utat országúton tettük meg,majd a város fõterén megálltunk. Hát...az akkor még lent állatkodó BMX,Street figurák néztek,hogy Úristen,ezek vajon honnan jöttek,mert hát jómagam egy halom sár voltam. Aztán ekkor pár tag elment,maradtunk durván 15-en,különbözõ helyekrõl rendeltünk pizzát,tescoban vettünk sört és kicsit lepihentünk. Negyed4 körül mindenki elment haza. Jó kis csapatás volt,kivételes alkalom volt,hogy mindenki ráért....😊

Ma délután lekéne mosni a bringát,500FT-om tuti rámegy.

Valahogy csak összehozzuk. :o)

norbi56
Ja ez mind kékestetõrõl indul mátrafüredre,mátrában voltam még csak biciklizni többet nem ismerek.

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

norbi56
Hát a kék+ az elég light-os szerintem legalább is bagolyírtás-károlytáróhoz képest az szerintem érdemes megnézni illetve kék- azt hiszem mi azon mentünk azzal az a gond hogy sok a keresztbe kidõlt(direkt odarakott)fa.

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Vaxi
😄
elméletileg úgy volt, hogy rollerozz, de átírtam 😄

Srácok! Északi-középhegységben vannak frankó bringás útvonalak? Nem DH-ra meg hasonlókra gondolok,hanem olyan túrásra....erdei ösvények,vagy bicikliutak? Idén nyáron teljesítettünk 1 Balaton-kört+Kaposvár-Fertõ-tó utat. Jövõ nyáron is elakarunk menni min.1 hétre vagy akár többre is,csak azt nem tudjuk,hogy merre induljunk....Magyar határokon belül akarunk maradni...😛

Tetszik az aláírásod! <#eljen><#hawaii>

Vaxi
nézd, nyáron mindenképpen el akarok oda menni, vagy tavasszal, tehát majd megbeszélhetnénk egy közös túrát 😊

Mondanám, hogy velem tarthatsz, de Szeged nem a szomszédban van.
A közös tekerés jó móka, de összeszervezni... Minden esetre nincs ellenemre, ha valaki csatlakozni akar.

Ha a zebrán mész át, ugyan úgy gyalogosnak számítasz, mintha tolnád a bringát. Tehát elméletben ugyan úgy elsõbbséged van. A gond inkább ott van, ha a járdán, zebrán közlekedsz, akkor az autós nem biztos, hogy számít rád. Gyorsabban mozogsz, mint a gyalogosok és hamarabb kerülsz elé mint ahogy arra õ számít. (Elméletben járdán max. 10 km/ó-val haladhatnál.)
Persze mindebbõl nem lenne gond, ha az autós is eleve úgy közelítene a gyalogátkelõhöz, keresztezõdéshez, vagy úgy fordulna be egy utcába, hogy neki elsõbbséget kell adnia.

Ha minden zebránál leszállnék,legalább 15 perccel késõbb érnék oda...felénk elég gyakran vannak zebrák,amik jó szélesek..:S

Vaxi
egyszer én is elmennék a börzsönybe egy túrára.
valamikor nem hozunk össze egy össznépi túrázást?

bardocz
Zebrán ha nem tolod a bicót, akkor nincsen elsõbséged a kressz szerint asszem.
SrAta
szokj hozzá😄
Múltkor zebrán satuzik autós is én is bekopogtam lehúzza az ablakot mondom neki nekem van elsõbbségem oké bocsi legközelebb figyelek mondom jólvan kézcsók (nõi személy volt)
kül gyakran van ilyen autós incidensem én sietek a zebrán õ meg nem 30al közelíti meg hanem 60al...

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Mi is mindig ezt mondjuk. Az ember elindul jókedvvel reggel iskolába bringával,hogy legalább addig is kicsit mozog,de a 2. autós már felba***a az ember agyát. Reggel is mi volt? Megyek nyugodtan a belvárosban,biciklizést nem tiltó úton...sehol egy autó,de Én azért nagyon bevállalósan mentem szigorúan az út szélén a parkoló autókhoz közel ( azért bevállalósan,mert bizony már ajtót is nyitottak rám...),jön hátulról egy kocsi,elmegy mellettem vagy 80-al tuti,de 5 centire....hát öcsém,mondom ez beszarás...

Máté94
Sose lesz megnyugtatlak😄
Én ebbõl a bringaúton sétálós dologból nem szoktam problémát csinálni....mivel jó csikorgós aszfaltgumim van,ami elég lassan kopik...így amikor megyek mögöttük,akkor jól begyorsulok,aztán nyomok egy satut-->Kurva nagy csikorgás+megállok a lábától 2 centire,aztán egybõl szétugranak. Ha szemben jönnek? ahha,még jobb....megyek mint a meszes középen,fékezzen a franc....mindig arrébb mennek.

A keresztben pórázzal sétálós szitu a kedvencem...megyek felé,csávó mellett 2 centire elzúzok és mondom neki,hogy "tényleg marha jó helyen mész..." 90%-a észreveszi magát,és átmegy az Õ "felére". 😄D

Gabo: Tekerés közben Én is nyugodt próbálok maradni,de a helyi egyre több tapló autós/gyalogos miatt ez néha elég nehéz....na meg a bicikliutak hiánya....pfúú...rettenet. Kintvoltam 2 hetet Amszterdamban....na ott a KERÉKPÁROZÁS egy élmény!! Mindenki bicklin szinte,alig van szmog,mindenki jókedvû,fák,parkok egymás hegyén-hátán. Külön biciklisáv,biciklis út,ami behálózza az egész várost....itt nem tudom,valaha lesz-e ilyen! :S

bardocz
Nekem is volt, hogy beszólt valaki, amikor a kutyáját kicentiztem... Majd ha nem a bringaúton sétálgat vele, akkor hisztizhet. Amúgy sokszor a pórázos még veszélyesebb, mert ugyebár a kutya keresztbe a másik oldalon van, és akkor azt kerüld ki... Nameg a sok picsa, akik szembe jönnek veled hármasával, rádnéz, és nem megy odébb, hanem sétálgatnak tovább, aztán ha súrolnám a pici arany kezecskéjét a kormánnyal, akkor neki állna feljebb, meg õ hisztizne.
Általában igyekszem nyugodt maradni tekerés közben, hiszen világbéke meg minden, de azért néha nálam is elpattan. Amikor legutóbb ugyan azon a szakaszon a harmadik négylábú és gazdája miatt kellett satut nyomnom (csoda, hogy kopik a gumi?), akkor én is egy kicsit bepöccentem. Be is szóltam, hogy tán pórázon kéne vezetni a dögöt.
Igazából a szegény kutyát féltem, hiszen õ nem tehet arról, hogy a gazdája hülye. Meg aztán a sérülésekre sem vágyom igazán. (Tudok szép eséseket produkálni magamtól is, nem kell kutyás aszisztencia hozzá.;o) )

Nekem nincs kétségem afelõl, hogy jó buli lesz. :o)
Bezzeg én egész hétvégén a négy fal között malmozhatok. Készenlétet kell adnom, ami azt jelenti, hogy folyamatosan internet és számítógép közelben kell lennem. Tiszta szívás, mikor ilyen idõ van kint. :o/
Pedig legszívesebben mennék fel megint a Börzsönybe, vagy kirándulni valamerre, esetleg fotózni, vagy bármi...
No, nem sajnáltatom magam tovább. A jövõ hét végére majd kinézek velemi kellemes útvonalat és bepótolom az elmaradást. ;o)

Ezt most nem tudom,miért VRSDM-nek írtam...na mind1. 😄D

JÁÁÁÁÁÁJ,de rühellem a kurva kutyásokat,akik a bicikliúton sétáltatják az ebet....ÁÁÁÁÁÁ...most jöttem haza,sikerült elcsapni egy jószágot. 4 lámpám van elõl,simán láttam mindent,de az a kis tetû,csak bekerült az elsõ kerék elé. Elestem,kicsit odavágtam a fejem,meg eléggé lehorzsoltam a térdem,a vállam is fáj egy kicsit,mert hát szó-miszó nem mentem lassan. DE BICIKLIÚTON BA**KI!!! Hagy menjek már az "Én utamon" úgy ahogy akarok. És akkor az állat gazdája még fel volt háborodva. Póráz nincs a kutyán,gazdi 100M-el odébb beszélget. Kutyának ijedtségen,meg egy enyhe sántítással semmi baja nem lett....de a tahó gazdája még annyit sem kérdezett,hogy "figyejjémá' azé' jólvagy?" ÁÁÁÁÁÁÁÁ.....kutyát kezdte el simogatni,nekem meg ugatott,hogy "Fasznak mész ilyen gyorsan??!!"

Fúúúúúúú

VRSDM
srácok.
teljes katarzisom van.
a pályát most úgy hagytuk ott hogy holnap reggel már csak az utolsó porseprés és apró finomítások maradnak.

és ugyan dtlf jam. és a csapat neve figyel az egész elõtt.
de tulajdonképpen az aggregátorok beszerzésén kívül mindent én intéztem el és szerveztem meg.
... lentebb olvashatjátok hogy mennyi mindenrõl van szó

és az hogy holnap több mint száz ember érkezik az én rendezvényemre, és csak az én pár hetes elõzetes munkámon fog múlni hogy hogy fogják érezni magukat.

egy szó mint száz.
elindulás elõtt felálltam az egyik érkezõ tetejére (kb. 3méter) és néztem a sort, a pályát, és két fa között bevilágított a telihold. és na szóval konkrétan megható és egyben nagyon nagyon jó érzés volt hogy igen. sikerült minden elintézni, innen már csak a résztvevõk hozzáállás áll vagy bukik minden.
szóval imádok biciklizni 😊

u dont have to listen anybody else but me

Vaxi
enyémen is dart2 van, és semmi bajom vele,
csak az lepett meg, hogy egy 400k-s bicajon van rajta 😄

Jóaz...😄 Mentem Dart2-s bicajjal,meglepõen jól mozgott. Lehet,nem is áldozok annyit telóra,inkább veszek egy Dart3 PopLoc-osat..<#ravasz1>

Vaxi

ezen meglepõdtem...
egy ilyen bicajod Dart2? loál. 😄

VRSDM
néhány szösszenet a versennyel kapcsolatban mint friss infó.
A mai nap folyamán elhoztam az OG-tõl a nyereményeket.

Tessék jönni, a pálya már tökéletes állapotban van.
Széltõl ne aggódjatok mert 100%ig szélvédett helyen van!

Szerda és csütörtökre esõt mondanak, ami nem baj, a pálya így méginkább szebb lesz, por semmi, csak kemény és szép ívek 😊

Lesz olcsóbüfé, profi hangosítás, angolwc 😉 (és tényleg porceláncsészésbuditoklesz szóval a lányoknak se kell finnyáskodni) aztán lesznek a társaságoknak kialakított leülõshelyek hogy ne a földre üljetek. Lesz még bogrács, meg soksok széplány, meg óriási megõrülõs. Szürkület esetén reflektorokkal bevilágított pálya (tessék sokáig maradni mert hihetetlen látvány úgy veretni 😉

ööö. ja meg defekt esetén nem kell ragasztózni, mert egybõl kapod ajcsiba a belsõt és csak egy gyors csere kell és mehetsz újra ugrálni.

aztán huuu ööö. ja igen a nevezési díjban bennevan minden indulónak ásványvíz, szóval aki nevez azt ne cipelje fölöslegesen, bogrács szinten ingyé van.

Autóknak külön parkoló van kialakítva a pályától 50méterre, vannak fincsa kis leülõs puffszerû bigyók a pálya szélén végig, hogy 1méterrõl nézhessed az egész rendezvényt.

ja meg van akkrediált média pass. szóval tessék jönni fotózni / kamerázni, és regisztrálni, de majd elmondjuk a mikrofonba is.

van egy meglepetés ugró is. ami az elõzetes képeken nem szerepel. De megígérhetem hogy para rámenni, nem azért mert szivatós, hanem mert ilyet még sehol máshol nem láthattatok.
vagy ha netán más elmebajos is ásott már ilyet, akkor se magyarországon.

OG-nak köszönjük elõre is a nyereményeket. Igazán bõkezûek voltak. tessék jönni és elnyerni mindent! 😊

amatõr és pro kategória lesz.
10re jöjjön aki nem érzi magát profinak / meg akarja szokni a pályát. mert az elsõ pár órában még lesznek bent raklapok a tökéletes gyakorlás érdekében.

és tessék úgy készülni hogy sokáig veretjük.
a best trick egy atomnagy stepupos ugratón lesz. konkrétan nagyonnagy kezdõsebesség egy dombról. aztán egy rakétaív. és pár méterrel feljebb meg lájti szinte placc de azért hogy ne üssön egy kényelmes érkezõ. szóval airtime van bõven nézelõdni a fák magasságába, vagy éppen olyan trükköket tenni amiket máshol nem mertek.
szóval ez a jam után lesz, kb. 7-8 között.
szintén refikkel bevilágítva. meg fákjákkal kirakva a gyorsító nagy domblejtõ izé . szóval látványban nem lesz hiány.

meg úgy igazándiból reméljük semmibe nem fogtok csalódni.
ugyan csak 5en csináljuk, de nagyon nagyon sokat dolgoztunk hogy egy gördülékeny és profi versenyt hozzunk össze, minden apróságra gondolva.

nektek csak annyit kell tenni, hogy eljöttök és élvezitek a megteremtett körülményeket és kihozzátok magatokból a maximumot 😊

köszöntem.
Veres Ádám
DTLF crew Fót

-----------------------------------------

Aki úgy készül hogy jön Fótra...

Tervezze úgy hogy az egész megmozdulás 8-9 óra között fog befejezõdni, reflektorokkal megvilágított pálya. tábortüzek a nézõk melegítésére és még sorolhatnám sok egyéb apróság hogy jólérezzétek magatokat. (egykét meglepi álattsággal a végére)

A jam és a best trick végeztével, kötelezõ jelleggel mindenkit várunk a biciklivel 15percre lévõ pubba, ahol a saját zenénk szól majd megalapozva a hangulatot. A pubba vezetõ úton autós felvezetés lesz elöl hátul. vészvillogókkal, köztük meg a sok-sok rider. Igy fless. És így senkit nem basz el az autó (gondolom sokatokon biciklijén van villogó 😄DD) na szóval értitek.

Az after befejeztével meg orbitális street Fóton, autók világítják majd be a spotokat. és mehet a veretés, hogy ne unatkozzunk amig jön az elsõ vonatotok.

szóval ez lesz a lefolyás.
a verseny ( nevezzük jam-nek ) de szóval a lényeg hogy 2kor kezdés van, mindenki úgy érkezzen hogy tudjon bõven gyakorolni.

nagyonsokangyertek. nagyonjótbiciklizzetek. nagyonmindenajándékotvigyetekel. nagyonõrüljetekmeg. és akkor mi nagyonboldogok leszünk :]

Máté94
(L)<#szeret><#finom>
Vaxi
hát igen...
most erre mit mondjak? ...

VRSDM
<#wink>

blory
http://www.youtube.com/watch?v=xsDxOx7PUP0&feature=player_embedded

Köszönöm a gyors választ!

140mm-t már semmi képpen nem akarok,az nekem teljesen felesleges így is kb. 70%-át városban teszem meg bringás kiruccanásaink során. Gila-t nem is cserélném le,mert városban tökéletes,nagy kátyúk errefele nincsenek,padkáknál meg tényleg egész jól tompítja az ütést. A baj akkor kezdõdik,amikor 10°C alá megy a hõmérséklet,vagy 2km-t megyek porban. Na akkor halál. Volt olyan,hogy egy hosszabb földes utas túra végén nem éreztem a mutatóujjamat,annyira elzsibbadt a kezem.

A súly: Nos,ez nekem annyira nem számít (azért jó lenne közelrõl súrolni a 2000g-ot),mert egyrészt nekem egy igénytelen,strapabíró,de mégis bármely körülmények között jól mûködõ darabra van szükségem.

Dart és Tora ebbõl a szempontból a fav.,mert ezeket mindenhol amolyan "öszvér" telónak titulálják be (interneten,haverok,3 bringás szervízben,ahol megkérdeztem). Évente tekerek talán 1500km-et (ami szvsz nem túl sok).

Marzótól pont azért idegenkedtem,mert mondták,hogy voltak nagyon rossz szériái és még most is néha-néha elõfordul 1-1 hibás darab,de a RS mindig hozta a magas minõséget.

Én is valamikor karácsonykor terveztem egy teló beszerzését,remélem lesznek jó kis akciók. Legutóbb 2 éve néztem alkatrészeket,azóta komolyabb dolgokat nem is vettem,csak pár ezres dolgokat,most amikor néztem a hajam égnek állt,hogy milyen árak lettek..:S

Azthiszem várok ezzel 1 kicsit,mert jelenleg-anyagilag-nem állok épp a "toppon". :S

Még1X köszönöm a gyors és minden szögbõl teljesen kielégítõ választ! 😊

Szia Blum!

Szerintem XC bringába max. 100 mm-es villa ajánlott. Egy ennél nagyobb villával már eléggé megváltozik a bringa geometriája. Mivel feljebb kerül az eleje, ezért a fejcsõszög laposabb lesz, ugyan így a nyeregvázcsõ szöge is. A bringa sokkal chopperesebb érzést fog adni. Lefelé ez lehet, hogy jó, de felfelé nagyon emelgetni fogja az elejét és folyton olyan érzést ad, mintha hátra akarna borulni. Ráadásul a kormányzás karakterisztikája is változik ilyenkor.
Nekem a régi bringámon néha már a 100 mm is soknak érzõdött.
120-140 mm körül mozgó villák már inkább Trail bringákba valók. Ezeknek a bringáknak a váza is ehhez igazodik. Eleve a geometriájuk a nagyobb rugóutakhoz lett tervezve, ráadásul a fejcsõ környéke is meg van erõsítve, hogy a hosszabb villa okozta erõhatásokat jobban viselje.

Tapasztalatom szerint nagyjából 60k környékén vannak azok a villák, amikkel már valóban érdemes foglalkozni. Ezek már kínálnak néhány beállítást és a mozgásuk is kellõen finom. Az alatt érzésem szerint túl sok kompromisszumot kell kötni.
Az acélrugós, nyílt olajfürdõs változatok kevesebb karbantartást igényelnek és olcsóbbak is valamivel, mint a levegõs villák. Cserébe némileg nehezebbek.
Szerintem ha szétnézel a Rock Shox oldalán az XC villák között fogsz találni olyat, ami megfelel az elvárásaidnak. (A Torának is van XC változata.)
http://www.sram.com/taxonomy/term/19/brand/rockshox/src/rt

A Marzonak volt néhány rossz éve, de az idei modellje talán már hozták a régi színvonalat. Érdemes szétnézni a nemzetközi fórumokon és tesztoldalakon ezzel kapcsolatban.

Azt tanácsos még szem elõtt tartani, hogy nemsokára év vége. Általában az elõzõ évi modellekre szoktak jó kis akciók lenni. Érdemes a boltok oldalait szemmel tartani.
http://kerekparbolt.lap.hu/

Sziasztok! Teleszkópomat szeretném lecserélni,ami jelenleg egy RST Gila. Használtam,amíg viszonylag mozgott,amíg nem kezdett el kotyogni,de megadta magát,kész...😄

Rugóút max 100-120mm kéne,mivel XC-re használnám. Egy '08-as Polarisba raknám. Kinéztem egy Rock Shox-ot (régebben RS villáim voltak,azokban bízok meg a legjobban),de az igazság az,.hogy sokáig hanyagoltam a bringa témát,szóval kicsit lemaradtam a technikához képest.

http://bikemarkt.hu/index.php?page=keszlet&tid=393

Ezt néztem ki,de ez egy kicsit sok nekem (mármint az ár). esetleg valaki valami V-fékes,lehetõleg fekete,szépen mozgó,100-120mm villát tudna ajánlani olyan max. 38-40-ért? Marzo-ba még belemennék,de Manitout inkább hanyagoljátok!

Használt is érdekel!!!! De persze csak jó állapotú.

Elõre is köszönöm!

Még h nem fizetek adókat, mindenért adózunk. Figyeljétek meg , bevezetik a bringaadót.
bardocz
Az csak a puzikat zavarja<#smile>