Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
piszkosul imádom a hideg levegõt. mikor melegen vagyok öltözve (sok réteg) de mellé befúj a testemhez az akár mínuszos levegõ és aaa. nagyon kellemes : ]
u dont have to listen anybody else but me
Holnap váltóbowdeneket csak átpucolom,átkenem,meg szétkapom a pedált. Aztán kormánycsapágy,elsõ agy...és a végén a teló. (Múltkori kis off-road-os kaladunk nagyon betett neki...😞 )
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
majd fotózom holnap =)
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
mindegy 😄
a sima fire mountainban 1es van.
vagy csak újított a rockshox
#8880 dart 2-es van benne.
Az enyém ilyen, és erre azt mondom, hogy szép.
persze van, akinek ez nem tetszik, de a '10-es... 😄
Bár csak annyi a hasonlóság a gyárival h ugyanaz a váz kül épített😄
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
amugy meg személy szerint nem szeretem a széria bicókat lehet ez a bajom😊.
kona '10 shred ezek a shredek egyre randábbak =(
a boltban a srác azt ajánlotta normált vegyek, mert jobban véd, de a nyeregcsõre szerelhetõ mobilabbnak tûnik, nomeg jobban is néz ki 😄
Én egész nap a várost járom autóval..(ez a melóm, futár vok kistehergéppel) Kezdjem el sorolni?😄
Ugyan annyi hülye van köztünk mint a futárok fixisek, országútisok között.
Járdázással kuka letöréssel hátsókerékkel stb stb én sem értek egyet. De ha elolvasod amiket én írtam szerintem ki is derül belõle.
Az meg a másik, az sem baj, ha a véleménye negatív a DH-sokról. De a stílus amiben leírja?? Az mi?
Hogyha valaki ilyen stílusban beszél ,általánosít pont olyan hibát követ el (sõt bringás szemmel nagyobbat) mint aki a járdán teker pl.
És mi az, hogy a Dh nem sport? Meg hogy tekerjenek fel a hegyre? Meg hogy sok idóta stb stb?
Azt se tudják mirõl beszélnek. Kiindulnak a sok 14-15 éves hülyegyerekbõl akik szarnak a szabályokra. A DH-s világ nem belõlük áll. Az egy ki cikkely.
Downhill!!
PRóbálunk szervezkedni, de hát...
Jahh és ugye sokan mentünk critical Massra.. Itt egy link mit gondolnak rolúnk a Critical massasek.
Én vagyok (polarisext) ott olvasátok el a hsz.ket! És írjatok is ha akartok!
Okosok!
Jahh és van a hsz-k között egy link ami egy kérdõívre mutat! Töltsétek ki!
Downhill!!
kérdeztem az erdésztõl hogy " és az nem gond hogy tõlünk 30méterrel alrébb ottvan egy konkrét motocrosspálya? annyit mentek ott a motorosok, hogy rendes döntött kanyarok meg ívek meg mandinerek vannak már.
" hát dehogynem az mégnagyobb baj, csak õket nem tudjuk elkapni. "
ja értem jó hozzáállás.
Hát ez magyarország. Menjél szipuzni, törjél fel kocsikat akkor te leszel a megélhetési bünözõ és minden kapu tárva nyitva.
Ha tiszteséges akarsz lennei és sportolsz, akkor üldöznek és szivatnak.
Üdv Itthon!
Ha lesz valami felvonulás tüntetés szolok és szolj te is! Megyek/gyere!
Downhill!!
hogy ez amit csinálunk illegális területhasználat
rongáljuk a talaj korrózióképességét
a tûzoltóautók nem tudnak felvonulni az erdõbe az ugratóinktól
stb.stb.stb.
szóval legjobb esetben vissza kell állítani az eredeti állapotot.
legrosszabb esetben 100.000-tõl 3.000.000-ig terjedõ pénzbüntetés.
tök jó hogy az utcáról elzavarnak
a parkokat bezárják
az erdõbe meg megbasz az erdész...
miért? mert sportolni akarok? igen...
Mennyiért vetted a tied?
mert veszek a kesztyûm alá még1et de szétfagyok ígyis
Azért nem mindegy,hogy egy hajtómû tekerés közben mennyire hajlik,csuklik össze-vissza,súlya,milyen vele a váltás,mennyi idõ alatt kopnak el a tányérok......fõleg a merevség a fontos. Nagyon sok energiát tudsz veszteni azon,hogy tekersz mint állat,de a hajtómû befele meg hajlik vagy 2 centit.
Bár mondjuk most inkább még mindig országútihoz keresek alkatrészeket.Nagyjáól egy komlett kellene mert kb van egy váz és annyi😊