Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vaxi
ejbazdmeg jobbulást!
[ wave-re is benyomhatnád a storyt, hogy olvassa csak el mindenki ]

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Máté94
Ejj,ejjj hát jobbulást neked és legyen tanulság mindenkinek,hogy a biztonság az elsõ😊
ejejj,ez nem jó. :/

Azért mindenképp menj el orvoshoz,ha...és most nem mondom,hogy "ha jobban fájni holnap",mert holnap garantáltan mégjobban fog fájni. :S (tapasztalat)

Jobbulást,remélem tanultál az esetbõl...<#nezze><#wave>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

VRSDM
hi. fontos amit irok. olvassatok el kerlek...
tegnap eleg nagy bulit csaptunk, igy piszit faradt fejjel, picit masnaposan mentunk ki egy tegnap ejjel felfedezett spothoz, 10es lepcso, egyik oldalan korlattal.
tegnap este kitalaltuk hogy siman at lehetne ugrani keresztbe le.
ma kimentunk picit partam tole, mondomfaszommetal nekimegyek...
odaig van meg hogy elkezdtem elemelni az elsokereket hogy bánizzak...

a következõ kép hogy a fotós házába kenegeti a fülem bedatinnal.
leakadt a hátsó kerék és telibe elõrezúztam, a kezeim a kormányonmaradva, jobb arcrésszel nyeltem be az egész esést...6lépcsõ le fejesbe pakk. nyakam visszacsuklott a gecibe, minden jobb bordam faj, jobb vallam para,
szoval a lenyeg hogy csont nem torott szerintem (nem voltam dokinal) de mozogni semmit nem tudok, vallbol, jobbkezbol, nyakbol, mellkasbo, felsotestbol mert bekonnyezek ugyfaj... az mar csak cseresznye a habra, hogy a jobb fülem bõ 1.5 centin leszakadt ugy cakumpakkle... : )

tanulsag? most hogy mar tudom kivagyok es holvagyok 😄 mindig hordjatok geci bukot... eddig mindig volt rajtam, mostaz egyszer nem es natessek, csak a mazlin mult hogy nem tortenik neadjisten nagyobb vegzetes baj...

u dont have to listen anybody else but me

Esplanade
szeretnék bicikli utánfutót venni, Baumaxban láttam 16 ezerért, 40 kilót bír
esetleg tudtok jobbat?

VRSDM
holnap mi megint megyünk aranyhegyre (pest megye legjobbb atomtrélsze), hála az ottani srácoknak, megint kaptunk meghívást hogy veressünk egy jót közösen. sajnos a fotósunk dolgozni fog, szóval képek nem lesznek de ááá írtóravárom már. iszonyat patika az a trélsz. óriási ugrók de mégis sima az egész és annyi idõd van ááá <#szeret><#szeret><#szeret><#szeret><#szeret>

Ma elmentünk a közeli 4testvér forráshoz,pontosan az erdõbe...találtunk egy eldugott kis tûzrakóhelyet,hoztunk tuskókat,nyársakat gyártottunk....szalonnasütés. ÁÁÁ,király volt. nagyon hideg volt,de a tûz jó kis meleget csinált,körbeültük,iszogattunk,eszegettünk,dumáltunk. Ez egy jó nap volt. (és holnap nagy valószínûleg megismételjünk,csak kicsit többen.) <#zavart1><#hawaii>

SrAta
köszke😊

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Máté94
BSZN!<#taps>
SrAta
Köszi srácok!😊
Nagyon rendesek vagytok!😊
A váltó volt az ajándékom de már 1 hónapja fennvanXD

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Vaxi
😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

gordon 24
Jahhh! Füled érjen Konáig😄DD

Downhill!!

Vaxi
Boldog szülinapot 😄

gordon 24
Köszi mindenkinek!😄 meglesz😄

Downhill!!

Vaxi
nincsmit, ha valami nem megy még, a vaxi topicba öntheted 😄

SrAta
nemis tanultunk még tömböt😊
Huhh nagyon köszi😊
Akk má neki tok állni végre😄
Arra rájöttem, hogy forral kell de hogy hogyan?😄
Nagyon köszi

Vaxi
sõt, nem is kell feltölteni a tömböt, hanem amikor megkérdezed hogy mennyi, azt nézed, hogy
if( tipp == ((i+1)*(j+1)) )

így nem is kell maga a tömb

Vaxi
Egyszerû.
Deklarálsz egy 2 dimenziós tömböt.
Tomb;
aztán feltöltöd:
for(i=0;i<10;i++)
{
for(j=0;j<10;j++)
{
Tomb = (i+1)*(j+1) // Azért, mert az i tömbindex, nekünk pedig +1 kell
}
}

Ha ez megvan, akkor jön a bekérés, ugyanígy

for(i=0;i<10;i++)
{
for(j=0;j<10;j++)
{
printf("Mennyi %d * %d ?",i+1,j+1);
scanf("%d",tipp);
if(tipp == tomb) printf("ugyes");
}
}

Ha számolnod kell a jó válaszokat, akkor simán hozzáadsz 1et egy munkaváltozóhoz, ha pedig hibaüzenetet akarsz, akkor else ágban csináld.

SrAta
oks😊
otthon leszek bejegyzem😄
De most infóórán vok😄

Te nemtudom otthon vagy e a c-ben de azt hogy lehet megírni, hogy szorzótábla.
Megkérdezi h mennyi 1*1 beírod a választ kiírja, hogy jó vagy rossz
majd megkérdezi, hogy mennyi 1*2 kiírja hogy jó vagy rossz, majd 1*3 és így tovább

Hogyan kéne ezt megcsinálni?😄
Nagyon köszi😄

Vaxi
itt fent van az oldal, csak mindenhol hibaüzenetet dob, de bejegyzi a történetet 😊
majd kijavítom a hibaüzenetet meg az ékezeteket is legkésõbb hétvégén

Vaxi
ne felejtsd el, amint lesz idõm visszarakom 😄

SrAta
épp kinnvoltunk dirtön szal azé kérdeztem mert leírtam volna milyen volt, meg h merre mentünk mennyi idõ stb...stb...

Vaxi
egyelõre leszedtem.
viszont újra fog éledni, mert amint írtam azt nyújtottam be szakdolgozatnak 😊
tehát újraírom az egészet egy rakat plusz funkcióval, de ha lenne kedvetek túrákat bejegyezni, visszarakhatom, és akkor a már bejegyzett túrákat átemelem késõbb a végleges változatba.

abban, hogy sokan legyünk azon az oldalon, remélhetõleg a testbike fog segíteni 😊 szal pedáloznom kell 😄

SrAta
VAXI mivan a bikewarssal???

SrAta
boldog szülinapot!
Szép gép!😊

Vaxi
boldog szülinapot, és jó tekerést vele <#eljen>

gordon 24
Nagyon köszi!😄

Hát kenyelmesebb lesz vele menni, mint a 2.5 ös Maxxisokon láncterelõvel, és 20 centi rugozással, ami ha kiálsz leng és kb az erõd 70% a mozgásukra megy😄

Itt legalább arra használhatom hogy haladjak😄

És nem utolsó sorban nem koptatok el egy 11000ft s gumit.

Multhéten voltunk bringaboltokba.

Intenssel ugye.. utvonal:
Zugló Nagy Lajos
király utja. Be a Loungoba Leo Vallenberg vagy milyen utca😄 utána ki a Népfürdõ utca, át a Margit hídon fel a Kerékvárba, majd a Várkerékpárba. Vissza a Lánc hídon, és az Andrássyn végig a Nagy Lajosig😄

Mindenzt a Dh géppel. Azhittem végem van mire visszaértem! Jahh és a tesom egy országutival adta az ütemet😄

Downhill!!

Szépséges! <#worship> Jó tekerést vele! (Amint az idõjárás is engedi!)

VRSDM
hát itt nem lesz verseny.
de kinéztünk egy új helyet, majd beszélünk az önkormányzattal hogy oda lehetne-e építeni egy orbitális nagy pályát 😄
a fóti tó mellé. üres placc. az adottságok megfelelõek. és 10éve gazosan lepukkadva áll a terület.
mi legalább megcsinálnánk szépre. kulturáltra :]

csak adjanak engedélyt. és akkor bobcat-el akkora trélszt túrnánk ami az egész megyébe nincsen 😄

gordon 24
ÁÁÁ😄 Nem lehetséges ráva írva a nevem! Sõt a 27 es is😄 Dedikált😄

Downhill!!

gordon 24
Köszi srácok!😄

Hát igen sajna nem volt még rá lehetõség😄 Ma kaptam meg és hát szakad az esõ.

Itt nézegetem csak a lakásban.

Nagyon komoly, hihetetlen szép dolgokat csinál a bátyám!

Csinált ilyenbõl már 2 darabot, és egy Fixit is.

A pálya ügy:

Hát szerencse! A dh-s dolgokkal is sokan foglalakoznak, állitólag vannak tárgyalások, sõt már beszélnek mindenféle pozitív dologról is.

Reméljük lesz megoldás. De ha nem szervezhettek versenyt az azért csak hátrány. Mert a multkori sem volt rosz nem?

Még1x THX.

Downhill!!

VRSDM
<#szeret><#eljen><#eljen>
BSZ!

Amúgy fejlemény a pályánk ügyében.
A pilisi parkerdõ zrt. nem akart ügyet csinálni.

szóval mint "gyakorlópálya" maradhat fennt, megszabták a feltételeket, hogy mik lehetnek és mik nem... rendezvények semmiképp. csak a mi számunkra gyakorlás céljából.
szóval megúsztuk : )

Máté94
Boldog Születésnapot!

És ADD IDE!<#szeret><#szeret>
HBD utólag is!

Am..kurva jó ez a gép!

Ebben a taknyos idõben gondolom még nem igen próbálgattad....

bardocz
Fú, ez nagyon pöpec, grat!
gordon 24
Hali!

November 4 dikén 27 éves lettem😄

Ezt kaptam a tesomtól és anyukáméktól! (ne kelljen DH géppel várost járnom😄)

Ez egy majd 20 éves gépezet ujjászületése😄 Bátyám ezzel foglalkozik mostanában..

Downhill!!

Nem ártana....😄

Vaxi
<#eljen>
lehetne már tavasz... 😄

Na,meghoztam a boltból a bringát. Megcsinálták faszán,kanalat kiegyenesítették,beállították,minden fasza! 😄

Mark007
De ha nem húzod meg, akkor elég ha eldõltöd, a csavar kiesik..Bár kitudja.
Valami biztos nem volt jó. Ezért szeretem az aliviomat 😊 Széttörik sem fogom sajnálni, olcsó volt.

SrAta
nem húzta meg😊
Sajnállak öcsém😞
De ha szétszeded utána rakd össze jól😊
Lehet felcserélted a görgõket, asszem deore szettõl már más a lyuk benne vagy vmi ilyesmi tehát nem felcserélhetõ(vagy valami borzalamas következménye lesz)
Vegyél SRAM-ot az nem hullik szét😊)

Persze,egy kis imbuszos csavar tartja,mind2 felén 1-1 alátét. Szerintem ott rontottam el valamit. A kanál meg azért görbülhetett el szerintem,mert pont jó nagy terhelés alatt repült szét az egész...

Mark007
Az érdekes hallod. Azt egy csavar tartja ha mindenigaz..A kanál meg nem jöhetett szét, akkor a felsõnek is távoznia kellett volna.
Sok szerencsét hozzá azért. Az ilyenek mindig érdekelnek, hogy mi okozza..

Shimano Deore. Rátekertem erõsebben és reccsent egy nagyot...aztán nézek hátra és váltógörgõ sehol :S Valószínûleg amikor szétkaptam darabokra a váltót,akkor valamit kihagytam,vagy nem húztam meg. <#falbav>

Mark007
Hogy-hogy széthullott? 😮 Kiesett a görgõ? Miféle váltó volt?

Ma végeztem karbantartással bringán,de valamit nagyon elronthattam. Alig 2km tekerés után a hátsó váltó alsó görgõje széthullott. 😞 Betoltam szervízbe,de kiderült,hogy a váltókanál is egy kicsit meghajlott az eset közben. Ott kellett hagynom,holnap megyek érte,megpróbálják megcsinálni.

Ha új váltót kéne vennem,akkor bizony hosszú kihagyás következik! :S 😄

bardocz
Nekem mindkét cipõmnek "hálós" a talpa, de a keménységük nagyon különbözõ, az egyikbõl már kitépett pár gumikockát, aminek köszönhetõen beázik a talpa... De mivel iszonyat kényelmes, így hordom továbbra is.
SrAta
aha de pl a cipõbe beleaskadnak a kiálló fél centis csavarvágek, ha nem slick a talpa pl a vansemen k.jól tapadt a mostani adidason(ami tulképp a vans elõtti de mind1😊) meg semmit nem tapad😄

bardocz
Elsõsorban pedáltól függ, nem cipõtõl. 2 különbözõ cipõm is ugyan olyan jól tapad a pedálra, pedig van különbség bõven a két cipõtalp között.
SrAta
valaki, vagy valakinek a haverja tekert vagy teker etnies cipõben?
Platform pedálon mennyire tapad? mert a vans mint a rohadás mintha oda lenne szíjazva a lában, de ez nemtom
Sztetek?