Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ wave-re is benyomhatnád a storyt, hogy olvassa csak el mindenki ]
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Azért mindenképp menj el orvoshoz,ha...és most nem mondom,hogy "ha jobban fájni holnap",mert holnap garantáltan mégjobban fog fájni. :S (tapasztalat)
Jobbulást,remélem tanultál az esetbõl...<#nezze>#nezze><#wave>#wave>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
tegnap eleg nagy bulit csaptunk, igy piszit faradt fejjel, picit masnaposan mentunk ki egy tegnap ejjel felfedezett spothoz, 10es lepcso, egyik oldalan korlattal.
tegnap este kitalaltuk hogy siman at lehetne ugrani keresztbe le.
ma kimentunk picit partam tole, mondomfaszommetal nekimegyek...
odaig van meg hogy elkezdtem elemelni az elsokereket hogy bánizzak...
a következõ kép hogy a fotós házába kenegeti a fülem bedatinnal.
leakadt a hátsó kerék és telibe elõrezúztam, a kezeim a kormányonmaradva, jobb arcrésszel nyeltem be az egész esést...6lépcsõ le fejesbe pakk. nyakam visszacsuklott a gecibe, minden jobb bordam faj, jobb vallam para,
szoval a lenyeg hogy csont nem torott szerintem (nem voltam dokinal) de mozogni semmit nem tudok, vallbol, jobbkezbol, nyakbol, mellkasbo, felsotestbol mert bekonnyezek ugyfaj... az mar csak cseresznye a habra, hogy a jobb fülem bõ 1.5 centin leszakadt ugy cakumpakkle... : )
tanulsag? most hogy mar tudom kivagyok es holvagyok 😄 mindig hordjatok geci bukot... eddig mindig volt rajtam, mostaz egyszer nem es natessek, csak a mazlin mult hogy nem tortenik neadjisten nagyobb vegzetes baj...
u dont have to listen anybody else but me
esetleg tudtok jobbat?
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Nagyon rendesek vagytok!😊
A váltó volt az ajándékom de már 1 hónapja fennvanXD
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Huhh nagyon köszi😊
Akk má neki tok állni végre😄
Arra rájöttem, hogy forral kell de hogy hogyan?😄
Nagyon köszi
if( tipp == ((i+1)*(j+1)) )
így nem is kell maga a tömb
Deklarálsz egy 2 dimenziós tömböt.
Tomb;
aztán feltöltöd:
for(i=0;i<10;i++)
{
for(j=0;j<10;j++)
{
Tomb = (i+1)*(j+1) // Azért, mert az i tömbindex, nekünk pedig +1 kell
}
}
Ha ez megvan, akkor jön a bekérés, ugyanígy
for(i=0;i<10;i++)
{
for(j=0;j<10;j++)
{
printf("Mennyi %d * %d ?",i+1,j+1);
scanf("%d",tipp);
if(tipp == tomb) printf("ugyes");
}
}
Ha számolnod kell a jó válaszokat, akkor simán hozzáadsz 1et egy munkaváltozóhoz, ha pedig hibaüzenetet akarsz, akkor else ágban csináld.
otthon leszek bejegyzem😄
De most infóórán vok😄
Te nemtudom otthon vagy e a c-ben de azt hogy lehet megírni, hogy szorzótábla.
Megkérdezi h mennyi 1*1 beírod a választ kiírja, hogy jó vagy rossz
majd megkérdezi, hogy mennyi 1*2 kiírja hogy jó vagy rossz, majd 1*3 és így tovább
Hogyan kéne ezt megcsinálni?😄
Nagyon köszi😄
majd kijavítom a hibaüzenetet meg az ékezeteket is legkésõbb hétvégén
viszont újra fog éledni, mert amint írtam azt nyújtottam be szakdolgozatnak 😊
tehát újraírom az egészet egy rakat plusz funkcióval, de ha lenne kedvetek túrákat bejegyezni, visszarakhatom, és akkor a már bejegyzett túrákat átemelem késõbb a végleges változatba.
abban, hogy sokan legyünk azon az oldalon, remélhetõleg a testbike fog segíteni 😊 szal pedáloznom kell 😄
Szép gép!😊
Hát kenyelmesebb lesz vele menni, mint a 2.5 ös Maxxisokon láncterelõvel, és 20 centi rugozással, ami ha kiálsz leng és kb az erõd 70% a mozgásukra megy😄
Itt legalább arra használhatom hogy haladjak😄
És nem utolsó sorban nem koptatok el egy 11000ft s gumit.
Multhéten voltunk bringaboltokba.
Intenssel ugye.. utvonal:
Zugló Nagy Lajos
király utja. Be a Loungoba Leo Vallenberg vagy milyen utca😄 utána ki a Népfürdõ utca, át a Margit hídon fel a Kerékvárba, majd a Várkerékpárba. Vissza a Lánc hídon, és az Andrássyn végig a Nagy Lajosig😄
Mindenzt a Dh géppel. Azhittem végem van mire visszaértem! Jahh és a tesom egy országutival adta az ütemet😄
Downhill!!
de kinéztünk egy új helyet, majd beszélünk az önkormányzattal hogy oda lehetne-e építeni egy orbitális nagy pályát 😄
a fóti tó mellé. üres placc. az adottságok megfelelõek. és 10éve gazosan lepukkadva áll a terület.
mi legalább megcsinálnánk szépre. kulturáltra :]
csak adjanak engedélyt. és akkor bobcat-el akkora trélszt túrnánk ami az egész megyébe nincsen 😄
Hát igen sajna nem volt még rá lehetõség😄 Ma kaptam meg és hát szakad az esõ.
Itt nézegetem csak a lakásban.
Nagyon komoly, hihetetlen szép dolgokat csinál a bátyám!
Csinált ilyenbõl már 2 darabot, és egy Fixit is.
A pálya ügy:
Hát szerencse! A dh-s dolgokkal is sokan foglalakoznak, állitólag vannak tárgyalások, sõt már beszélnek mindenféle pozitív dologról is.
Reméljük lesz megoldás. De ha nem szervezhettek versenyt az azért csak hátrány. Mert a multkori sem volt rosz nem?
Még1x THX.
Downhill!!
BSZ!
Amúgy fejlemény a pályánk ügyében.
A pilisi parkerdõ zrt. nem akart ügyet csinálni.
szóval mint "gyakorlópálya" maradhat fennt, megszabták a feltételeket, hogy mik lehetnek és mik nem... rendezvények semmiképp. csak a mi számunkra gyakorlás céljából.
szóval megúsztuk : )
Am..kurva jó ez a gép!
Ebben a taknyos idõben gondolom még nem igen próbálgattad....
November 4 dikén 27 éves lettem😄
Ezt kaptam a tesomtól és anyukáméktól! (ne kelljen DH géppel várost járnom😄)
Ez egy majd 20 éves gépezet ujjászületése😄 Bátyám ezzel foglalkozik mostanában..
Downhill!!
lehetne már tavasz... 😄
Valami biztos nem volt jó. Ezért szeretem az aliviomat 😊 Széttörik sem fogom sajnálni, olcsó volt.
Sajnállak öcsém😞
De ha szétszeded utána rakd össze jól😊
Lehet felcserélted a görgõket, asszem deore szettõl már más a lyuk benne vagy vmi ilyesmi tehát nem felcserélhetõ(vagy valami borzalamas következménye lesz)
Vegyél SRAM-ot az nem hullik szét😊)
Sok szerencsét hozzá azért. Az ilyenek mindig érdekelnek, hogy mi okozza..
Ha új váltót kéne vennem,akkor bizony hosszú kihagyás következik! :S 😄
Platform pedálon mennyire tapad? mert a vans mint a rohadás mintha oda lenne szíjazva a lában, de ez nemtom
Sztetek?