Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt is egy krunplisalátára már 60k$ jött össze erre meg még 2000se nagyon
😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
a zsaruk meg bármikor megvághatnak, csengő +egyéb szarság hiánya miatt, szóval.. whatever
[merlinw.org]
Am meg nem találtak fel ezzel újat. Van már kesztyûbe integrált index bicajosoknak, ledes. Részemrõl kasza.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude
[merlinw.org]
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
[merlinw.org]
A Japán visszakapta kíváncsi vagyok ez is meglesz-e?
Jó kis kerékszett, könnyû karban tartani. Kicsit lájtosabb felnikkel kértem, egy könnyû kis Slope / FR bringába lesz 😊
#21023:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként ugy 50nél száltam le az akarattjai lejtön hajnali 1 körül és füredig utánna vissza kellett tekernem.
Másnap nem tudtam kikelni az ágyból és a doki szerint csipõzúzódással megúsztam.
Ez meg cserencses helyzet, mert ha pl. a tied kicsit beljebb van elgorbulve es ezzel egyutt meggyengulve es letorik amikor rahelyezed a testulyod (pl. kiallsz a nyeregbol) akkor rohadt nagyot lehet zakozni.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
[merlinw.org]
Syncross FL2.5 tBar
"A gyalog- és kerékpárutakra vonatkozóan még egy kivétel szerepel a KRESZ-ben: ha a gyalog- és kerékpárúton a gyalogosok forgalma a kerékpárosok továbbhaladását akadályozná, a kerékpárosok az úttesten is közlekedhetnek. "
Tehát engem zavar a gyalogosok forgalma, alltime, még ha egy lélek sincs rajta 😄 Igen kötelezõ a kiépített rendes bringautat használni, használom is ha van. De inkább arra megyek, amerre nincs D:
Positive Mental Attitude
Hamarosan dobok fel képet, hol állok a bringával 😊
Viszont ugye normál bringaútnál kötelezõ a bringautat használni
- KRESZ tévhitek
- bringás KRESZ
- ... nem ezeket kerestem de ezeket találtam (én látok bennük ellentmondást). Amit kerestem az egy aktualizált kiadvány volt (a folyamatos változások alapján az _érvényben levõ_ jogszabályokról) amely szerint _nem_ kötelezõ a kerékpárút használata, amennyiben külön nincs kitiltva az útról
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Az útvonalamon van egy 2x2 sávos út, nincs elválasztó, leállósávval, de csak az egyik oldalon. Én a leállósávot használom, mert nincs az az pénz, hogy az úton menjek, miközben a kamionok kerülgetnek. Ha basztatna a rendõr emiatt, mondani kell neki, hogy úgy ítélted meg, hogy az úttest alkalmatlan arra, hogy ott biztonságosan közlekedj.
hát nem tudom de mifelént mindenki használ mindent, nem törödve a vonallal.
2 sáv, egymás mellett 2 ember és 2 canga fér el.
Namár most mikor a kis libák (kislányok) , jönnek a suliból és 5-en akarnak menni egymás mellett, nehogy valaki netán a másik mögött menjen mert akkor õ már nem nagylány és lemarad valami csevegésrõl akkor 1 bicaj elfér vagy ha a kerékkel a széléhez megy az utnak vagy csenget, vagy ha jo hangos a cangád, hátranéznek és maguktól félremennek...😄
Én csak akkor nem megyek el rendes tempóban ember mellet, ha idõs, nyugdijas, mert azok köztudottan oldalirányban közlekednek, vagy ha gyereket látok, azok kiszámíthatatlanok, de amugy nem szoktam csengetni.
elvileg 10-15 éve megyek így, persze okosan átgondolva mikor mit engedhetek meg magamnak, és baleset még nem volt.
Vicces amikor 2x majdnem összementünk egy öreggel meg ilyenek akkor nem mentem gyorsan, hanem mikor mentem elõre mondom nem váltok sávot, az öreg kikerül, de jött velem szembe, aztán elmentem balra, aztán ugye õ is félre akart menni, mindenki ismerheti a szitut, még gyalog is megesik, ez az esõtányc, egymássla szemben, és elsõnek nem mentek félre , majd talán a másik, aztán egyszerre akartok félre menni. 😄DDDDD
na így picit már kocantam ezzel azzal, de semmi nagy sebesség, 5-10-el gurultam neki a másik biciklinek, szóval nem téma. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ja igen a bringagyalogok ilyenek : Én úgytudom, hogy ha úgy ítéli meg a bicajos, hogy nem megfelelõek a viszonyok, vagy veszélyes, akkor használhatja mellette az utat. (Ezt a feltevésemet, valaki megerõsíthetné, mert csak olvastam valahol és megmaradt bennem, lehet, hogy nemígy van és, tisztázódhatna nálam is 😊). Viszont ugye normál bringaútnál kötelezõ a bringautat használni, és ezért megyek olyan útvonalakon, ahol egyáltalán nincs 😄D. De, amúgy egyre több igazán használható készül <#eljen>#eljen>
Positive Mental Attitude
Mondjuk a rendes járdára én sem megyek fel, arr értem a járdát, hogy nálunk a járda egyben van a bicajuttal csak annyi hogy egy vonal fel van festve, de a gyalogosok sem nézik a vonalakat meg a bicajosok sem...
rendes járda nálam sem pálya, mert ott el sem férnék annyira szük lenne. 😄
"Nulla tenaci invia est via"
Positive Mental Attitude
Járda?
Miért ott kellene csengetni??? 😄
Én a járdán elhuzok 30-al mindneki mellett....csengõt én sem használtam még. 😄
az újra alapon volt de nem csengettem még senkire. 😄
Positive Mental Attitude
Tehát a csenõ az jó a csengõ az kell😄
Fõleg az ilyenek megszívatására😊