Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Nem gondoltam volna, hogy innen elviszik, mert simán rálátnak, egy tanár is látta h viszik, meg sokan járnak hasonló drágább bicóval, csak most az enyém volt ott... Meg egy bmx-et is elvittek, nem tudom az milyen volt.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Elvitték...
de 1400nál kapott váltót szal a lánc meg 1 fogaskerék eléggé amortizált de ha kimosom brigéciollal semmi különbség szal még jó😄
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Én 2200-nál tartok a TFS700-al Májusban vettem.
csak ne kerüljön rá sor
u dont have to listen anybody else but me
asszem akkor gyûjtök egy ilyenre 😊
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Ha nézelõdsz egy kicsit, akkor más gyártóknál is találni fogsz hasonló fazonú sisakokat. Végre rájöttek arra, hogy egy montis esetében kicsit más védelem kell, mint egy outis esetében.
Az új montis sisakoknál a tarkó rész sokkal mélyebben nyúlik le és oldalról is jobb védelmet ad. Pont olyan formában, mint amit linkeltél.
Bár ez a sisak nincs telepakolva lyukakkal, ami van az kellõen nagy méretû és belül is megvannak a légcsatornák. Szóval a szellõzése sem lehet olyan borzasztóan rossz.
Azért mielõtt bármi mellett döntesz próbáld fel! Nekem a nagy tök fejemre alig akad olyan sisak ami valóban kényelmes. Márpedig ez az egyik legfontosabb szempont.
gáz lenne ilyet vennem túrázáshoz szerintetek? 😄D😄😄
pesten, kerékpáros szaküzletek. procrossban asszem van.
Most kaptam barátnõmtõl egy félhosszuújjú FOX mezt szal örülök mint állat😄
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
azzal megyek sárban mindenben betapad szépen közepén van egy ilyen kígyóalakú csík szal utcán kicsi a görd ellenállása
Jobbulást.
Mondjuk én Maribor után majdnem igy néztem ki pedig volt rajtam bukó, sõt gerinc védõ is😄
Az a kemény hogy az államat a bukó csapta szét. (mi lett volna ha nincs, Jesszus😄) Szóval én is majdnem ilyen kék zöld voltam. A Nyakam a páncéltõl kezemen alig volt plezur😄
Hát veszélyes dolog ez a Dirt DH cumo.. Vigyázni kell.
Downhill!!
van itthon csomó maxxisom csak mindegyik széles aztmeg nem szeretem meg nem is jó a vázamba szóval ki mit javasol?
ádám neked meg jobbulást!
az a bajom a standard bukókkal, hogy nem tetszenek =(
de most meg ilyenben hegyre menni? 😄
de tavasszal tervezem egy protec beszerzését.
egyrészt kb. 100gram egy ilyen bukó, másrészt piszkosul jól néznek ki.
nem az az ûrgolyók feeling 😄
protec bukók
a dirt-ös bukók tetszenek igazbából, de hogy nézne már ki az, hogy olyanban feszítek a Börzsönyben 😄DD
gyógyújjááá meg😄
de hát be van kötve szóval ha akarják se tudják...
a fülem meg visszanõ, az összevarrásnak csak annyi a lényege hogy összeérjen a két bõrfelület jó szorosan...
na ittvan lerajzoltam hogy mi is van,
mielõtt ördögöt festetek a falra hogy nem lesz fülem 😄
[/img]
bár eleve ép ötlet volt ez az ugrás...
Most akk visszase fog nõni ott marad 2 darabban????:S
Az pedig, hogy agyilag is okés vagy-e? Funkcionálisan lehet, de hogy már elõtte is problémák voltak... ;o) (Bár ez többé-kevésbé szerintem mindegyikünknél fennáll.)
stríthez nem szoktam felvenni egyedül mert ott mégse métereseket repülök, csak piciket.
hát most szerencsére nagyobb sérülés nélkül tanultam meg hogy MINDIG! hordani fogom...
most jöttem amúgy dokiktól.
sebész jól nekemesett hogy milyen felelõtlen vagyok, egybõl sürgõsségire kell menni ha nyaki és fej sérülés stb.
aztán elmentem, megröngeneztek. kettõ a koponyámról. kettõ a vállamról, kettõ a nyakamról, és egy a bordáimról.
szerencsére semmi nem törött el (ez mondjuk várható volt, annyi mindenem tört már hogy tudom milyenaz) 😊
aztán neurológus, azis rendben szoval agyilag is okkés vagyok
a fülemet meg 6órán belül kellett volna visszavarni, mostmár buktam, szóval fel van kötözve, hogy mégse dumbó fülem legyen ahogy összeforr...
/nem szakadt le az egész, csak ahogy kinõ a fejedbõl, na annak a résznek a teteje, amire a szemüveg támaszkodik stb. ott 1.5 centit leszakadt függõlegesen...
szerdán megyek a fülemmel vissza, pénteken meg a neurogólushoz, hogy még mindig épvagyok-e agyilag 😄
ja meg 1.000.000 azt 1-hez az esélye hogy elpattant egy pöti ér az agyamban, szóval ha hirtelen szarulleszek akkor mentõ és dzsana...
ennyi... csak elmentem korházba amúgy, mondom inkább nézzenek meg.
csak hát ma is vártam 1.5órát mire bejött a doki egyáltalán 😄
háromnegyed1van. most értem haza.... fél8ra mentem oda, hogy 8órási kezdése már ottlegyek...
mindegy jólvagyok az a lényeg 😊
Jobbulást!
A sisak meg alap. Nem gyõzõm szajkózni a kezdõknek. De, hogy pont te nem veszed fel. <#ejnye1>#ejnye1>
Én meg aszittem nekem az durva volt amikor készülök a kövi ugróra 4Xon és lecsúszik a lában én rá f*szal a kerékre így 15 m a lában 5 cwentin 12 helyen felszakadva(ennyi szöges a pedálom😄)
De nem végzett ki és nem lett semmi bajom bár elgondolkoztam h megvan e még de csak a lábam fájt kvára...
Tanulság?
Ne bicózz teljesen sima talpú cipõbe mert gcire csúszik
De leis esett vazzeg?
Rem nem...
Azé megmaradsz remélem...
Nah a nõdtõl mitfogsz kapni barátom... csk akkor találkozz vele amikor má nemfáj semmid mert ha így ütt emg beledöglessz
A füled emgha leszakadt akk visszakéne varratni nem???