Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Sárvédõt rakni az miért rossz?😄
norbi56
Nemmondod hogy te ilyet raknál a bicódra😄😮

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Máté94
Én elérem a céljaimat,nem szeretem a fél megoldásokat😄
Persze csak azokból a dolgokból amit én szeretnék.Ötleteket várok😊
Máté94
De javítson ki valaki ha ezek az alsó csõre meg nyeregre rakandók jók😄
VRSDM
mit problémázol ennyit...
nõvérem most jött haza angliából, kinnt lakik már egy ideje és mondta hogy akármilyen szerelõt hívtak két dolog mindig volt nála 😊
kalapács meg szigetelõszallag 😉

u dont have to listen anybody else but me

Máté94
Azok nem jók semmire se de láttam T2-esen pálcásat egyszer bikemagon de már nem emlékszem rá,hogy volt.Esetleg az agy a és a váz kõzé raknak valami kiálló dolgot és oda rakják?
Máté94
Ja és neked is köszönöm szépen!😊
Máté94
Nekem mániám a sárvédõ😊
SrAta
HátsóElsõ

bocsi itt van lionkelve😊

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
ha nagyon kell sárvédõ:
http://ebike.hu/termekek/kiegeszitok/sarvedo/nyeregcsore-h/4692/
http://ebike.hu/termekek/kiegeszitok/sarvedo/teleszkopra-e/4691/

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

VRSDM
béesz
/erre neoperáljsárvédõt mert rondalesznagyon 😞

SrAta
van nyeregcsõre és elsõ villára szerelhetõ😊
csak 2szer annyiba kerül😊

Máté94
Köszi neked is!😊
Amúgy ezeken most látom,hogy nincs elõl pattentszem.Hogy lehet rá sárvédõt operálni?😄
SrAta
boldog szülinapot😄

Máté94
Hát ha a fülem nem fog leérni egy Kona hátsó kerekéig de köszönöm szépen!^^
Most ezek nézegetem😄 :

gordon 24
😄D

Downhill!!

Vaxi
Füled érjen Konáig!!!
[ gordon ez hatalmas beszólás volt anno 😄😄D😄 ]

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Máté94
Nagyon Szépen Köszönöm!😊
gordon 24
BSZZ!!

Downhill!!

gordon 24
jahh semmi látom😄 Az!

Egyébként most volt 250000ft ért egy tavalyi garis váz eladó belõle.

Downhill!!

gordon 24
Ebbõl a tavalyi sem volt ronda.

Ez is Aphex? Vagy mi a fantázia neve?

Downhill!!

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
a 2010-es KTM bringák esetén igencsak "bedurvultak a desing részlegnél"

http://www.ktmteam.hu<#eljen><#taps>

MaSzKa
Jobbulást!

MaSzKa
Dealextreme P7 bringás lámpa teszt
dy

Én csak a videot láttam róla. Hát szerintem túl sok hely nem lett volna odalent. :o)

VRSDM
jaja emlékszek arra is.
mondjuk ott nem tetszett hogy nem mehettek le a nézõk a föld alá.
kivetítõrõl nézni nem valami izgis :/

Anno már rendeztek egy DH versenyt a metroban is.
Minden esetre nagy ötlet. Csak csapni kellene körülötte nekik egy jó nagy reklám kampányt, hogy legyen sok érdeklõdõ. :o)

VRSDM
érdekesség...

Mountain bike verseny a föld alatt? Ilyen még tuti nem volt!

Underworld Kupa

A verseny különlegessége és legérdekesebb szakasza a földalatti több mint százötven éves, titkokat rejtõ pincerendszerben fut, amely garancia rá, hogy páratlan esemény részesei lesznek a versenyzõk és a nézõk egyaránt.

A verseny helyszíne kõbánya alatt 20 km hosszban elterülõ pincerendszer. A fésûs elrendezésû járathálózat tulajdonképpen egy régi kõfejtõ: az innen kibányászott mészkövet a Lánchíd, az akadémiai palota és az Andrássy út számos épületének kivitelezésénél használták fel, az elhordott nyersanyag helyén pedig ott maradt a nem ritkán 10 méteres belmagassággal rendelkezõ, sõt, néhol kétszintes alagútrendszer. Dreher Antal 1862-ben vásárolta meg a sörgyárat és pinceként használta a bányát, s az eladásig itt tárolta 13-15 fokos állandó hõmérsékleten a kiváló nedûit. A II. világháborúban a németek állítólag Messerschmidt harci repülõket szereltek össze a nagyszerû rejtekhelyen.

http://underworldkupa.hu/

De utálom ezt a kurva várost!!! WÁÁÁÁ

Volt valami baleset még reggel egy nagyobb csomópontban,mikor mentem be suliba,arrafele jöttem el. Hazafele átmentem azon a csomóponton,elég nagy sebességgel....cirka 6 óra alatt nem sikerült elsöpörni a kiba**ott nagy üvegszilánkokat az útról. Én meg persze egy jó 30-as tempónál átmentem rajta,és amilyen hülye voltam még próbáltam megállni (satufék),hátuljával lesöpörtem egy emberes felületét az útnak...😄

Mind1,már 5 hónapja úgysem volt defektem..😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

köszi
egy részét már megtettem
Nézem az oldalakat is, hátha felrakják valahova eladni. Ezért nem biztos, hogy jó ötlet felrakni a lopottakhoz.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Részvétem pajti! :o/ Szemét egy világban élünk.
Tényleg jelentsd be a rendõrségen, és lehet érdemes lenne szólni a környék bringás boltjainak is. A váz száma ha megvan, az hasznos. Úgy emlékszem a bikemag oldalán is van lehetõség jelezni a lopott gépet. Meg aztán nem árt a figyelmeztetés esetleg másoknak sem.
Ha volt náluk megfelelõ szerszám, akkor már egy ideje kifigyelhették a dolgot...

Vaxi
ott 😄

Köszönöm srácok az együttérzést 😊
Pattantyúsba járok.
Hát nem mostanában veszek bicajt, az biztos, tényleg elment a kedvem.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

norbi56
Én egyszer úgy hagytam bicó bolt elõtt h haverom kint õrizte, mert egy ismerõsöm akkor vette a bicóját és ben voltunk vagy egy órát, de többször is kimentem megnézni még úgy is hogy õrizték😛(azért nem toltam be mert tele volt a bolt emberrel😄)

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

norbi56
Én is így gondolkodok ha boltba v postára kell menni inkább megyek nagyanyáméval.

norbi56
Használod akkor rendesen a gépet😄😄😄
Így a jó ez😊 Én ehhez képest semmit nem mentem😄

Egyébként most megyek szervizbe sajnos:S ereszti az olajat a villa és a lánci ugrik.

Máté94
Napfényparkban volt ez?😄
Vaxi
szerinted nem volt bennem a fos 2 óra alatt? 😄
igaz félidõben kimentem megnézni, hogy megvan-e még 😄

ugyanilyen okból voltam a fressnapfban nemrég.
veszem elõ a lakatot, és nem jó kulcsot hoztam el :S
beszóltam a boltba, hogy bocsi, de betolhatnám-e a bicajt, mert nem akarom kinthagyni, és nincs lakatom. erre mondja a csávó, hogy nem kell félni, nem viszik el. mondom én csak betolnám.
amikor meglátta a bicajt aszondja: jaaaaaa, hát ezt tényleg jobb ha betolod. 😄DDD
a csávó is bringázik egyébként 😄

SrAta
áhh nem kifejezetten örül neki...
sztem mostanában nem fog tekerni rain barátunk 1 mert nem lesz kedve 2 mert nincs mivel...
kövui cangát tuti nem haggya kinn sehol énse egy másodpercre se bazz má ha nem látom bevan zárva vagy h alattam van akk féltem...😄

SrAta
enyim mamám régi házába lakik 2 ajtóra zárva😄
szal csaknem de ottsincs biztonságban
Bazzeg Ma mezt vettem pulcsira és most este veszem fel monom miez a szag
azalatt a 10 perc alatt amíg jöttem haza ugye estze elkezdtek fûtenia z emberek...
50 centire az orromtól éreztem, hogy büdös mint állat pedig útközbe nemis éreztem...
gecc annyira benyelte a füstszagot...
De egykis spré meg rázás megoldotta naggyából...

Rain te melyik suliba is jársz?
Mert tom gyõri vagy.
Jah és részvétem...
jelentsd le rendõrségen, mert ha valaki neten árul több biciklit akk lehet meglesz...
Havernak városházától lopták el az altrixát...
Az elkövetõ meglett, lecsukták de semmit ne látott belõle, pedig az õ bicaja volt a képen...
eladta...
De egy próbát megér...
Sztem menj be a zsarukhoz megéri...

Vaxi
Bassza meg már ez a rohadt szar...
hihetetlen, hogy nincs biztonságban egy bicaj sem.
ma [ mivel, hogy lassan jön a hideg ] tettem egy búcsúkört a konával, azzal mentem be dolgozni. igaz csak 2 órát, de végig be voltam fosva, hogy elviszik :S
hál' Istennek itt szegeden csökkentek a lopások a regisztrációs program miatt, de akkor is veszélyes. :|
egyébként egyetértek Gordonnal, sehol sincs biztonságban.
sajnálom a bicajod =(
remélem nem vette el a kedved teljesen

gordon 24
Hát részvét!

Mindig mondtam, hogy én egy percre nem hagyom ott sehol, nem változik a véleményem.

Még a saját garázsunkban sincs biztonságban, de talán ott kisebb az esélye hogy elvész.

De sehol nem szabad otthagyni.

Downhill!!

gumival nem is fékeztem,de a hátulja már majdnem slick 😄

norbi56
Az fasza!😄

Vasárnap meg úgy néz ki,hogy lesz egy 110km-es kis túránk...hmmm. Csak legyen jó idõ.

hajtom a gépet,az tény!😄

Ma is lenyomtam a csak a városban 39km-et...

norbi56
Uhh sajnálom:S:S:S