Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Egy hûvös tavaszi héten Dél-Bajorországba utaztunk, ahol volt szerencsénk megtekinteni, hogyan lehet magas fokú precizitással, napi több száz gyönyörû, egyedi külsõvel rendelkezõ kerékpárt elõállítani. A Rosenheim melletti Corratec birodalom mindenképpen megért egy kis...
http://bikemag.hu/magazin/factory/corratec-gyarlatogatas
sokat fejlõdött az oldal
Részletek
u dont have to listen anybody else but me
ja bocsi ez lamaradt
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Nem semmi, ennyi lopott bicó egy helyen...
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
remélem hosszú hosszú ideig lesz sitten.
egy kis segítség, hátha felismrei vki a lopott bringáját:http://www.origo.hu/itthon/20091126-kozel-200-lopott-biciklit-talalhattak-meg.html
Ezen!
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Am,nekem is tetszik ez a cucc. Nagyon is..😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
tetszik...

u dont have to listen anybody else but me
Sose fogja eladni annyiért!Ne száljunk már el magunktól😄
Fele.Minimum.Ha 20 éves 0km birnga 30-40 között akkor ez miért 100?Bár látom,hogy szép rendezett kerékpár és alapjába véve jók a felszereltsége egy egy használt bicó.Kéne amúgy de kb ingyé😄
csak kitettem amit haver kért. 😊
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
mert ami most van az eleg benan all rajta nem koveti a kerek ivet rendesen a hatso sarvedo. illetve hiaba van rajta az elso sarvedo mindig osszecsapja a gatyam aljat a sar illetve a vaz aljat is, a hatsorol meg a sok trutyi pont belemegy az elso valtoba, illetve a hatamra is jut belole 😊 (persze jobb mintha nem lenne rajta de akkor is eleg gaz.)
elore is thx a valaszt.
egyébként a konán kva hülyén nézne kiXD
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Legalább látszik, hol voltál.(persze csak vicc, városba nem elõnyös ugye😊)
De max. hátulra tennék, de nem teszem. Drága is szerintem 3-4e-ért, meg nem is tetszenek.
Viszont egy xc, esetleg outi-ra szerintem illenek.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |