Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vaxi
kezd alakulni a bikewars felépítése [ eddig csak elméletben persze, mert a szakdogához elõbb le kell adni a tématervet ]
majd bevágom, és véleményeket kérnék róla és esetleges plusz ötleteket 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Ilyen kis túráról nem tudnék ilyent írni..pár mondatban össze tudnám foglalni...😊

Se kép...

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Aquir
Akkor szerencsére csak az elsõ sor van érvényben =)

#9135: Gyõr topik😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Sziasztok!

Sajnos a TestBike moderátora külföldre ment, ezért a moderátori állása megüresedett.

Ha tudtok valakit helyette szóljatok!

További infó itt olvasható
Máté94
Én is!<#integet2>
SrAta
gyõri vok énis😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Vaxi
jelen

Aquir
Konkrétan nincs itt a bicóm mert Szegeden még el lehet menni gyalog sokhelyre, szóval Gyõrben használom. Ott meg nincs senki aki akarna.
Konkrétan Szegeden sem ismerek olyat aki együtt ráérne vagy ez lenne egy jobb elfoglaltsága.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

bardocz
Nincs valami fedõ az oldalán, amit le lehet pattintani róla?
SrAta
SRÁCOK!
Ipari csapágyas pedált hogy lehet szétszedni?😄😄😄😄D
nincs rajt semmi amivel szétlehetne (bike poz tuning jump 12 cserélhetõ szöges)
asszem agyontapostam a jobboldali csapágyat mert kattog meg recseg mint a kvaannya😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

:S Errefele is volt sár,de annyira nem vészes. Kicsit retkes lett (megint) a bringa,de nem érdekel. Azért van,hogy használjam...majd tavasszal úgyis nagy generál lesz,meg talán kap egy új telót...😊

SrAta
4xon sár van lila hegyen mégtöbb szal ma se volt bicózás erdõbe

Biztos van 1 olyan ember ott a környezetedben,aki tud/szeret bringázni. Mi amikor ideköltöztünk egy 90ezres városba,az ég világon senkit,de senkit nem ismertem. Hát,én felültem a bringára és elindultam a városban csak úgy bringázni. 1 órán belül találtam 1 olyan embert,aki szintén imád bringázni....(azóta is a legjobb barátom). Összeismerkedtem a haverjaival,azóta együtt bringázunk mindig. Van olyan,amikor körbetelefonálunk (-ráérsz?-ja!-jössz bringázni?-aha!) 1 órán belül vagyunk 30-an XY helyen,aztán elindulunk a nagy világba. Nincs itt gond kéremszépen,csak akarni kell! 😊

Aquir
jó lehet ha az ember valakivel el tud menni így

Csak a csuklóm fáj rohadtul,mert ez a rohadt "teleszkop" (RST) befagyott a hidegben...de legalább raj voltam,mert RST merevvilával toltam 😄

Vaxi
<#eljen>

Már 2 hete nem bringáztam,mert beteg voltam...egyrészt beteg voltam,mert alapból beteg voltam (tehát influenzás..) másrészt beteg voltam,mert már 2 hete nem bringáztam! 😄

Tehát ez most jól esett.

Amúgy azért szeretek bringázni,mert amikor ráülök a bringára valahogy kikapcsolódom,elmegyünk ide közeli erdõbe bringázni,vagy (mint most is) elindulunk valamerre,közben elhülyülünk..meg azért mégiscsak mozgás,sport,friss levegõ. Nincs annál jobb,amikor elmész,bringázol,elfáradsz,leülsz haverokkal valahova és megisztok egy hideg sört. Vagy körbeülitek a tüzet,szalonnát sütsz,közben dumálsz...nekem több nem kell. 😊

Aquir
jó lehet, nekem erre nincs idõm, illetve más városban is van a kétkerék, inkább kondizom

Hazatértünk kis túránkról. Rettentõ hideg volt,itt-ott sár is,meg kisebb esõ is,de nagyon jó volt.Még jó,hogy volt haverom telóján GPS,mert eltévedtünk 1X...ha az nincs akkor én nem itt írogatok,hanem valahol az erdõben szerencsétlenkedünk még mindig 😄 (3-an voltunk,elfogyott 1kilo szalonna...😄)

Aquir
ja

Mark007
Sikerült..
Viszont csak a felsõ csészét takarítottam ki, nem volt idõm az alsóra.
Szerencsémhez híven mikor visszapakoltam a golyókat maradt 1 golyónyi hely. Vagy elhagytam, vagy gyárilag ilyen..

Asszem több vizet a kormány közelébe nem engedek 😊
Elírogatok itt, hátha vki okosabb lesz belõle 😊

Aquir

Desiderata
ilyen tandemmé alakító létezik felnõtt méretben?
Mark007
Hmm..Asszem megszívtam?
Kipróbáltam ezt az ablaktisztitós, vizes, sprayes dolgot..
Egész jól leverte a sarat, mindent.
A gond csupán annyi, hogy fejjel lefele volt a bringa..a víz meg szépen befolyt a kormány csapágyhoz, bevitte a sarat, és most olyan hangja van, mintha csiszolnám..
Tökjó..Van valahol leirás, hogyan lehet szétszedni a csapágyat anélkül, hogy kiütném? Angol is tökéletes.
Ritchey Ahead 1 1/8 csapágy.

bardocz
Én most úgy mostam le, hogy ablaktisztító folyadékos üvegbe raktam vizet, és azzal leverettem róla a sarat, így az alkatrészek alig kaptak vizet, de tiszták.
Panelházban ezt nehéz lenne kivitelezni...😄

Bár most hogy mondod,eszembe jutott hogy közel van a hõközpont....ott szép nagy kazánok akadnak..<#szeret><#hehe>

VRSDM
én télen is lemosom. aztán beviszem a kazánhoz, ott kényelmes 15fok van télen is 😊

u dont have to listen anybody else but me

mosásnak ne is...ilyen hidegben pláne...nekem is retkes. De nem mosom le. Lementem kiskefével,kisszivaccsal,amit tudtam lepucoltam,lekentem. Majd ha kicsit jobb idõ lesz,akkor lemosom.

btw,holnap elvileg 75km-es túrára indulunk. 😊

Mark007
Jogos..
Akkor holnap letörölgetem nagyjából.
Csak gondoltam nem állok neki nagymosásnak ilyen hidegben.
Köszi!

Alkatrészeknek természetesen árt. fõleg olyannak,ami forog,csúszik,mozog...(tehát majdnem mindennek). Ha mást nem,legalább 5 percet fordíts arra,hogy a láncot simán lemosod vízzel,lefújod kis olajjal,letörölgeted...ugyanezt váltógörgõkkel.

bardocz
Magának a váznak nem árt semmit. Nincs a sárban semmi lyan sav, ami lemarja az alu védõ oxid rétegét, megkezdi az anyagot😊
Mark007
Árt valamit az aluváznak, és az alkatrészeknek, ha sárosan tengetik napjaikat? 😊
Speciel annyira sáros a bringa, hogy alulról nézve világos barna minden..

Letakarítsam, vagy nem lényeg?(1 hét múlva úgyis sárosabb lesz😊)

gordon 24
Jó az RS. Én megmondom a frankot pont azért nem azt vettem, mert nagyon vékony. Jobban szeretem a robosztus dolgokat. De jobb villa mint a Marzo ami nekem van pl.

A 2010-es Boxxer baromi szép, és annak már 35 ös a szára, magyarul végre normálisan néz ki😄
De most meg kurva drága lett szóval várni kell egy évet. És akkor én is cserélem majd a Marzot, vagy egy FOX 40 re vagy egy 2010 es Boxxerre.

Downhill!!

nem vagyok én egy olyan extrém arc. Valami Dart/Tora-ra gondoltam (mindenképp RS-nél maradnék). Most RST-m van. Hell yeah babyyyy....😄

gordon 24
Hát igen ez egy nehéz dolog😄 Az a lényeg jól nézd meg! Fölleg ha Marzocchi (pl z1 frreride vagy Drop off ilyesmi.) a M betüs nyakúak el szoktak repedni a becsúszószár tetjénél (maga a nyak)

Meg mindent. A Hsznált nagy rizikó telóba. De ha jól megnézed talán nem gáz.

Downhill!!

Ijj,ba**meg. Nekem is kéne egy új teló. Asszem majd tavasszal beszerzek valami jóállapotú használtat. Jövõ nyáron megyünk bringával Horvátországba. Már most alig várom...de az még odébb van. 😛

gordon 24
Igen jó az, de mondjuk sok kép van amin el vannak törve, sajna lehet õket kinyifantani. Persze minden ellehet törni, de azért látványos😄

World Cup:
reccs

Downhill!!

Igen,tényleg érdekes õket így látni! 😄 Azon azért kicsit felnevettem,amikor a sok F40-es teló között volt egy Boxeres kép is. A FOX-hoz képest nádszál vékonyak a becsúszói,már-már nevetséges,de mint tudjuk elég bika az a teló. 😄

gordon 24
Perzse ez világos, de azért mégis😄 Durva igy látni õket. Ugye amikor az ember nézi mindig magas, meg tudod😄 Igy összeesve brutál.

És ugye amikor vettem a vázat csináltattam, hozzá a tagot. Akkor a kezembe volt tag nélkül és összecsuktam (ugy hogy a merevítés hozzáért az ülés csõhöz.) mondom ennyire nem tud összeülni.. Hát... Majdnem😄 Nem tudnám berakni oda az ujjam😄

Downhill!!

Hát erre gyártották le õket,bringázás közben ezen agyalnék,akkor elég nagy baj lenne. Ha még 1 tescobike van alattam,akkor OK,hogy "csak maradjon egyben,míg haza nem érek." 😄

gordon 24
Jahh, és amikor nézed ezeket a képeket jön elõ hogy szegények mit küzdenek alattunk😄 Azért nem semmi lehet ezt kibírni😄

Downhill!!

ááá,ván Giant Trance-rõl is <#szeret>

ha annyi pénzt össze tudnék kaparni,tuti vennék egy olyan bicajt....😄

És Gabonak már van olyan....de irigy vagyok..😄 😛

gordon 24
Hát passz😄De szépen összeült a váz és a villa is.. ícsináltak pár fotót más tipusokról is. Sajna csak Google találatom van, az oldalon nem találtam ezket.

link

Downhill!!

😄 Ez 5 méteres letörést ugrott,hogy így beült az F40? 😮

gordon 24
Tök brutál😄 Nem is láttam még igy bicót.. Ilyen az én vázam is:

Downhill!!

SrAta
jah használati utasításba bele lehet írni, hogy baszóggyál jónagyot, hogy megkeményedjen...
motorra 1000éve van ilyen alig használják mert ha kicsit esel akk összetöröd mindened l a motoral, mert lassan esik rád... szal ha kicsit esel nem keményedik be csak ha nagyot b*szódsz...

VRSDM
leginkább erre a gyerekjátékra hasonlít.

VRSDM
azért a bemutatóvidibe.
a saját sapkára épphogy rácsap,
a másikra meg testbõl rápirít egy parasztlengetõt 😄

Máté94
Te összementél?😄