Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
majd bevágom, és véleményeket kérnék róla és esetleges plusz ötleteket 😊
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Se kép...
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Sajnos a TestBike moderátora külföldre ment, ezért a moderátori állása megüresedett.
Ha tudtok valakit helyette szóljatok!
További infó itt olvasható
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Konkrétan Szegeden sem ismerek olyat aki együtt ráérne vagy ez lenne egy jobb elfoglaltsága.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ipari csapágyas pedált hogy lehet szétszedni?😄😄😄😄D
nincs rajt semmi amivel szétlehetne (bike poz tuning jump 12 cserélhetõ szöges)
asszem agyontapostam a jobboldali csapágyat mert kattog meg recseg mint a kvaannya😄
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Tehát ez most jól esett.
Amúgy azért szeretek bringázni,mert amikor ráülök a bringára valahogy kikapcsolódom,elmegyünk ide közeli erdõbe bringázni,vagy (mint most is) elindulunk valamerre,közben elhülyülünk..meg azért mégiscsak mozgás,sport,friss levegõ. Nincs annál jobb,amikor elmész,bringázol,elfáradsz,leülsz haverokkal valahova és megisztok egy hideg sört. Vagy körbeülitek a tüzet,szalonnát sütsz,közben dumálsz...nekem több nem kell. 😊
Viszont csak a felsõ csészét takarítottam ki, nem volt idõm az alsóra.
Szerencsémhez híven mikor visszapakoltam a golyókat maradt 1 golyónyi hely. Vagy elhagytam, vagy gyárilag ilyen..
Asszem több vizet a kormány közelébe nem engedek 😊
Elírogatok itt, hátha vki okosabb lesz belõle 😊
Kipróbáltam ezt az ablaktisztitós, vizes, sprayes dolgot..
Egész jól leverte a sarat, mindent.
A gond csupán annyi, hogy fejjel lefele volt a bringa..a víz meg szépen befolyt a kormány csapágyhoz, bevitte a sarat, és most olyan hangja van, mintha csiszolnám..
Tökjó..Van valahol leirás, hogyan lehet szétszedni a csapágyat anélkül, hogy kiütném? Angol is tökéletes.
Ritchey Ahead 1 1/8 csapágy.
Bár most hogy mondod,eszembe jutott hogy közel van a hõközpont....ott szép nagy kazánok akadnak..<#szeret>#szeret><#hehe>#hehe>
u dont have to listen anybody else but me
btw,holnap elvileg 75km-es túrára indulunk. 😊
Akkor holnap letörölgetem nagyjából.
Csak gondoltam nem állok neki nagymosásnak ilyen hidegben.
Köszi!
Speciel annyira sáros a bringa, hogy alulról nézve világos barna minden..
Letakarítsam, vagy nem lényeg?(1 hét múlva úgyis sárosabb lesz😊)
A 2010-es Boxxer baromi szép, és annak már 35 ös a szára, magyarul végre normálisan néz ki😄
De most meg kurva drága lett szóval várni kell egy évet. És akkor én is cserélem majd a Marzot, vagy egy FOX 40 re vagy egy 2010 es Boxxerre.
Downhill!!
Meg mindent. A Hsznált nagy rizikó telóba. De ha jól megnézed talán nem gáz.
Downhill!!
World Cup:
reccs
Downhill!!
És ugye amikor vettem a vázat csináltattam, hozzá a tagot. Akkor a kezembe volt tag nélkül és összecsuktam (ugy hogy a merevítés hozzáért az ülés csõhöz.) mondom ennyire nem tud összeülni.. Hát... Majdnem😄 Nem tudnám berakni oda az ujjam😄
Downhill!!
Downhill!!
ha annyi pénzt össze tudnék kaparni,tuti vennék egy olyan bicajt....😄
És Gabonak már van olyan....de irigy vagyok..😄 😛
link
Downhill!!
motorra 1000éve van ilyen alig használják mert ha kicsit esel akk összetöröd mindened l a motoral, mert lassan esik rád... szal ha kicsit esel nem keményedik be csak ha nagyot b*szódsz...
a saját sapkára épphogy rácsap,
a másikra meg testbõl rápirít egy parasztlengetõt 😄