Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Nekem 1.5-ös maxxis xenith van, azzal is néma😊
norbi56
Jaja elõször nekem is az volt de így szerintem jobb vele menni😊 nekem nem fogja egyáltalán és így szép csöndbe 1.6-os conti sport contact gumikkal mintha siklana és mindezt hangtalanul xd(most nem ilyen gumi van rajta😄)

Blum:Én ilyennel szoktam fújn nem csak a láncra hanema racsniközé is meg mindenhova és valahogy nem kattog amióta befújtam, azóta mindig befújom és nem kattog.

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Nekem B+ country van. De vagy 50 mosás után is úgy kattog mint az állat. 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

bardocz
Nekem B+ travel agy. Amúgy nem zavar, hogy nincsen hangja, csak furcsa.
norbi56
Nekem az elsõ mosás,ujrakenés után elment a hangja és azóta nincs,alivio hátsó agy és slx racsni van rajta

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

bardocz
Elmentem ma tekerni egyet, és azt vettem észre, hogy a hátsó agyban a racsniszerkezet elnémul, legalábbis alig van hangja, és ha nem tekerek, akkor eléggé lassítja a bicót. Egy lejtõn nem tekertem, és a bicó nem hogy gyorsult, hanem lassult kicsit.
Fogalmam sincs , még ráérek. Használtan veszek, valami közepesen komolyat.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Vaxi
milyet veszel?

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

SrAta
A PEDÁLBÓL KISZEDTEM A DUGÓT, LETEKERTEM A BENNELÉVÕ TARTÓ ANYÁT
DE HOGY A RÁKBA LEHET A TENGELYT KIVENNNII?

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Januárra valószínû nekem is összejön a zsé egy újabb dirt bikára 😊

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Vaxi
😄DDD
már csak egy olyan bankot kell találni, ami 100 forintra 14%-os kamatot ad😄DDDDDDDDD

SrAta
na de ha 300 ftot tennél bee😄
akkor már csak 64 év😄
ha 1000FT-ot akkor má csak
55 év😄
hmm ezeket már lehet meg is érnénk😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
tehát van most a 30 ftod
ha azt betennéd bankba akkor😄
Évi 14 százalékos kamatra és a banki jutalékot nem számolva, de kamatos kamattal akkor.
82 év múlva meglenne az 1349910 FT😄
és közben semmit sem kell csinálnod😄DD

Vaxi
😄DD
kb.

gordon 24
Jó hát ezen nem is kellene. Mindene topos! Csak nekem a vázzal van bajom.

De egyértelmû ha holnap azt mondanák nesze srác, nem tíltakoznék😄

Downhill!!

Vaxi
Elhiszem neked, de ha hozzám vágnának egy ilyet, nem gondolkoznék azon, hogy bármit is lecseréljek rajta 😄
Az a veszély meg nem fenyeget, hogy az elkövetkezendõ 137 millió évben ilyen bicajt vegyek 😊

gordon 24
Én ennyiért az életben nem venném meg! Volt már össztelós Konám (hisz tudjátok) 1349 nagyon sok érte. Ennyi pénzért Intenst, Santa cruzt, Morewoood-ot, Giant Gloryt, Iron Horse-t, Norcot stb stb-t lehet venni ujonnan.
Egy sokkal szebbek kettõ jobban is mozognak.

A Konában nagyon sok ideig az volt vonzó, hogy olcsó volt. (már ugye a többihez képest) de manapság már õk is eléggé elszálltak az árakkal, és azért annyira nem jó😄

Downhill!!

Vaxi
amit nélkülözni tudnék, kb... 😄

norbi56
Már van 30ft-od?😊

Vaxi
igazából már majdnem megvan rá a pénzem, csak 1.349.880 forint hiányzik hozzá, és meg is vehetem 😄DD

SrAta
hát ha neked ilyened lesz én nemtommicsinálok de kérjél egyet nekemis😄
gyönyörûûûû

Vaxi
Írtam egy levelet a jézuskának, hogy hozzon nekem karácsonyra egy ilyet, de valószínûsítem, hogy lófasz lesz belõle 😄DDDD

SrAta
ittt gyõrbe is....:S

Pi**ába!!!

Találkoztunk megbeszélt helyen,elindultunk,várostól 2km-re elkezdett szakadni az esõ. Visszafordultunk...és csak szakad és szakad és szakad...Ilyen nincs :@ Azthiszem ez már csak jövõ héten fog összejönni.

SrAta
😄
Énis akarok majd túrázni menni(illetve hegyetmászni bicóval meg butulni fr-on)
De semmi cuccot nem kell vinni csak szerszámot azmeg elfér a táskába😄
A többi csak mind +súly az meg +erõfeszítés

Azt hoznak a többiek én már így is viszek eleget. Közben itt pakolgatok,már most van vagy 20 kilo a gép és még van több,mint 1 óra.

SrAta
a pedál nem😄
hátha aztis szét kell szedni jah meg ha van lánckinyomó és küllõkulcs is elfér😄

Olaj az nem kell. Imbuszkulcs,csavarhúzó jön,14-es villáskulcs mi a fenének? 😮 Gyors záras minden.

SrAta
az mindenképp kell meg imbuszkulcskészletet olajat és 14es villáskulcsot is vigyél😄

Igyekszünk! Köszi! Még átkell mennem egy tartalékbelsõért..😄

SrAta
ísok sikert😊
Jó utat😊
Jó szórakozást😊
Ép hazaérkezést!😊

ezazazzazaza...

2 óra múlva indulunk túrázni. Várható érkezés...holnap reggel <#zavart1>

Asszem' most 1 kilo szalonnánál többre lesz szükség 😄
Csak azt nem tudom,hogy az a jópár tálca sör szállítását hogyan fogjuk kivitelezni 😄 Egy biztos: itthon nem marad

bardocz
Basszus, megjött a sárvédõ, de olyan csavar nincsen hozzá, amivel fel lehet fogatni a vázra :@
amúgy sztem brutál jó kis váz. Ugrottam vele 8-as lépcsõt betonra,síkra,semmi baja nem lett. Jó kis rövid,merev cucc...4X-re tuti jó.

SrAta
hát kari cczni télleg nemjó😄
haverral szoktunk csapatni 4Xon neki van 2008as karija😄

Jó,hát azért 4-5 évesen nem konában meg hasonlókban gondolkoztunk. 14évesen kaptam az 1. komolyabb bringám,egy légtelós magellánt.(60k volt) Az volt az utolsó,amit kaptam :S 😄

Aztán jött egy Gepida Karaton,amit már saját pénzbõl vettem,de az nem volt 1 túl jó döntés CC-zni 😄 Így azt eladtam,gyûjtögettem és idén márciusban megvettem a Polarist.

SrAta
hhmmm😄
Sztem én a konámmal bármit csinálok defekten kívül más baja nem lesz (ugyanilyenje van gordonnak és õ déházott vele) szal nem sajnálom én se (meg gordon se😄)
csak tod a kona az kona én úgy gondoltam h veszek 1 vasat qrvadrágán de az vas legyen amíg én akarom😄

nem. Mind1-iket bicikliboltban vettem/kaptam. (Apukám is nagy bringamániás,tudja,hogy azokat nem szabad megvenni..)

Csak hát nagyon lelkes voltam és hát a vasak nem bírták a kiképzést.

SrAta
16 év alatt 14 vas
aztakurva😮OOOOO
Teszkóbájkok voltak?

gordon 24
Háhááá😄 tudod legszebb öröm😄DD

Downhill!!

Hát,ennyi azért csak jár egy törzsvásárlónak! 16év alatt idén vásároltam abban a boltban a 14. bringámat! 😄 Múltkor nagyjából összeszámoltam,hogy eddig mennyit hagytam ott....hát,a hajam égnek állt a végén. 😄

Na meg nagy haverságban is vagyok az öreggel! Jópárszor jön velünk bringázni...

Vaxi
de rendes!!!

Az bizony..húú,de megörültem annak az embernek....<#gonosz1>

Mark007
Hát ez nemgyengén mázli 😊

ma város szélén (otthonról kb 7km-re) defektet kaptam. Szakadó esõben elvittem pár füzetet egyik osztálytársamnak (mer hát ugye rendesek vagyunk..<#hawaii><#idiota>)...egyszercsak pukk...máris a felnin gurulok. elkezdtem tolni,kb 500m-t (ekkor már nem volt annyira õszinte a bringázás miatti mosolyom+tökig eláztam),amikor jön bringaboltos (tehát ahol vettem a bringát,annak a boltnak a tulaja) transporterrel. Király..bepakolta a bringát hátulra és hazavitt. Csak gondoltam megosztom mai kerékpáros élményemet...😄D

Vaxi
lol 😄
bocsi nem voltam gépnél, de akkor jó ha kész 😄

SrAta
már kész😄😄Dd

SrAta
VAXI
épp dogát írok fontos!
ennek kellene a kódja nagyon megköszönném:
A program egy sorban írja kii az angol ABC minden második kisbetûjét és ÛASCII kódját: b=98 d=100 stb.
Három sorban ismétlõdjön a kiírás.
A többszöri futtatás különüljön le egymástól.
Tömbbel mindennel mehet
légysziiii
nagyon köszi
és bocs az OFFért

Vaxi
ó úgy lesz, ami eddig volt az megy a kukába [ nem teljesen de majdnem ]

MaSzKa
pofon egyszerûbbé átláthatóbbá kéne tenni

pl, mint a régi(1hónappal ezelõtti) formula.hu

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______