Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Vidd le a szobádba és ott zárd le.Úgy gondoltam😄
SrAta
Hagyjam utcán napközbe meg este????

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
de 40 000FT a 2 zár😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Máté94
Hát pont a tiedet fogják ellopni.Ha jól lezárod kettõ Abus Bordoval akkor nem lehet nagy baj.😄
SrAta
én sokszor gondolkoztam hogy hagyok nekik cetlit....
Bicóval mivan?
Rendõrség?
Valami hír?

SrAta
mert pesten sok cangát lopnak koleszba meg nem vihetem😄
majd lehet gordont nagyonszépen megkérem hogy tárolhassam ottt😄
vagy VRSDM-t😄
Valaki remélem megszán😛

bardocz
Voltam Decathlonban, és van marha jó windstopprt hosszúujjú, de sajna L-es a legnagyobb😞
Aláöltözetnek ugye síruhák is jók?
SPD cipõt akartam próbálni, ami nekem kell abból a 43-as kicsi, a 45-ös meg nagy(MT41). Úgyhogy remélem a 44-es jó lesz.
Hát én akkor vagyok rohadt ideges, amikor rááll a bmw-jével a bicó útra Gyõrben... Most mit csináljak? Végig kéne húzni az oldalát...

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Máté94
Miért nem viszed magaddal?
SrAta
Fáj a szivem h jövõre érettségi és itt kell hagynom a vasat gyõrbe mert pesten egyetem😞((

SrAta
én meg satura húzom a féket a térköves bicóúton ha éppen az van és ha nem ugranak el az csoda😄
de hiába üvöltözök a Bicóúton sétálóknak basznak rá.....

VRSDM
Fóton is meg van oldva a biciklis forgalom.
konkrétan nem tudsz biciklizni 😄

az úton a tizenpáréves khmkhm koszosmarkúargentinok jogsi nélkül poroszkálnak a vito-val, rendõrség csak nem megy utána, õk vették a járõrkocsikat is 😄 (és sajnos tényleg) marad a járda. ahol meg 1ember fér el. vagy egy bicikli ... 😄
de jólnevelt gyerek módjára ha valaki jön mindig lemegyek a füves árkos akármilyen részre, és én kerülöm ki, ha meg félreáll mindig megköszönöm 😊

u dont have to listen anybody else but me

SrAta
KAPJUK EL ÕKET!

SrAta
A cm rombolja a környezetetXD
Ha nem ülnél autóba fasszopókám nem lenne dugóXD
Sztem a villamosok a CM alatt is közlekednek vagy nem??

SrAta
1:48 "kerékpárt az év felében senki nem használ"
Baszd szájba a kurva anyád én nem vagyok senki...

SrAta
jaja rem találkozunk és megadhatom😊
még1*is köszi😊

Itt Kaposváron sem szokott probléma lenni belõle.<#rolleyes>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

ja.de érdekes mert baján például szinte végig az egész városon megvan oldva a bringás út,méghozzá úgy ,hogy van egy nagyon széles járda majdnem mint egy sáv az úton és ez van megfelezve gyalogosok és bringások között(hasonló mint máshol csak szélesebb) megjegyzem mikor évente le kell mennem,ha tehetem bicóval közlekedek és még egyszer sem volt konfliktusom autóssal. tudom kis város más mentalitás de ott mûködik.

Vaxi
olyan érdekes, szegeden nem hõzöngenek az emberek, és CM alatt is türelmesek az autósok 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Máté94
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJ!
Segítség,segítség én mindjárt kirohanok a világból!<#wilting><#guluszem1><#idiota>
bardocz
Demszki oszloposnak igaza van. Bajcsyn tök jól meg van csinálva a bringaút, legalábbis a metrónál.
én az ilyeneken egyszerûen nem tudok bosszankodni,elõször is rá kell nézni ezekre az emberekre,a kultúra kicsit mintha elkerülné õket, az öreg folyton a "tudósok" hülyeségére hagyatkozik meg õ nekik hisz, saját tapasztalat fogalmát nem ismeri, mert nem egy fiatal darab az aki a legnagyobb hangadó,szóval kizártnak tartom,hogy õ nem érzékel semmi változást (jó ez erõs kicsit).ami még komolytalan az egészben,hogy semmi megoldást nem tudnak felhozni kompromisszummal vagy anélkül illetve valamelyik mondja,hogy a demszky oszlopok helyett lehetett volna a bringás sávot megoldani. a súlyadóra,kresz kérdésre ki sem térek...

Vaxi
dr. ózonlyuk megmondta a frankót...

Mindenféle szir-szar indokot felhoztak,miközben a témához semmi köze nincs,pláne orbitális hülyeségeket magyaráznak.
Azt a 2 marhát meg agyonütném.

Vaxi
De bazdmeg milyen alapon fizettetne velem súlyadót?!
Hát miattam megy tönkre az aszfalt?! A bicajom bocsájt ki káros anyagot, amitõl megfulladnak az emberek a belvárosban?!
Hát elmennek a jó kurva anyjukba...

na basszák ám meg az anyjukat. Rohadékok. Minden az autósoké,nekünk kell állandóan rájuk figyelnünk,mert bambák és ökrök (tisztelet a kivételnek).
Aztmondja nincs KRESZ. Hát a ku*va anyját. persze,hogy nincs,mert ha betartjuk akkor meg ledudálnak,orditoznak,elütnek,mert "mér itt mész kcsg?"..talán mert ez a kijelölt kerékpáros út. És akkor jön,hogy "takaroggyá,mert lelöklek innen." (megtörtént velem)
Hol menjek vazze? A járdán? A gyalogosok között? Ott meg azért rinyálnak,mert "ménem az úton mész?" ...most ilyenkor mivan? :S
Jól mondta a srác,amit tudok tartani erõs tempót,az nem a járdára való,ahol nuku bringaút,de a gyalogosok meg ott szambáznak a járdán.
Súlyadót fizettetne velem? xD 15kilora? vicc az egész.
Criticalmass bénítja meg a fél várost. De könyörgöm,az fél nap max. A ge*i autósok meg minden nap aztcsinálják,mert a plázacica,meg a dagadt bácsi/néni nem hajlandó sétálni/kerékpározni/tömegközlekedést használni 1 kicsit.
És mi az,hogy nincs köze az autóknak az üvegházhatáshoz? Hiszen az autók bocsátják ki a legtöbb szén-dioxidot meg egyéb szarságokat,ami az egyik legfontosabb tényezõ az üvegházhatás kialakulásában. Tudatlan idióta..
Nevetséges és elszomorító ami ebben a sz*r országban folyik.

Vaxi
hú de kár volt ez beraknod :|
velem fizettetne adót?!
miattam megy tönkre az út?! miattunk szar a levegõ?!
ÉS MÉG A CM ROMBOLJA A KÖRNYEZETET 😄DDDDDDDDDDDDD
Hát a büdös kurva életbe.........
hú de felbasztam most magam...

VRSDM
nem tudok szavakat fûzni hozzá.
örömmel tekertem volna a demonstráció napján arra, majd állítottam volna bele a kormányomat az illetõk arcába.
természetesen a végdugókat kiszedtem volna 😊

erre tessék

Vaxi
tökjó nyertem pár free kört egy 2k8-as kona shreddel 😄DDDDDDDDD

SrAta
ÚRISTEN!!!
Nézzzétek elõl azt a fémhulladékot...
Duplavállas telóó OMGGG
Hogynézkiiii:.........:ÁÁÁÁÁ

Na ez az, amit akkor se vinnék el, ha fizetnének érte. Mit kaphatott már az a szerencsétlen váz. A másik rossz vicc az alkatrészek...
Az a szomorú, hogy lesz így is olyan aki beveszi és megveszi. :o/

Kipróbálva-életveszélyes. Na jó. hazudtam 😄 Nem országúti volt,hanem Conti City Contact.

Azért ezzel is elég durva 😄

Máté94
Valaki próbálja már slickes országútival hóban 😄
Én is mennék,de egyedül vazze...elég uncsi. :/

Vaxi
Kona Downhill kerékpár

õõõ.... 😄DDD
végül is... 😄

SrAta
😄
köszi már tapasztaltam tavaly😄DDDDDD

Vaxi
😄DD

bardocz
Menjél lejtõn mélyen ülve(shreden letolod az ülést), és húzz egy hátsó satuféket, miközben fordítasz a kormányon 1-2°-ot. Garantált a móka.
SrAta
bázzeg leesett fél centi hó
pedálomat kitakarítottam mert rágott a csapágy visszaraktam udvarba tekerem elkapar a kerék de megyek😄
csak minden tekerésnél kapar hozzáérek a fékkarhoz(igen csak hozzáérek nem húzom be)
Keresztben am kerék én meg balettoztam hogy ne essek el...
vigyázzatok kvára csúszik!!!

bardocz
Tudom, csak nem akarom kapásból kábelkötegelõvel, mert összekarcolnám a villát, és kéne találni alá valami gumit elõször. Vagy cateye rögzítõ bizbaszt venni. Amúgy elõre nem is annyira lényeges, kabát nem ázik át, az meg hogy a fejem saras nem számít.
Máté94
Meg lehet azt is oldani.
Sose feled, hogy megoldhatatlan probléma nincs, csak túl kevés szigetelõszalag! ;o)

bardocz
Felraktam hátra a pálcás sárvédõt, nagyon absztrakt lett, olyan ívek vannak a pálcában, mert elvágni képtelenség 😄 Elõre sajna nem tudom még felrakni, mert nincsen hozzá szem.
VRSDM
pontosan.
nemtudom miben kéne hinnem vagy kiben.
de hogy amiben hiszek az nemszeret az biztos 😄

nem szoktam sokszor elesni, de ha igen akkor tuti ezren látják

SrAta
szal nem elég hogy esel még égsz is😄

VRSDM
nekem elöl:khe mac2

hátul:fit faf

gondolhatjátok mennyire nem tapad semmit 😄
az elsõ még csak-csak de hátul. szóval télen óvatoskodni kell a hó alatt megbújó csúszósabb rétegekkel.

Kész mutatvány mikor tekerek hót nyugodtan. állok a biciklin, hajtanám rá (ugye gyerekbiciklit ide-oda döntögeti az ember tekerés közbe) erre a hó alatt lévõ enyhén latyakos réteg alatt lévõ jég a tökéletes elegye a csúszós felületnek 😄

ádika ráhajt bicikli orbitálisan indokolatlan sebesség konkrétan eltûnik alólad úgy síkra rakja magát. te meg vágódsz vele együtt.

általában buszmegállók elõtt jön össze 😄

norbi56
Énis nagyon várom már a havat😄

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

bardocz
Én is rögtön mennék bicózni. Legjobb dolog hóban. Visszaraknám a wtb motoraptort, az brutál módon tapad hóban.
nekem 1.95-ös WTB All Terrainasaurus. Városba kurva jó kis gumi. Könnyû és jó ballonos az oldalfala,így a padkáknál nem igen kell félni. Defektet cserélni nagyon könnyû,egyedül esõben nem a legjobb. Alig várom/várjuk,hogy essen legalább egy pár centi hó,hogy mehessünk állatkodni. ha esne 20-30cm...a világ legboldogabb társasága lennénk ezen a télen 😄

de nem úgy kattog,hanem az a természetes reteszelõs hangja van. Nálunk csak ez van a TF2,eddig bevált.