Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
énis mindig teleírtam a felnimet a bmx-en az aktuális barátnõkkel.
csak amíg nem volt fék para volt leszedni 😄
u dont have to listen anybody else but me
De jót szórakoztunk, borultunk is párszor😄

😄😄😄

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Szal nem kell beraknom lóvét
Régen a Pacific poker is ilyen volt csak már nem...:s
Síszemüveg bepárásodott letöröltem megyek megyek hirtelen ráfagy azt lószart se látokXD
Csúszik miunt álllaaat
de kurvajó😛
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Melyiket?
ha közel elfogadható, akkor bevágom ide, hogy megnézzétek, hogy jó-e 😄
mármint hogy egyáltalán nemjár vagy csak most?
Ha valaki a csúcs mercije mellé ezzel akar villantani az meg is érdemli.
Aki meg bringázni akar, úgy is választ egy rendes bringagyártót és bringát. ;o)
amúgy 12-es lenne.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Fú hogy nézett ki a bicó. A markolatot nem tudtam megfogni, lógtak róla a jégcsapok, és teljesen be volt borítva jéggel 😄
A gyerek is.
Ja és a gumiról is lógtak a jégcsapok 😄
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Kenda Kwick vagy vmi hasonló nevû olcsóság van a bringán.
Nagyon alacsony a mintázat magassága, viszont 2 bar alatt van a nyomás bennük. A hátsó fék nemsokat ért, behúztam, kerék megáll, de attól én még megyek 😊
De Tapad! Autósok a hegyrõl 10-el cammogtak, én meg mentem normál tempóban.
Azok az arcok 😊)
Végére sajnos már lefagyott mindkét kezem:S
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Barátnõd melyik suliba jár és hányadikas gyõrben?
Koleszba TILOS biciklit és motort tartani!
A tilos alatt nem azt értem hogy nem lehet, hanem hogy nem engedik...
LEgalábbis a középsulis koleszba nem...
ismerõs iphone-ját kilopták a kabátjából míg aludt a vonaton.
rendõrségen feljelentést tett. iphone-ba ugye van gps.
pikkpakk megtalálnák. de leszarják.
szóval ment a végleges letiltás az apple-tõl, a készülék onnantól poháralátétnek jó semmi másnak :/
Amúgy visszakanyarodva, megértem én az autósokat is. Engem is rettentõen bosszant ha autóval járok hogy egyszerûen NEM LEHET PARKOLNI! van hogy 10sarkot kell sétálni vissza mert csak ott találni helyet...
ugyan én fitt vagyok és nem zavar, de amikor sietek / kivagyok öltözve és szakad az esõ / vagy nehéz dolgot akarok vinni. akkor azért nem olyan mókás :/
azt meg ne akarjátok beadni hogy a bicó nem fér el a lakásban / koleszban, akárhol 😊
egy biciklinek mindig van hely.
az sosem csal meg, sosem hazudik, sosem ver át, sosem kunyizik pénz után, sosem hagy cserben, és sose hagy el 😊
innentõl kezdve a fontossági sorrend adott! 😊

olyan szép és legyenmártavasz... 😄
Nah gondolom fasza lesz...
"Elkezd pettogni, mondom neki bazmeg ez itt a zebra sztem kresszen megtanultad, hogy itt nekem van elsõbbségem, látod ez a fehér felfestés itt amin állsz...
"
Benga állat😄:
"Jóvanna bocs legközelebb figyelek"😄
ennyi
vannak akikben csak fel kell eleveníteni a kreesszen tanultakat😄
Arra persze nem jönnek rá, hogy nem a bringásoktól, hanem egymástól nem képesek megmozdulni sem.
Amúgy a túlsúlyos, idegbeteg, mozgásszegény életet élõ autótöltelékek csak pörögjenek a dolgon. Ha így folytatják az infarktus garantált. Ezek után én már nem is idegelem magam az egészen. Az evolúció elõbb-utóbb elintézi a dolgot. <#wink>#wink>
Amit az elõzõ linkel videóba mondott pár ember, az elég vicces volt, úgy mondta, mintha szerinte az emberek csak azért járnak bicóval, hogy ne szennyezzék a környezetet... 😄
SrAta: áh sem hír, most tesco bringával járok, szörnyû... Lassan lesz másik remélem.
Cipõ ügyben nézz szét több boltnál is, ahol nagyobb a választék! Pl.:
http://www.berguson.hu/
http://bringaland.hu/
http://www.bringavilag.hu/
A számozás nem mérvadó. Próba nélkül úgy se lehet választani. :o)
Amit Pesten néhány elszánt bringás csinál, az az, hogy bejelentik a rendõrségnek. Persze mire azok rámozdulnak... :o/
Néhányan jól foszló papír alapú matricát nyomnak a kocsira, "Többet nem parkolok tilosba!" felirattal. Legalább eltart egy darabig, míg lekaparja a kocsijáról. (Szélvédõre persze ezt is tilos rakni, mert azzal baleset veszélyt okozol. Pedig...)
Egyébként nem is tudom mit várunk. Ma rendõrségi niva parkolt tilosban a cég elõtt... :o(