Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
szvsz barátnõ 😊

énis mindig teleírtam a felnimet a bmx-en az aktuális barátnõkkel.
csak amíg nem volt fék para volt leszedni 😄

u dont have to listen anybody else but me

Máté94
Dorina?
bardocz
Dejó, a sárvédõ nem fér el, ha traktorgumi van a bicón^^ De legalább jó havas lesz a hátam 😄
Vaxi
<#eljen>

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

norbi56
A képeim elég szarok lettek, mert a fényképezõgép lemerült😄
De jót szórakoztunk, borultunk is párszor😄

😄😄😄Tegnap még sajnos nem volt annyi hó.

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

VRSDM
majd kinövöd 😊

SrAta
jóvan hülyevagyok😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
titán és pokerstars pénzt akart berakatni velem....

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

bardocz
Mindenhol van játékpénz.
Vaxi
pkr.com

Vaxi
titanpoker, bwin, fulltilt, pokerstars, mindenhol vannak play-es asztalok

SrAta
Valaki tud olyan póker oldalt, ahol emberek játszanak,de virtuális pénzzel is lehet játszani?
Szal nem kell beraknom lóvét
Régen a Pacific poker is ilyen volt csak már nem...:s

Vaxi
képeket!!!

SrAta
Ma kinnvoltam hááát érdekes😄
Síszemüveg bepárásodott letöröltem megyek megyek hirtelen ráfagy azt lószart se látokXD
Csúszik miunt álllaaat
de kurvajó😛

bardocz
Ehh, nem visz rá a lélek, hogy lecseréljem a gumit. Annyira rohadt munka ezen a felnin, hogy hihetetlen.
norbi56
Fúúú emberek ma dután esett kb 10 cm hó meg még volt is elõtte kb 5 és még mindig esik😊 nagyon jót csapattunk a hóban😄 van pár kép majd töltök föl😄

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

bardocz
Ilyet, de sajna valószínû, hogy valamikor januárban, mert minden trógernek(nekem is) 44-es lába van 😄 Pedál meg majd az 520-as lesz.
<#vigyor3><#eljen>
Melyiket?

bardocz
Jézuska SPD cipõt fog hozni, juppíííí!!!
Vaxi
nah ismét leadtam egy tématervet szakdogához [ bikewars tervezet ]
ha közel elfogadható, akkor bevágom ide, hogy megnézzétek, hogy jó-e 😄

SrAta
oksi bocsi

VRSDM
már egy ideje nem. de nem beszédtéma 😊

SrAta
húú szegény
mármint hogy egyáltalán nemjár vagy csak most?

Egy közönséges 4 forgáspontos, horst-linkes alu váz. Még csak nem is átütõtengelyes villával. Mindezt egy milkáért?

Ha valaki a csúcs mercije mellé ezzel akar villantani az meg is érdemli.
Aki meg bringázni akar, úgy is választ egy rendes bringagyártót és bringát. ;o)

MaSzKa
ez akart lenni:

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

VRSDM
nem jár iskolába, mert nagyon beteg.
amúgy 12-es lenne.

Na,gurultam én is kicsit a városban...ami napközben megolvadt hó,az most frankón lefagyott...hmmm. Végig powerslideoltam a várost 😄 Elejét hagytam 1.9-en hátuljába 2.9-et nyomtam. ISTEEEN! 😄 Olyanokat drifteltem...kéne csinálni egy videót róla,mert tényleg néha nagyon jókat csúsztam. Kanyarban csak tekertem,ahogy bírtam,néha egész szépen megindult 😛 gyalogosok meg csak bambultak 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Elírtam, nem gyerek, nyereg <#hehe>

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

bardocz
Amúgy látszik, hogy a biciklis, az bizony biciklis. Volt, ahol 2 járda volt egymás mellett, és csak az egyik volt letakarítva, a másik oldalon a hó tele volt bicikli keréknyomokkal😄
Én tavaly télen úgy jártam, hogy elment bicóval suliba, aztán elkezdett esni egész nap az ónos esõ 😄
Fú hogy nézett ki a bicó. A markolatot nem tudtam megfogni, lógtak róla a jégcsapok, és teljesen be volt borítva jéggel 😄
A gyerek is.
Ja és a gumiról is lógtak a jégcsapok 😄

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Mark007
Én most voltam kint. 6 cm hó, nincs letakarítva sehol 😊
Kenda Kwick vagy vmi hasonló nevû olcsóság van a bringán.
Nagyon alacsony a mintázat magassága, viszont 2 bar alatt van a nyomás bennük. A hátsó fék nemsokat ért, behúztam, kerék megáll, de attól én még megyek 😊
De Tapad! Autósok a hegyrõl 10-el cammogtak, én meg mentem normál tempóban.
Azok az arcok 😊)
Végére sajnos már lefagyott mindkét kezem:S

bardocz
Motorapto nekem is tapad mint az állat, egyedül jég lehet vele necces, de azt nem próbáltam. Ez viszont mint a korcsolyapálya😄
Én leeresztettem a WTB-t 1,9Bar-ra így faszán tapad 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

SrAta
terepgumival is csak rá kell lehelni a fékkarra és már keresztven is a gép😄

bardocz
Kipróbáltam a teljesen slick gumit, latyakban, beton+hóban, és sár+hóban. Elöl a tárcsaféket szárazon 1 ujjal húzom, ha nem fél méteren akarok megállni. Így hóban szinte nem is húzom, és csúszik. ABS-t kell szimulálnom, hogy ne taknyoljak el. Van, hogy egyenesen megyek, és mindkét kerék elkezd cikázni, csúszkálni. Marha nagy móka😄
SrAta
Véres
Barátnõd melyik suliba jár és hányadikas gyõrben?

SrAta
Nemértettétek...
Koleszba TILOS biciklit és motort tartani!
A tilos alatt nem azt értem hogy nem lehet, hanem hogy nem engedik...
LEgalábbis a középsulis koleszba nem...

Vaxi
és akkor erre az a megoldás, hogy pusztuljanak a kerékpárutak és a kerékpárosok? 😄

VRSDM
rendõrség egy vicc.
ismerõs iphone-ját kilopták a kabátjából míg aludt a vonaton.
rendõrségen feljelentést tett. iphone-ba ugye van gps.
pikkpakk megtalálnák. de leszarják.
szóval ment a végleges letiltás az apple-tõl, a készülék onnantól poháralátétnek jó semmi másnak :/

Amúgy visszakanyarodva, megértem én az autósokat is. Engem is rettentõen bosszant ha autóval járok hogy egyszerûen NEM LEHET PARKOLNI! van hogy 10sarkot kell sétálni vissza mert csak ott találni helyet...

ugyan én fitt vagyok és nem zavar, de amikor sietek / kivagyok öltözve és szakad az esõ / vagy nehéz dolgot akarok vinni. akkor azért nem olyan mókás :/

azt meg ne akarjátok beadni hogy a bicó nem fér el a lakásban / koleszban, akárhol 😊
egy biciklinek mindig van hely.
az sosem csal meg, sosem hazudik, sosem ver át, sosem kunyizik pénz után, sosem hagy cserben, és sose hagy el 😊

innentõl kezdve a fontossági sorrend adott! 😊

Vaxi
nem nagyon bírom a hideget, de lehet hogy megyek pár kört a hétvégén 😄

bardocz
Ilyenkor a legjobb tekerni😄 Sok kabátos ember fagyoskodik, én meg rövidujjúra felveszem a kabátom, és ennyi bõven elég. Csak a taknyom ne folyna 5 percenként.
Vaxi
nekem is a szobában van, mindig sírógörcsöt kapok, ha bemegyek, és meglátom 😄DD
olyan szép és legyenmártavasz... 😄

bardocz
Nincs az a lakás, ahol ne férne el a bicóm.
SrAta
múltkor a faszi elõtt átmek a zebrán azmeg satura fék kiszáll:
Nah gondolom fasza lesz...
"Elkezd pettogni, mondom neki bazmeg ez itt a zebra sztem kresszen megtanultad, hogy itt nekem van elsõbbségem, látod ez a fehér felfestés itt amin állsz...
"
Benga állat😄:
"Jóvanna bocs legközelebb figyelek"😄
ennyi
vannak akikben csak fel kell eleveníteni a kreesszen tanultakat😄

A videóhoz csak annyit, amit már írtam máskor is. Dolgozom, adót fizetek (nem is keveset), jogsim is van. Szóval tehetnek egy szívességet az ilyen észlények. <#mf1>
Arra persze nem jönnek rá, hogy nem a bringásoktól, hanem egymástól nem képesek megmozdulni sem.

Amúgy a túlsúlyos, idegbeteg, mozgásszegény életet élõ autótöltelékek csak pörögjenek a dolgon. Ha így folytatják az infarktus garantált. Ezek után én már nem is idegelem magam az egészen. Az evolúció elõbb-utóbb elintézi a dolgot. <#wink>

Jah így van ez 😞
Amit az elõzõ linkel videóba mondott pár ember, az elég vicces volt, úgy mondta, mintha szerinte az emberek csak azért járnak bicóval, hogy ne szennyezzék a környezetet... 😄

SrAta: áh sem hír, most tesco bringával járok, szörnyû... Lassan lesz másik remélem.

Aláöltözetnek bármi jó, ami elvezeti a verítéket és gyorsan szárad. Nem árt, ha a meleget is tartja egy kicsit. Szóval pamut nem nyerõ.
Cipõ ügyben nézz szét több boltnál is, ahol nagyobb a választék! Pl.:
http://www.berguson.hu/
http://bringaland.hu/
http://www.bringavilag.hu/

A számozás nem mérvadó. Próba nélkül úgy se lehet választani. :o)

Inkább ne húzd meg, mert te húznád a rövidebbet. Szándékos károkozásért téged büntetnének meg.
Amit Pesten néhány elszánt bringás csinál, az az, hogy bejelentik a rendõrségnek. Persze mire azok rámozdulnak... :o/
Néhányan jól foszló papír alapú matricát nyomnak a kocsira, "Többet nem parkolok tilosba!" felirattal. Legalább eltart egy darabig, míg lekaparja a kocsijáról. (Szélvédõre persze ezt is tilos rakni, mert azzal baleset veszélyt okozol. Pedig...)

Egyébként nem is tudom mit várunk. Ma rendõrségi niva parkolt tilosban a cég elõtt... :o(

Máté94
be