Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Downhill!!
Downhill!!
Miért?? Azért mert igy lesz 15-16 kiló az a bringa ami nálam majd 20😄
Downhill!!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Downhill!!
Nincs olyan nehéz mondjuk mint a truvatív pl.
Downhill!!
Saint-ot CC-zni? 😄D Kicsit durva lenne 😄 Most a gyári van rajta (8ezres Bike+),de egész jó kis hajtás. Azért most majd valami komolyabb megy bele. (Race Face,FSA,Shimano jönnek szóba).
RST az nagyon régen nem volt rossz márka. Mára viszont elég felejtõs lett.
Vegyél Fox-ot vagy rock shox-ot vagy Marzocchit, vagy manitout. (de ebben a sorrendben😄)
hajtást meg használtan Saintet. Kegyetlen jó és én pl 35000ft ért vettem (terelõvel eggyütt). és nem volt még ilyen jó cucccom.
Downhill!!
Kell vennem egy telót tavasszal,mert ez a fos RST bemegy,de vissza már nem jön 😄D :/
25-30k-nál többet nem akarok telóra költeni,szerintem maradok a használtnál. Majd áprilisban megy nagy felújításra,mert azért 13ezer km-t ment már március óta. Hajtómû már elég rossz állapotban van,láncot is kap majd,csoport kerekeket,kormánycsapágyat,bowdeneket,új külsõket...hmmm,már alig várom.
És igy is csak 0.74 ezred😄 Ha nem esik el...
6.40 el vezet a felébe😄 Pedig azért a Peet se kis emberke😄
Downhill!!
Downhill!!
Váz: 270000ft
Teló 135000ft (már nem ér annyit, de annyiért vettem és az uj ennyi)
Kerekek: 55000ft
Fékek: kb 60000ft
hajtás: 35000ft
Váltó egyéb alkatrészek kb: 30000ft
Szóval 500-600000ft között valahol. Pontos árat nem tudok hiszen épitett gép.
De természetesen ezek olyan árak, hogy másik bringásoktól vettem. (ujonnan persze, csak mégis kéz alatt)
Boltból nem jönne ki csak 1200000ft körül.
Downhill!!
A fekete felnivel is jól néz ki és a fehérrel is dögös lenne.
(kb mennyibe faj egy ilyen? 😄)
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Ez a srác egyszerûen beteg,fingom sincs,hogy hogyan tartja lent a bringát a talajon olyan göröngyös felszínen. Brutál jól tolja.
Köszi! Nekem is tetszik igy feketén.. Csak mit csináljak a 2 syncros felnimmel?😄
Végülis tarcsiba is jó érted..😄
Downhill!!
(szerintem jó, de lehet majd be lesz fûzve a Syncrossal!
Ime:
Downhill!!
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
jó móka volt csak kicsit veszélyes
igaz a házunk elõtt volt és tudtam biztosan nincs ottt semmifékle kiálló vas és stb.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Sun Ringle Jumping Flea hátsó agy, Sun Ringle Abbah SOS elsõ agy.
Mavic EX729-es felnik.
Sajna ugye fekete😄 De megvan a 2 Syncross felni is. Ami majd késõbbiekben átfûzhetõ😄
Holnap csinálok képet.
Az én véleményem szerint fehérrel jobb! Apuék szerint viszont igy jobb.
Majd ha lesz kép eldöntitek.
Downhill!!
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Voltunk belvárosban is és volt a földben egy pár nagy reflektor,amik a templomot világították. Olyan jó melegek voltak...ráültünk 2-en 1-1 reflektorra aztán melegedtünk. 😄 mellettünk volt egy nagy színpad,azon ment valami ratyi zene,aztán ott nézték az emberek...hát,egy páran néztek minket is. Meg érdekes volt,hogy a templom nincs kivilágítva xD
Jók ezek a hóbuckák(amiben tudod h nincs semmi mert oda lett csak hányva😄)
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Öhm...erdõben -19 C° volt,amikor tekertünk 😄
Haver pedig Conti City Contact-al...<#vigyor1>#vigyor1>
sok gyerek ugrál pl. árkokba. ami jó móka.
addig amíg a hó nem takar el egy vas / farudat...
továbbá a biciklidnek sem hiszem hogy jóttesz ez a muri 😊
/az hogy én kimegyek a kocsik által tükörsima csúszós hóra az megint más 😊
u dont have to listen anybody else but me
ezt meg magyarázni is felesleges, hogy mennyire fotó 😄

Az elsõ kerék kb fél méteres amplitúdóval mozgott alattam jobbra-balra 30-40 környékén😄
a szobában kell, hogy legyen a bringa, és havas kerékkel csak nem viszem be 😄
meg nem is jönne velem senki =(
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
<#idiota>#idiota>
/na VR is kiment csúszkálni kicsit a hóba :]