Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
" Szia, hallottam a szilveszteri buliról, beférünk még? " 😄
az érdekesség a sztoriban annyi hogy a buli tegnap este lett kitalálva, és csak szûk barátok tudják.
Ádámot ugyan ismerem régrõl, de hogy hogy terjednek a hírek 😄
u dont have to listen anybody else but me
Nekünk tegnap megvolt az év utolsó bringázása. 😊 Ma is azzal mennénk a kis erdei törzshelyünkre (merthogy ott fogunk szilveszterezni),csak annyi a pia,hogy nem bírnánk elvinni. 😄 Úgyhogy marad az autó 😛
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
elmentünk végigbicóztunk Fóton
megálltunk egy fél órát az összes spot-nál ahova csak trükköt lehet illeszteni, és mindenhol megcsinálta mindenki amit tud
aztán tovább
ez ment egész délelõttõl délutánig : )
rég nevettem már ilyen jókat, imádom ezt a társaságot, és nem utolsósorban nagyon jó kis évzáró biciklizést csaptunk 😊
Ez úton is szeretném megköszönni mindenkinek aki segített valamiben, vagy csak szimplán fényesítette az idejáró fórumozók dicsõségét.
Boldog új évet 😊
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
most mikor volt a feljelentés mondta a fickó hogy temessük be azonnal a tûzteret, mert ha meglátják az ellenõrök azt akkor az nagyon para.
kérdezte raktunk-e tüzet...
-hááát csak épphogy egy virslit meg tudjunk sütni 😊
-azért srácok mert egy elszálló kis parázs már begyújtja az egész fenyõerdõt és akkor itt bennt égtek.
/azt nem tudja szerencsére hogy raktunk már a nyári kinntalvások során kb. 6méter magas tüzet, hogy kimentünk az erdõbõl a szomszédos dombra, és világított az erdõ 😄
persze ott is észnél voltnk és felügyeltük végig 😊
De gondolom Blumék tüzet akarnak rakni😊 Szerintem elég valószinûtlen, hogy ilyen idõben bármi gond is lenne belõle.
Egy OFF kérdés:
Haverom megnyugtatása érdekében kérdezném tõletek,hogy holnap nincs-e tûzgyújtási tilalom? Valószínûleg holnap délután bevásárolunk és kitekerünk egy közeli erõdbe és ott raknánk tüzet és ott várnánk az éjfélt! 😛
Ime a karácsonyi ajándékom😄 A gatyó a szülöktõl, a mezek tölem magamnak😄 A többi meg megvolt már:
Klikk😄
Downhill!!
Hervisben meg full duraace szettel szerelt outi 1500ojróért, hasonló színvonalú monti, full xt-vel, szintén ennyivel, csak néztem.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
amúgy nemvágesz.
lényeg hogy megyek ki biciklizni, menjetek ti is amíg szép idõ van 😊
Még a kormányra is sokat kell plasztikáznom hogy felmennyen😄😄😄
Amúgy én továbbra is madzagos megoldást használok inkább. Kevesebb vele a kavarás. Amúgy egy VDO X2 került a Trance X-re.
Szép darab! <#eljen>#eljen>
Vételeztem egy ilyet 😊
Csak az a kérdés, hogy hova kell rakni pontosan az érzékelõt 😄
Nyilván kb-ra tudom, hogy hova kéne, csak hogy van-e ennek valami pontos helye?
Másik, hogy ti hova tettétek az órát? A kormány szárra, vagy a kormányra? 😊
De tényleg megszokás csak. Régen én is ültem mindig, és már 10km után nem volt elég akaratom, hogy állva tekerjek. Mostanában meg állva tekergetek.Meg szerintem nem sokkal fárasztóbb, mintha ülnél.. Ha sétálsz, akkor se ülsz le, és azért gondolom mindenki sétált már 5 vagy 10km-ert életében egyszer..
25-9el kész kis raptor a masinám 😄
sose mértem még vele sebességet. de arra alapozva hogy fót-csillebérc (legnagyobb táv bmx-el) 4óra volt. úgy hogy volt benne reggeli bevásárlás meg kajálás.
aztán egész napos bicó csillén a parkba, ergó nem fáradtunk el odafelé 😊
szóval egy szó mint száz, lehet sokra becsülöm azt a 20-25öt de tényleg elmegyek akármeddig 😄
A konáaval nemtok annyit...
Bár az nem kis geo változás volt,mert Karatonon viszonylag közel volt hozzám a kormány,majdnem úgy ültem,mint egy kempingen. Polarisra átültem,olyan volt mint egy országúti és nagyon furcsán éreztem magam,ahogy rajta ülök.
az is érdekes hogy apró geometria változások is mennyire más izmokat mozgatnak meg.
az elõzõ bmx-emen pl. szûkebb kormány volt, rövidebb felcsõves váz, meg picit magasabb is volt a váz.
mikor elkezdtem hajtani az újat konkrét izomlázam volt mindenhol. pedig bmx-bmx csak épp más geoval 😊
bmx-tõl eltekintve, ha állok és úgy tekerészek a bmx-en elmegyek neked ameddig el nem alszom. tény hogy nem rakéta tempóban de elmegyek kényelmes 20-25-el.
mig outin vagy montin az ülés miatt totál lemerevedik a hátam meg a seggem meg az egész testem betokosodik vagy hogy mondjam 😄
szóval állva kényelmesebb a tekerés 😊
de aki ez után is azt meri mondani hogy a bmx egy aránytalan kicsike gyerekbicikli. azzal többet nem állok szóba 😄

Egyébként oké egy 3 méteres dropptól eltörne😄
nyáron meg monnyuk egy 5östõl😄
de normál használatnál életveszélyes különbség nem nagyon lehet...
Egyébként az ns acélból van akkor hogyisvanez?
De nézz meg a Discoveryn egy ilyen filmet el is mondják.
Downhill!!