Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
volt kölcsönbe egy kona stab fully-m 3napig
havernál volt üzleti célból (jó pénzt keresett rajta)
még azzal is ugráltam ...próbáltam... trélszen 😊 szóval a bicó sose akadály 😊

amúgy van egykét ilyen mocsok "trükk"
ilyen a bunnyhop a manual meg a table
ezek azok amik piszkos könnyû mozdulatból állnak, mégis iszonyat sok idõ mire rájön az ember.

0:47 - 1:45
tökéletesen kivitelezett bánihoppok az egyik kedvencemtõl 😊
/klikkrá és hádé 😉

manualozni meg most mit mondjak?
kezeid nyújtva, puccsícs rá a hátsó kerékre amennyire csak tudsz (szinte érj hozzá) és érezd meg az egyensúlypontot, ha megvan akkor a lábad (mivel az ilyenkor ugye hajlítva van) szóval a lábad behajlítása / kinyújtásával tudod mozgatni az elejét fel / le és megtartani az egyensúlyt.
csinálni kell nagyonsokat csak úgy fog menni.

u dont have to listen anybody else but me

Ley Roland
Ma volt valaki tekerni ?😄

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

bardocz
Mindegy milyen vázad van.

SrAta: szerintem meg egy nagyon szoros SPD-vel a legkönnyebb😛
SrAta
ótival megcsinálom csak nem bírjaXD
Egyébként nem gáz a pedál a lányeg platformmal k... könnyû
A többivel meg elmegy...

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Vaxi
és az nemgáz, hogy nem dirt vázam van ?😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Ley Roland
a taxis leszállás? 😄 amikor így átpördül a kormány felett xD
Bike riders-es vidibe megcsinálták a hülyék xD

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

SrAta
de ezek megcsinálták:d
pedig nem volt alattuk kempingnél jobb bicó soha😄
csak az enyim és elsõre:d

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Ley Roland
Ja az nem rossz!! 😄😄
Az is látványos volt amikor direkt meg kellett feküdnöm hogy ne csusszak be a kocsi alá XDXD (megfogott a pedál XD )

bardocz
Elõreszaltó bokorba. Csak egy jó elsõ fék kell hozzá, és bátorság.
Ley Roland
Milyen trükk van még ami látványos és nem nehéz megcsinálni? 😄

bardocz
Én is elmagyarázok neked bármit, amit soha az életben nem fogok tudni megcsinálni😄
bardocz
Itt nézelõdjetek, hogy hogyan is kell😊
Ley Roland
Én úgy csinálom, hogy felhúzom mint állat ekkora teljesen elõredõlök a kormányig és onnantól pedig felhúzom a hátulját addig ameddig seggbe nem basz a kerék xD

Máté94
Ki rakod az esõra utána is szép lesz.Vörös.
SrAta
1.állj úgy, hogy a pedálok vízszintesen legyenek.(lassan is mehetsz, vagy akár állhatsz is)
2.feszítsd neki a pedálnak a hátsó lábad, mint állat
3. szorítsd a kormányt
4. ugorj egy nagyot miközben feszíted a lábad😄
nah így egyszerre emelkedik a bicó ez a paraszt bunnny kezdetnek ezis megteszi😄

Kül nekem ez 2 deci johnny walker után ment😄
De kellett az a 2 állat is aki ezt elmondta hogyan kell úgy h õk se tudtak bunnyzni, akkor csinálták elõször😄😄😄

Ley Roland
😄
Én majd holnap gyakorlok tovább valahogy sikerülni fog. XD

bardocz

Ez milyen szépen néz már ki így festetlenül.
SrAta
nekem azse😄

Ley Roland
😄 ja bunny nekem is megy 😄
Csak ez a manual sehogy se akar összejönni... pedig 1kerék is megy rendesen

Máté94
Eredmény?
Vaxi
azt én is megtanulnám szívesen 😄

SrAta
nekem a 4x a bejövõs szal bunnyn kívül semmit nem tok az kell csak sõt még azse kéne😄

Ley Roland
Kéne 1 kis segítség. 😄
Ti hogy manualoztok ? :S
Én most akarok megtanulni, de nem nagyon megy. 😞 Valamikor megy 4-5 méter és valamiért leteszem.... (csak azt nem tudom miért)
Aki tud az pls segítsen! :S

Máté94
Megszámolnám ha meglenne de majd hiv.oldalról lenézem😛
Valami CSR-8S 12-24 gondolom ez lehet az.
SrAta
😄
Ha végre leírnád a hátsó fogaskoszorúd adatait akkor megmondanám hogy jó e rá a 105😄

Vaxi
szülinaposok fölöslegesen, és ahhoz nem kell keresési alg ;-)
regelt tagok száma lesz, statisztikai rész is
dizájn még nincsen

Máté94
Összes üzenet:
Friss üzenetek:
Összes téma:
Friss témák:
Összes fórumozó:
Fiúk: Lányok:
Átlagos életkor:

SrAta
mnnyuk ilyenek is mehetnek bele, hogy épp szülinaposok......
mint az sg-n
Kül én azt is keresési algoritmussal csinálnám meg😄
lehet én vok a primitív😄
Jah meg regisztrált tagok száma......
meg ilyenek kellenek...
A dizájn már megvan?

Ley Roland
Nem vagyok gyilkos! :@
Csak finoman bánok vele! XD

Máté94
Hazajöttem,vége.
Vaxi
😄DDD
az ismerõsözést rohadtul nem akartam belerakni, viszont keresési algoritmus kell bele, így ezt találtam legértelmesebbnek :|
jó lenne, ha tele lenne bejegyzésekkel, mert imádom olvasgatni a túrabeszámolókat 😊

SrAta
hátsó koszorú fogszámot is aranyom😄

Máté94
<#eljen>
VIP fizetés😄D
Máté94
3-szor olvastam el de akkor se értettem meg,talán nem is baj.Lényeg:kompatibilis egy 48-38-28-as hajtással?
Más kérdés,hogy megéri e amire ideér?Vagy jó minõségû egyáltalán?😄
Vaxi
végül is, egy olyan chat mint ami itt van az sg-n megoldható.

SrAta
én raknék bele chatet is😄
vagy valami fórum féleséget
Esetleg ha az megoldható embeed ez a fórum tehát ablak az ablakban😄
Ez a legesgyszerûbb...
Tehát annak a lehetõségét hiányolom, hogy az oldalon beszélgethessünk😄

SrAta
GYILKOS!
Ez egy XC gép!
Fullface bukó pedig Sixsixone comp II ez 17000FT-ba kerül

SrAta
ami mögött T van az a fogszámot jelzi ergo, hogy a fogaskeréken hány fog van a min az a legkisebb a max az a legnagyobb az a fogszámkülönbség az vagy elöl hátul van vagy a legkisebbés a legnagyobb kerék között

Máté94
Ja rendben van akkor felfogtam.<#vigyor>
Vaxi
pontosan 😊

Máté94
Tehát egy weboldal létrehozása a szakdolgozat témája ha nagyon tömör akartam lenne?😄
Vaxi
Nah körvonalazódik a bikewars felépítése:
Amik lesznek:

Regisztráció: Az oldal eléréséhez szükségünk lesz egy azonosítóra, amit ezen a felületen készíthetünk el. Standard adatokat kér az oldal, illetve a fõ kerékpározási típust is megadhatjuk (például XC, Downhill, Dirt stb.) Ehhez a testbike.hu oldalon található fantázianeveket használom a Testbike Team engedélyével. Sikeres regisztráció után a bejelentkezõ login felületre jutunk.

Login: A regisztrációnál rögzített adatokat: a felhasználónevet és titkos jelszót megadva érhetõ el az oldal teljes része.

Elfelejtett jelszó: Ha elfelejtjük a jelszavunkat, a regisztrációnál megadott e-mail címre postázza ki az új jelszó megadásához generált egyedi linket, ahol megadhatjuk az új jelszavunkat.

Túra bejegyzés: Itt egyszerûen megadhatjuk a pontos adatokat, mint például a túra neve, indulási/érkezési idõ, megtett távolság és természetesen a leírás, amelybe képeket is illeszthetünk a látványosabb bemutatás véget. A túra útvonalát a google maps szolgáltatásának segítségével adhatjuk meg, mely szintén megjelenik az adatlapon. A leírásunkat formázhatjuk is, egy wysiwyg editorhoz hasonló alkalmazással. Minden túra egyedi id-t kap, amelyen keresztül azonosítható, ez lehet az adatbázisban kapott id, illetve a túra neve. A bejegyzésekhez tartozik egy publikus link, amit bárhol közzé tehetõ, így biztosítva direkt elérést a beszámolóhoz.
Másik lehetõség, hogy nem megtett túrát jegyzünk be, hanem tervezettet, tehát egy olyan túra útvonalat, amit be szeretnénk járni. A leírásban leírhatják az útvonalat környezõ turista látványosságokat, geoládákat (lásd geocaching.hu), éttermeket stb. Minden bejegyzéshez hozzászólhatnak a regisztrált felhasználók, kérdéseket tehetnek fel, illetve értékelhetik a túrát, illetve tervezett túránál jelentkezhetnek rá, hogy mennének õk is. Minden túrát közzé lehet tenni a facebook.com-on, illetve egyéb oldalakon is, ahol erre lehetõség van.

Profil: Megadhatjuk az alapvetõ adatainkat, teljes nevünket, becenevünket, a kerékpár márkáját, illetve attribútumait, képet tölthetünk fel, illetve ezen az oldalon jelölhetnek be barátnak minket, mások profilján igazolhatjuk vissza a bejelölést, és megkereshetjük a legrövidebb utat.

Egyéb funkciók:
A felhasználóknak lehetõsége lesz keresni más felhasználót, illetve privát üzenetet küldeni. A hivatalos (és nem hivatalos) versenyek szervezõi versenykiírásokat készíthetnek, melyre a kerékpárosok „jelentkezhetnek”, avagy jelezhetik érdeklõdésüket a verseny iránt (ez szintén a fentebb említett „tetszik” elven mûködik majd). A felhasználóknak lehetõségük lesz élõ könyvjelzõket (RSS feed) készíteni a másik felhasználóhoz, hogy hamarabb értesüljön a friss bejegyzésekrõl.

Ezeket terveztem bele, ez a leírás a tématervbõl került kimásolásra.
Van-e még valami olyan funkció szerintetek amit belevehetnék?
Továbbá várnék ötleteket a fantázianévre is 😊

Természetesen a szakdolgozat dokumentációjában és az oldalon is fel lesz tüntetve, hogy kik segítettek ötlettel teszteléssel stb. 😊

elõre is köszi

Ley Roland
Dirt, street 😄

Máté94
Szerintetek ez a váltó kompatibilis 3 tányérral is?
És valaki lefordítaná nekem mit jelentenek ezek a min meg max. számok.
Csak érdekel,hogy fellehet e operálni egy Merida T1-re.
Link
bardocz
Húzd ki az ülést, hogy kényelmes legyen tekerni😉
Vaxi
Fasza kis gép ez, bár lesz mit fejleszteni rajta 😊
[ természetesen attól függõen mire használod ]

Ley Roland
Csáó!
Valaki tudna nekem ajánlani 1 viszonylag olcsó és jó cross bukót? 😄
Amúgy az én gépem 1 KTM Chicago 2005 ös.
-Suntour XC 60 elsõ villa
-Rigida ZAC 2000-es felnik Kenda gumikkal
-Shimano ST-EF35 pillangóváltó
-Shimano Acera váltóval
-Tektro V-fékek
-Shimano FC-M340 hajtókar
-VP 992 pedál
-Shimano ZH37 fogaskerék
-Aera kormány <-- ez nem tetszik 😄 most akarok majd venni 1 újat.
-össz. 14kg 😄

Íme:

Szerintetek milyen ? 😊

gordon 24
Nagyon komyol! Köszi szépen!

Downhill!!

Máté94
Akkor én már tuti nem kérek downhill bringát😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep