Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1bmx-em van tartalékba (az elõzõ) de az alkatrésznek ideális
meg van még pár cucc innenonnan.
amúgy addig használok valamit amíg el nem törik 😄
de a töröttek is megvannak még (jó emlékek...) viszont szerintem 1000ft-ot nem adnának az egészért pedig van vagy 5kiló 😄
u dont have to listen anybody else but me
Mostmeg szétszedtem a kis Konát (biztos emlékszetek a barna Shredre) Szétszedtem a Stab deluxet. És ezeknek a vázaknak és alkatrészek eladásán vissz jött kb 270 ezer ft. Igy ingyen volt az Intense socom váz😄
Szóval jó eladni😄
Downhill!!
eladhatnám bagóért.
de többet érnek így, mert ha valamim törik így mindenbõl van tartalék amíg nem veszek újat 😊
Pesttõl igen csak messze...
De úgy tudom hogy ott is esni fog hamarosan.
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Manitou ugy szintén. De a Rock Shox is isten.
Az én ranglistám:
Fox, Bose, Rock shox, Marzo, Manitou majd minden más.
De 30 ért valóban nem tünik soknak.
Downhill!!
Amúgy,nézegelõdök itt piactéren (piacter.bikemag.hu) és egész jó árak vannak. Direkt nézegetek használt telókat,esetleg jó állapotú,kicsit komolyabb hajtásokat. Manitou telókról mostanában elég rossz dolgokat hallottam,de amit nézegettem,az egy 2004-es Skareb. Állítólag szépen karban volt tartva,kívülrõl szinte hibátlan,sehol 1 karc. 30k-ért kínálják.
A szívem nagyon húz RS felé hiszen már volt RS villám és nagyon jók voltak,de most nézegettem a manitout meg a Marzot..hát kezdek billegni 😊
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
De hiába Hírdettem 25 ért kutyának nem kellett. Aztán 22 ért sem majd 20 ért sem. Végül lealkudta a gyerek 19 aztán oda adtam😄
És vettem 55 ért egy olyan kereket ami kb 100-at ér:
Sun Jumping Flea agy hátúl (uj ár:49000ft) Sun abbah SOS elöl (u ár: 29000ft) Mavic ex 729 es felnik (darabja. ujonnan: 17000ft) és hozzá ugye 64 dt küllö.
És szinte uj kb 3xbicóztak vele. gyerkõcnek elfogyott a zséje kölcsön kért a haverjától, nem tudta megadni😄 Majd ezzel törlesztett.😄
Downhill!!
<#idiota>#idiota>
Üzleti érzékem???😄DD
Downhill!!
Mehet a Bike Drifting xD
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Énis kiszedtem megnéztem a számot rajt szal akármikor gondd lesz 50-150FT ért lehet bele másikat venni😄
Sima ügy😄
Downhill!!
De rájöttem, hogy a shimano féle gyorszár kõkeményen megfogja, szóval azzal megoldottam.
Downhill!!
Köszi!<#law>#law><#puszis>#puszis>
Az arany színû cucc a jobb oldalán😄
Nah az simán magától lefog csusszanni ha kicsit meghúzod.
Abból semmi baj nem lehet, semmi nem tud kiesni.
Ha kiesik valami belõle akkor az a cuccos menthetetlen....
Szóval én ezt még megpróbálnám.
Azt úgy tod leszedni, hogy leszeded a koszorút és az a hosszú cucc ami a koszorú alatt van az a kónusz.
Nah az simán lejön abba vannak a kilincsek annak kõ olaj egybõl elcsendesedik..
Akkor holnap beviszem bringaboltba,aztán remélem még menthetõ :/ Volt egy haverom,neki egy KTM-ben 19ezret bírt ugyanez az agy (B+ Country Disc)...most Deore-ja van,6000km-nél majd szét hullik
Bár..mikor én szenvedtem a csúszópapucs vs. gyorszárral, akkor mindenhol azt mondták, hogy az iparicsapágyas agyat nem lehet szétszedni, mert utána nem lehet összerakni...
De a lényeg, hogy ne recsegtesd 😊
én tanultam mások hibájából. tégy te is hasonlóképp 😊
Rohadtul kattog,recseg ropog és guruláskor észrevehetõen nagyobb a hangja. Nem tudom,hogy beázott-e vagy csak már kezd meghalni? 13ezer km után nem csodálnám,de azért tavaszig legalább kihúzhatná..😄
nem értek hozzá, azért kérdezem 😊
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Amúgy köszönöm szépen!😄<#worship>#worship><#puszis>#puszis><#puszi>#puszi>
14 tehát az egymás után következõ kerekek nem lehetnek 14 fognál nagyobb eltérésûek egymástól nézzük csak:
1.,
48-38-28 a tied
48-38=10 tehát 14 en belül van
38-28=10 tehát 14en belül van
2.,Total kapacity én úgy tudom, hogy a legkisebb és a legnagyobb közti különbség az lehet a váltó adatlapja szerint 29 fog:
48-28=20
Tehát ez is tökéletes😄
3.,Max rear sprocket azaz maximum fogszám a hátsó koszorún.
neked ez 24 nos a 24 benne van a váltó 27es tûrésébe.
4., Min rear sprocket azaz minuimum fogszám hátul 12 neked a váltó minimuma 11
Tökéletes!
Minden stimmel!
Zárójeles megjegyzés:
Shimano a koszorúd, shimano a láncod, shimano 8 fokozatú a váltó
Minden shimano, ergo szinte biztos, tuti hogy passzol...
Adatok szerint passzol minden meg a márka szerint is sztem simán jólesz😄
Én nem néztem semmit simán rendeltem egy X-5 sram szettet és minden klappolt elsõre csak a váltófülem volt ferde és ezért nem volt pontos😄
Gondolkoztam már azon is hogy alágyújtok a fának 😄😄😄
Most pl. betekertem ronggyal hátha...
Állandóan befagy a telóm :/ Mit tudnák csinálni hogy ne faggyon be? (azon kívül hogy behoznám a lakásba)
Én is most jöttem meg, azt majd 3 fele én is hajtok 1et. 😄