Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ley Roland
Én mindegyiket meggondolnám. 😄

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

SrAta
CCbe még el is mernék indulni a kona shreddel😄
De a freeride itt nekem buta😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Shep
Ezt láttam, de nem igazán vágom ,hogy csinálja, mi a megvalósítás menete 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

SrAta
prohardver?
írj inkább az e-bike-nak egy mailt nagyon szívesen segítenek neked😊
nekem is segítettek ilyen kompatibilitási gondokba.
ottvan az oldaluk alján a címük valami [email protected]

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Ley Roland
A tourney váltó 1 szar!
Olyan ne vegyél! XD
Nekem is olyan volt/haveromnak is és kb 3x csavarodott fel neki. xD

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

Máté94
A szar az milyen szerinted?
Vedd meg és rakd be a szobába és hagyd ott akkor nem romlik el.
Sziasztok
Én most tervezek venni egy Capriolo Anaconda biringát?
szerintetek megéri?
ezek az adatok:
Súly:15.8 g Méret:21", 23" Szín😮range/Black, Blue/Silver, Yellow/Black Váz:Hi-Ten Villa:Logan LF-780 Fék:Logan JY-927AE Elsõ / hátsó váltó:Shimano Tourney FD-TZ20 / Shimano Tourney RD-TX31 Váltókar:Shimano ST-EF50 Hajtómû:Lanhang LH3187 48-38-28T Külsõ gumi:Rubena Rapid 26x1.95 Nyereg:Selle Royal Wolf

1-2 fórumot már megnéztem és a váltót naygon lehúzták !! tényleg ilyen rossz?
túrázásra használnám meg 1-2 terepre!!

várom a véleményeket

elõre is köszi
VRSDM

u dont have to listen anybody else but me

Ley Roland
Jaja ha lesz idén tuti megyek.
Kár hogy most nem tudtam róla mivel idén nyitott a park így gondoltam az elsõ napokba a nagy tömegbe nem megyek le. 😞
http://www.sjk.hu/ ez a honlapja a parknak

na,ez faszának néz ki. Arról kéne valami infót találni,hogy ez lesz-e idén..😛 Valamint egy hivatalos honlap vagy valami elérhetõség is jól jönne.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Ley Roland
fail
http://www.youtube.com/watch?v=EW45KyOTYbU

Ley Roland

😄

#9561-re válasz valaki?

Máté94
Ata megkérdeztem PH-n,hogy mi a véleményük a váltóról és azt mondták,hogy nem mûködne!😄
VRSDM
hát ezaz .hogy "szinte" mindenre.
mondjuk az is igaz hogy ahhoz hogy erõs legyen rondának is kell lennie a kész alaknak (általába)

bardocz
Egyetemista anyagismeret nem is elég ahhoz, hogy csinálj egy vázat szerintem. Ehhez picit több kell. Szénszál szinte mindenre jó, annyi féle tulajdonsággal lehet felruházni. Lehet brutálmerev, hogy letépi a veséidet, és hajolhat minden irányban, annyira gyenge.

#9573: Akkor is énvótam;P
Máté94
Mert túl tömör?
Azért kíváncsi lennék hol használnak ilyen gépeket 😛

VRSDM
szénszál burtál mód nemjó
/nem okoskodni akarok
de egy ismerõs az egyetemi anyagismeret után felbuzdulva csinált szénszálvázat, és még a jánoshegyet sem bírta
úgy robbant szét ahogy az a nagykönyvben meg van írva.

VRSDM
vótmá 😉

Máté94
OMG!Brutális?😮
bardocz

Inkább ez kéne nekem.
OMG,de gusztustalan 😄 Az árát elfogadnám vagy magát a bringát..vinném eladni 😄DD

Máté94
Jó kis agyváltó!😄
bardocz
Ley Roland
Tudom hogy sok. 😄 amúgy én 18ért vettem még régen

Vaxi
elhiszem, de 30 ezer forint akkor is sok pénz, de ebbe ne menjünk bele 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Vaxi
jajj ezt most igazából a yt-n levõ kommentekre reagáltam 😊

Shep
Nem fikáztam õket, nekem tetszik amit csináltak, azért kérdeztem ,hogy az a sima úton átugratós trükköt, hogy kell.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ley Roland
Elhiheted, hogy annyit is ér! 😄
Az 5-6 éves ugyan ilyen biciklim legszívesebben szétvágnám flexel és leadnám a mélybe...

Vaxi
nem kell õket fikázni, kisfiúk még õk.
mellesleg én sem a bunnyt, sem a manualt nem tudom megcsinálni még, így nem is szólhatok bele.
az viszont, hogy tudatosan rongálja a tescos biciklit, az felháborító, szülei megveszik neki a 30 ezres bicajt, ez meg tönkrebassza. (pl amikor leugrik róla, és a bicaj maga repül át az ugratón)

Srácok!

Azon gondolkoztam,hogy kipróbálnám magam valami kis amatõr versenyen. (CrossCountry). Tapasztalatom van bõven,bicaj nemsokára kap egy nagygenerált,felszerelés megvan/meglesz,lelkesedés megvan bõven 😊...Hol lehet ilyen ügyben szétnézni? Konkrét versenyidõpontokra,helyszínre,körülményekre lennék kíváncsi.

Shep
A video meg lemaradt 😊
http://www.youtube.com/watch?v=R7EV7Td4i6k&feature=related

Shep
Égõ, nem égõ, de én nem tudok semmilyen trükköt bringával, mert igazán sosem foglalkoztam ilyesmivel, csak tekertem és kész 😊 Viszont mindig is csodálkozva néztem az ilyen trükközõket és gondoltam hogy valami roppant egyszerût ideje lenne kipróbálni. Megnéztem ezt a videot és megtetszett benne az amikor egyszerûen megy és az elõtte földön fekvõ gyereket átugratja. Na ilyet pl. hogy kell csinálni. Az elmés megjegyzéseket és a körberöhögést ha lehet mellõzzük 😊 Köszönöm.

VRSDM
tyû most épp solidedge-znem kéne, de ha hazaérek elõkerítem.

SrAta
Véres még te linkelted anno azt az utolsó gs videót, amikor kivonult a gs Magyarországról me becsukták az összes helyet.
Linkelnéd megint?

SrAta
se a versenybicikli se a forma 1es autó se a rally autó nem arról szól, hogy akármi is kényelmes legyen rajta...
A lehetõ legkönnyebb legkisebb legáramvonalasabb legyen és ha emellett még az is kivitelezhetõ hogy kényelmes (ami azé nem túl valószínû) akkor még talán kényelmes is...
Outin max az SPD pedál kényelmes😄

bardocz
Versenykerókon semmi sem szolgálja a kényelmet, esetleg a markolat😊
Vaxi
persze, ezt gondoltam, márpedig abból, hogy a versenykerókon vékony ülés van általában.
fontos része a bringának pedig, szegény keresztapámnak mûtötték a bizonyos lágy részt, mert országútin ment anno [ nagyon régen, kb 10-15 éve ] sokat, és baja lett tõle.
(de természetesen mai napig teker 😊)

bardocz
Kényelmes ülés mindenkinek más. A lényeg, hogy amikor újat veszel, akkor ne azt nézd, hogy melyik milyen puha, hanem azt, hogy az ülõcsontjaiddal üljél rajta, és a lágyabb részeket ne nyomja. Szélsõséges esetben lehet, hogy egy fullmerev karbonülés hosszútávon kényelmesebb, mint egy agyonpárnázott akármi.
Vaxi
télleg, tud valaki valami kényelmes ülést?
ami a konán van 30 km után kb szétnyomja a seggem 😄DD

Ley Roland
Persze jójó.
De én is sokszor mentem már úgy hogy: "a refis kurva anyádat"

bardocz
Pedig esténként jó lenne...elég idegesítõ, amikor valakit az utolsó 5 méteren veszek észre.
Ley Roland
Lámpa ?😮O 😄 Én az nem is ismerem. 😄😄 sose rakok fel lámpát

VRSDM
én is jót bmx-eztem a hóba 😊
bár reggel a munkások azért adták a megát az autóból kifelé " hol a lámpád köcsög? " címszóval, én meg orkokat megszégyenítõ hangon céloztam hogy a nõi ágú felmenõitekbe keressétek.

/járdán mentem... volt köztünk 1 árok, meg bõ 2méter járda, nemtudom mi a rohadás köze van hozzá hogy a hóba 4km/h-val felrakom-e a lámpám, nem tartozok a forgalomba

bardocz
Hazafele 1 óra volt majdnem, mert bringaúton jöttem, és végig hó volt, odafele megúsztam 28 percbõl.
Ley Roland
😄 Én is ma nagyon csapattam 😄😄
Menet közbe befagyott a telóm 😄😄 amikor elindult tiszta puha volt. 😄😄

bardocz
Annak örömére, hogy leesett a hó, és meghal a közlekedés, bringával mentem suliba<#idiota>
VRSDM
kb. ér 35e-t
kb. 135.000ért adnám el
de nem akarom eladni, az a bicikli a kezdet 😊 számomra eszmei értéke van 😊

SrAta
mennyiért adnád el a bmxed a régit ha el akarnád?😄
csak úgy kérdezem😄
mert én épp gondolkozom 1 használtonXD