Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az én ballagásos még odébb van!😄
Tud valaki egy merev villás XT-s fitness/trekking kerékpárt?
És a Shimano nem fogja az Deore XT-t ebben az éveben lecserélni egy újra?
csak össztelósba lehet mert ott a hátsó tolerálja az elsõ villa mozgását és amennyit nyom az eleje a vázon annnyit mozog a hátulja is mert merevnél nyomja a talajba és kapja a fejcsõ ott elõl a kínzást...
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
de azt hiszem fölösleges lenne
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Már csak röpke másfél év és ha minden igaz,akkor lesz 1 ilyenem. (más gép kizárva,Trance kell...<#vigyor1>#vigyor1>)
Gabonak már van 1....<#miaz>#miaz>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
(Giant Trance)
Már meg is van,hogy mire megy el a ballagási lóvé..<#ravasz1>#ravasz1><#vigyor1>#vigyor1>
am jóideje nem játszom, lassan azért tartok gépet hogy legyen rajta net. 😄D
azóta kamionozol mi? 😄
on
#9733: Áhh... dehogynem! Azok a régi szép idõk... 😄D
Nem volt rossz gép viszont... Hayes HFX-9-es hidraulikus fékek elöl hátul, Sun Double Track felnik, Tioga Factory gumik, RockShox Boxxer Race duplavállas villa, Truvativ monoblokk és hajtókarok, szegecselt pedálok, Truvativ kormány és stucni, WTB nyereg, Truvativ nyeregszár, Novatech DH tárcsakonzolos kerékagyak, Shaman Racing láncterelõ görgõk, Shimano Deore váltó... meg egyéb nyalánkságok.
Szerettem a DH-t, nem volt rossz, de azóta gondolok az egészségemre is, és örülök hogy nem lett nagyobb baj,bõven elég volt az is, sõt! Néha fáj a jobb térdem meg minden legugolásnál meg felállásnál kattog... :S
A bicaj középrészét frissíteni akarom. Hajtókarra, és monoblokkra gondolok. Arra lennék kiváncsi, hogy mit ajánltok: egy octalinkes mono. egy alivioval, vagy egy deore-ral; vagy egy ISIS rendszert vmelyik más gyártó hajtókarával? Plusz még arra lennénik kiváncsi, hogy e-bike-on vajon lehet-e olyat rendelni tõlük, ami nincs fent a honlapjukon? Konkrétan egy Specialized külsõ gumiról lenne szó(adrenalin 2.0), mivel ezt még régen vettem hátulra, csak annyira megvagyok vele elégedve, hogy megint kéne egy, elõlre😊
Nézem a sok okos tobiást, aki a Marzo 66 ot pl berakja merevbe. Ugyen ezzel játszik.
Az is Fr gépbe való, Stinky és társai. De hiába mondod😄 Sok embernek mondtam, veszekedtem velük stb, nem hallgatnak rám meg senkire. Majd rájönnek.
Neked mákod van, hogy "csak" ennyi bajod lett belõle.
Downhill!!
Majd rá ha jól emlékszem fél évre el is passzoltam a gépet...
Azóta nem ültem kerékpáron, és a jövõben tervezem egy XC gép beszerzését... 😊
Nem is értem miért jó ez.. Teljesen felboritja a bringa geometriáját, szarul kanyarodik rosszul terheli a vázat, or nehéz lesz nem lehet vele normálisan ugrani és soroljam??..
Hülyeség plusz életveszélyes😄 De legalább te megtanultad, hogy nem szabad. De tudod az okos ember más kárán a hülye a ....😄
Downhill!!
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Na de én mondom? Anno Merida UMF Hardy 1 Disc-el csapattam a DH-t, elöl egy Rock Shox boxxer dupla vállas telóval. És igen, voltam olyan marha hogy merev vázba belerakjam a duplavállast... 😄
Én XC terén inkább a Merida gépeire vagyok rábukva, ha a jövõben vásárolnék, lehet hogy mellette döntenék.
DH-zni én már nem akarok, sok volt az nekem, na de 16-17 éves fejjel minden hülyeséget megcsináltam... :S
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Mekkora összeget szánnál a kerékpárra?
Egy Rockrider Fr 6 kerékpárral nyugodt szívvel kiélhetem a városi és a hegyi tekerési vágyaimat?
Köszi a figyelmet és Üdv
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Nekem a régi magnumon csak az elsõ felni volt oda. (nagyon)Pedig 1x se érkeztem elsõ kerékre... Az már olyan volt hogy a villába jobbra ballra tudtam nyomni xDXD A niplik már beestek a felnibe xD (de az összes)
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
A rendszeres használat alatt én azt értem hogy úgy heti 3-4 szer használnám ,táv az változó de mondjuk szerintem a napi 30-40 km az úgy reális lenne.Igen aszfalton mennék vele a legtöbbet de mondjuk azért mint már írtam ha pl terepre tévedek erdõbe stb akkor jó lenne ha nem esne szét a bicó.Terepbringázás annyira nem vonz max annyira h 1szer 2szer elmennék A túra alatt meg többnapos csomagos túrákat értek. pl balaton körül vagy szigetközben,meg ilyenek
Nem tudom mitõl van de ha futok 1 kicsit valahogy meghúzódik és alig bírok felkelni. -.-
De a biciklizéstõl szerencsére nincs ilyen gondom. xD
Csuklóim is ropognak, könyököm. . .
És az egyik összteleszkópos példányt pont a 18. születésnapomon lopták el. Hát igen, akkoriban nagy szám volt...
War. War never changes.
Ám 1.5méternél magasabbra nem megyek csak lejjebb. xD
Ha pedig jól érkezel akkor nem lehet gond.(ezt most nem a biciklire értettem)
Olyan nagy ugrás azért már rendesen odaba** a cuccoknak...Pláne ha síkra érkezel.
Ja és ilyet nem rendszeresen csinálok. . .
nagyon rosszul gondolod...
Amire nekem kell arra megfelel. 😊