Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én személyszerint 3/5-->3/9-ben megyek MINDENHOL!! Na jó,nagyobb emelkedõn van,hogy 2/5-be is visszateszem.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Hátul 8-as koszorú van fent, nem is akarok azért singlespeed-et.
Nasamost ott már egyszer megvan feszítve a lánc, mivel hátsó váltója van a kollégának.
Elõl van a gond, mivel ha megugrik a lánc, akkor semmi nem tartja ott.
Tudod a váltónak van elõl a terelõlemeze (az a keret) az többek között erre is szolgál.
ezért írtam, hogy ne akarja hátul mégegyszer megfeszíteni. Így már korrekt?😄
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Az kva nehéz😄
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Tervezõasztalon nem lehet gumiabroncsot kifejleszteni
a világcsavargók számára. Ezért használtuk fel Tilmann Waldthaler
minden tapasztalatát a TravelContact kifejlesztéséhez. Az általa
megszabott követelmények egyértelmûek voltak: nagy teherbírású,
robusztus szövetváz, mely kopás- és vágásálló, emellett hatékony
defektvédelemmel rendelkezik, végül de nem utolsó sorban, olyan
futófelülete van, melyen gyorsan és biztonságosan lehet kalandozni
a világban. Természetesen hajtogatható változat is létezik,
melyet tartaléknak magunkkal vihetünk. A TravelContact mindenfajta
útra ideális túragumi - akár a németországi Weser folyóhoz,
akár egy pán-amerikai körútra megyünk, de hétköznapi használatnál
is kiválóan megállja a helyét.
Kimagasló defekt elleni védelem a Safety System garanciával!
CONTINENTAL Travel Contact
Világjáró continental módra!
Aszfaltra és murvás útra egyaránt használható külsõ.
Hosszú élettartamú futófelületû, Safety System kevlar
védelem a defekt ellen, és az oldalbütykök extra
biztonságot nyújtanak a kanyarodásnál
Kapható méret: 26×1.75 Súly: 640g
Csak Extra light hajtható kivitelben!
akkor valószínûleg ezért olcsó, mert ez csak tartalék megoldás
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
http://www.pepedal.com/NAVIGA.htm
tök jó kis oldal ez itt 2900ft/db olyan gumi amit néztem csak reflexcsík nékül
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
én telefonra melegítettem rá képernyõ-védõfóliát 1perc alatt megvolt de kicsit megolvadt

abból igazából csak a Made In Germany változatokat szabad vemmi
azoknak jobb a minõsége és a defektürõ képessége is
a Chili változatok elvileg kivétel nélkül németben készülnek
ha lehet Reflex -csíkos legyen mert jó néz ki 😄
Continental-ra gondoltam vagy Semperit vagy Vredestein vagy hasonló
az e-bikeon néztem vannak másodosztályúak olcsóbban
olyan 1.75-ös jó lenne ha lenne, mert a 2.1esemnél is elõfordult olyan, hogy 1 nagyobb kõ vagy szikla a felni oldalát majdnem tönkretette 😞

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
shimano lánccal
durvább használat során a pedál résznél a jobb lábam felõl elment a menet
kicsit spórolhattak az anyaggal vagy az anyagminõséggel 😞
remélem ha visszaviszem kicserélik
http://www.maxi-bike.hu/category/katalogus/kerekparok/mtb
itt mit gondoltok a Giant Terrago 19"-os,és a Mistral Force One 19"-os bicókról???minden vélemény érdekel
Nekem meg X5 minden...
X5 eleje hátulja lánc az 950es lánc fogsor tuva hussefelt kar
és tuti nagyon😄
sztem ne baszakodj, vagy vegyél egy elõre szerelhetõ terelõt 13000-16000ér ami felse megy a bicódra mert tuti IS vagy monoblokkra szerelhetõ, olyan meg csak dh cuccokon van...
Vagy vegyél egy 1tányéros kart.
Én a váltót választanám
Már egy ideje gondolkodom, hogy leszedem a 2 lánctányért, és csak a középsõt hagyom, mivel csak azt használom, plussz elsõ váltóm sincs.
A gond csak az, hogyha leveszem, akkor a lánc ugye leesik.
Miféle módszerek vannak, hogy a helyén maradjon a lánc? Láncfeszítõbõl milyen? Vagy inkább vegyek egy váltót, ha már van 3 tányér? 😊
A Hajtás:Shimano M532
Shimano hajtómû shimano váltók legyen shimano a lánc és a fogsor is!
Akkor tuti passzolni fog minden!
NEM hiszem el, hogy fékkart, váltókar és nyerget nem találtál a bikemarketon!
Ha már rendelsz valamit 1 helyrõl rendeld mert úgy olcsóbb a posta.
Kül minden stimmel
Igen bután néznek ki😄
Amúgy valaki olyan rendesen és böffentetne nekem valamit amiket belinkelgettem?😄
" mint egy szakadt csöves " 😄
amúgy alapból nem ennyire brutál ragyás ronda a bõröm és úgy már a kép se ilyen ütõs.
de az utómunka másztníd 😊
u dont have to listen anybody else but me
10re mentünk trélszre, aztán 4kor indultunk haza
és kerülõvel útbaejtettük a homokbányát
a fagyott homokon meg lehetett veretni lefele iszonyat sebességgel 😄

u dont have to listen anybody else but me
Szedjétek:
Katt.
Downhill!!
Jó ez a gumi! 😄 Olyan szépen megfogott ma a sárban/jégen. A köveket csak úgy szórja fel! <#vigyor>#vigyor>
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Menete:
Bemész a bringáddal egy boltba [ szeged összes kerékpárboltja regisztrációs pont ]
Kérsz egy lapot, amire felírod az adataidat, és a bringa adatait: típus, márka, extrák, szín, alvázszám stb.
1 hónap kb az átfutási idõ, addigra dolgozzák fel.
A regisztráció teljesen ingyenes!!
Szerintem a MK rendezvényein is lesz lehetõség regisztrációra. 😊
további infó
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.