Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És persze regsitrálnánk azonnal!Köszi,hogy szóltál de ez inkább nyárra mármitn a vásárlás tehetõ ha lehetséges😊
Hajtómû
Lánc
Küllõ
Hajtómûcsapágy
Hátsó váltó
Elsõ váltó
V-fék
Fékkar
Váltókar
Nyereg
Stucnit,kormány ajánljaok ti ha megkérhetlek titeket😊
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
viszont vannak olyan helyek, ahol napközben nyugodtan otthagynám a konát,
pl irinyi kabinet, és a tik elõtt. ismétlem: csak nappal, és megfelelõen lelakatolva.
továbbá javaslom, hogy amint megvan, azonnal menj be egy boltba, és regisztráltasd le a bringát.
sajna nekem is kompromisszumot kellett kötnöm, a zsír új vázra rá kellett ragasztani egy matricát, viszont ha ellopják, valamennyire visszakereshetõ.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Mach1 felnikrõl én személy szerint jókat hallottam, bár csak tárcsásat láttam, és nekem is az van. Jól néz ki, és nagyon masszív.
Novatec agyak is tökéletesek lesznek szerintem, van nevük azért.
De ha mondhatok egy tanácsot, menj be egy boltba, kérdezgess, remélhetõleg segítõkészek, és ott pl. össze tudsz válogatni 2 komplett kereket.
Külsõ gumi
Elsõ agy
Hátsó agy
Jöhet a vélemény és akkor még alakítunk egy kicsit rajta ha kell.😄
Megtetszett amit linkeltetek régebben az a Giant Trance teljes feketében és valami hasonlót szeretnék😊
Tudom,hogy Szeged nem egy Pest de nem szeretném ha leraknám egy percre és már nem lenne meg😊
Az baromijól nézne ki de lehalább a villa a stucni és a markolat fehér a kormány meg fekete😄
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Gumi:Continentalra gondoltam valamelyik defektvédelmesre.
Elsõ/hátsó agy:Többször említették a Novatec ipari csapágyas agyakat de nem tudom,hogy mennyire éri meg.
Felni:duplafalú,fekete kellene csak még nem iagzán találtam.
Nagyjából minden fekete legyen rajta ha már a váz is fekete.
A cél egy jóminõségû városi harcos.
Váz
A váltó csakis Deore XT lehet.Abból nem engedek.
Így alkatrészenként összerakni.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
kül
www.bikemarket.hu
www.xfactornet.hu
www.speed-way.hu
www.biker.hu
kül más bajom nincs vele
de semmi szükség nincs X5re elég lenne egy Deore
Pedál M520-as, cipõ meg MT41, ezen felül van tépõzár, így a cipõfûzõ nem fog beakadni majd.
Gyártókhoz:
http://hegyikerekpar.lap.hu/
Boltokhoz:
http://kerekparbolt.lap.hu/
Nem akarok más helyett döntéseket hozni.
De ahogy már írtam egyszer, 40 k környékén a belépõ szintû villák vannak. Azok, amik már valamivel komolyabban használhatóak, 60-70 k környékén kezdõdnek.
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Puha gumi keverékbõl van, ezért jól tapad. Az agresszív mintának köszönhetõen pedig jól kapaszkodik. Sziklás vagy száraz, laza talajon remekül lehet vele haladni.
Viszont aszfalton, kemény útfelületen iszonyatos gördülési ellenállása van. Lényegében minden lendületet elnyel. Olyan, mint egy süppedõs szõnyeg. Elnyeli a kisebb rezgéseket, de haladni sem lehet vele. Ráadásul a puha keverék miatt jobban kopik.
Mivel a Trance X ezzel érkezett néhány tekerés után az elsõ dolgom volt lecserélni egy kevésbé agresszív gumira. (Michelin XC Dry 2) Ha sokat kell menned aszfalton, akkor egy semi-slick (alacsony mintázatú) vagy középen futóéllel ellátott, keményebb keverékbõl készült gumi sokkal jobb választás. A ballonos semi-slick gumik kis nyomáson terepen is remekül használhatóak.
A Kenda Nevegal akkor jó választás, ha egész nap valami kõkemény terepen akarsz túrázni. Valószínûleg ilyen esetben én se sokat gondolkodnék azon, hogy felrakjam.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
A villa vállát nézd meg alul nincs e megrepedve!
Állíts fejre a cuccot hogy folyat e az olaj a villából...
Több hiba nagyon nem lehet amit úgy meg tudsz nézni, hogy nem tekersz vele 500kmt😊
Downhill!!
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
lehet hogy hajszálrepedések vannak rajt amit nem látsz és egyszercsak reccs.....

u dont have to listen anybody else but me
nekem valami ilyesmi volt a 80-as években
csak nem nõi változat
Csepel Tacskó bicikli
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
csepel FR 😄DDD
nekem is volt ilyen bmx-em 😊
itt a cikk hozzá
http://belsoseg.blog.hu/2009/05/28/kamaszkorunk_legszebb_vasa
ezt is érdemes olvasni
vezettem ilyen kerékpárt 😄
most akadtam rá
micsoda? prototípus???
volt Hercules KTM Genesis Tacskó<#idiota>#idiota>
Manitou stance teló, sun s-type és sun double track felnik, a többi cucc gyári.
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Downhill!!