22335
-
Rainbow15 #12727 Ja szinte ugyan az, csak a felirat más. -
#12726 beszoptam ez SCRAP:) -
#12725 Megvan a 2006-os KONA shredből volt piros(vagy narancssárga) is! -
Rainbow15 #12724 akkor passz :) -
#12723 áhh akk fenn lenne a gyártó oldalán
-
Rainbow15 #12722 Nem, a 2005-ös barna volt, szerintem olyan volt neked is.
2004-től vannak shredek.
04 kék, 05, barna, 06 szürke, 07 sötétebb szürke, 08 fekete-fehér...
Szóval nem tudom mi lehet :D Nem mintha olyan fontos lenne, de azért érdekel. Pinkbike-n az összes tulaj canadai, lehet ott volt ilyen festésű shred is? -
#12721 szerintem volt ilyen színű Shred.
Talán 2005 ös ez.. -
#12720 Egyedi kiadás?:)
Újrafestés után újramatricázni nem igazán megoldható, mert ilyen matricát nem tudsz szerezni, meg ez egy érdekes dolog, mert nem simán csak rá van ragasztva a vázra hanem:
1 réteg piros festék. Mégegy. Mégegy. Aztán 1 Lakk. aztán a matrica. Aztán még 2 lakk.
És a lakkozást nem bírja minden matrica, mert ha nem a gyári akkor elfolyik rajt a festék a lakktól, szal az újrafestés macerás. Persze megoldható:D -
#12719 nem ugyanaz mert az utolsó az egy 13"os váz az első 2 meg legalább 16"os... -
#12718 igen a SRAM X5 kar nagyon szépen beleül az Avid Speed Dial 7 karba.
Én Hayes fékkel használom az Avid kart és iszonyatosan brutális a fékhatás meg minden szal az Avid Speed Dial 7 kart Jagwire Bowdenekkel BBB bowdenházban ajánlom a fékhez, SRAM X5 kar (gyári bowden alap csere mert 2 hét alatt kinyúlik) 1000Ftos Shimano Bowdenre BBB bowdenházban és nagyon pöpec.
Szal ezt az összeállítást tudom javasolni.
Ha valami nem tiszta nyugodtan kérdezz:) -
#12717 mondtam hogy ferde a láb:)
azért van elszántságod:D
Én az ennél kisebb esés után nem mertem ugrálni, csak óvatosan közlekedni, lehet h egy hétig bicóra se ülnék:D
Jobban vagy már? -
#12716 Mindhárom képen ugyanaz a bringa van :)
A felhasználó is egyezik a képeknél.
Gondolom átfestette, aztán újramatricázta. -
Rainbow15 #12715 Valamit nem értek :)
Találtam pár narancs festésű Kona Shredet.
egyik
másik
harmadik
De még többet is találtam, szóval nem festett vázak lehetnek.
2007-ben a shred szürke volt, és shredből egyáltalán nem találtam narancs festésűt, csak scrap-ból, de az nem lehet, mert shred van rájuk írva :)
Hogy lehet ez? -
grimm13 #12714 ja erre gondoltam , "egymásba tudnak-e ülni " -
Blum #12713 Na,nem bírtam ki,ma átmentem bringáshoz és vettem minden kacatot. Vettem ülést meg láncot. Kicseréltem őket,ki is mentem vele egy próbakörre,ekkor vettem észre,hogy hátsó váltó nem frankó. Váltottam felfele,de a kar bentmaradt...állítgatom,sehol semmi hiba,ekkor vettem észre,hogy a bowdenház egy helyen megtört...sebaj,volt még itthon kb. 2méter,kicseréltem azt is. Első telót meg megcsináltuk faterral,de nem akárhogy :DD
Teló kivesz,satuba beszorít,fater nekiesik mint a 110kilojával...voálá..lábak egyenesen állnak :D
Biztonság kedvéért azért szétkaptam,csekkoltam belül,hogy nincs-e valami törve,repedve...de semmi. Átkentem belülről,minden vissza és mozog mint a vaj.
Holnap újra bicóval megyek suliba...fájni fog,de leszarom -
#12712 a fékkar és a váltókar teljesen független egymástól.
A "kompatibilitás" annyiban nyilvánul meg, hogy hasonló a designe és egymásba tudnak ülni, szal csak esztétikus. -
grimm13 #12711 a sram váltókarokkal a legtöbb fékkar kompatibilis ? vagy ha már váltókart is veszek akkor vegyek egy avid fékkart is ? -
Rainbow15 #12710 Nem tudjátok melyik oldalon vannak fent a konák, 2004-2005-től? konabikes.co.uk-n fent voltak 04-től de már törölték, máshol pedig nem találom, 2009-ig lehet csak visszanézni. -
#12709 fékhez nekem a Jagwire Hyper nagyon bejött előre hátra. Nagyon jó fékhatást produkált. Én nem váltok alligátorra az tuti. 500FT a bowden szal még olcsó is:D -
grimm13 #12708 Jagwire vagy Alligator bowden a jobb ? -
#12707 Én is úgy megyek, hogy elől 3 hátul 7 és lazán tekerek. :D Ráül haver azt meg se bír mozdulni vele XDXD -
#12706 Én nekem volt mindegyik az alább felsoroltak közül:D
A Shimano nálam nagyon nem vált be. Nem szeretem, ahogy vált, idióta az a megoldás, ahogy pl a hátsó váltóra vezeti a bovdent, mindenbe bele akad, letépik a kövek.
A váltó pl a deore nagyon kiáll, baromi könnyű lezúzni, és a váltása sem igazán profi.
A váltókarjának azok a hülye mutatói, egy komolyabb esés szét hullik az egész. És amiatt pont, hogy mind2 oldalon tudsz váltani Dh-nál baromi könnyű elváltani, még ha messze rakod is.
Sramot nem tudod mert ahhoz direkt oda kell nyúlnod. Keményen meg kell tolni kattan vált, kattan vált. Nem bizonytalan, Dh ra ennél jobb nem kell nekem. Plusz nagyon rövid okos megoldással vezeti a bovdent nem akad bele semmibe. -
#12705 erőss vádli, comb izom, laza lánc. XDD -
Dénes é #12704 kedves uram a hiba önben van :) és mennyire visz előre ez a könnyű tekerés? -
#12703 Azért köszi majd megpróbálok valamit állítani rajta. -
Blum #12702 Erős a lábad :D
Viccen kívül..fogalmam sincs. -
#12701 Jah.
Lenne még egy kérdésem.
Az első váltó 3. a legnehezebb fokozatban és a hátsó 7. fokozatban ami szintén a legnehezebb.
És mégis könnyen tekerek mi lehet a hiba? -
Blum #12700 Így van. -
#12699 Akkor neked most V-fék van? -
#12698 (piros görgö) -
Blum #12697 Én személy szerint régebben csak szoptam tárcsával. (Avid BB5) Még anno amikor dirtöztem,akkor volt,hogy nagyokat fékeztem,főleg az elejével. Gyári betét azt produkálta,hogy egy nagyobb fékezés után megégett a betét-->kitükrösödött és olyan hangja volt,mintha csiszolópapírral fékeznék. Aztán szedhettem szét,lecsiszoltam,ugyanez. Vettem bele majd 3k-ért BBB fékbetétet és ugyanez. na akkor lett elegem belőle... -
#12696 az nem a hozzá való fékkar, a hozzá való fékkaron van huzás pont állító is, egy kis fekete görgö. -
#12695 nekem 2400km van benn four crossozok szal gyakran van fék és brutálisan nagy fékazések és melegszik is(szal a lehető legrosszabb amit kaphat) és még a fele megvan a fékpofinak:) -
Dénes é #12694 köszi a javítást. jelenleg úgyse erre kéne költenem a bringán :) még tavaly nyárvége fele estem egy elég szépet és azóta a nagyon szépen zörög valami hátul, de menet teljesítményben nem vettem észre változást. majd ha lesz időm elviszem megnézetem. úgyis ráférne már egy kis szervíz a gépre, mert amitóa megvan nem sokszor volt szervizelve. -
#12693 Jah lassan lesz itt szülinap megegyebek akkor beruházunk rá meg talál egy új letóra mert nagyon csattog:S. -
Blum #12692 Igen,elég lenne a V-fék is,de ha már van pénz...:D
Ja,amúgy tárcsafékes agy feltétlenül szükséges hozzá. -
#12691 Amit Blum mondott az tökéletes, de erre a bringára egy jó V fék is elég lenne:P -
Blum #12690 Butaság. Értelmes fékbetétet kell bele venni és egy jódarabig bírja. -
#12689 Nem tudom mennyire kopik gyorsan, nekem tavaly május óta van meg a bringa, nem volt még cserélve benne, fékhatás még mindig nagyon jó:)
Hayes Stroker Trail a fék. -
#12688 X-Fact Extreme Pro.