Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd megnézem, köszi!
A lábból elég nehézkes kiszedni a zsírnak nevezett maradványt.
Féktisztító spray-re gondoltam, az elvileg egy fújásra leszed mindent, nem?
Esetleg van hasonló "csodaszer"?
A lényeg, hogy ne ártson az alkatrészeknek de vigye le a zsírt.
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
De ugye minden villa más.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
"A bringa 12,7 kiló mért adat"
Hát akkor bazd meg anyád hogy hazudsz, ha télleg ennyi akkor meg mégjobban bazd meg😄
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Kinézetre nem tetszik, de nem is az a lényeg 😊
Ma szétszedtem az RST-m. Hát, patakban kevesebb iszap van 😊
Kitakarítom, remélem kicsit jobb lesz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
bejövök, tonna jó bicaj, és ettõl mégjobban várom a tavaszt, hogy húzzak az erdõbe...
agh... de utálom az ilyet. 😄DDDDDDD
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
De a kerék rögzítését is meg lehet nézni.
bikemag piac
de azt is javasolhattok ugyan ebben azárkategóriában
még gondolkodok rajta
viszont arra kérlek titeket ha esetleg véletlenül találtok MTB-ból olyat ami le van értékelve mert ugyebár mostanság vannak a leértékelések és úgy gondoljátok hogy az már olyan amit érdemes lenne megvenni 60-70 között akkor írjatok nekem
elõre is köszönöm
Így a döntés ténylegesen a tiéd kedves ffmisi, hogy
neked melyik az optimálisabb!
A támvilla pedig láncvilla végét, a kerék rögzítésére szolgáló papucstól köti össze a nyeregvázcsõvel.
Azt kell mondjam, hogy ezek közül a bringák közül egyik sem igazán felel meg azoknak a feltételeknek, amit az általad felvázolt igények jelentenek. Az alkatrészek többsége noname vagy alsó kategóriás. A meghajtás és a váltók szinte egytõl-egyig a Tourney szettbõl (TY/TX) vagy a Suntour hasonló szintû alkatrészeibõl kerülnek ki. Ezek nem alkalmasak a komolyabb használatra. Túl rugalmasak és a pontosságuk is sok kívánni valót hagy maga után. A strapát sem bírják úgy, mint kellene. Gyorsan szétkopnak.
Ha mindenképpen ezek közül kellene választani, akkor a Kona vagy a GT. De szinte mindent cserélni kellene rajtuk rövid idõn belül.
Én azt tanácsolnám, mint legutóbb. Spórolj még!
Ha 60 k-t össze tudsz hozni, akkor 70-80 k is össze fog jönni. Márpedig ebben az árfekvésben sokkal könnyebben találsz olyan bringát, ami már használható lesz. (Persze továbbra is kompromisszumokkal.)
Pl.:
http://ebike.hu/termekek/kerekpar/mtb/ferfi/13900+magellan+09+draco/
vagy
http://ebike.hu/termekek/kerekpar/mtb/ferfi/13899+magellan+09+draco+disc/
http://ebike.hu/termekek/kerekpar/mtb/ferfi/13895+magellan+09+crater/
azért továbbra is várom a véleményeket
ez azért fontos, mert a késõbbiekben ha fejleszteni szeretnéd, tehetsz rá jobb kiegészítõket. a váz az alapja az egésznek
Gabo majd felhomályosít, hogy melyik lenne jobb döntés 😊
http://www.bike-shop.hu/kerekpar/mtb-kerekpar/kona/lana_i
http://ebike.hu/termekek/kerekpar/mtb/ferfi/12851+merida+09+matts+10v/
http://ebike.hu/termekek/kerekpar/mtb/ferfi/12815+gt+09+agressor/
http://www.xfactornet.hu/index.php?modul=webshop&kod=10125&mkod=14&db=20&keszleten=1&kezd=0
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Kül nem sazoktam streetelni nem az én világom nemtok semmit szal csak égnék ha próbálkoznék😛
Valami fasza freeride pályát kéne találni a közelben😛
(Vagy csinálni😛)
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Tod ott van a 4x pálya
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
+duplafalu alu felni meg megtanultam kecskézni (elbaszott bunny) és egyse megy szét😄
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
- akkor még 1x a konkrét kérdés: erre a gépre érdemesebb valami márkásabb - 'jobb', szebb, stb. lánckerék - lánc párossal próbálkozni, vagy örüljek az ilyeneknek, mert esetleg 2x ennyi pénzért nem fognak 2x annyi utat kibírni?