22335
11330766891279474906.jpg
  • grimm13
    eskü megérné egy kb 8millio forintos befektetés egy pesti lakásért hogy végre egy normális biciklis bolt mellett éljek :D Az én kicsiny városkámba egyszer defektem volt én meg lusta voltam mondom leviszem cseréljék ki másnapra még a váltom is el volt állítva :S (csak így zárójelben jegyezném meg az elsö váltómat állították el ?! ja és a fék se fogott .... több munkám volt vele otthon mintha én cseréltem volna a kereket )
  • Gabo
    Gondolom gazdasági válság. Meg nem igazán úgy sikerült a bemutatkozás, mint szerették volna. Meg aztán Magyarországon a márka képviseletek...
    Igazság szerint könnyen lehet találni hasonló vagy éppen jobb márkákat. Érdemes nézelődni.

http://hegyikerekpar.lap.hu/
  • VRSDM
    váci részleg megint hülye volt :D
    /a bicós jóhaver. a többi fasztudja kivoltmá' :D
  • SrAta
    van amikor 3 nap pl nekem annyi volt a schwalbe table top gumi
    De most rendeltem villát arra 1 hetes átfutást mondtak
  • grimm13
    az előző Blum-nak ment
  • grimm13
    Hát ha nekem 2 hónapot kell várni jól rábasztam :D
  • zoli800301
    Kösz, közbe kigugliztam:-)
  • zoli800301
    Ja megvan: 2,54 cm egy coll. Tehát egy 26"-os felni 26x2,54 cm, ami kb 66 cm. Az enyém csak 57 cm, hogy lehet ez? Pedig 26"-os.
  • Balee 007
    1 coll az pont 2,54cm
  • zoli800301
    Hali! A 26x1,5 vagy 1,4-es külső montira nagyon vékony lenne már? Valami országúti mintájú. Most 1,95-ös van rajta, bütykös, még a gyári. Egy coll kb hány centi?
  • I.C.ram
    Igen, ez a bajom nekem is, hogy 2007 óta se kép se hang. végig néztem az összes hivatalos márkakereskedőjüket, de egyiknél se találtam már Wensont. Pedig elvileg a Splice 3500-asból van 2009es modell is (nőit találtam).
  • Blum
    Ezt nem lehet tudni. Sőt,még ők sem tudják pontosan szerintem. Ők is a forgalmazótól kapják az árut.
    Nekem volt már,hogy egy Magura HS33 fékbetétre 2 hónapot vártam,volt,hogy egy LizardSkin markolatra csak 2 napot. (Mind 2 piros volt rendeléskor). Szóval ez változó.
  • grimm13
    eBike-nál kb. menyi idő alatt szerzik be a piros kosaras termékeket ?
  • Gabo
    A Wenson hivatalos oldala:
    http://www.wenson-bike.com/hun/

Bár ha jól látom 2007 óta nem változott semmi náluk. Külön márka kereskedőről nem igazán tudok.
    Boltoknak itt tudsz utánanézni:
    http://kerekparbolt.lap.hu/
  • Blum
    Baszki,nagy buli lehetett!
  • VRSDM
    [center]
  • Vadnokedli
    igen.. öcsémnek is mondta, utánna jött hozá a biztonság, én meg mondtam"szoltamköcsög" XDD én a színpad ahogy volt nézet a vip fele onan ahogy a bártol a pája felé tartasz job oldalon volta amugy. XD
  • VRSDM
    tévedtem. :D
  • SrAta
    nekemnincsXD
  • Máté94
    Operához azt hiszem nincs.
  • VRSDM
    szerintem nincs aki ne használna manapság linkbecsomagolomazurl-t böngésző kiegészítőt.
  • I.C.ram
    Köszi!
  • SrAta
    www.ebike.hu
    www.xfactornet.hu
    www.bikemarket.hu

Bocsi, hogy nem linkeltem
  • I.C.ram
    Valaki tudna mondani egy jó biciklis webshopot (BP)?
  • VRSDM
    mondjuk néhányan ilyen alapvető táblákat nem ismertek fel mint
    " dohányozni tilos "
    de ... lese :)
  • Vadnokedli
    jóvolt partééééjjjjXDDD
    füleg INSANE wááh:D meg ööö ilyet ordított egy gyerek
    "MIKE SPINNEEER TIÉD A TESTEEEM"

na azon besírtamXDDD
  • Máté94
    Jó hát nem olyan fontos.:) Csak mint potenciális hibaforrást lehetett volna orvosolni. >.<
  • SrAta
    igen az a csapágyat takarja.
    Azt nemtudja ráoperálni a nem ilyen cuccra.
    Elvileg adnak ehhez. legalábbis az enyémen van:D
  • Mark007
    Szerintem nem a csapágyra gondol, hanem van hozzá egy fedő sapka(end cap), ami befedi az üreges tengelyt.
    A csapágyat oldalról nézve te nem látod, csak felülről.
  • SrAta
    ha a felsőcsövön fut a vázon a bowden akkor felül húzós kell, ha a legalsó csövön fut a bowden akkor alulhúzós kell ilyen egyszerű
  • SrAta
    umf én divatfosnak tartom szal nekem nem éri meg de kül nemrosszak, haver is egy hardy 1 steel teammel tolja
  • SrAta
    ez a külső csapágy.
    durva felhasználásra ez van:D
    Annyi a különbség, hogy a csapágy nem a vázban van, hanem azon kívül abban a cuccban:D
  • SrAta
    az maga a csapágy lehet de olcsóbban kijössz új középrpsszel:D
  • Mark007
    Hogy értve? Alsó vs felső húzás?
    Annál nemmindegy. Milyen váltó?
  • grimm13
    az elsö váltónál számít az hogy milyen a bilincs helyzete és bowden helyzete ? mármint ha nem jót rendelek attól még fel lehet rakni és működni fog ?
  • Mark007
    Szerintem nem lehet rossz.
    Egyedül a felni, amiről nem tudni semmit. Többi szerintem jó, villa se rossz. Fék az tökéletes.
    Én aztmondom, hogy megéri :)
  • mddevil
    Sziasztok Ez a bringa megéri az árát? Streetre szeretném használni(kezdő).
  • VRSDM
    és mégis szóban forgó téma
    mikor vettem én utoljára redbull-t két decit 400-500-600...800forintért?

soha.
    és hány monstert ittam 6-óta óta mióta kapható?
    nagyonsokat.
    most fölösleges tovább taglalni
    a Monster tett valamit értünk. Egyrészt olcsó itallal lát el, másrészt a mostanival indítva, és még a továbbiakban is mi volt és lesz a rendezvény címszava?
    Hogy nem azért jöttek hogy kivegyék a fiatalok kezéből a pénzt.

És ez a hozzáállás a kulcsfontosságú, biztos hogy nagyon sokba került nekik ez a tegnapi muri.
    de az is biztos hogy nagyon sok ember mondja el nagyon soknak és még sorolhatnám.

mindegy hogy a red bull mit csinált. nekem az a lényeg hogy most mit csinál. és most milliomos sztároknak rendez versenyeket.
    köszönöm kielégítő :)
  • Szabi84
    red bull is ugyanígy kezdte tízenakárhány éve
  • Mark007
    Akkor nem hiszem :)