Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenki golyóstollal ír, akkor te csakazértis kõbe vésel?
Esetleg pont azért van sokmindenkinek Meridája, mert jó..
én német és japán párti vagyok szinte mindenben
ismerõsnek régen mikor sokaz országútiztunk olasz Toscana kerékpárja volt állandóan javítgatni szerelni kellett
nekem az 1év alatt max a gumiba kellett párszor fújni a Hercules-en
és a váltás is precízebb volt és könnyebb is volt tekerni
minden tökéletes volt és nagy minõségben volt legyártva hozzá
magyarországon akkoriban az átlag versenykerékpárokon pl Csepel a hajtókar ékes volt a Toscanan is
nekem meg ék nélküli - szóval fejlettebb volt
a bikemagon olvastam 1 cikket amit ide is linkeltem, hogy 1 német fiatal srác karriert csinált a formabontó minõségi kényelmes kerékpárjaival
szerszámgépekben és precízségben a világon mindenhol elismerik, hogy a németek a legjobbak
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Ha találsz benn KTM bicót lesz*pom megam😄
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Hálistennek(kopp kopp kopp) hogy az utolsó defektem 7 hónapja volt😄
Ez nagy hülyeség amit írtál!
A KTM-nek semmi köze a cucchoz!
Te megveszed a boltban a kerékpárt.é
A boltos küldi vissza a problémás alkatrészt.
A KTMnek a vázat a shimanonak a váltót etc.etc. sõt elpõször a magyarországi forgalmazónak és azok eldönti mi lesz hogy kuka vagy javítás..
A KTMnek semmi köze a vázon kívül az alkatrészekhet...
Sun-ra viszont csak olyan gumit vegyetek, ami nehezen lesz defektes, alig bírom leszedni a gumit az enyémrõl😄
Én láttam már ugy Aphexet mint ahogy a Glory van. Láttam már repedt Aphexet..
Szóval nincs olyan alu váz ami nem törik el.. Az Intense ami a képen van, az azért tud ott megrepdni, mert sajnos az egész terhelést ami a hátsó háromszögre jut azt szinte az az egy forgó pont viseli a vállán..
És ugye a Socomnak van egy hibája ami tény, hogy amiatt, hogy a 21 centis rugóut meglegyen, és berugózásnál ne üsse meg az ülést csõvet, ezért kihagyták a felsõ merevítést a lengõkarból.. Emiatt van az, hogy az oldal irányú csavaró erõket egy az egybe átadja annak az egy forgópontnak..
Ha sima Dh ra használod, ebbõl sosem lesz baj.. Baj akkor van, ha kurva nagyokat ugrálsz vele.. Mert egy idõ után elfárad és elreped..
A másik.. Tudom hogy hatalmas KTM fan vagy, de arra szeretnélek kérni, hogy nyisd fel a szemfedõd, és láss. Nem csak a KTM van a földön.. Sõt a KTM-nél rengeteg jobb bringa van.. Pl az az Intense is sokkal jobb mint az Aphex..
Az Aphexnek ugyan igy nincs merevítése fent.. És csavarodik a segge elég rendesen..
A másik, hogy abból az Intense vázból 1.5 KTM Aphexet lehet venni😄
Magyarul az Intense ujonnan kb 1600000ft feléptve a legjobb Aphex max 1200000ft.
Downhill!!
Az is csak aluból van, ami sajnálatos módon képes arra, hogy eltörjön.
Mavic, sun,alex (de csak a drágák belõle), nah meg a rodi😄 nah ezek a tuti felnik
de KTM adja el a csomagot és õ is vállal kezességet érte
nem fogsz japánba futkosni a váltó miatt kínába a gumi miatt stb ha garanciális problémád van
KTM-el vagy a hivatalos forgalmazójával kötöttél szerzõdést ha újan vetted
íg
Valahogy jobban bízok a Magellánban mint a KTM-ben.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
2000
99
meg 1 régebbi sima mtb
hanem a komplett kerékpár gyártója
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Rigida ZAC 99 vagy 2000 kerül az olcsóbb KTM-ekben általában
ami szerintem nem rossz semmiképp
a Kellys meg valami vackot rak az olcsó kerékpárjaiba
annyi az oka, a neve meg a márka alapján vásárolnak sokan
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
a válton látszik
de ebbõl a képbõl én nem tudom megállapítani, hogy ez valóban az a bringa e amirõl beszélsz
amúgy ha jól tudom 10év vázgarancia van ezekre, szóval vissza kell vinni azt cseréljék ki
okos-.-
a 8as függ legkevésbé a vázon levõ felirattól....
Merevfarúnál egyáltalán nem függ...
valami ilyesmire kell gondolni kb 15-éve
nah azt te az életben nem törted volna el azt garantálom
durván túl volt méretezve rajta minden és 2x nehezebb volt a váz, mint 1 átlagos BMX-en
minden triplán meg volt rajta erõsítve és szép vastag varratok voltak rajta
fél év se kellett neki normál használat mellett, hogy a hátsókerékben akkora 8-as legyen, hogy cserélni kelljen
durvább körülmények között használom 2éve a KTM-et
a Genesist 1éve és minimális a 8-as pedig erdei kerékpárversenyen is voltam ami 108km út a Bakonyban
szóval felejtõs a márka
anyagminõséggel és vastagsággal van itt szerintem a baj
vagy nem rendeltetésszerûen a célnak megfelelõen lett használva
Ugyanez,csak ezüstben. (Mármint a váz)
Best Quality
asszem lopott biciklis hivatalos oldal
ÉS VÉGRE NAGYKABÁT ITTHON MARADT!!! Király volt,hogy kényelmesen elérem a kormányt 😄
Viszont a kormánycsapágy recseg 😞 Holnap suliból hazafele beugrok szervízbe.
Azért benzinkútra nem mászok ki egy fél villával😄
Maradok az izopropilnál 😊
2-3hónapig nem is, de utána 3x egymás után 1 héten
túl magabiztos voltam már 😄
meg elfelejtkeztem róla
körforgalomban veszélyes tud lenni