22335
-
grimm13 #12847 eskü megérné egy kb 8millio forintos befektetés egy pesti lakásért hogy végre egy normális biciklis bolt mellett éljek :D Az én kicsiny városkámba egyszer defektem volt én meg lusta voltam mondom leviszem cseréljék ki másnapra még a váltom is el volt állítva :S (csak így zárójelben jegyezném meg az elsö váltómat állították el ?! ja és a fék se fogott .... több munkám volt vele otthon mintha én cseréltem volna a kereket ) -
Gabo #12846 Gondolom gazdasági válság. Meg nem igazán úgy sikerült a bemutatkozás, mint szerették volna. Meg aztán Magyarországon a márka képviseletek...
Igazság szerint könnyen lehet találni hasonló vagy éppen jobb márkákat. Érdemes nézelődni.
http://hegyikerekpar.lap.hu/ -
#12845 váci részleg megint hülye volt :D
/a bicós jóhaver. a többi fasztudja kivoltmá' :D
-
#12844 van amikor 3 nap pl nekem annyi volt a schwalbe table top gumi
De most rendeltem villát arra 1 hetes átfutást mondtak -
grimm13 #12843 az előző Blum-nak ment -
grimm13 #12842 Hát ha nekem 2 hónapot kell várni jól rábasztam :D -
zoli800301 #12841 Kösz, közbe kigugliztam:-)
-
zoli800301 #12840 Ja megvan: 2,54 cm egy coll. Tehát egy 26"-os felni 26x2,54 cm, ami kb 66 cm. Az enyém csak 57 cm, hogy lehet ez? Pedig 26"-os. -
Balee 007 #12839 1 coll az pont 2,54cm -
zoli800301 #12838 Hali! A 26x1,5 vagy 1,4-es külső montira nagyon vékony lenne már? Valami országúti mintájú. Most 1,95-ös van rajta, bütykös, még a gyári. Egy coll kb hány centi? -
#12837 Igen, ez a bajom nekem is, hogy 2007 óta se kép se hang. végig néztem az összes hivatalos márkakereskedőjüket, de egyiknél se találtam már Wensont. Pedig elvileg a Splice 3500-asból van 2009es modell is (nőit találtam). -
Blum #12836 Ezt nem lehet tudni. Sőt,még ők sem tudják pontosan szerintem. Ők is a forgalmazótól kapják az árut.
Nekem volt már,hogy egy Magura HS33 fékbetétre 2 hónapot vártam,volt,hogy egy LizardSkin markolatra csak 2 napot. (Mind 2 piros volt rendeléskor). Szóval ez változó. -
grimm13 #12835 eBike-nál kb. menyi idő alatt szerzik be a piros kosaras termékeket ? -
Gabo #12834 A Wenson hivatalos oldala:
http://www.wenson-bike.com/hun/
Bár ha jól látom 2007 óta nem változott semmi náluk. Külön márka kereskedőről nem igazán tudok.
Boltoknak itt tudsz utánanézni:
http://kerekparbolt.lap.hu/ -
Blum #12833 Baszki,nagy buli lehetett! -
#12832 [center] -
#12831 igen.. öcsémnek is mondta, utánna jött hozá a biztonság, én meg mondtam"szoltamköcsög" XDD én a színpad ahogy volt nézet a vip fele onan ahogy a bártol a pája felé tartasz job oldalon volta amugy. XD -
#12830 tévedtem. :D -
#12829 nekemnincsXD -
#12828 Operához azt hiszem nincs. -
#12827 szerintem nincs aki ne használna manapság linkbecsomagolomazurl-t böngésző kiegészítőt. -
#12826 Köszi! -
#12825 www.ebike.hu
www.xfactornet.hu
www.bikemarket.hu
Bocsi, hogy nem linkeltem -
#12824 Valaki tudna mondani egy jó biciklis webshopot (BP)? -
#12823 mondjuk néhányan ilyen alapvető táblákat nem ismertek fel mint
" dohányozni tilos "
de ... lese :) -
#12822 jóvolt partééééjjjjXDDD
füleg INSANE wááh:D meg ööö ilyet ordított egy gyerek
"MIKE SPINNEEER TIÉD A TESTEEEM"
na azon besírtamXDDD -
#12821 Jó hát nem olyan fontos.:) Csak mint potenciális hibaforrást lehetett volna orvosolni. >.< -
#12820 igen az a csapágyat takarja.
Azt nemtudja ráoperálni a nem ilyen cuccra.
Elvileg adnak ehhez. legalábbis az enyémen van:D -
#12819 Szerintem nem a csapágyra gondol, hanem van hozzá egy fedő sapka(end cap), ami befedi az üreges tengelyt.
A csapágyat oldalról nézve te nem látod, csak felülről. -
#12818 ha a felsőcsövön fut a vázon a bowden akkor felül húzós kell, ha a legalsó csövön fut a bowden akkor alulhúzós kell ilyen egyszerű -
#12817 umf én divatfosnak tartom szal nekem nem éri meg de kül nemrosszak, haver is egy hardy 1 steel teammel tolja -
#12816 ez a külső csapágy.
durva felhasználásra ez van:D
Annyi a különbség, hogy a csapágy nem a vázban van, hanem azon kívül abban a cuccban:D -
#12815 az maga a csapágy lehet de olcsóbban kijössz új középrpsszel:D -
#12814 Hogy értve? Alsó vs felső húzás?
Annál nemmindegy. Milyen váltó? -
grimm13 #12813 az elsö váltónál számít az hogy milyen a bilincs helyzete és bowden helyzete ? mármint ha nem jót rendelek attól még fel lehet rakni és működni fog ? -
#12812 Szerintem nem lehet rossz.
Egyedül a felni, amiről nem tudni semmit. Többi szerintem jó, villa se rossz. Fék az tökéletes.
Én aztmondom, hogy megéri :) -
mddevil #12811 Sziasztok Ez a bringa megéri az árát? Streetre szeretném használni(kezdő). -
#12810 és mégis szóban forgó téma
mikor vettem én utoljára redbull-t két decit 400-500-600...800forintért?
soha.
és hány monstert ittam 6-óta óta mióta kapható?
nagyonsokat.
most fölösleges tovább taglalni
a Monster tett valamit értünk. Egyrészt olcsó itallal lát el, másrészt a mostanival indítva, és még a továbbiakban is mi volt és lesz a rendezvény címszava?
Hogy nem azért jöttek hogy kivegyék a fiatalok kezéből a pénzt.
És ez a hozzáállás a kulcsfontosságú, biztos hogy nagyon sokba került nekik ez a tegnapi muri.
de az is biztos hogy nagyon sok ember mondja el nagyon soknak és még sorolhatnám.
mindegy hogy a red bull mit csinált. nekem az a lényeg hogy most mit csinál. és most milliomos sztároknak rendez versenyeket.
köszönöm kielégítő :) -
#12809 red bull is ugyanígy kezdte tízenakárhány éve -
#12808 Akkor nem hiszem :)