Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Jah, dehát nincs mit csinálni ilyenkor😄
gordon 24
Jahh😄

Downhill!!

Vaxi
gyökerek vagytok, összevesztek egy baromságon...

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

bardocz
Megérdemli, akárki is volt az!😄
gordon 24
Garcia vagy a Kona?😄

Volt mind 2 igen.. Kona sokáig nagyon nagy vehemnciával kint volt a Vk-n de mostanara nagyon eltüntek..

Ha megnézed a képeket szinte alig van, és ha van is inkább magán emberek alatt, akik amatörként indulnak..

Nem tudom, de lehet az az angol gyerek az aki Konával megy gyáriként a VK-n..

És egyébként nem csak a Kona nincs igazán jelen, hanem a Marzocchi sem..

97% Foxxal megy 2% Rock Shoxxal a mardékon osztozik a Bose és a Marzocchi telókon..
Szóval ez van sajna..

Downhill!!

bardocz
Nagyapám is meg tudja szerelni, aztán mégsem ért hozzá.
Mark007
Valakit kiütöttem? :S

bardocz
Valószínû nem a világversenyeken, hanem OB-ken.
Mark007
Rendben, én felvállalom, bunkó vagyok.
De már bocs, de kijelenteni olyat, hogy X gyártó a legjobb, hülyeség.
Ha kipróbálod mindet, alátámasztod VALÓS érvekkel, hogy miért is, akkor még aztmondom, oké..
De így olyan, hogy "nekem ilyenem van, ezért ez a legjobb"

bardocz
Világ szintû versenyrõl van szó te hozzáértõ.
SrAta
Sokáig volt világelsõ nem?
Akkor a KONA hol indítja azt a 80-300 db szponzorált emberét...
Pl a Tavaly felfedezett 16 éves nagy reménységük az az angol srác hol rohangászik?

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

MaSzKa
na látod én ebben vagyok más

én nem mondom senkire se indulattal se, hogy te barom

meghallgatom elõször és normális hangnemben elmondom neki én mit gondolok

az ilyen barmozással 1 igényesebb körben 1 életre elvágod magad

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

gordon 24
Õ egy Commencal Supreme Dh val megy. Marzocchi 888 wordl cup telóval..

Konából össz vissz egy emberke van gyáriként a VK-n😄

Downhill!!

SrAta
Mentem edzésre😛
remélem addigra lesz vagy 120 post és olvasgathatok😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

gordon 24
Hány éves vagy és mióta foglalkozol kerékpárral??

Csak azért kérdezem mert én 27 vagyok.. Kb 16 éve sportszerüen foglalkozom vele.. Szerintem valami foglalmam csak van róla..

Te neked meg semmi. És ezt honnan tudom? Onnan, hogy ez elött kb egy évvel tölünk kértél segítséget mit vegyél😄 Mi mondtuk el mire figyelj stb.. Ehhez képest most mi vagyunk a hülyék??.

Egy év alatt igy belejöttél?😄

Inkább gondolkozz el azon amiket irsz.. És a stilusosdon legfõképpen.. Nem csodálom, hogy ki vagy folyamatosan tíltva innen.. Talán elgondolkozhatnál miért van ez..

Downhill!!

MaSzKa
ezt is csak te mondtad

én nem hülyézéssel kezdtem - azt ti kezdtétek, emlékezz ember

én leírtam a saját tapasztalataimat - ti meg egybõl: "te 1 hülye barom vagy mert nem azt gondolod, mint mi"

ez szerintem nagyon rossz hozzáállás

SrAta
egy idõbe a kona volt élen😄
Mert sok embere van nagyon😄
Kül Cedric Garcia (vagy Grecia tod a 661 is nevezett el róla kesztyût) milyen bicóval megy/ment annak idején?

SrAta
2 órán belül szétszedem a bicómat kitakarítom teljesen átmosom a hajtást váltó beállítás szerszám nélkül kiszedem a csapágyakat...
És összerakom
2 óra alatt...
Kikérem magamnak én azért tudok szerelni.
Viszont azért elnézést kérek mert gyökérnek neveztelek, bevalélom ez butaság volt csak kicsit felhútál.

MaSzKa
amúgy gondolom egyértelmû a magyarázat, hogy a KTM miért van kevésbé jelen a tengerentúli versenyeken

KTM osztrák és a tengerentúli versenyzés nagy befektetést igényel

az amerikai márkáknak ez nem jelent próblémát

Mark007
Maszka for prezident!
"Mindenki hülye, csak én vagyok helikopter"....

MaSzKa
ki ért a biciklizhez.....

aki meg tudja szerelni vagy aki csak dumál róla?

szerintem az elsõ

tinektek csak itt nagy az arcotok, személyesen másképp viselkednétek azt biztosra veszem

hova fejlõdik a fiatalság, tisztelet tudatlan barmok kerülnek ki az iskolákból akik még ráadásul beképzeltek is

gordon 24
Egyik sem😄D

Aki a gyõztes Sam Hill õ Spezialized Demo val megy.

Steve Peat: Santa Cruz v10.

Ez a csapat (santa cruz Syndicate sok versenyzõt indít) 3 versenyzõ van..

Gyári csapatok:
Iron Horse
Trek Session 88
Tomac
Commencal Az egész Atherton család azzal megy
Giant

Szóval azt, mondom hogy a mi álltalunk igazán ismert márkák.. Kona Intesne pl.. álltalában amatöröknek van.. Õk mennek azokkal..
A nagy nevek közül szinte senki😄

Kivételt képez az Intense, mert abbõl van csapat, de pl az Intense csapat sem gyári alakulat.

Downhill!!

Mark007
Nekem RST-m van😊
alján két csavar, tetején is le kellett csavarni..Létezik RST special túúl mittomén mennyiért. Csõfogó olcsóbb 😊
De folyt belõle..a sár meg iszap.. 😊

SrAta
jah énis azt néztem...
Egyébként a csapatnév az egy dolog a gyártókba nagyon nem lehet más az élen max még santa cruz nicolai socom meg ilyenek...

Mark007
Jaja. De akkor vmi "összeteleszkópos, 21 sebességes DH bringát" kéne maximum 10e-ért persze
Nekem Mali slalom vázam van..mindenki leszólta, én megvettem, spóroltam vele pénzt is, tökéletesen bírja, tetszik is, mégsem mondom, hogy az a legjobb..<#idiota>

bardocz
UCI oldala csak neveket ír, márkát nem.
bardocz
Szerintem nem ilyen népszerû márka. Norco Factory pl ottlehet, egy komplett extreme sorozatban a nem tudom hány évadban szinte csak azt láttam, DH/FR felhasználásban.
SrAta
kül hogyszetted szét a sr villát? az alján a két csavar ki?
Volt benn olaj?

SrAta
melyikek vezetnek most?
A KONA a Giant?
Melyik gyártó van az elsõ 3 helyen?

SrAta
tudod mit eladom a konát 200kért és veszek egy teszkóbájkot úõgyis csak pénzkibaszás a kona mert ugyanolyan mint a GTX és egyéb teszkós cuccok....
Jösssz teis????😄

bardocz
Te meg ha nem értesz a biciklikhez, akkor inkább maradj csöndben. Egyetemes faszságokat írsz. Ennél még apám is hozzáértõbb, pedig õ csak annyit néz, hogy shimano váltó van-e rajta😄
gordon 24
Ez nem igaz azért. KTM csapat van Dh Világkupán.. Igaz sehol nincsenek, de ott vannak😄

Downhill!!

MaSzKa
Dakaron sincs ott meg a Wtcc-ben se

meg még jópár verseny van ezen kívûl ALMS stb

SrAta
HOLAPICSÁBA VAN ASZTALBABASZOMAFEJEMSZMÁKJLIIIIIIIIIIIIIII??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mark007
Hallod, szerintem te maradj a KTMnél, mi meg maradunk az egyéb ócska, vacak minõségû, törékeny daraboknál..mazochisták vagyunk, imádjuk ha törik alattunk.

bardocz
Itt asszem vége, ilyen szintû faszságot nem lehet gyakran olvasni.
Autó-motor versenysportot hasonlítani a versenybicó/nem versenybicóhoz... Ezen gondolkozz el.
SrAta
A KTM egyetlen extrém kerékpár szakágban nincs ott...
Az audi meg a F1en kívül minden 4 kerekû hosszútávú versenyen ottvan....

MaSzKa
nem a selejtrõl van szó

hol írtam, hogy selejt?

ha nem értesz a gyártáshoz akkor légyszíves ne szólj bele marhaságot

SrAta
A legnagyobb amcsi gyárak alapították azt a gyárat.
SCOTT
KONA
GIANT
ezek tuti benn vannak meg még pár amcsi gyár

bardocz
Mondjuk innen nekem inkább kéne egy Skoda Octavia RS... Régebbi fajta nagyon bejön.
MaSzKa
és azon el se gondolkozol, hogy nem azért nicns mert szar

Forma1 -ben volt Minardi
még se azért volt ott mert jó

Audi még is jó autó még sincs bent a forma1 ben

aki ott van nem azt jelenti egybõl, hogy az jó hanem csak azt, hogy ott vannak - a marketingen túl kell látni, de nektek sajnos ez nem sikerül

ezért van ennyi birka ember itt Mo-n

Mark007
Áh, szóval ezért megy a legrosszabb a KTM-be?<#idiota>

gordon 24
Fölleg ugy, hogy ugyan azok a bibik elõjönnek mindegyiknél😄DD

A Skoda az egy olcsó Audi, vagy egy VW😄

Downhill!!

SrAta
Úristen te de gyökér vagy..........................................
Az AUDIBA ha egy csavarról lejön a festék kidobják...
Itt nem tudják melyik kocsiba megy még legyártanak 100 000 DB egyforma 1,6 V4es motort és abból 15000 Megy audiba 2000 meg seátba stb.......

bardocz
Biztos direkt belerakják a selejteket a skodákba<#nevetes1>

Ne legyél már hülye...
gordon 24
Socomnak nem hisem.. Azt Intense kizárolag amerikában készül! Minden modellen fel is van tünteve. Kézzel gyártják és Amerikában😄

Downhill!!

MaSzKa
"A KTM-nek semmi köze a cucchoz!"

már hogy ne lenne köze

a KTM válogatja meg a beszállítókat az alkatrészeket
az õ neve alatt adja el a komplett csomagot - az 1 másik dolog, hogy más márkájú kerékpárokra is rákerülhetnek

ugyanazt a terméket többféle minõségben sikerül gyártani

pl Gyõrben au Audinál gyártanak 1 alkatrészt ami VW Skoda Seat Audiba is beleszerelik
értelemszerûen az Audiba megy a legjobb minõségû a kicsit rosszabb de még használható meg a Skodába

SrAta
holvan a világ legfejlettebb aluminium kerékpágyára???
Taiwanon!
Ki alapította?
KONA,GIANT,SCOTT meg még aszem a SOCOMNAK van ott részesedése...
A KTM jelentése: "Kronreif, Trunkenpolz, Mattighofen."
Acélöntöde nemértemmi mattighofenben.
A KTM 1 és 2 nyomású hydroforminggal csinálja a vázait a KONApédául átlag 3 nyomású hydroforminggal, de van ami már több nyomással készül...
Mirõl beszélünk...

bardocz
Akkor kezdj el olvasgatni a témában, mielõtt faszságokat beszélsz... Biztos véletlenül használják XC vb-ken. Külföldi bicós versenyeken pl az extremen érdekes, hogy nem láttam még egy ktm-et sem, pedig néztem párat.
gordon 24
Egyértelmû😄

Csak az a baj, hogy Maszka nem lát.. Egy márkán lovagol amióta itt van ebben a topikban.. És hiába csináljuk végig ezeket a vitákat, nem lehet meggyõzni..

Papám szokta mondani:

Ha egy ember mondja hogy hülye vagy küld el a picsába.

Ha kettõ gondolkozz el rajta.

Ha három tutti az vagy😄

Ez ugyan ez.. Kb 10-20 ember mondja neki, hogy a KTM nem alegjobb sõt, hát hogy is fogalmazzak😄 Nem mondom, hogy a legszarabb mert nem lenne igaz..
De nem és nem.. Erre azt tudom mondani mindenki a saját kárán tanul.. Hajrá, vegye õ dolga.. Csak ne akarjon meggyõzni minket arról, hogy igaza van mert mindenki tudja, hogy nincs😄 Ennyi.

Downhill!!