Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Volt mind 2 igen.. Kona sokáig nagyon nagy vehemnciával kint volt a Vk-n de mostanara nagyon eltüntek..
Ha megnézed a képeket szinte alig van, és ha van is inkább magán emberek alatt, akik amatörként indulnak..
Nem tudom, de lehet az az angol gyerek az aki Konával megy gyáriként a VK-n..
És egyébként nem csak a Kona nincs igazán jelen, hanem a Marzocchi sem..
97% Foxxal megy 2% Rock Shoxxal a mardékon osztozik a Bose és a Marzocchi telókon..
Szóval ez van sajna..
Downhill!!
De már bocs, de kijelenteni olyat, hogy X gyártó a legjobb, hülyeség.
Ha kipróbálod mindet, alátámasztod VALÓS érvekkel, hogy miért is, akkor még aztmondom, oké..
De így olyan, hogy "nekem ilyenem van, ezért ez a legjobb"
Akkor a KONA hol indítja azt a 80-300 db szponzorált emberét...
Pl a Tavaly felfedezett 16 éves nagy reménységük az az angol srác hol rohangászik?
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
én nem mondom senkire se indulattal se, hogy te barom
meghallgatom elõször és normális hangnemben elmondom neki én mit gondolok
az ilyen barmozással 1 igényesebb körben 1 életre elvágod magad
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Konából össz vissz egy emberke van gyáriként a VK-n😄
Downhill!!
remélem addigra lesz vagy 120 post és olvasgathatok😄
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Csak azért kérdezem mert én 27 vagyok.. Kb 16 éve sportszerüen foglalkozom vele.. Szerintem valami foglalmam csak van róla..
Te neked meg semmi. És ezt honnan tudom? Onnan, hogy ez elött kb egy évvel tölünk kértél segítséget mit vegyél😄 Mi mondtuk el mire figyelj stb.. Ehhez képest most mi vagyunk a hülyék??.
Egy év alatt igy belejöttél?😄
Inkább gondolkozz el azon amiket irsz.. És a stilusosdon legfõképpen.. Nem csodálom, hogy ki vagy folyamatosan tíltva innen.. Talán elgondolkozhatnál miért van ez..
Downhill!!
én nem hülyézéssel kezdtem - azt ti kezdtétek, emlékezz ember
én leírtam a saját tapasztalataimat - ti meg egybõl: "te 1 hülye barom vagy mert nem azt gondolod, mint mi"
ez szerintem nagyon rossz hozzáállás
Mert sok embere van nagyon😄
Kül Cedric Garcia (vagy Grecia tod a 661 is nevezett el róla kesztyût) milyen bicóval megy/ment annak idején?
És összerakom
2 óra alatt...
Kikérem magamnak én azért tudok szerelni.
Viszont azért elnézést kérek mert gyökérnek neveztelek, bevalélom ez butaság volt csak kicsit felhútál.
KTM osztrák és a tengerentúli versenyzés nagy befektetést igényel
az amerikai márkáknak ez nem jelent próblémát
aki meg tudja szerelni vagy aki csak dumál róla?
szerintem az elsõ
tinektek csak itt nagy az arcotok, személyesen másképp viselkednétek azt biztosra veszem
hova fejlõdik a fiatalság, tisztelet tudatlan barmok kerülnek ki az iskolákból akik még ráadásul beképzeltek is
Aki a gyõztes Sam Hill õ Spezialized Demo val megy.
Steve Peat: Santa Cruz v10.
Ez a csapat (santa cruz Syndicate sok versenyzõt indít) 3 versenyzõ van..
Gyári csapatok:
Iron Horse
Trek Session 88
Tomac
Commencal Az egész Atherton család azzal megy
Giant
Szóval azt, mondom hogy a mi álltalunk igazán ismert márkák.. Kona Intesne pl.. álltalában amatöröknek van.. Õk mennek azokkal..
A nagy nevek közül szinte senki😄
Kivételt képez az Intense, mert abbõl van csapat, de pl az Intense csapat sem gyári alakulat.
Downhill!!
alján két csavar, tetején is le kellett csavarni..Létezik RST special túúl mittomén mennyiért. Csõfogó olcsóbb 😊
De folyt belõle..a sár meg iszap.. 😊
Egyébként a csapatnév az egy dolog a gyártókba nagyon nem lehet más az élen max még santa cruz nicolai socom meg ilyenek...
Nekem Mali slalom vázam van..mindenki leszólta, én megvettem, spóroltam vele pénzt is, tökéletesen bírja, tetszik is, mégsem mondom, hogy az a legjobb..<#idiota>#idiota>
Volt benn olaj?
A KONA a Giant?
Melyik gyártó van az elsõ 3 helyen?
Jösssz teis????😄
Downhill!!
meg még jópár verseny van ezen kívûl ALMS stb
Autó-motor versenysportot hasonlítani a versenybicó/nem versenybicóhoz... Ezen gondolkozz el.
Az audi meg a F1en kívül minden 4 kerekû hosszútávú versenyen ottvan....
hol írtam, hogy selejt?
ha nem értesz a gyártáshoz akkor légyszíves ne szólj bele marhaságot
SCOTT
KONA
GIANT
ezek tuti benn vannak meg még pár amcsi gyár
Forma1 -ben volt Minardi
még se azért volt ott mert jó
Audi még is jó autó még sincs bent a forma1 ben
aki ott van nem azt jelenti egybõl, hogy az jó hanem csak azt, hogy ott vannak - a marketingen túl kell látni, de nektek sajnos ez nem sikerül
ezért van ennyi birka ember itt Mo-n
A Skoda az egy olcsó Audi, vagy egy VW😄
Downhill!!
Az AUDIBA ha egy csavarról lejön a festék kidobják...
Itt nem tudják melyik kocsiba megy még legyártanak 100 000 DB egyforma 1,6 V4es motort és abból 15000 Megy audiba 2000 meg seátba stb.......
Downhill!!
már hogy ne lenne köze
a KTM válogatja meg a beszállítókat az alkatrészeket
az õ neve alatt adja el a komplett csomagot - az 1 másik dolog, hogy más márkájú kerékpárokra is rákerülhetnek
ugyanazt a terméket többféle minõségben sikerül gyártani
pl Gyõrben au Audinál gyártanak 1 alkatrészt ami VW Skoda Seat Audiba is beleszerelik
értelemszerûen az Audiba megy a legjobb minõségû a kicsit rosszabb de még használható meg a Skodába
Taiwanon!
Ki alapította?
KONA,GIANT,SCOTT meg még aszem a SOCOMNAK van ott részesedése...
A KTM jelentése: "Kronreif, Trunkenpolz, Mattighofen."
Acélöntöde nemértemmi mattighofenben.
A KTM 1 és 2 nyomású hydroforminggal csinálja a vázait a KONApédául átlag 3 nyomású hydroforminggal, de van ami már több nyomással készül...
Mirõl beszélünk...
Csak az a baj, hogy Maszka nem lát.. Egy márkán lovagol amióta itt van ebben a topikban.. És hiába csináljuk végig ezeket a vitákat, nem lehet meggyõzni..
Papám szokta mondani:
Ha egy ember mondja hogy hülye vagy küld el a picsába.
Ha kettõ gondolkozz el rajta.
Ha három tutti az vagy😄
Ez ugyan ez.. Kb 10-20 ember mondja neki, hogy a KTM nem alegjobb sõt, hát hogy is fogalmazzak😄 Nem mondom, hogy a legszarabb mert nem lenne igaz..
De nem és nem.. Erre azt tudom mondani mindenki a saját kárán tanul.. Hajrá, vegye õ dolga.. Csak ne akarjon meggyõzni minket arról, hogy igaza van mert mindenki tudja, hogy nincs😄 Ennyi.
Downhill!!