22335
11330766891279474906.jpg
  • Blum

Ez a kép ugye csak vicc? Az a váz úgy törik ketté már 1 kisebb ugratásnál is,mint a ropi :D
  • Richman84
    - moderálva -
  • fook
    Jájj :D:D Szeretnék majd a közeljövőben én is bicajt venni , és hallottam a Kross márkáról , hogy egész jó az ár/érték arányuk. Erről szerettem volna véleményt :) Sry a kellemetlenségekért xD :D
  • Balee 007
    Hello
    Esetleg innen válogass: link
  • Mark007
    Merida matts 10-v
    Hasonlít, de az alkatrészek..háát. Elég alsó kategória.

Mire szeretnéd használni?
  • I.C.ram
    Hát, olyan 60-80k körul. Fazonban meg ehhez hasonlítson:

• SrAta
    oks nah milyen árban kell?:D
  • I.C.ram
    Valahol Crossnak, valahol Trekkingnek, sőt valahol Hybridnek hívják. Könyörgöm lépjünk már túl ezen.
  • I.C.ram
    ...

Ő ajánlott egy MÁRKÁT(Kross), megnéztem ennek a MÁRKÁNAK a kínálatát, de nem találtam olyan TERMÉKET, ami tetszene, és árban is megfelelne.

Így már érthető?
  • Mark007
    :))
    Egyikőtök a márkáról beszél, másik a kategóriáról. Nem kever senki semmit, csak elbeszéltek egymás mellett.
    Fook említette a márkát, míg SrAta a kategóriát.
    remélem mostmár jóság van
  • SrAta
    nemtudtam a kirakatban hogy ez a vonalkódos szar mi lehet de akkor egy Kross bicó voltXD
  • Máté94
    Nem cross, hanem trekking a hivatalos nevük.
  • bardocz
    Olvasd el.
  • I.C.ram
    Ezek szerint te nem érted. :P

Kross az egy márka.

Cross meg egy kategória az MTB és a utcai bringa között, ahogy azt bemásoltam. Angolszász területeken inkább a hybrid szó terjedt el erre a fajtára.

A kettőnek semmi köze egymáshoz, max annyi, hogy a Kross is gyárt cross bringákat.
  • bardocz
    Kross
    Remélem így már észreveszitek, hogy mit néztetek be. Itt egy link egy ilyenre.
  • I.C.ram
    Cross Bicycle:

The term "cross" bicycle is used to refer to two distinct types of bicycles, which have a few similarities, but many differences.

1. Cyclocross or "cross" bicycles are built for cyclocross racing. They typically have drop handlebars with handlebar-end shifters. Because they must often be lifted up and carried while running, they are light and usually use tubular tires. Cyclocross tires are fairly plump, and have a knobby tread for better traction. Cantilever brakes are normally used to provide better mud clearance. Traditional cyclocross bicycles were based on road-racing frames that had outlived their usefulness, but modern cyclocross riders normally use purpose-built 'cross frames, or sometimes mountain bikes.

2. Hybrid bicycles are also sometimes referred to as "cross" bicycles, because they are a cross between a mountain bike and a road bike.
  • laci 700
    lol! nee... a nyeregcsőnél???? bár akárhogy zárja le az a jókis TESCO gazdaságos zár nem sokat ér...
  • Blum
    Pl. BMX Cross is van...
    Olyan mint például a 4X. (Four-Cross)
  • bardocz
    A Kross az egy márka...
  • Mark007
    Nem XC-s? Cross country=CC=XC gondolom én :)
  • Máté94
    Trekking, cross ugyanaz:D
  • SrAta
    Mi az hogy cross?
    Én ilyen bicós stílusról még nemhallottam...
  • I.C.ram
    Megnéztem őket, de nem nagyon van, ami árban megfelelő lenne, és tetszik is.
  • fook
    Kross bicajokról mi a vélemény ? Egész jókat hallottam róluk , és áruk is egész kellemes.
  • I.C.ram
    *60-80ezer
  • I.C.ram
    Tudna nekem valaki ajánlani 60ezer körül cross bicajt?

Ehhez hasonló érdekelne:
  • SrAta
    oks:D
  • Rainbow15
    faszák lettek :) majd az én részemet küld át valamikor :)
  • SrAta
    Szopat a képfeltöltés....
    Tehát:
    WALLRIDE

Első asztalon:
  • SrAta
    WALLRIDE

Első asztal a pályán:

• grimm13
    Velem szemben lakik egy kölök kb.: 1-2százezret kóstálhat a bringája és lazán lakat nélkül jár kel de az is nagy igazság hogy ami mozdítható azt ne hagyjuk a bringán .... Nekem a Cateye sebmérőm 370 ft-os küllőmágnesét lopták le ( érzésem szerint aki leszerelte nem küllőmágnesként használta )
  • Blum
    Nekem 2 záram van,egy erős ADR spirál meg ADR U-lakat. (asszem így hívják :D) A 2 zár volt összesen 18k,de még így sem hagyott nyugodtan sehol. Ha olyan helyre megyek,ahol tudom,hogy bárki hozzáférhet és huzamosabb ideig kell otthagynom,akkor inkább megyek gyalog. Nagyon sok a rossz indulatú ember sajnos. Még nyáron volt,hogy otthagytam kb. 40 percre egy forgalmas utácban,lezárva a 2 lakattal frankón. Nem tudtak róla ellopni semmit,de azért a km. óra vezetékét elvágták...de hogy minek???....törne el a keze az ilyennek.
  • Mark007
    De sok ilyet látok naponta.
    Leggyakoribb az első kerék rögzítése a jól ismert bicikli tároló valamibe.
    Természetesen gyorszáras :)

Itt egerben, a sétáló utcán nyár vége felé feltünt egy piros teszkógép szerűség, pont az út közepére lakatolva egy oszlophoz.
    1 hétig ott volt kb.
    Először a kerekek álltak derékszögben( szemből nézve egy L betű :)) )
    Aztán szép lassan leloptak róla mindent, és csak a váz volt.

De sok 100 feletti bringákat lakatolnak le spirállakattal, felsőcsőnél csak.Megérdemlik, ha ellopják...
  • I.C.ram
    Erről beszéltem régebben, hogy ezt találtam meg.

Van belőle férfi. A hivatalos oldalon is egy férfi van lefényképezve, a női tök más fazonú.

Valamint haverom 2007-ben vett egy Splice3500-ast Miskolcon, és az is férfi.
  • Blum
    Baszki :DDDD
    Ezt muszáj volt lefényképeznem....egy több mint 100k-s SWISS gép így lezárva...megláttam,majdnem leborultam a bringáról..:DDD (Remélem látszik a lényeg :D )

• grimm13
    Na Győr csak 316 km-re van tőlem :D
  • laci 700
    ITT találsz az oldal alján van. (Csak nőit találtam de a hivatalos oldalon sincs belőle férfi!)

Szerintem ne a kinézettel foglalkozz, hanem a minőséggel is. Nézz szét más gyártók kínálatában is.
  • I.C.ram
    Tudom ezért kövezés jár errefelé, de a külseje tetszett a legjobban annak a bringának. Nekem sima városi közlekedésre kell, szóval szinte mindegy a műszaki paraméter.
  • norbi56
    Gyöngyösön is jó;):D
  • SrAta
    :D
    gyere győrbe ittis korrektek XD