22335
-
Blum #12887
Ez a kép ugye csak vicc? Az a váz úgy törik ketté már 1 kisebb ugratásnál is,mint a ropi :D
-
Richman84 #12886 - moderálva - -
#12885 Jájj :D:D Szeretnék majd a közeljövőben én is bicajt venni , és hallottam a Kross márkáról , hogy egész jó az ár/érték arányuk. Erről szerettem volna véleményt :) Sry a kellemetlenségekért xD :D -
Balee 007 #12884 Hello
Esetleg innen válogass: link
-
#12883 Merida matts 10-v
Hasonlít, de az alkatrészek..háát. Elég alsó kategória.
Mire szeretnéd használni? -
#12882 Hát, olyan 60-80k körul. Fazonban meg ehhez hasonlítson:
-
#12881 oks nah milyen árban kell?:D
-
#12880 Valahol Crossnak, valahol Trekkingnek, sőt valahol Hybridnek hívják. Könyörgöm lépjünk már túl ezen. -
#12879 ...
Ő ajánlott egy MÁRKÁT(Kross), megnéztem ennek a MÁRKÁNAK a kínálatát, de nem találtam olyan TERMÉKET, ami tetszene, és árban is megfelelne.
Így már érthető? -
#12878 :))
Egyikőtök a márkáról beszél, másik a kategóriáról. Nem kever senki semmit, csak elbeszéltek egymás mellett.
Fook említette a márkát, míg SrAta a kategóriát.
remélem mostmár jóság van -
#12877 nemtudtam a kirakatban hogy ez a vonalkódos szar mi lehet de akkor egy Kross bicó voltXD -
#12876 Nem cross, hanem trekking a hivatalos nevük. -
#12875 #12864
Olvasd el. -
#12874 Ezek szerint te nem érted. :P
Kross az egy márka.
Cross meg egy kategória az MTB és a utcai bringa között, ahogy azt bemásoltam. Angolszász területeken inkább a hybrid szó terjedt el erre a fajtára.
A kettőnek semmi köze egymáshoz, max annyi, hogy a Kross is gyárt cross bringákat. -
#12873 Kross
Remélem így már észreveszitek, hogy mit néztetek be. Itt egy link egy ilyenre. -
#12872 Cross Bicycle:
The term "cross" bicycle is used to refer to two distinct types of bicycles, which have a few similarities, but many differences.
1. Cyclocross or "cross" bicycles are built for cyclocross racing. They typically have drop handlebars with handlebar-end shifters. Because they must often be lifted up and carried while running, they are light and usually use tubular tires. Cyclocross tires are fairly plump, and have a knobby tread for better traction. Cantilever brakes are normally used to provide better mud clearance. Traditional cyclocross bicycles were based on road-racing frames that had outlived their usefulness, but modern cyclocross riders normally use purpose-built 'cross frames, or sometimes mountain bikes.
2. Hybrid bicycles are also sometimes referred to as "cross" bicycles, because they are a cross between a mountain bike and a road bike. -
#12871 lol! nee... a nyeregcsőnél???? bár akárhogy zárja le az a jókis TESCO gazdaságos zár nem sokat ér... -
Blum #12870 Pl. BMX Cross is van...
Olyan mint például a 4X. (Four-Cross) -
#12869 A Kross az egy márka... -
#12868 Nem XC-s? Cross country=CC=XC gondolom én :) -
#12867 Trekking, cross ugyanaz:D -
#12866 Mi az hogy cross?
Én ilyen bicós stílusról még nemhallottam... -
#12865 Megnéztem őket, de nem nagyon van, ami árban megfelelő lenne, és tetszik is. -
#12864 Kross bicajokról mi a vélemény ? Egész jókat hallottam róluk , és áruk is egész kellemes. -
#12863 *60-80ezer -
#12862 Tudna nekem valaki ajánlani 60ezer körül cross bicajt?
Ehhez hasonló érdekelne:
-
#12861 oks:D -
Rainbow15 #12860 faszák lettek :) majd az én részemet küld át valamikor :)
-
#12859 Szopat a képfeltöltés....
Tehát:
WALLRIDE
Első asztalon:
-
#12858 WALLRIDE
Első asztal a pályán:
-
grimm13 #12857 Velem szemben lakik egy kölök kb.: 1-2százezret kóstálhat a bringája és lazán lakat nélkül jár kel de az is nagy igazság hogy ami mozdítható azt ne hagyjuk a bringán .... Nekem a Cateye sebmérőm 370 ft-os küllőmágnesét lopták le ( érzésem szerint aki leszerelte nem küllőmágnesként használta ) -
Blum #12856 Nekem 2 záram van,egy erős ADR spirál meg ADR U-lakat. (asszem így hívják :D) A 2 zár volt összesen 18k,de még így sem hagyott nyugodtan sehol. Ha olyan helyre megyek,ahol tudom,hogy bárki hozzáférhet és huzamosabb ideig kell otthagynom,akkor inkább megyek gyalog. Nagyon sok a rossz indulatú ember sajnos. Még nyáron volt,hogy otthagytam kb. 40 percre egy forgalmas utácban,lezárva a 2 lakattal frankón. Nem tudtak róla ellopni semmit,de azért a km. óra vezetékét elvágták...de hogy minek???....törne el a keze az ilyennek. -
#12855 De sok ilyet látok naponta.
Leggyakoribb az első kerék rögzítése a jól ismert bicikli tároló valamibe.
Természetesen gyorszáras :)
Itt egerben, a sétáló utcán nyár vége felé feltünt egy piros teszkógép szerűség, pont az út közepére lakatolva egy oszlophoz.
1 hétig ott volt kb.
Először a kerekek álltak derékszögben( szemből nézve egy L betű :)) )
Aztán szép lassan leloptak róla mindent, és csak a váz volt.
De sok 100 feletti bringákat lakatolnak le spirállakattal, felsőcsőnél csak.Megérdemlik, ha ellopják... -
#12854 Erről beszéltem régebben, hogy ezt találtam meg.
Van belőle férfi. A hivatalos oldalon is egy férfi van lefényképezve, a női tök más fazonú.
Valamint haverom 2007-ben vett egy Splice3500-ast Miskolcon, és az is férfi. -
Blum #12853 Baszki :DDDD
Ezt muszáj volt lefényképeznem....egy több mint 100k-s SWISS gép így lezárva...megláttam,majdnem leborultam a bringáról..:DDD (Remélem látszik a lényeg :D )
-
grimm13 #12852 Na Győr csak 316 km-re van tőlem :D -
#12851 ITT találsz az oldal alján van. (Csak nőit találtam de a hivatalos oldalon sincs belőle férfi!)
Szerintem ne a kinézettel foglalkozz, hanem a minőséggel is. Nézz szét más gyártók kínálatában is. -
#12850 Tudom ezért kövezés jár errefelé, de a külseje tetszett a legjobban annak a bringának. Nekem sima városi közlekedésre kell, szóval szinte mindegy a műszaki paraméter. -
#12849 Gyöngyösön is jó;):D -
#12848 :D
gyere győrbe ittis korrektek XD