22335
-
#12928 prodigy 9.81 mindenre felejtős hátsóvillánál törik mint a ropi. Haver társaságában mindenki épp megszabadul tőle már 3 eltört... -
#12927 Szerintem az ég világon semmi baj nincs a Single Speedel.
Csak jól kell megválasztani a használni kívánt áttételt.
Szerintem ha ebben gondolkodsz, akkor az lenne az ész szerű, fölleg ha ilyen brahi célra is kell, hogy egy Dirt bicót építeni. (minden adottságával, 10 centit mozgó első villa nagyon erős váz, erős hajtás bla bla) de slick, vagy városi mintázató nem terep gumival, és single speedbe.
Ezt szerintem egy 120-150 ből használt cuccokból nevetve, össze lehet rakni, és halálosan fasza lesz:D
-
zoli800301 #12926 Vagy inkább úgy kérdezem, hogy a 26" és 1" széles felnimre rá lehet rakni a 26x1,4-es gumit, hogy biztonsággal használhassam? -
dx #12925 "ja és streetre nem is jöhet más szóba csak egy NS ;)" ez így elég erős:).
amugymeg egy 100 kg-s ember alatt nemtudok elképzelni egy 8 kilós capitalt. -
zoli800301 #12924 Hali! Sürgős lenne! Minimum mekkora gumit rakhatok fel a felnimre? 26" és 1" a szélessége. Köszi. -
#12923 ez a bicikli nem sokkal több mint nyolc kiló.
és semmivel sem gyengébb mint az olcsóbb társai.
ja és streetre nem is jöhet más szóba csak egy NS ;)
-
#12922 Mi buzis??:OO XXXDXDD -
Blum #12921 nananannananannananannanaaaaaaaaa -
#12920 Értelmi szintedet mutatja:D -
#12919 Logóm felment minden felelősség alól ! :D -
dx #12918 ok. akkor majd nézek alkatrészként is.
#12917 : nem mert sb is montit akar. csak más stílust.:)
-
#12917 Mingyá jönnek a többiek azt jajj neked ezért a kijelentésért. -
#12916 Ezen agyalok épp. Ha használt, akkor 100k-nál több kp-m nincs. Ha viszont újat vennék, akkor 2-3 darabban lehet, hogy le lehet dumálni a bolttal itt Sopronban.
De írhatsz darabokat is. Váz + visszafogott első teló (100-120mm), a sallang lehet szemétrevaló, azokat ahogy csuklik cserélem jobbra :DDDD -
dx #12914 sb neked majd nézek bicókat és linkelgetek,aztán válogass. az ár max mennyi legyen? -
#12913 Az buzis :D -
#12912 Jó hátha neked ez kell:)
Segítek -
#12911 Mert még hiszek abban, hogy rá lehet tukmálni egy montit:D -
dx #12910 ha nem ilyen bicóval közlekedsz,akkor honnan tudod,hogy mi jó/rossz benne? -
#12909 5 évig jártam mindenhová a bulldoggal télen nyáron, próbálj meg másnak okosítani. Inkább választani segíts -
#12908 Mond el egy napodat vele ha meglenne. Mit csinálnál vele és elmondom, hogy mi benne a bibi:) -
dx #12907 értelek. -
#12906 Nem hiszem, hogy meghatna egy 2,5 kilós váz. A bulldoggal simán bunnyztam 60-70 centit (tipp), a súly miatt nem fizetnék többet egy vázért. Tartósságpárti vagyok :) -
dx #12905 a cro-mo erősebb,bár a kihegyezett 2 kiló körüli vázak abból sem a legtartósabbak.szerintem egész más mint egy alu váz,legalábbis én merevebbnek érzem.meg persze szebb is egy karcsú acél váz mint egy bumfordi alu.a 100 kg ból meg lehet faragni.:) -
#12904 Volt rajt cucc szépen :D
Az egész bringát jó lenne 100 rongyból megúszni. Viszont úgy vagyok vele, hogy a váz legyen pikk-pakk, arra akkor lehet építkezni később. A szar cuccokat meg cserélgetem, ahogy kopnak :)
A cro-mo vázak elvileg masszívabbak, nem? Csak mert per pillanat aluról már karcolom a 100 kilót, így nem ártana valami strapabíróbb szerkezet, amíg visszaállok a versenysúlyomra :D -
dx #12903 akkor az a heavy tools jó súlyban volt.most a cro-mo vázak olyan 2,1-2,6 körül mozognak.az aluk pedig 1,9 től kezdődnek.ez a prodigy váz ami a linkben van ca. 3kg. -
#12902 Nem tudom per pillanat mi számít nehéznek. A bulldog 2,3 kg volt, a bringa mindenestül olyan 12-13 lehetett. A mostani vázakkal absz. nem vagyok képben, azért érdeklődöm. -
#12901 Hát nekem más a véleményem a városban való tekerésről.
Azért nem egy leányálom single-el városban csak épp tekerni, elmenni valahova. Szerintem elég fárasztó:D -
dx #12900 ezt pl. pont nem ajánlom neked,mivel azt írtad,hogy a váz az egyik fontos tényező.könnyű legyen stb. ez pont nem az,ráadásul nem is erősebb annyival mint a többi hasonló,könnyebb váz. -
#12899 -.-
Igen, ezzel akarok városban mászkálni bármilyen meglepő. Egyrészt: kurva menő; másrészt: a városban mászkálás közben szoktam manualozni, bunnyzgatni, illetve azért néha elmennék BICIKLIZNI is.
Nem mellesleg nem pesten lakom, itt felénk nem rúgnak le a bicikliről, ha nem akarok az autók között szenvedni :) -
#12898 Aha, és te ezzel akarsz városban mászkálni?
Mert ezt inkább pályára találták ki:D -
#12897 Egy masszív single speed street montit.
Valami ilyesmit. -
dx #12896 linkeld ami(lyen) tetszik. -
#12895 Linket ha szabad:) -
#12894 Tehát mégegyszer, mit akarsz?:D -
#12893 Másik dolog: érdemes használtban gondolkodni? Ahogy néztem, az új alkatrészek árai csillagászatiak, és amit így összedobálnék magamnak, az kurvaélet, hogy nem állna meg 200k alatt. Viszont bikemag aprót nézegettem, és 100 körül már van egy két szimpatikus darab. -
#12892 +fav
Ma úgy döntöttem, hogy visszatérek ehhez a sporthoz. Szeretnék egy single speed street montit. Közlekedni. Stílusosan közlekedni ;)
Viszont nagyon rég foglalkoztam a témával, milyen márkákkal érdemes foglalkozni? Anno volt egy nagyon istenkurvajóra épített heavy tools bulldogom, és imádtam. Szeretnék valami olyan vázat, amit nagyon könnyű kiemelni, és bunny után is egyszerű vele manualban érkezni. A többi alkatrész nem baj ha budget, majd ez a gép is felépül szépen lassan mint a régi. -
grimm13 #12891 Nekem nagyon úgy tűnik hogy az egy cross motor elsöteloja de gondolom ezzel nem mondtam ujjat :D Amúgy megint etetni fogjuk a trollt xD -
#12890 :DD az igen :DD -
#12889 Reklám = BAN!
-
Richman84 #12888 Ez nem az enyém! Nekem az össztelós váz van, bár az is gyenge.