Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát, nem lett álommozgás belõle. Elasztomerbõl 2 cm-ert vágtam. A rugó 105mm-ert tud összemenni, az elasztomer ha jól emlékszem így 90mm-ert enged neki, tehát összenyomódni nem tud.
Eredmény annyi lett, hogy az elsõ kb 1 cm Puhán mozog, ez azért nem rossz. A rugóút valahogy nem sokat nõtt, maradt a 6cm max (lehet, hogy menetközben többet megy be, kézzel ennyit tudok rajta nyomni)
Egy picivel finomabb lett az egész.
Viszont elkezdett szuszogni, nem tudom mirefel, bár logikus, mert valahol be kell menni levegõnek.
Persze pincében sincs több mint 10 fok, szóval merem remélni, hogy 20on fokban jobban teljesít.
De ne számítsatok rá, hogy egy ilyen villából sokkal többet lehet kihozni..
A kettõ közül felszeretségben melyik a jobb??? a váz az mind 2-nél Kona 08 Fire Mountain 20' Piros Fehér Fekete lenne!!!!!
1.
villa: Suntour XCM-V2, 100mm
hátsó váltó: Shimano Acera
elsõ váltó: Shimano C050
váltókar: Shimano ST-EF50
fék: Alhonga 805AD
lánckerék: Shimano M151 (42-34-24)
középrész: Kinex BB cartridge
fogaskoszorú: Shimano HG30-8 (11-32)
lánc: KMC Z72
kormánycsapágy: VP-A42E
kormányszár: Zoom Alloy TDS-C369
kormány: Zoom Alloy-110PP 580mm
nyeregcsõ: Zoom Alloy SP-213
nyereg: Active FM-5257
agy: Joytech AL D041/D142
felni: Remerx Dragon
küllõ: Stainless silver
külsõ: CST C-1349 26x2.10
pedál: VP-349 Alloy
2.
villa: Spinner Grind OS 2, 100mm with Oversize 28.6mm Legs and Preload Adjustment
rugóstag: -
váltókarok: Shimano EF50 EZ-FIRE Plus, 7 Speed
elsõ váltó: Shimano C-050
hátsó váltó: Shimano Altus
elsõ fék: Forged Alloy Linear Pull
hátsó fék: Forged Alloy Linear Pull
fékkarok: Shimano with Integrated Shifters
pedálok: Composite
hajtómû: TruVativ X-Flow 3.0, 42/34/24
középrész: TruVativ with Sealed Cartridge
lánc: UG51
fogaskoszorú: Shimano, 14-28, 7 Speed
elsõ agy: Alloy Double Sealed, 36 Hole with QR
hátsó agy: Alloy Double Sealed, 36 Hole with QR
felnik: Alex AP17, 36 Hole
külsõ: Kenda 26x1.95", All Condition
nyereg: WTB Speed V Sport SE with Love Channel and Comfort Zone
nyeregcsõ: Alloy Micro Adjust, 27.2mm x 350mm
kormányszár: Forged Alloy Threadless, with 31.8mm Bar Clamp
kormány: Double Butted 6061 Alloy, OS-31.8mm, 30mm Rise
mert akk vágom miaz😄
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
az egy rövid teaser volt összevágva sok jelenettel.
pajtából ugrottak ki az ablakon.
meg ahogy dh-ztak ahol már elhaladtak bicóval ott átment az õszi táj nyárba
szóval iii nagyon profi film lesz : )
u dont have to listen anybody else but me
ittmeg a part 2
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
ha ezaz visszatették
letörölték a teaser-jét a hivatalos oldalról.
szóval nem tudom mutatni itt is volt anno, de hamar törölték. jókérdés miért.
nem tudni róla semmit, de már évek óta csak készül és wihiii 😊
A csávó trailsen beadta a 360 duplavápe nothingot😄
Csak így néztem😄
Meg asszem volt duplavápé backflip
meg nothing backflip...
De az elsõ valami hihetetlen....
De majd meglátjuk.
meg persze az eredményre is kíváncsi vagyok 😛
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Használtan vetted?
Lehet kiszedték belõle, hogy puhább legyen..vagy passz 😊
Dicsekedj vele, hogy neked levegõs villád van 😄
\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"
egyébként mert ömlött ki belõle ott ott a sár suzegényke kapott becsülettel megérdemli😊
1 rugó van benn meg elasto azt csõ azt mondták normális és elég is..
Gondolom senki nem tud segíteni, de az elõfeszítõ, az egyik, kiakadt. két kis mûanyag pöcök tartja meg, hogy nem lehessen kitolni, de az egyik beakadt, és ferde az egész.. mûanyag persze, szal kalapács nem nyerõ..vhogy vissza kell ütni..
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Mostmár tudom legalább, hogy mi is van alattam, és hogy mûködik 😊
mi is szedtünk már szét egy manitu xc-s villát, és az is ilyen volt.
Szoktak ilyet csinálni. Pl az egyik szár végzi a lefelé történõ dolgokat a másik meg a vissza felé történõ dolgokat😄D
De mondjuk nem tudom minek szeditek szét, ha nem tudjátok mi van benne, meg hogy müködik.. Ugyanis lehet, hogy nem fogod tudni vissza építeni ugy ahogy volt..
Én a régi elasztomeres villámat szétszedtem az igaz, de a Marzo 888 rcv-nek tutti nem állok neki😄
Downhill!!
De legalább csinálok valamit 😊
Tudtommal van, hogy csak az egyik lábban van rugó. Milyen a villa tipusa?
szétkaptam a villát
Az lehet, hogy csak a jobboldali(!)!!! szárban volt rugó meg benne valami gumiszerû anyag(elasztomer), de csak egy 20 centis rúd?????????
Hogyhogy nincsa a bal felében rugó?????????????
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Emlékszem régebben volt m1 egy kerékpáros animációs film(anime?)amely Franciaországban játszódik valamikor az 1940-es években.Egy idõs alacsony nénike próbál a kutyájával(talán a fiára)rátalálni akit elrabolt a maffia és arra kényszerítik,hogy egy ilyen kerékpáron ami egy helyben van két másik emberrel mellette tekerjenek egész mert ki van vetítve eléjük az út mintha a valóságban kerékpároznak.Nem tudom,hogy mi ennek az értelme de fogadásokat kötnek ott az emberek,hogy ki bírja tovább.Még az is dereng,hogy a nénike találkozott három idõs nõvel akik békát esznek mindig és kiderül,hogy valaha híres énekesnõk voltak.Azt hiszem francia címe volt és nagyon szépen meg volt rajzolva.
Na ha valaki tudja az kap egy csókot!😄DDDDD
ha grafikai segítség kell szólj és segítek 😊
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
mondjuk ez a suicide nullkéz is zsír, csak ez olyan freeride-os szokás 😛
persze bmx-el is csinálják.

Minden stílusnak lesz külön logója 😊
Egy ilyen racsnis csavarral ami olyan mint az imbusz, csak épp nagyonsok belsõ foga van (ugyebár nem 6 szögletû)
Megfogod beletámasztod az egyik bordába (lyukba ott belül, ahova a kulcs is menne) a csavarhúzót és közepesen erõsen elkezded ütögetni (nem a CLOSE irányba!)
És elõbb utóbb elenged.
Elkezd recsegni(ilyen racsni hang lesz) és utána már miután még ott lazítottad így a kalapálással, kilehet kézzel is csavarni.
Házi praktikák😄
Arra számíts, hogy a gyári láncból is kell szemet kivenni!
Láncokból meg akkor már patentszemeset, nem?
1 db olyan laposfejû csavarhúzó amit nem sajnálsz 1 db kalapács 1 db lánckinyomó
és ennyivel le lehet cserélni a hátsó koszorút, meg a láncot😄
Tudom már vagy 10szer leszedtem a sajátomat😄
Blum: Simán csõfogóval. Tökéletesen beleakad, rongy sem kell 😊
Elszenvedek itt vele, remélem megéri..