Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mark007
Nem lehet, hogy az fénykorában imbusz volt, de valaki kicsit elforgatta?😊

Ley Roland
Ja nem is lenne semmi gond azzal hogy megtépem fogóval HA hozzáférnék. :S
Csak 1 oldalról férek hozzá. Boltba meg nem akarom vinni annyit nem ér meg. :S Akkor inkább megyek úgy, hogy kint van a bal szimering...(én szerintem azért jön ki mert nagyon teli van kõvel meg sárral.)

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

gordon 24
Ehhez lehet jó lenne az orosz módszer😄

Magyarul erõszak alkalmazása😄 Fogj meg egy rongyot rakd rá, majd vizpumpa fogóval csavard meg..

Vagy (én ezt tartanm jobbnak) menj el egy boltba és kérdezd meg milyen szerszám kell hozzá.

Downhill!!

Ley Roland
Aki tud pls segítsen. Most itt áll bent a villa de nem tudom hogy szedjem le ezt a szar csavart.

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

Ha célszerszámmal nem bírom kilazítani, mert valaki olyan ügyes volt, és úgy megtépte, hogy nem lehet levenni, akkor nem hiszem, hogy csavarhúzó+kalapács kombóval ki lehetne szedni.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Ley Roland

Ilyen! Valaki segítsen!

Ley Roland
Hát de ez sima nem lehet megfogni. Ez nem olyan mint 1 anya hanem kör alakú szarság és nem tudom semmivel leszedni...

gordon 24
Ne is vegyél! Inkább verj szét egy 5000fts fogaskoszorút minthogy vegyél egy 890ft-s kulcsot hozzá😄DDD

Jesszus😄

Downhill!!

SrAta
10es villáskulccsal kilehet lazítani legalábbis nekem az sr aljából azzal kijött

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
ezzel fél perc😄
megfogod a kezeddel azt az ezüst anyát ami felette van
ráteszed a kulcsot arra a bordás szarra a fogsor tetejét rálépsz a fogaskerekekre, hogy ne forogjanak és kitekered😄
én ezt egy csavarhúzóval és kalapáûccsal szoktam mert nincs kulcsom😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Ley Roland
Csáó!
Na most én is szarba vagyok!Most már kivettem a villát semmi gond, de a láb végén nem imbuszkulcsos csavar van! :S csak egy sima menetes anya amit semmivel se tudok megfogni.Na most mit csináljak?

bardocz
Az igen! Ilyet még nem láttam.
VRSDM
ma reggel leraktam a cicóbicóm.
mire nézem du-n 2 kor, szétrobbant az elsõ belsõm, szétszakítva a külsõt, kiszakítva belõle a kevlárperemezést...
annyi volt a hibája hogy napon volt.
úgy látszik komoly dolog ez a globális felmelegedés 😄
/-9000ft 😞

u dont have to listen anybody else but me

Az sincs itthon 😄
Szerintem holnap megkérem a szervizeseket, hogy lazítsák ki nekem, remélem nem kérnek ezért sok pénzt..

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

gordon 24
Valószínüleg!

Fujd be csavar lazítóval! Aztán hagyd kicsit..

Nem értem mi a fasznak huzzák meg annyira komolyan. Én csak annyira szoktam, hogy tartson, de semmi képpen nem izomból..

Downhill!!

Ugyan így csinálom, akkor az enyémet nagyon megtépték :S
Mindegy, megoldom valahogy 😊

Mark007
Elõzõleg akkor hülyeséget mondtam, visszavonom.
De itt látod is 😊
Kazetta leszedés

Olyan erõvel próbálom lazítani, hogy a láncos leszedõ leugrik az egészrõl, és véresre verem a kezem...

Tényleg elmentek a hsz-ek 😄

A fogaskerekeket.
Ezt vettem. És még van a másik is, a láncos amit mondtál.
Szóval akkor nem kell semmi tengelyt stb. ott lazítani, egybõl le kell jönnie? Néztem videót, ott elég lazán kicsavarták, ez akkor nagyon meg van húzva.

gordon 24
Mit akarsz leszedni?

Ha csak a fogaskerekeket, Akkor kell ahoz egy specko kulcs, amit a ricnikhez be tudsz dugni. Ezt meg tudod fogni kb egy 22 es kulccsal, majd arra amerre szabadon fut a racsni tudod letkerni.

De mivel a szabadon futás miatt nem fog lelazulni. Igy kell még egy szerszám hozzá (egy rud a végén egy lánccal) azt rárakod megfogod vele ne tudjon szabadon forogni, majd lelazítod.

Ha lejött a fogsor, utánna a racsnit egy zéger gyürû fogja a helyére, vagy egy konosz anya.. Azt vagy ki lazítod, vagy kiveszed a zéger gyüröt és le is jött..

A tengelyt egyetlen esetben nem kell szétszedni.

Hmmm.. Az sg eltüntetett kb egy oldanyi üzit 😄DD

Downhill!!

Mark007
Tudtommal azt a racsnit(az a kifordított fogaskerék ha jól mondom😄) kell lecsavarnod, amihez ha nincs kulcsod, akkor óvatosan leütögeted kalapács+vmi rúd segítségével.

Hali
Na megjöttek a cuccok. A kazettát kéne elöször leszednem. Egy kérdés.
A tengelyt ki kell venni, és a kónuszt is ki kell lazítani, vagy így ha megcsavarom egybõl le kéne jönnie? Mert hiába csavarom, vagy meg van húzva, vagy ki kéne venni a tengelyt. (amihez meg nincs kulcsom, szerezni kell 😊 )
KÉP

Mark007
Értem, akkor nem lényeg. Csak gondoltam drága nem lehet, 1 próbát megér 😊

gordon 24
Hát azt konkrétan, nem tudom én nem vettem, mivel amikor azt a villát megcsináltam, utánna nekem jó volt azóta meg csak olajos villákat használok.

Tudom, hogy lehet venni, de a részletekrõl semmit nem tudok sajna.

Downhill!!

Mark007
Valaki irta, ha jól emlékszem, Gordon, hogy lehet venni elasztomert. Hol?
Esetleg van valakinek puha? Elszórakozok még a villával.. 😊

SrAta
annyira nem vészes, tehát lényegében nem gondd mert a rugózatlan szárban van és nem ér hozzá semmihez nincs terhelve de azé mégiscsak😄

SrAta
akkor csere😄

Szerinted?
Ha a törött, repedt dolgok miatt megszorul és összekarcolódik a becsúszó, akkor az jobb? Alap dolog, hogy az ember sérült cuccal ne nagyon mászkáljon. Szerintem...

SrAta
RST capa villa ingyen kölcsönbe jobb mint a suntour xcm repedt belsõ mûanyag dolgokkal?

Igen. Ez már határozottan jobbnak tûnik, még a Suntour telóval is. (Ezt amúgy is lecseréli az ember, ha már "kinõtte".)

2-3 hónapot még kibírok vele 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Vaxi

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Bocs, hogy ezt mondom, de mind a két bringa egyformán vacak alkatrészekkel van szerelve. Egyik se jobb, mint a másik. Nem hinném, hogy ideálisak lennének a felhasználási területedre.
Ráadásul szerintem a 20"-os méret még nagy is lenne. 18"-19" szerintem inkább megfelelõ. Persze elõbb tanácsos lenne próbálni egyet.

SrAta
ha torát néznék akkor inkább már Marzo DJ3 azért jó a dart 2 mert olcsó😄

SrAta
havernak eco váza volt magura fékekkel oölyan 150-200 000 ért már egész jót lehet összerakni!

Mark007
Hát nézd, ha van rá 1 teljes napod, szerintem megéri. Ártani nem ártassz vele ha kitakarítod, és lehet jobban fog mozogni.

Dart2-3 4X-re? Háááát....

Inkább akkor már Tora vagy inkább Argyle de az tény,hogy sok.

Télen nem fagyott be. -11-ben toltuk jó 3 órát és ugyanolyan finom volt a mozgása.

Vaxi
A dart2 nagyon jó.
A mozgása nagyon fasza, igaz mûanyagok az állítók rajta, de ésszel kell csinálni, és akkor nem töröd le.
Télen viszont fagy, mint a win95.
Ár/érték arányban csillagos ötös viszont!

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Hunter of Deer
helloka!
nemtudom mennyire vagytok otthon a trialban illetve van e itt olyan akinek nemileg van koze hozza, de erdeklodnek hoyg egy kezdo trialos bicot kb mennyibol lehetne osszedobni. esetleg erdemes e korbenezni hasznalt bicok kozott, bar nemtudom trialbol milyen markak a jok, esetleg ajanlhattok is valamilyet ha tudtok! elore is koszike!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

SrAta
suntour.......
valami nem megnevezett típusú de sztem xcm 100
belül te borzalom
a mûanyag részek a rugó felõli oldalon el voltak repedve félig
szal megcseréltem a belsejét a jobb oldalnak a banéval😄
Így az eddig nem kínzott részek kerültek átt a megkínzott helyére😊
De sztem 1-2 hónap és beruházok egy olcsó rs-ra
sztem four crossozni az 50-60 kilómhoz meg úgy ahogy én csinálom elég egy dart 2-3

Na jó, de Te nem voltál/vagy akkora idióta mint én hogy Dirt jump-olsz vele és érkezõbe csõröst nyomsz... 😄
Nekem semmi bajom nincs strapabíróság terén az RST-vel. Elõzõ RST telóm ment 9k km-t,semmi baja nem volt (eladtam,azóta is jó) a mostaniban 13ezer van. Mozgása az tény,hogy szörnyû (na jó..elmegy 😄),de bírja a strapát. Pedig városban nyomom,padkák,kátyúk ..van itt minden. De nem kotyog,nem reped,semmi baja.
tavasszal azért beszerzek egy Dart2-t minimum. Egy haverom múlt héten vette meg a 09'-es Polarist,Dart2 PopLock telóval. Nagyon jó az a kis teleszkop,engem meggyõzött.

Nekem anno volt RST villám méghozzá a Capa típus. Fékhíd illesztésénél megrepedt de nem tört el...
De neked milyen telód van? Gondolom nem RST...😛

SrAta
enyimen pl sokat javított a zsír meg a takarítás😊
és nem vagdostam semmit

Hát,akkor nem szedem szét inkább. Kösz az infót!

SrAta
azért szuszog mert agyonzsíroztad és megnõ a nyomás elenged a zsír aztán vissza😄
az enyim is szuszog😛
mostmá😄

gordon 24
Kis szar utcai pálya😄

Downhill!!