22335
-
Rainbow15 #13048 Előre is? :S -
#13047 Hmm ma Freerideolunk verseny szünetébe:D
előre hátra tüskés defektXD -
kisbesi #13046 Sziasztok
Nem rég estem el és sajnos az új hidr. fékem látta kátát
A fékkart ki tudtam egyenesíteni csak mikor visszateszem és behúzom nem megy vissza alapállásba.
Mi lehet a baja?
Duggatyú is megsérülhetett? -
#13045 és ez miért jobb? Sima Acera-s. A Gepida meg már Alivio-s. -
#13044 helyes :) -
Blum #13043 Hehh,rátukmáltam nővéremet,hogy vegyen egy bringát ballagási pénzből. Nagyon szeretett volna valamit sportolni (eddig futott,csak az már "uncsi").
Mit ad Isten,ma csönget fel,hogy nem megyek-e el vele bringázni? Mondom magamban "WTF?".
Megyek le és ott ül egy vadonatúj KTM Penny Lane-n. "Ez tetszett a legjobban".
"Sisakból már nem volt olyan,ami divatos." xDDD Mondom grat. -.-"
-
dx #13042 én ezt mondtam! -
#13041 Szóval erről a bringáról, ezért az árért, mi a vélemény? -
#13040 Najó, de ez a Gepida 79k, a Kellys meg 106k. +25k baromi sok. -
#13039 http://www.youtube.com/watch?v=xGl-ywaO26w
-
#13038 eddig müködött, he:D -
#13037 szted ez milyenváz? jóváz?:D
-
dx #13036 inkább nézd meg ezt.
de a multkori kellys jobb mint ez a gepida. -
#13035 Ma Eurosport 2-n ismétlik 11:00 kor a tegnapi Lisabon Dh-t ha gondoljátok skubizátok! Jövőhétén UCI DH Maribor!
Azt is nézni! Szombat 4x vasárnap DH! -
#13034 Ne. -
#13033 Úristen:D
Mennyi?:D 4.2??? 3.5??? Szegény gumi nem tud müködni annyin. Mi Dh-zunk mint tudod (tagnap voltunk kint Mariborban megint.. Huhh de isten volt 4 kör, a 5km es pályán.., de még hideg van este így csak egy napra mentünk)
én max 3 ra fújom a 2.5 ös gumikat. És így fogja a talajt rendesen, persze nem lehet belecseszni semmibe, de ha többet raksz bele kimerevedik a gumi és nem tud tapadni.
Te ülsz rajta tehermentesíteni kell, és akkor nem küldi szét. -
#13032 Gepida Alboin 300 CSR (2009-es modell)
vélemények? -
#13031 Felnit ma végignéztem, mindenhol sima.
Külsőt is végigfogdostam, de nem volt semmi kiálló rész. Mondjuk inkább átnézem holnap újra, lehet hogy átsiklottam valamin... -
#13030 Attól még nem ez a normális beállítás. Ez kirázza a vesédet, ha ülve tekersz. Normál használathoz úgy kell belőni, hogy a gumi egy kicsit üljön be, akkor lesz normális tapadása. -
#13029 jó mert van tartása:D nemütöm fel és még ígyis tapad porban:D -
#13028 hmm 3,5 körül már nembiztos, hogy ez a gond!
Felni széle nem éles?
Külső pereméből nem áll ki a drót? -
#13027 3,5 körül/felett szoktam:D De köszi azért, majd most adok neki... ha megint kilyukad veszek valami tömör kereket. -
#13026 Extrémkedni lehet jó a soksok bár, de normál használatra nem... -
#13025 *és kicsípte a felni és a külső a belsőt -
#13024 kevés levegőt fújsz bele és beült a gumi a felni és a külső közé.
4,2 bár segít:D
nekem nincs defektem, amióta 3,5 felett használom(kopp kopp kopp):D -
#13023 Sziasztok,
Ezelőtt kaptam egy érdekes defektet, ugyanis nem a futófelületen lyukad ki a belső, hanem az oldalfal-felni perem vonalában kb., nem foglalkoztam vele túlságosan, kicseréltem, majd 4 nap múlva megint kilyukadt, hasonló helyen. Gumi oldalfalában semmi, és a felnin sincsen hiba, nem értem, hogy lyukadhatott ki...
Valakinek van valami ötlete? -
#13022 Az szar valóban. Ez velem soha nem fordult elő, csak az elején amikor tanultam, akkor viszont nem 30-al. Én mondjuk ilyen "fake" arc vagyok, mert mindig fékkel toltam a manualt. Ha para volt csak rá kellett csípni, aztán vissza is álltam síkba.
Btw. ha ez nem történik vele, akkor gyakorlatilag teljesen simán nyomná mint bármelyik húszéves. :) -
#13021 megválaszolom...
sípcsont és térdvédő egyberészesben biciklizett a kezdetektől fogva.
csak ha kb. 30al manualozol, és egyszer csak túlhúzod és hátrafele " lelépsz" és kifordul a térdkalácsod az ízületből. akkor hiába...
azóta. mágnesszallagáos fásli, arra fémmerevítős orvosi térdvédő, arra bicós térdvédő, meg külön sípcsont. -
#13020 Kitalálom: a térdvédő szerinte buzis? :D -
Ufoyeti #13019 Köszi EDY :P -
#13018 ˆ Ufoyeti
ma 15:02 | privát | válasz erre | #13010
segíccsetekmáneki :D
amúgy nálunk van egy idén 30éves montis 26ossal masinával.
ugyan úgy velünk ugrál.
bár a térdei már nagyon kivannak. konkrétan hónapokig nem tud ráállni ha ráesik. de nyomja és nyomja :) -
Blum #13017 Ameddig jól esik. :) -
#13016 Amíg bírják a testrészeid -
#13015 Amúgy szerintetek ezt a dirt-street-FR-dj és hasonló irányzatokat hány éves korig lehet művelni?? -
#13014 Helloka!
Erre a kecskére :) kellene nekem valami jó pedál max 5k-ig ha tudtok valami jó írjatok.
thx! -
#13013 Ez durva. Halál pontosan ennyit tudtam kb, mikor abbahagytam. :o -
dx #13012 ez az ideális hozzá.kb -
#13011 Manual friendly setup -
Ufoyeti #13010 Hello! Egy kedves ismerősöm ajánlotta ezt a topicot. Javasolta, hogy itt kérdezzem meg, hogy milyen bicót ajánlatok nekem, súly, magasság stb. alapján. Igaz, még a stílust sem igazán döntöttem el, de azt már tudom, hogy Montiznék. Ömm mi a különbség a Hardtail meg az XC stílus közt?
Ui: VR te Edy vagy ? :P ( E.T. )
Súly: 68kg, Magasság meg: 188cm körül. Jah igen az ár, hát ha nyár végére össze jön a 150e. annak már örülnék. -
Blum #13009 Nem sok ennek a váznak az a rohadt nagy villa?