22335
11330766891279474906.jpg
  • bardocz
    Vegyél egy városi rohangálós olcsó outit, azt nem hiszem, hogy nagyon lopnák. Én is arra hajtok, flipflop aggyal, és így fixi/ss között váltogathatok.
  • Danyi95
    Sziasztok!Ez a villa megéri 41k ért?
  • Nightt
    En lehet, h a munkahalyemig fogok ezentul bejarni biciklivel, mert ott van egy tarolo, ahonnan tuti nem lopjak el, igy nem kell felnem. De eleg szar, h az ember meg lekotve se hagyhatja ott a biciklijet... szeretlek magyarorszag...
  • Rainbow15
    Én szinte mindenhová bicóval járnék városon belül, vagy város környékére, de pont ezért nem megyek már sok helyre, mert nem merem ott hagyni, még egy jó zárral sem :(
    Így marad az autó vagy a busz, bicó helyett :(
  • Nightt
    Siman atvagtak, gondolom hosszu szaru vagoval. Ilyen volt. Sajnos olyan helyre volt lekotve, ahol kicsi a forgalom, tobbet nem kovetem el ezt a hibat. Az az idegesito, h a bicikli nem ert tobbet 10e ftnal, de szerettem. Most biciklit es lakatot keresek...
  • Gabo
    Csak kíváncsiságból. Leírnád, hogy hogyan sikerült nekik elvinni, ha egyáltalán lehet tudni, az U-lakat ellenére?
  • Gabo
    Nekem Stroker Trail van a bringámon. Nem a fehér, hanem a szürke változat.
    A beállítgatása után és a kezdeti bekopást követően teljesen okés. A tárcsa kialakítása miatt esetleg kicsit zajos lehet, de a fékerőt ez nem befolyásolja.

Legutóbb egy vizsla miatt alig 20-as tempóról, sík úton sikerült első kerekes megállást produkálni. Szóval fog. ;o)
  • bardocz
    Ilyesmi, de akkor le volt még árazva, és a kettő együtt volt 20.
  • Nightt
    Es milyen Ulakat?
  • gordon 24
    Egy fél centit se vágj belőle. Tök felesleges.

Kb spórolsz 2 grammot, aztán mondjuk eltörik a Shred, vagy csak akarsz egy másik vázat, aztán cserélhetsz villát is mert rövid.

Vegyél hézagolót és kulturáltan (hogy esztétikus legyen) hézagold ki.
  • bardocz
    Nekem ilyenem van, eddig nem lopták el a bicót, de hozzátartozik, hogy nálam ehhez jön még egy u-lakat is.
  • Nightt
    Sziasztok, elloptak a bringamat, egy egyszerubb kryptonite U lakattal volt lezarva. Most keresek olyan zarat, ami jo, de nem tul draga (10 korul)...
    Sztetek ez mennyire konnyen vaghato el?

Abus Steel-O-Chain 810

Ha valakinek van tapasztalata ezzel a lakattal, kerem szoljon.

Koszi!
  • bardocz
    Szerintem hézagold ki, próbálgasd, állítsd be tökéletesre, és max utána vágd méretre.
  • dx
    ahogy neked jó úgy használd.nekem pl 21 centi körül van.nekem is van alatta hézagoló,de csak azért mert a kormánynak 1/2-es emelése van.de szerintem én is vágni fogok belőle még.azért szokták kicsit hosszabra hagyni,hogy más vázba is passzoljon a villa,ha esetleg újítanak.
  • SrAta
    23 sok a shredbe?
    Alapjáraton 21 minimum kell hézagoló nélkül.
    Szal szted akkor mekkorára vágjam?
    A vágd méretre az azt jelenti, hogy hézagoló nélkül tökéletesre?
  • dx
    még a 23 is sok,nemhogy a 25,5.szóval vágd méretre.
  • SrAta
    Holnap jön a villa:D
    Virul a fejem mint állat:D
    Az lenne viszont a kérdésem, hogy a mostani villám nyaka hézagolózással 23 centi.
    Az új villáé 25,5 centi lesz.
    Az a 2,5 centi mehet fűrésszel le ugye?
    Nem kell hézagolni annyit ugye?
  • SrAta
    Havernak van. Próccáltam már!
    Nemtudom mennyire igényes de fog az egyszer biztos!
    Jobb mint egy bowdenes fékerőre!
    Tartósságról meg ilyenekról nemtok mert csak próbáltam!
  • kisbesi
    Sziasztok
    Nem tudom hogy itt ebbe a kis csapatban van-e valakinek ilyen féke.
    kép
    Ha igen akkor legyen szíves rámírni
    Előre is köszönöm.
  • Vaxi
    ahh nagyszerű ötlet!!!
  • Gabo
    Én két évig spóroltam és tervezgettem. Az eredményt a galériámban meg tudod nézni. ;o)
  • Gabo
    Köszönet az infoért!
    Remélem nem igazán lesz szükségesm ilyesmire...
  • Máté94
    Nem tehetek róla, ebben az egyben maximalista vagyok és folyamatosan változnak az ötleteim. Most pl. azért mert amit néztem vadi új bringán, (már linkeltem régebben is) nincs gari.:S
    Ezért kerestem valami alternatívát. De ugye ezen a Meridán nincs norm. hátsó váltó(legalábbis ami nekem megfelel) ezért kérdeztem, hogy megy e vele. Persze nem hiszem, hogy azonnal cserélnék, hanem majd akkor ha gyűjtök:D
  • bardocz
    Az XT mániáddal kiakasztassz:D
  • Máté94
    Akkor nincs több kérdésem, csak mindenütt 9-es rendszert írták ajánlottnak. Azt nem írták oda, hogy lehet egy használni 8-al, akkor már nincs probléma.
  • Balee 007
    KÖsz szépen a gyors segítséget
    Akkor asszem le is csapok rá :)
  • SrAta
    jó cucc 45e-t simán.
    A váltás jó, a villa jó, akerékagyak jók, egyedül majd a féket kell cserélned előbb utóbb
  • SrAta
    az XT 8/9 sebességes!
  • Balee 007
    Hellosztok
    Erről a gépről mi a véleményetek? Megéri ennyiért?
    link
  • Máté94
    Tehát akkor szeretnék egy véleményt hallani róla, és még annyit, hogy lehet e Deore XT hátsó váltót rakni annak ellenére,hogy csak 8 sebességes hátul?
  • hefii
    Sziasztok!

Tavaly volt egy balesetem, amikor is a kerékpárúton szabályosan haladtam, és egy kereszbe kanyarodó autós nem adta meg az elsőbbséget, és elütött.

2 méter repülés után a hátizsákomban levő notebook-ra zuhantam, ami megroppantotta a bordám, plusz az ujjam is eltört.

A vétkes kötelező biztosítása megtérítette az vagyoni káromat, és szerencsére egy bringás ismerősöm szólt, hogy törések, kórházi kellemetlenségek, stb. miatt nem vagyoni kár is megillet!

Találtam egy jó ügyvédet aki ilyen esetekre szakosodott. Vele csináltunk egy

kerékpáros baleset információs oldalt

a TestBike-on. Ha valakinek kérdése van vagy az ügyvéd segítségét kéri ott megteheteti!

u.i.: nekem végül nem vagyoni kár címén a vagyoni kár 4X-esét folyósította a biztosító!
    Pedig képzelhetitek nem volt kevés a vagyoni kár. Tört ott notebook, bicikli, fejvédő :)

Azt kívánom nektek, hogy ne kelljen kapcsolatba képni az ügyvéddel!
    Balesetmentes bringázást kívánok mindenkinek!

hefi
  • I.C.ram
    Menj el a Merida honlapjára.

Ezek szerint akkor csak női cangájuk van.....
  • Máté94
    Neked mit jelent a "/" jel?
  • bardocz
    "Crossway 40-MD / -Lady - Cross Bike"

A lady számomra a női biciliket jelöli, nem tudom te hogy vagy vele
  • Máté94
    Ez hol női?:O
  • SrAta
    kérd el vérestől a bmxét kipróbálni és lehet, hogy abba szeretsz bele teis:D
  • bardocz
    Ha nem zavar, hogy női, akkor jó
  • Máté94
    Szerintetek?
  • Ufoyeti
    Köszi Gabo.

Akkor amíg a pénz gyüjtöm valamire, addig még kitalálok, hogy mit akarok csinálni. Addig is olvasgatom még a fórumot ;)
  • Vaxi
    erősnek számít az, hidd el :)