Biciklizés - ki mit miért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ley Roland
Én a kettõt együtt szeretem látni! 😄😄

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

SrAta
énis oszt kimennék tekerniXD

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Vaxi
na azért én a lánykával elõbb foglalkoznék ;-)

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

SrAta
a stucni 190nél jóval több😄
nekem a holzfeller is több a husi meg nehezebb...

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Csak aztán vigyázz! Nehogy ez legyen a vége! ;o)

Ley Roland
Hát én majdnem 1 ágyban alszok vele. 😄 kb 3 méterrel van alattam. 😄😄

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

Ha meglesz a Trance,akkor azzal nem 1 lakásban,hanem egy ÁGYBAN alszok majd 😄D

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Mondjam azt, hogy az enyém a szomszéd szobában alussza téli álmát? :o)

Ley Roland
😄 Na az jó! 😄 Nekem a kazán mellett van. 😄

Nekem meg nincs rá lehetõség. Panelházban..heh. Jó neki a jó kis fûtõtt tároló,éjszakára nekitámasztom a fûtéscsöveknek..😄

Ley Roland
😄 Nekem nincs szívem kint hagyni szegényt ilyen idõbe. 😄😄

Nekem is a Polaris az egész napos iga után éjjel a kellemes 23 fokban alszik.

Én mondom,a bringáknak lelke van 😊 Meghálálják a törõdést 😄

Ley Roland
Nekem nincs vele bajom! 😄 Ma gondba voltam én is amikor be kellett állítanom a kis faházba. Ott volt a rács és mögötte ugye vödör. A másik kormánnyal lazán befértem ezzel be kell döntenem. 😄 Mind1 az a lényeg melegbe legyen. 😄

Biztos jó,meg kényelmes,de valahogy nekem nem tetszenek az ilyen széles kormányok. Persze nyilván nem úgy bringázom,mint te 😄 (És még bukót is veszek fel...😄)
Inkább maradok a rövid stucni+max. 640mm kormány kombónál. Mászásnál nagyon jól tud jönni,viszont hosszabb túrákon van,hogy átkozom a hülye fejem,hogy ezt vettem.

btw,ma 3-szor mentünk át a helyi plázán bringával,2X a LIDL-be bementünk,1X TESCO-ba,de tekernünk kellett,mert jött a biztonsági. És bizony rába**tunk,mert egyik srácot elkapta és nem volt szívünk otthagyni. Így voltunk olyan rendesek és visszatekertünk kb 100m-t a biztonságihoz. Csak annyit mondott,hogy "Ejnye srácok,nem itt kéne bringázni. Nagyon csúszik ez a sz*r..." <#idiota> Már-már húztam magam össze,hogy nyakonvág 😄D

Ley Roland
http://bikemarket.hu/index.php?page=keszlet&tid=4181
Ennyire nem értek hozzá! 😄

VRSDM
ez szinterezett stucni?

u dont have to listen anybody else but me

Ley Roland
THX! 😄 Már ki is próbáltam fasza! 😄

Ley Roland
Stucni 190g
Kormány 285g 😄

VRSDM
tudom súlybuzi vagyok de hány grammosak?

gordon 24
Grat! Faszányosan néz ki!

Downhill!!

Ley Roland
Na megjött a stucni+ a kormány. <#eljen>

SrAta

SrAta
köszi😄
POR-TEC
megéri ez a sisak 35$ ért?

VRSDM
440gram éclat link

(dózsa györgy út vége, picivel az ajtósi dürer sor után jobbra van az OG bike shop, ott meg is veheted / rendelheted.

de várj mert ha hazaérnek a montis komák akkor elkérek tõlük egy címet,
egy magyar cég, tök új de nagyon jó cuccokat gyárt és õk csinálnak egy nagyon meleg pedált. gyönyörûszép...
most nem találom de kb. így néz ki...

két ívelt felület, persze az sem tömör lap, szarrá van könnyítve, szegecses, a tetej meg az alja " mint nem lenne tökmindegy " 😄 szóval a két oldala pedig össze van kötve egy ilyen ívelt izékével.
nem tuti hogy ilyen de valami hasonlóan él az emlékeimben, még nyáron láttam aranyhegyen egy srácnál, meg aztán a webshop-ban, aminek nem ugrik be a címe.

fullcnc az egész pedál, nem hiszem hogy ennél van könnyebb amúgy 😊
de amit fentebb linkeltem, éclat az is 440g a kettõ szóval az is pite 😊

odyssey mûanyag pedáljai a twisted pc-k jók kivéve a glow-ot(világítós) hajlamosabb eltörni mint a sima változat. azt írtad 4X-ra meg dirt-re kellene, azért ez a kettõ eléggé eltér egymástól,4X-ra nem nagyon használnak plasztik pedált. bts-nek nézd meg a hc elite nevû pedálját,bár még nem használtam de jónak tûnik meg elég sokan használják, akkor van FUNN Soljam Viper ami igen jó meg a Shimano DX esetleg.

SrAta
nekem a b+ pedál közel 1 kiló😄
tudsz ajánlani valami olcsóbb, könnyebb pedált?

VRSDM
ez egyéni.
nekem nem kéne, se nem szebb, se nem könnyebb és hamarabb kopik.
van aki viszont arra esküszik...

SrAta
pvc pedálokról mi a véleményed?
4x dirtre kellene

SrAta
mi a véleményed véres megéri?😄

VRSDM
nálunk is van egy pimp2 bár az 26os

SrAta
kár h nekem ott a kona....😄
Kül tudok egy Atomlab pimp 2-t
Argyle 318 teló
Atomlab kormány
WTP Royal középrész
Atomlab agyak
Odüssye pedál
Sun felnik
24es monti
100 000ért
kifogástalan állapotban (igen 100 000ért boltban 350k körül mozog....)
Motort akar venni a srác...
ha nem lenne meg a kona lecsapnék rá .....

VRSDM
de wtp-m van.
luna meg nem az enyém.
haverpajtásé aki szintén a csapatban bicózik.
csak vált tierrára aztán...
szóval tényleg perfekt a bringó. sokat jár hozzánk biciklizni, együtt voltunk balatonon egy hétig. garancia van rá hogy tuti vétel 😊

SrAta
te neked nem WTP trustod van?😄
honnan szerváltad a lunát?😄

VRSDM

Máté94
Ezeket a képeket vagy már 4-ére látom.Miért ijeszgetsz?
Az alsó kép meg olyan mint egy cukrosbácsi<#zavart1><#idiota>
VRSDM
Van egy eladó Fly luna kombóm
A váz és a kormány is a luna család tagja
1évesek körülbelül, vigyázva rájuk, bár rendesen bejáratva, de karc és deformálódás mentesek.
a váz 20.65ös bordó színû, a kormány 8 magas mattfekete

az eladás oka váltás egy nagyobb 21es 2010 vázra, luna helyett tierra családból...

"ajándékba" járnak hozzájuk a bordó csapik amikkel használva voltak.

hangsúlyozom hogy kifogástalan állapotban vannak,
az áruk: 50.000 hungárise forintosé

ha valaki utánajár látja hogy ezért a pénzért bizony eléggé baráti az üzlet, de nem is keresni akarok rajta, ennyi kell az újhoz, ennyiért adom 😊

a múltkorról meg lemaradtak az elesõs képek.
rettegjetek 😛

Én így biciklizem:
Egy hirtelen ötlettõl vezérelve biciklire pattanok, és nekiindulok a vakvilágnak. Úticélom nincs, de célom van: akárhol is, de Zoli nyomát megtalálni. Órákon át hajtok a hóesésben, fények jönnek velem szembe, és emberek rázzák az öklüket utánam, de engem semmi nem tud érdekelni, csak pedálozok elõre rendületlen. Bejárom az ismerõs helyeket, a parkokat, a ligeteket, mindenhol megfordulok, ahol Zolival együtt voltam, ahol Zoli a kezem fogta, ahol Zoli a nyelvével csiklandozta a nyelvem, ahol Zoli vállára hajthattam a fejem. És tudom, hogy nekem van igazam, és nem az uramnak. Zoli van, igenis létezik, és nemcsak én képzelem õt magamnak. És eszembe jut, mennyi érzelmet, mennyi szépséget, mennyi törõdést, mennyi kedvességet hozott az életembe. Árkon-bokron átvágok, és biztos vagyok benne, hogy valahol megtalálom. Aztán elsötétül minden, és amikor észhez térek, kék-zöld foltok vannak a karomon és a lábamon, fáj mindenem, a hajamban tüskék és levelek, semmire nem emlékszem, csak azt tudom, hogy a harapásnyom a combomon tõle származik. A hópelyhek lassan belepik a testem, és lassan minden fehér lesz körülöttem.

Azt hiszem, egy percem maradt, hogy írjak. Mit tudok ennyi idõ alatt írni, amit eddig még nem írtam? Talán csak annyit, hogy szeretlek. Pedig sokszor leírtam az utóbbi idõben, annak ellenére, hogy nem szoktam leírni, és mondani sem, de azért tudnod kell, hogy akárhányszor leírom, mindig újra és újra csak azt érzem, hogy tényleg nagyon szeretlek, és így még soha senkit, és így talán már soha senkit nem is fogok szeretni. És itt vége. Kezd nagyon hideg lenni.

www.biciklizeseimtorokzolival.blogspot.com
VRSDM
hátizsák tetejére a "fogóhoz" fel lehet csatolni, úgy hogy a sisak van kifelé, a csatt pedig a hátnál lévõ párnarésznél. én ott hordom.
vagy ha nagyonlaza vagy az övedre is rakhatod, de ott kényelmetlen.

télen meg simán sapkát veszek a bukó alá 😄

- van téli verziójú bukó is? Mert az nélkül mostanában többet járnék orvoshoz mint munkahelyre (még sötétben indulok és sötétben érkezem, és olyankor még gyakran hideg van)
- amúgy szerintem marha bután néznék ki a 2000Ft-os bringámon (ennyiért akarták megvenni) 9000Ft-os bukóval, ráadásul bevásárláskor is a fejemen kellene tartani, mert a hátizsákba nem férne el, bolt elõtt nem célszerû hagyni hónom alól gondolom idõvel kiesne ...

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Bukó nélkül már csupasznak érezném magam. Mindig felveszem.
Legfeljebb akkor nincs rajtam, ha a bringa állítgatása után teszek egy tiszteletkört a ház körül.

VRSDM
ésténylegnem.
akkor nem jó feltöltõt választottam 😄

SrAta
te egyik kép se jelenik meg amit linkelsz😄
kül kösz😄

VRSDM
az árát mindenképp megéri.
sokszor segített már, súlya is elhanyagolható. kényelmes jól tart stb.
ellenben ha most vennék bukót biztos valamo protec-ek vennék.
bár az inkább 15 és környéke
de lényegesen könnyebb,szebb,kisebb,formásabb,szellõzékenyebb.

ellenben a mostani lowbudget 661 is tökéletes a célra, semmi panasz nem éri.
sõt még "óvni" sem kell annyira, protec-en még a karcolást is sajnálnám 😊

amúgy ekkora.
totál nem vész szvsz.

az a viktoron meg egy fox.
látszik hogy kisebb, designesebb, nemlátszik de könyebb, és jobban is szellõzik
viszont lényegesen nem "szebb" mint az enyém.

bukót nem azért hord az ember mert szép (már akinek nem szép, szerintem szépek) 😄

SrAta
661 dirt lided van?
nagyon megböszmíti a fejet?😄
vagy jóláll?😄
megéri 8kért?

Mark007
Hmm..én inkább úgydöntöttem nem esek el..<#idiota>

De amúgy tényleg nem ártana használni bukót..sztem ezt kár vitatni, ártani nem árt, ha rajtad van..

Az igaz hogy elhagyható de elég ha lekanyarodik az ember a bicikliútról és már nincs a fején sisak 😄 Ha úgy vesszük végül is "divat cikk" is lehet .(inkább legyen mint ne, amikor kell .... amúgy is sok a hülye az úton )

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Vaxi
Az én szilárd meggyõzõdésem a következõ:
Túrára, terepre, sportra stb:
XC - szerû felhasználáshoz bukósisak
DH - full face bukó
Gordon-féle és durvább DH - full face + teljes protector felszerelés
Városi közlekedésnél:
Amennyiben közúton közlekedik valaki, ott bukósisak, télen kesztyû; láthatósági viszonyoknak megfelelõen láthatósági mellény [ külterületen mindenkor kötelezõ ], illetve kar/láb szalagok.
Kerékpár úton való közlekedéshez a viszonyokhoz mérten ajánlatos a bukósisak, viszont, mivel a kerékpárúton haladó kerékpárosra szigorú biztonsági szabályok vonatkoznak, és a javaslom a betartását, így ott elhagyható kényelmi szempontból.

Nem mondom, hogy ez így jó, de nekem ez az álláspontom.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Reménytelen. <#szomoru2>

Ley Roland
Én nem mondtam senkinek hogy ne vegyen fel bukót! De pls ezzel ne idegesítsetek már fel!

Majd a balesetin nem fogsz hülyén kinézni,raj leszel...😉
Mind1,csinálsz amit akarsz,csak ne mondd itt tovább a fa**ságaid olyanoknak,akik tõled jóval rutinosabbak és tapasztaltabbak. Mert esetleg bele-bele olvas a forumba olyan ember,aki még csak most ismerkedik a bringás témával,aztán pont a te hülyeségedet szúrja ki.