Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Blum: a hozzászólásod teljes mértékben felesleges volt és fárasztó is. Ahelyett, hogy bármennyit is segítettél volna a hozzászólásoddal!
Balul sikerült a képek beillesztése. Elnézést kértem érte, utólag nem tudtam szerkezteni. Ha segíteni nem tudsz a szerkesztésében legalább ne hívd fel mégjobban a figyelmet a bajra, mások talán hamarabb túlteszik magukat rajta. Légy pozitívabb.
De a többi az egész jó. Bár az a teleszkop elég necces.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
én nem venném meg...
Fõleg nem Downhillezni...
Az elsõ villa meg az alkatrészek szutykok, a váltó még értelmes de a többi ránézésre is katasztrófa.. a váz nekem egy 20 000 FT teszkóbájk hatását kelti, amibe a változatosság kedvéért nem oylan rugót tettek aminek kívül van a rugója.......
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Régi outi vázak szépek, egyenes felsõcsõ, meg vékony, ehhez még egy szép festés...Nagyon csini tud lenni.
carbonnal egy bajom van.
ahhoz hogy erõs legyen rondának is kell lennie
alu dettó. bár ott vannak kivételek.
u dont have to listen anybody else but me
Mert oké, hogy oldal irányból gyenge, de arra amire kitalálták jó! Erõs és kurva könnyû. Ezt úgy senki nem veszi meg hogy magán célra, ha meg a szponzor adja nem mindegy?
Egyébként az a kép egy gyári gépet mutat. A villa is Specialized.
Downhill!!
Abból az irányból kibír 5G-t de oldalról rávágok kalapáccsal és szilánkosra törik...
Ezzel a bicóval 1szer kapsz oldalba fát és annyi...
Régen is ez volt a gond egy dh bicóval má nmetom a márkáját, hogy a tervezõk azzal nem számoltak, hogy oldalról kap behatást..
Kül jobban ment mint az alu könnyebb volt mint az alu, de az elsõ fa összetörte
volt ez vagy 10 éve ...
bátor....
Enduro FACT 9M carbon front triangle, Az1 construction, M5 rear triangle, full cartridge bearing pivots, 150mm travel
Specialized AFR Shock w/ Spike valve adjustment
Specialized Future Shock e150 SL fork
Specialized stands behind the materials and workmanship of any Specialized branded fork or rear shock for a full 5 years.
Custom Avid Ultimate 7, hydraulic disc brakes
SRAM X.0, 9-speed rear derailleur
SRAM X.0, carbon/aluminum trigger
New Shimano M-770 XT crankset
DT Swiss X420 rims, custom for Specialized
de azért a jó fotó legalább a fele szépség a képben.
Én csak a trekkingekért meg a fitness/országútik iránt rajongok!😄
ugyan hivatalosan talán nem, de azért biciklis berkekben az év talán legnagyobb versenye... több mint száz riderbõl kerültek most a finalsbe
link a tegnapi kvalifikáció legjobb pillanataihoz (úõõõõõõrület)
és a live stream ami 2perc és kezdõdik 😊
továbbá a coiler nem egy rohangálós városi bicaj 😊
Én nem Bmx-ezem, és sosem csináltam, de..
A BMX nem kor függõ, nem azért pici, mert kis gyerekeknek való. Hanem azért mert nézd meg azt a videót pár hsz-el lejjebb. Ezt egy nagyobb bringával, akár egy 24 es montival sem tudod megcsinálni. A BMX egy külön sportág amit ugyan úgy ûznek 30-35 éves emberek Pl Dave Mira stb..
Szóval ezt nem kell "kinõni" ha nem szereted annyit, írj, hogy nekem nem tetszik. De ne ilyen baromságokat..
Én pl nem szoktam nézni, a Dirtöt sem szeretem annyira, ezért dh-zom. De nem mondom egyikre sem azt, hogy nem jó meg szar, meg miért nem növik ki már. Hiszen ezeknek a dolgoknak amit ezek a srácok tudnak a negyedének a negyedét nem tudom megcsinálni😄
Szóval igenis nagy dolog amit mûvelnek és le a kalappal elõttük!
Downhill!!
Downhill!!
Tudod amikor mondod az embereknek hát bringázom, válasz: "hahaha bringázni mindenki tud"😄
Szóval ezt és akármit akárki megcsinálja😄
Downhill!!
olyan lazán és lágyan csinálja a gyerek mintha ez olyan kurva könnyû lenne😄
semmi akadozás, görcsölés nincs a trükkökbe.
HIHETETLEN!
Jól nyomja a srác...
videó Ivánfi Balázsról
saját WTP része van mint látjátok, a WTP meg az egyik profi bmx cég a világon.
szóval legyünk büszkék rá, és úgy nézzétek hogy egy-egy mozdulatot ebbõl a világ legjobbjai is megirigyelnének...
áve 😄
a valaha készült legkönyebb és még ugyan olyan (majdnem😛) stabil bmx mint a nehezebb pajtások
és a kormánya az õrület 😊 garett reynolds meg ekkorával duplakápézik bániból 😛 bezony

Downhill!!
(ezt remélem nem olvassa a b-nõm😄DD)
Downhill!!
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."