22335
11330766891279474906.jpg
  • Balee 007
    Nem is lenne használva egyáltalán durvulásra.
    A legelső hsz-emben írtam hogy "kevés, laza terep és városi használat"
    Szóval azok alapján amiket írtatok azt hiszem jó lesz ez nekem.
    Még 1X kösz mindkettőtöknek a helpet.
  • Máté94
    Igen, de egyáltalán nem való durvulásra, sőt semmire ami nem aszfalt. Max. földes út, esetleg csapás.
  • bardocz
    Sokkal jobban megéri szerintem, mint a másik 4, ami linkelve van. Én azt venném, ha most választanom kéne.
  • Balee 007
    Kösz szépen. Akkor azt mondjátok az a Rock Machine megéri azt a 104ezret?
    Nem szeretnék mostanában rákölteni és azért elég nagy kiadás lenne.
  • bardocz
    De van, ebike-nál a ridebike üzletébe kell vinni asszem, onnan is kapod a számlát. Mondjuk én egyszer sem éltem vele, mivel nem romlott el semmi. Ha írsz nekik e-mail-t, amikor gond van, akkor segíteni fognak. Amikor fűzetem a kerekemet náluk, akkor szereztek olyan küllőt, amit kértem, pedig nem is árulták. Korrekt cég, negatív tapasztalatokat nem is hallottam róluk még.
  • Balee 007
    Azt mondjátok ha neten veszem akkor nincs rá gari?
  • Máté94
    Hát más bringa bolt nem fogadja el. Én láttam már hasonlót.
  • bardocz
    Miért ne lenne?
  • Máté94
    Az igaz, csak így nincs gari rá:D
  • Balee 007
    Hát arra tuti nem lesz használva, de azért nyugodtabban érezném magam ha tudnám azt hogy nem fog 20-30km után szétmenni a váltó
  • bardocz
    Igen, azt már akár versenyen is nyugodtan használhatod.
  • Balee 007
    Én csak azért gondoltam erre, mert alig kevéssel csúszik túl a 100K-n és ha jól tudom akkor az a deore váltó egész jó fajta
  • bardocz
    Ez jobb az összesnél szerintem.
  • Balee 007
    Kösz a gyors válaszokat.
    Közben néztem egyet ami tetszik és a keretbe is még éppen beleférne de nem tudom hogy megéri-e.
    link
  • Máté94
    Ugyan az, csak trekking az fel van szerelve, a cross meg csupasz.
  • Máté94
    Hát városba 28"as kerékméretű bringa kell. Mármint trekkingbe csak olyan van. A kisebb ellenállás miatt, hogy gyorsabban lehessen közlekedni.
    Kelly's Coach
    Kelly's Saphix Silver
    Merida Crossway 40-MD
    Merida Crossway 40-V
  • Balee 007
    Ezer bocs. Elnéztem a kategóriát.
    Cross az amire gondoltam
  • Balee 007
    Hellosztok
    Szeretnék egy rendes kerékpárt venni, de nem tudom hogy melyik fajta lenne a megfelelő. Eddig MTB-ben gondolkodtam, de rájöttem hogy az lehet hogy városi használat közben hátrány lenne a széles gumik miatt. Néztem oldalakat és teszteket ahol azt írták hogy a trekkingek jók ilyen célú felhasználásra (kevés, laza terep és városi használat).
    Ennek tükrében tudnátok nekem ajánlani valami viszonylag jobb kerékpárt 100K értékig?
    Nagyon nem értek ezekhez a típusokhoz ezért nem is nagyon értem hogy ezeknek miért olyan furán adják meg a gumiméretét stb.
    Remélem tudtok nekem segíteni. Előre is kösz mindenkinek.
  • VRSDM
    készen lett a trélsz.
    legalizálás folyamatban.
    tökéletes az egész.
    tegnap volt a tesztnap.
    agyzsíííír! :)
  • MaSzKa
    Kínok kínja az ítéledidőben - kerékpáron - videó!

A "Kínok Kínja" elnevezésű hírhedt országúti kerékpáros verseny, idén már más néven, de ugyanazon az embert próbáló terepen zajlott le, mint eddig. A versenyt valóban kínszenvedés teljesíteni a rendkívül sok meredek emelkedős szakasz miatt, de idén az ítéletidő is hozzájárult ahhoz, hogy emlékezetes maradjon a résztvevők számára.
  • Tomika001
    Én is szeretem a Hauser MaxxWell-emet 2 éves és eddig 1 hibája volt de a szerelő gyorsan megcsinálta! :)
  • bardocz
    Ha meg kereket is kell cserélnem, akkor veszek bele sárga felnit, és lefújatom a vázat lilára:-) +sárga bandázs meg nyereg, és kurva jól fog kinézni.
  • bardocz
    Úgy tűnik mégse jutok ki szigetre, szóval így a félretett pénzt lehet egy fixibe ölöm. És ha szerencsém van, akkor olyan bicót fogok ki, amin menetes a hátsó agy, így még a kereket se kell kicserélnem.
  • Vaxi
    én nagyon szeretem a hauserem, egy galaxyról van szó.
    9 éve nyúzom kb, és semmi baja nincsen - természetesen városi használatra.
  • Tomika001
    Gondoltam felteszem a Hauserem. ;)

• SrAta
    1-2-t konkréten 10et:D
    de abból csak 4 vészesen a többin csak ütésnyom van meg kicsit görbe azok szögbe vannak egy kicsit, de csak esztétikailag ronda ha valaki azt figyeli:D
    Sztem simán bírniuk kell:D
  • SrAta
    Nah holnap 9:15 újra ride:D

Sajna a váltó merongálta 1-2 küllőmet amik picit szögletesek lettek. nem túl gáz mert csakegy kis ütés látszik mert nem lett 8as...
    Mind1 ahogy tudom cserélem őket!
  • MaSzKa
    KTM Energo Cross – egy lehetséges jövő?

Elektromos bicikli

• MaSzKa
    Bakony és a Mecsek király hely :D

én is későn tudtam meg
    tavalyiról lemaradtam

erre valahol becsatlakozok szerintem
  • Blum
    Basszameg,ilyen miértnincs mifelénk? :S
    Szívesen elmennék egy ilyenre,csak Veszprém ide kb. 200-220km...
  • MaSzKa
    Bakony 200 országúti kerékpáros teljesítménytúra

a francba most tudtam csak meg, hogy holnap lesz

1 nappal előtte rakták ki a táblát csak
    mielőttünk megy el az út :P

Veszprém - Tótvázsony - Zsófia puszta - Szentgál - Nagyvázsony - Kapolcs - Pula - Ajka - Devecser - Sümeg - Tapolca - Veszprém

Rajt:Cél: Veszprém, Wartha V. u. 1.
    Indítás: 8:00 óra Nevezési díj: 900 Ft/fõ Táv (terepen): 190 km Szint (terepen): 1490 m Szintidõ: 11 óra MTSZ pontszám: MTSZ 110 pont

• SrAta
    nincs megrepedve ott van egy csúnya mély karc ahol a váltó nekicsapódott a felső láncvillának a leszakadás után de kül semmi...
    A váltófül úgy tört el, hogy a mai napon már csak egy 2-3mm es rész tartotta!
    A többi 1 centi már rég törött volt!!!
    Az nem volt már fényes a törés után. Sima anyagfáradásos törés...
    Az miatt lehetett, hogy egyszer egyenesítve votl a fül...

Viszont a gerincem és a seggem(gátizmom) ahol a nyereg elkapott fáj mint állat bal csukló könyök bal boka bal térd KO mind1 hétfőn revansot veszek a rohadék pályán:DDD
  • Rainbow15
    Ez gyors volt :D
    11 km-t mentünk lánc nélkül, úgy, hogy alig toltuk a bicókat :D
  • Mark007
    Jah, az még a jobbik eset :) Azért a vázat is nézd át, nehogy repedt legyen.
  • SrAta
    jah már fennvan az új:P
    már csak a bowdenekkel szenvedek... Szegények kaptak randesen...
  • Mark007
    Részvét. Legalább cserélhető?
  • SrAta
    Ma ride!
    Faszán ugráltuka letöréseke. Egyik nagyobbacska ugrásnál reccs. engem seggbevágott y nyereg a váltó felcsapódott a vázhoz...
    Eltört a váltótartófül...:S
  • Mark007
    Nincs valakinek eladó rövid, 31.8-as stucnija? Végre letudom cserélni a mostanit.
  • Cosmo1999
    kösz
  • Máté94
    Válogass.