Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak nem tudom elképzelni vhogy, hogy olyan hóba hogy méssz, amibe BELESÜLLYED a két kerék.. 30cm-nél már a pedálod is a hóba van.. és úgy tekerni húzós..
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
karbonváz 150-170 felett kezdõdik...
CSAK A VÁZ!
Egyébként löktek meg kocsival és az aluváz kibírta!
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Ilyen helyzetekben azért a rutin jól tud jönni. 😉
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
De ha huzamosabb ideig kéne nagyobb hóba tekernem, akkor vmi 2,5ös sárgumi tele szöggel..Az már csak tapad...
(bár az igaz,hogy hétvégén eltöltök pár kellemes órát a Magellánnal,miközben lecsutakolom 😊 )
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
20centi hóban meg ne közlekedj. De gondolom van arra közút, azon meg nincs 20cm hó. Márcsak azért is érdekes, mert ha 20 cm friss HÓBAN, tehát benne akarsz tekerni, akkor megnézem, hogy tartassz irányt is. Nekem 10cm elég volt, hogy arra menjen a gép, amerre akar. Az már csúszik azért.
- a váltós gépem felejtõs, 2 perc alatt meghal a váltója (tele lesz hóval) és a láncot is le fogja dobni ha erõltetem. A váltó nélkülivel meg minden tekeréskor beletaposok a hóba, ha valahol meg van fagyva a teteje akkor az olyan kb. mintha buckába ütközne a pedál. Eddig még nem tekertem ekkora hóban, de nem tûnik egyszerû esetnek
- más: ... ez a karbonváz mennyire törékeny? Ha zebrán elütnek, oldalról kocsival elsodornak vagy kutyapórázzal elfektetnek attól már eltörhet? Mert ez kb. naponta esélyes arra amerre járok
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
GYÖNYÖRÛ!
u dont have to listen anybody else but me
a pontos leírást, hogy mik lesznek rajta, hamarosan közzéteszem, és kiemelném, hogy ha szerintetek kell bele még valami, azt is beleteszem [ lásd, SrAta javasolta a chatet, benne lesz ], mert olyan oldalt akarok csinálni, ami minden bringás igényét kielégíti.
Remélem számíthatok rátok, és segítetek apróbb dolgokkal az oldal elkészítésében 😊
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
jólírtad😄
2óra úszóedzés 200 pillével büntetésbõl mire képes😄
Szóval:
*el lennék
(Amúgy elleNNék-et írtam,de mind1...😄)
nem inkább el lennél?XD
Nagyon megtetszett,városban ellennék vele ^^
nekem nem kéne de akinek ilyen jellegû bicó kell annak jó😊
Hány kiló?? nehéznek tûnik...
Remélem már megfelel nektek is😄
sztem egy 52-11es elõl hátult má nemtudnál megtekerni😄
mindenesetre coil air-t és társait nem érdemes ilyen célra venni.
VISZONT!
Arra számíts, hogyha erre nem veszem 60 000FTért 3 zárat (és nem tanulod meg jól és jó helyre lezárni) akkor a bringa 10 perc múlva már nem lesz ott ahol hagytad!
Legkönnyebben, ha másból nem, a rugóút hosszából tudsz következtetni a felhasználási területre.
60-100 mm XC vagy OX azaz Cross Country vagy hivatalosan Olypic Cross.
120-140 mm Trail kategória. Kicsit több mint XC.
150 mm körül AM azaz All Mountain, Light FR. Mo.-n nagyon kevés olyan hely van, ahol egy ilyen géppel ne lehetne boldogulni.
200+ mm DH és FR. Itt már duplavállas telókat használnak. Ez a kategória csak akkor éri meg, ha külföldi pályákra is menni akarsz.
A képek alapján a bringáról egyedül talán a meghajtás (ha tényleg Deore) és a fékek érnek valamit. A többi nem egy nagy szám.
A váz a legegyszerûbb egyforgáspontos rugózási rendszert használja. Azt is a legócskább kivitelezésben. A képekrõl nem lehet megállapítani a rugóstag típusát, de valószínûnek tartom, hogy sem lockoni nem lehet, se pedig a pedálozást támogató mód nincs benne. Így a gép rendesen hajlamos a pogózásra komolyabb tempózás esetén. Mivel egy forgáspontos rendszer, ezért a lánc rugózáskor hol meglazul, hol megfeszül, így folyamatosan rángatja a pedált. Fékezéskor pedig valószínûleg teljesen felkeményedik a hátulja.
130 k-ért inkább egy jobb alkatrészekkel szerelt merevfarú bringát érdemes választani. Azok az össztelós XC gépek, amikkel már érdemes foglalkozni 250 k fölött indulnak! A DH és FR gépek pedig még ennél is feljebbrõl.
#10944 amúgy ma mindenki ilyen hangulatban van hogy lehordja az akinek igaza van (nem várok rá választ nem azért írom csak hangosan gondolkodtam )
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
viszont ismételten függ attól, hogy mire használod.
egy teszkóbájkot is lehet évekig használni, és egy többszázezres DH gépet is el lehet baszni.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Rámész arra,hogy "Makrók" és tádámm...
"Képek beszúrása
Egy kép beszúrásához elegendõ a kép URL-jét az alábbi példa szerinti kóddal közrefogni:
A fenti kód alkalmazása révén a kód automatikusan beszúrja a képet az üzenetbe. Az URL megadásakor a "http://" rész NEM maradhat el. "