Biciklizés - ki mit miért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Downhill!!
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
A sok drága villa meg mozog összevissza..
Persze nem nagyon de van kity koty😄
Downhill!!
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
de az a fekete mûanyag csõ kijár a becsúszón addig, amíg benyomom a villát...😄
de itt a szobába még kihúzni se tom😄
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Milyen ragasztó fogja meg a mûanyagot a fémhez?😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
az gáz?
Attól baja nemlesz, ha kijár a becsúszó közepéig csak csúnya nem?
Ill mamám régi házába😄
Ott tároloma cangát csak beteg vok és áthoztam mostni...
Már megvan a sisak komáromban van havernál kedden mikor megyek suliba hozza aztis😄
Gumit meg majd az Ebike szállít
most addig sztem nem rakom össze
Váltó lánc meg a hajtókar is megvan levan olajozva szépen😄
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Takarítás után gumikra várva😊
Most mondjátok hát nem szép?😛
én már akkor megõõõrülök ha kotyog. :C
u dont have to listen anybody else but me
- ha a pedál csapágyára gondolsz, az nálam legfeljebb elõzménye a pedál elhagyásának
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Egyébként szép csaképp 12e ft....
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
és emellett PONTOSAN ugyan ezzel a felszereltséggel a 2009-esem [ aminek SOKKAL szebb a festése szvsz ] 100k volt.
hát nem volt olyan pillanat még, hogy megbántam volna, hogy megvettem a kicsikét 😄
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
XC esetében a fejcsõ általában meredekebb. Ez a felfeléken jobb, illetve a technikásabb részeken könnyebb, aktívabb kormányzást eredményez. Pláne ha egy alacsony emelésû kormányszárral és egy rövidebb egyenes kormánnyal van kiegészítve. Az XC bringákba max. 100 mm rugóuttal rendelkezõ villát szabad rakni. Az XC vázak kicsit (olykor nem is kicsit) könnyebbek, inkább verseny orientált felhasználásra valók.
Egy Trail váznál a fejcsõszög az XC-hez képest kicsit laposabb. Így a bringa lejtõzéskor valamivel nyugodtabban viselkedik. A nagyobb emelésû stucni, és az enyhén hajlított, szélesebb kormány ehhez szintén hozzájárul. Merevfarú Trail vázba max. 100-120 mm-es, össztelósba 120-140 mm-es villák passzolnak. A váz valamivel jobban meg van erõsítve, mint egy XC bringáé. A Trail bringák inkább örömbringázásra valók. Ez persze nem jelenti azt, hogy egy-egy marathon vagy teljesítménytúra ne lenne vállalható velük. Az ülés pozíció kevésbé nyújtott, valamivel egyenesebb, mint egy XC gépnél. Lejtõzéskor elõnyösebb a felépítése, de ez továbbra sem DH vagy FR bringa!
A fentiek persze nem csak a Merida vázaira igazak, hanem általánosan a két kategóriára. Tényleg azt kell mérlegelni, hogy mire szeretnéd használni.
fót-duna pláza
majd hazafelé duna pláza - margithíd - fót 😊
bmx-el
befelé 40perc, hazafelé 1óra 5perc volt.
még hogy a bmx nem haladós 😄
u dont have to listen anybody else but me
FIGYELJ A MÉRETRE IS!
Ha én vázat akarok venni, és választani szeretnék, csak nem tudom hogy van-e a kiénzeten kívül valami más külömbség is? Vagy csak attól függ melyiket akarom!? A Merida Matts HFS XC 1000D és a Merida Matts HFS Trail 1000D váz között?
Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30
kép
Köszönöm szépen elõre is!
Amúgy errõl a rajzról az 51 mm miatt tudtam számolni egy méretarányt. Így egy 85 mm és egy 45-46 mm jött ki.
-muszáj-
Nyilván 2 féle konzol lenne, egyik oldalon csak a váltónak furat, a másik oldalon meg csak a tárcsafékeknek.
-muszáj-
Hol lehet interneten megtalálni, hogy a biciklin a tárcsafék felfogására szolgáló furatoknak mekkora távolsága és elhelyezkedése a kerék tengelyétõl? Vagyis hol lehet megtalálni ezt a szabványt ami ezt leírja?
-muszáj-